2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

AMııııNNN :Saruboceq: Bizimde dualarımız seninle canımm...Tüm kalbimizle... :teselli:

kacakkedi dualarimiz seninle ttatlim ama esrakonunda dedigi gibi 34. haftadan sonra hic endiselenmene gerek yok...ne guzel en once sen kavusucaksin bebisine...

aynı demokrasi bizdede mevcut ben cıngar cıkarırırm kesin ama tam tersi konuda onun tepkisi benim gibi olmaz sanırım daha rahat ve ozguvenli davranabilir :) iki taraflıda boyle bi olay yasanmadı yasanmamaıs taraftarıyım.:))

Ne güzel yazmışsın canım yaa..senağlama

Kaçakkedi dualarımız seninle 34. haftanı problemsiz tamamlarsın inşallah

Sağol canım bilgiler için arayıp söyliyeyim doktoruma beklemesin beni okadar
yerime gelen arkadaşta öğrendi herşeyi zamanla pekiştirir artık, evimde dinleneyiö klimanın altında serin serin uyumak istiyorum :CüvCüv:

iyi akşamlar herkese

KAÇAKKEDı

Hiç canını sıkma canım. Bak ne güzel doktorların birlikte takip ediyorlar, üstelik de 34. haftada doğmuş bir bebek erken bile sayılmaz. Her şey yolunda gidecektir. Lütfen olumsuz düşünme. Bak yüzdük yüzdük, kuyruğuna geldik. Hakkımızda hayırlısı...

AFTABRU,
Bu arada dergi çekimlerin yapılmış, çok hoşuma gitti. ınşallah görürüz yakında. Tebrik ederim canım.
Bu arada kocişinle olan fotonu da gördüm. Tam hayal ettiğim gibi bi hamişsin. ıkimizde 36'yız ama sen takma, söylemesek kimse bilmeyecek hani...

Bi yerlerde de HELıN'im,
senin rahatsız olduğunu okumuştum. Çooookkk geçmiş olsun. ınşallah zamanla sıkıntıların azalır canım benim.
Nette bir sitede 32. 34. haftalar arasında birdenbire kendinizi çok enerjik hissedebilirsiniz. Doğum öncesi büyük bi enerji patlaması olur vücudunuzda. Mobilyaları değiştirip, evi boyamak isteyebilirsiniz vs. yazıyordu. Merak ettim, insanlar bunca şikayetten bahsederken acaba böyle enerji patlaması hisseden var mı vücudunda veya kendinde. :)))

DNZYLDZ,
umarım kocişle problemleriniz en kısa sürede hallolur, huzurlu günlere kavuşursunuz bebişinizle beraber...

merhaba arkadaşlar a.s.
Uzun zamandan beri bunalımlı hallerim yüzünden giremedim destek olan arkadaşlara teşekkürler.. zemuszemus
Doktordan güzel haberlerle gelen arkadaşları tebrik ediyorum
Burcu ve eftelyanın doğum günüydü biraz geç oldu ama nice mutlu yıllara... yerimseniben
Tatile çıkan arkadaşlara iyi tatiller şimdi esra kızgın kumlardan serin sulara ooh mis gibi valla tadını çıkarıyordur...
ayy aklımda bu kadar kalmış sorry
şimdi bana geldi sıra dün doktordaydık 29+6 da 1450 g bana az geldi doktorda az almış dedi 15 günde sadece 70 g almış kocamı şikayet ettim bana dediben seni böyle asık suratlı görneye alışkın değilim gül dedi kocamı azarladı ohhh :umursamaz: dedim ki elimde olmadan agresif tavırlar sergileyebiliyorum beni anlamıyor dedim kendi elinde diyor doktor dedi hassas dönemdesin normal dedi eşime dedi destek olacaksın prensesler gibi davranacaksın bak senin yüzünden bebek beslenememiş ilgiyede ihtiyaçları var tabii ben gaza geldim dedim bana diyor ki o kadar bunaltıyorsun ki birgün çekip gideceğim dedi doktorda sırtına şaka yollu ama sağlam bir yumrukcuk indirdi ohhh canıma değsin bir daha yapmasın o da lmaz: dedi günde 5 öğün ye makarna bile yiyebilirsin ya dedi ama tuzsuz ye eşime dedi sende tuzsuz ye anla kızın neler çektiğini :) sonra girmeden önce doktorun yanına yine atıştık ben her gittiğimde videosunu çekiyorum ultrason görüntülerinin ne gereği var çocuk onlarıne yapacak inan merak etmez dedi o etmese bile hatıra olarak saklarım üzülme senin için önemi yoksa ne yapabilirim dedim ayy herşeye bozulur oldum ya ben ne olacak halim anlamadım gitti....
canan bu defa uğrayacaktım ama cafenin ismini hatırlayamadım hemde sen artık gitmiyorum demiştin kararsız kaldım haberde vermemiştim numaranda yoktu o dediğin dükkana gidecektik... ama sinirliydim azıcık olmadı yine 15 gün sonra artık

DNZYLDZ,
umarım kocişle problemleriniz en kısa sürede hallolur, huzurlu günlere kavuşursunuz bebişinizle beraber...

teşekkürler cnm umarım sende sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın korkma hiç herşey güzel olacak inş. benim eşime kalsa artık olmuş bile alalım diyor doktora her defasında kaydirigubbakcemile3

Çok sevindim bebişine canım benim - ben geçen hafta 29+3 te gittiğimde 1050 gr dı bizim kızmız - ona göre sizinki iyi bence tabiki doktor az dediyse bi bildiği vardır - ama bak o da söylemiş kendini üzmenin kimseye faydası yok zararı var sanada da bebeğine de
Bu arada keşke tel numaramı verseymişin ya bak şimdi kızdım kendime - görüşürdük - ben sana özelden yazayım Ben gündüzleri kafedeyim canım 13-19 arası burdayım ( şimdilik) tüm gün evde kalınca akşam saati iyice bunalıyorum tek başıma - e malum eşim 12 den sonra geliyo
15 gün sonra görüşelim mutlaka - bak İzmir buluşma ayarlıyo bizde ayarlıyalım bişiler :))

bizde 3 kişi var sanırım bak fasulyekoda her yaz geliyormuş ama bu yaz kaytardı :) buluşuruz cnm sen numaranı falan gönder bende gönderirrim buluşuruz inş. :)

gecmis olsun canim ucuz atlatmissin...

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
evet 25 ni bulmaz dedi doktor kaydirigubbakcemile5
sanada geçmiş olsun az kaldı ilk açılış kimden olacak bakalım naniknanik
Göğüs ucuna krem kullanmaya başlayan var mııııııııııııııı?
daha öncede bugun 3572. sayfada yazmıştım ama cvp alamadım
ben kullanmıyorum ama göbeğime sürdüğüm karışımı banyo sonrası sürüyorum
:1shok:kafamçokkarıştı
maşallah kuzuna
amin canım kendi sağlığını da düşünmelisin bebeğinde doktorların uygun gördüğü zamanda gelir inşallah
oh dinlenme zamanın gelmiş çok şükür darısı geriden gelen bekleyen arkadaşlara

kuzuna maşallah doktor iyi etmiş gerekli açıklamayı yapmakla aranız düzelmiştir inşallah

teşekkürler a.s. aramız düzelmiş sayılmaz aslında ama takmıyorum o kadar ya bebeğimi beslemem lazım ama iştah yok ben ne yapacağım çok sıcak birileri yapsa da ben yesem süper olur valla sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…