AMııııNNN :Saruboceq: Bizimde dualarımız seninle canımm...Tüm kalbimizle... :teselli:Merhaba Arkadaşlar,
Aslında topiğe de biraz canım sıkkın diye girmiyordum zaten.
......................................................................................
Sizler de dualarınızı eksik etmeyin kızlar.Burada hep bir yürek olduğumuza ve hepimizin duaları sayesinde Allah'a çok şükür sıkıntıları atlatabildiğimize inanıyorum.Allah'ım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin, içi sıra bize de sağlık versin, inşallah...
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 1 haftadır girmedim. Şimdi de biraz geçmişe baktım. Hepsini okuyamasam da ...
Çok geçmiş olsun. Umarım herşey yolunda gider de bebeğin istediğin kadar karnında kalabilir. Erken almak zorunda kalsalar bile bu planlı olacağından dolayı bebeğin sağlıklı olacaktır.
Güzel haberleri almak ümidiyle...
kaçakkedicim
ya nasıl seviniyorum su haftalar ilerledikce kendimden çoksizlere yanikalp yada baska saglıksorunları nedeni ile ne kadar bebegi tasısa okadar iyi durumda olan arkadaslıramıa,
bunların basında sen geliyorsun en farklı vaka nadir gorulen kalp sorunu sende diye biliyorumy anılmıyorsam
sonra evrim var nazan var kan pıhtı vs sorunu olan yani sizler için zaman daha farklı akıyor olsa gerek, her geçen gun daha sevindirci ki bende bunu safra kesesi tası olayıyasadıktan sonra daha iyianladım insan bir gun daha kaldı içimde sukurler olsun diyorrr
ama 34. haftadan sonra hiçç hiççç endise etmemelisin, lutfen yani bunada sukur çunku gercekten çok iyi bir hafta 34 kilosuda yerinde ise bebisin hiç hiç uzulmemelisin,
haberlerini eksik etme bizdennn
anrtık korkuyorum bir arkadasyazacak benyoktum su kadar gundur dogurdum diycek diye tedirginim valla inanılmaz heyecanlı gunler bizi bekliyorr,
Canım çok geçmiş olsun - kalp sorunun olduğunu bilmiyordum - Allah yardımcın olacak merak etme - kontrol altında olduğun sürece için rahat olsun - zaten doktorlar zarar gelecek hiç birşey yapmazlar Tabiki bebeğin anne karnında 1 gün fazla durması kar ama unutma ki o bebişin sana da ihtiyacı var - kendini riske atacak hiç birşey yapma - ısrarcı olma dahada beklesin die Doktorlar işini biliyo
Senin ve bebişin için dua edecem.....
AMİİİİNNN :Saruboceq: Bizimde dualarımız seninle canımm...Tüm kalbimizle... :teselli:
Güzel Anneler hepinize çokkkk teşekkür ederim. Sizlerin desteği zaten bize çoookkk büyük moral oluyor. Çok sağolun. İnşallah hepimizin iyi haberlerini burdan yazıp okumamız mümkün olur. Veee inşallah bebişlemizi nasıl büyüteceğimizi konuşacağımız güzel günleri hep birlikte görürüz. SİZLERİ ÇOOOOOKKKK SEV İYORUZ BEBİŞİM V E BENNN...a.s.
Bu faydalı bilgiler için teşekkür ederiz bitanem.bi solukda okudum teşekkürler cnm opuyorumnanaktan
ben kuruma oldukca kabuk kabuk oldukca suruyorum ama hergun degil, suan bi yara yada catlama yok, sadece bazen cok kasiniyor ve uclari kuruyor..
haha bizde durum biraz farklikaydirigubbakcemile3Tibet genelde kiskanmaz, karismaz, tr'deykende hatta burda tr'den cok kanki bir arkadasim var gorusuruz, telefonlasiriz, bazen tibet gelir, bazzen gelmez, onunda kiz arkadasi var beraber yasadigi, kizda bazen gelir bazen gelmez yabanci kiz.. ammmmaaaaaaaaa Tibet ucan disi sinege baksin cingar cikaririm vallaaaaalmaz:eski kiz arkadasiyla gorusmek ne demekmiss yolarim onukaydirigubbakcemile nasil esitlik ve demokrasi dimi amakaydirigubbakcemile3
Ne güzel yazmışsın canım yaa..senağlamaGüzel Anneler hepinize çokkkk teşekkür ederim. Sizlerin desteği zaten bize çoookkk büyük moral oluyor. Çok sağolun. İnşallah hepimizin iyi haberlerini burdan yazıp okumamız mümkün olur. Veee inşallah bebişlemizi nasıl büyüteceğimizi konuşacağımız güzel günleri hep birlikte görürüz. SİZLERİ ÇOOOOOKKKK SEV İYORUZ BEBİŞİM V E BENNN...a.s.
PETRİKCİM
sezaryan olacagım için faland eğil erken çıkma olayı benim dr 31, haftanon sonlarına dogru acılıyor dedi yani 31+0 acmıyor ama 31+4 31+5 falan dedi ben 31+3 yaptım bugnu yarin evraklarımı alıpbugun gelmemi soylemistiniz diyegitcem yani birgununlafı olmaz :))))
yani illa 32+0 da gleceksin demedi bana
Canım inşallah bebeğin kalması gerektiği kadar kalır yerinde ki inanıyorum böyle olacaktır. Allah yardımcın olsun tabiki dualarımız seninle.Merhaba Arkadaşlar,
...................................
DNZYLDZ,
umarım kocişle problemleriniz en kısa sürede hallolur, huzurlu günlere kavuşursunuz bebişinizle beraber...
merhaba arkadaşlar a.s.
Uzun zamandan beri bunalımlı hallerim yüzünden giremedim destek olan arkadaşlara teşekkürler.. zemuszemus
Doktordan güzel haberlerle gelen arkadaşları tebrik ediyorum
Burcu ve eftelyanın doğum günüydü biraz geç oldu ama nice mutlu yıllara... yerimseniben
Tatile çıkan arkadaşlara iyi tatiller şimdi esra kızgın kumlardan serin sulara ooh mis gibi valla tadını çıkarıyordur...
ayy aklımda bu kadar kalmış sorry
şimdi bana geldi sıra dün doktordaydık 29+6 da 1450 g bana az geldi doktorda az almış dedi 15 günde sadece 70 g almış kocamı şikayet ettim bana dediben seni böyle asık suratlı görneye alışkın değilim gül dedi kocamı azarladı ohhh :umursamaz: dedim ki elimde olmadan agresif tavırlar sergileyebiliyorum beni anlamıyor dedim kendi elinde diyor doktor dedi hassas dönemdesin normal dedi eşime dedi destek olacaksın prensesler gibi davranacaksın bak senin yüzünden bebek beslenememiş ilgiyede ihtiyaçları var tabii ben gaza geldim dedim bana diyor ki o kadar bunaltıyorsun ki birgün çekip gideceğim dedi doktorda sırtına şaka yollu ama sağlam bir yumrukcuk indirdi ohhh canıma değsin bir daha yapmasın o dalmaz: dedi günde 5 öğün ye makarna bile yiyebilirsin ya dedi ama tuzsuz ye eşime dedi sende tuzsuz ye anla kızın neler çektiğini :) sonra girmeden önce doktorun yanına yine atıştık ben her gittiğimde videosunu çekiyorum ultrason görüntülerinin ne gereği var çocuk onlarıne yapacak inan merak etmez dedi o etmese bile hatıra olarak saklarım üzülme senin için önemi yoksa ne yapabilirim dedim ayy herşeye bozulur oldum ya ben ne olacak halim anlamadım gitti....
canan bu defa uğrayacaktım ama cafenin ismini hatırlayamadım hemde sen artık gitmiyorum demiştin kararsız kaldım haberde vermemiştim numaranda yoktu o dediğin dükkana gidecektik... ama sinirliydim azıcık olmadı yine 15 gün sonra artık
Çok sevindim bebişine canım benim - ben geçen hafta 29+3 te gittiğimde 1050 gr dı bizim kızmız - ona göre sizinki iyi bence tabiki doktor az dediyse bi bildiği vardır - ama bak o da söylemiş kendini üzmenin kimseye faydası yok zararı var sanada da bebeğine de
Bu arada keşke tel numaramı verseymişin ya bak şimdi kızdım kendime - görüşürdük - ben sana özelden yazayım Ben gündüzleri kafedeyim canım 13-19 arası burdayım ( şimdilik) tüm gün evde kalınca akşam saati iyice bunalıyorum tek başıma - e malum eşim 12 den sonra geliyo
15 gün sonra görüşelim mutlaka - bak İzmir buluşma ayarlıyo bizde ayarlıyalım bişiler :))
gecmis olsun canim ucuz atlatmissin...
kaydirigubbakcemile3Her karpuz kesıtıgımde aklıma gelmıo degıl bu durum.. o yuzden lavabonun ıcınde kesıyorum artık karpuzu.. cok gecmıs be yavrum.. aman dıkkat et.
Al benden de o kadar.. buyuk yatagına gecınce alırım.. 2 yasında.
Çok ıyı fıyata almıssın.. hele kı uzun vadede kullanılacak bısı olmayan bısı ıcın.. cok cok ıyı rakam.
kaydirigubbakcemile3Vural Bey bi kağıt veriyo sekreterliğe ver diye sekreter hallediyo işlemleri nüfus cüzdanı fotokobisini istediler sadece.
Skaleyn çok geçmiş olsun Allahtan bi şey olmamış.
Eftelya arkadaşına eşinin rahatsız olduğunu böyle bi şeye izin vermeyeceğini söyle başkada yapılacak bi şey yok gibi eğer bunu söylemezsen eşinle nane limon olucan Allah korusun.
evet 25 ni bulmaz dedi doktor kaydirigubbakcemile5SAKALEYN, canım gerçekten sen en geç 25 temmuzda mı doğuracaksın? yanlış anlamadım di mi? e o zaman belki de ilk sen doğuracaksın. ben normal olursa sonuna kadar beklerim ki bu da 2 ağustosu bile bulabilir. ama yine de doktor sezeryan olması ihtimaline karşılık 20 temmuzdan sonra hazırlıklı ol dedi. inşalla temmuz sonunu bekler kuzum da normal doğururum.
sanada geçmiş olsun az kaldı ilk açılış kimden olacak bakalım naniknanikohhh 2 saat içinde amma kaynatmışsınız oku oku anca bitirebildim....
NAZANCIM maşallah kızına kocaman olmuş hadi bakalım çok az kalmış inşallah gönlündeki gibi normal doğum yaparsın....
SKALEYNMASTER canım seni kuzunda kocaman olmuş demek temmuz sonu doğuracaksın ha ayyy çok az kaldı sona yaklaşıyoruz ama bana hala çok varmış gibi geliyor hayırlısıyla alsak kucaklarımıza..... bu arada geçmiş olsun dikkat et aman olur olmaz kazalar gelebiliyor işte bende hafta sonu arabada koltuğa oturayım derken hart diye yert yerine oturdum aklım çıktı eve geldi nokta kadar kan gelmiş ama sonra birşey olmadı ama çok korktum....
EFTELYA canım doğum günün kutlu olsun bebeğinle ve eşinle beraber geçireceğin nice mutlu ve sağlıklı yıllara......
okuduklarımdan bunlar aklımda kalmış atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar malum hamileyim ben beynim büzüşük:))))
ben kullanmıyorum ama göbeğime sürdüğüm karışımı banyo sonrası sürüyorumGöğüs ucuna krem kullanmaya başlayan var mııııııııııııııı?
daha öncede bugun 3572. sayfada yazmıştım ama cvp alamadım
:1shok:kafamçokkarıştıÖncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Geç olması bişi farketmez :) Çok incesin
h deryacım yaaa, SON DURAK filmindeki sahneler gibi olmuş. Tövbe tövbe...
İlk iki hafta hamile olmadığımız halde hamile sayılıyoruz ya, ondan.. 37,5 + 2 = 39,5 (40)
İZMİRLİ KIZLAR.... Bugün akşam üstü kayınvalidem ve görümcem bana geliyor. Bu gece bende kalacaklar. Yarın onları evde bırakıp çıkmam hiç hoş kaçmaz. Perşembe günü buluşalım. BURKO, NEVİN, EVRİŞ ok dedi. LALLLL?? Senden haber çıkmadı ????
maşallah kuzunaDoğa da 04 haziranda 1770 gramdı. 7 haftada nerdeyse 2 kat daha kilolanacaklar.Benim çatlaklar da göbeğe erişecekler sanırım bu sırada :)
Doktorumu değiştirmek zorunda kaldım.Gittiğim hastaneden ayrılmış çünkü doktorum, ben de hastanedeki başka bir doktora gideceğim.Perşembe akşamına randevu aldım, oldukça heyecanlıyım.
amin canım kendi sağlığını da düşünmelisin bebeğinde doktorların uygun gördüğü zamanda gelir inşallahMerhaba Arkadaşlar,
.,
SAKALEYN, büyük kaza atlatmışsın geçmiş olsun canım.
.
Yani şöyle; aslında topiğe de biraz canım sıkkın diye girmiyordum zaten.
Geçen hafta doktora gittiğimizde bize Kalp doktorumun kendisini aradığını ve kalpteki kaçağın çok fazla olduğunu bebişi 32. haftada almalarını konuştuklarını söyledi. Sonra 34. haftaya kadar idare eder diyerek Hatta bize 26 hazirana gün bile verdi.
Ben bari 36. hafta olsun 34 çok erken dedim. Ama sonuçta kalp doktoru ne derse o olucak. Sonra kalp doktorumuzla konuştuk. Neyse burda tüm ayrıntıları uzun uzun anlatıp sizi sıkmak istemiyorum. Ama sonuç olarak 26 hazirandan sonra her gün alınabilirmiş bebişim, bana yükleyeceği risklere göre.
Veee 38. haftaya kalmayız, o kadar büyük bir riske giremeyiz, senin sağlığını da düşünmek zorundayız dedi.
Yani benim doğumum 26 Haziran ile 20 Temmuz arası herhangi bir gün olabilir gibi görünüyor. Bu durumda en erken doğum yapanlardan biri olacağım sanırım. Ben de bebişim zamanında ve sağlıklı doğsun istiyordum. O yüzden çok canım sıkılmıştı. Geçen hafta bayağı etkilendim. Ama biraz alıştırdım artık kendimi bu duruma. Şimdi ne kadar geç, zamanına yakın doğması için dua ediyorum. Sizler de dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Burada hep bir yürek olduğumuza ve hepimizin duaları sayesinde Allah'a çok şükür sıkıntıları atlatabildiğimize inanıyorum.
Allah'ım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin, içi sıra bize de sağlık versin, inşallah...
.
oh dinlenme zamanın gelmiş çok şükür darısı geriden gelen bekleyen arkadaşlaraayyy içim fena oldu okurken derya dikkat et kendine çokgeçmisolsun allahkorumuss
is yerinde son yarım saatimmm allahım inanamıyorummmmmm.
dogmua 3 hatfaykalana kadar calıscak arkadaslar kıskanmayın hiçççsizde sonra keyfini surceksinzi :)=))
merhaba arkadaşlar a.s.
Uzun zamandan beri bunalımlı hallerim yüzünden giremedim destek olan arkadaşlara teşekkürler.. zemuszemus
Doktordan güzel haberlerle gelen arkadaşları tebrik ediyorum
Burcu ve eftelyanın doğum günüydü biraz geç oldu ama nice mutlu yıllara... yerimseniben
Tatile çıkan arkadaşlara iyi tatiller şimdi esra kızgın kumlardan serin sulara ooh mis gibi valla tadını çıkarıyordur...
ayy aklımda bu kadar kalmış sorry
şimdi bana geldi sıra dün doktordaydık 29+6 da 1450 g bana az geldi doktorda az almış dedi 15 günde sadece 70 g almış kocamı şikayet ettim bana dediben seni böyle asık suratlı görneye alışkın değilim gül dedi kocamı azarladı ohhh :umursamaz: dedim ki elimde olmadan agresif tavırlar sergileyebiliyorum beni anlamıyor dedim kendi elinde diyor doktor dedi hassas dönemdesin normal dedi eşime dedi destek olacaksın prensesler gibi davranacaksın bak senin yüzünden bebek beslenememiş ilgiyede ihtiyaçları var tabii ben gaza geldim dedim bana diyor ki o kadar bunaltıyorsun ki birgün çekip gideceğim dedi doktorda sırtına şaka yollu ama sağlam bir yumrukcuk indirdi ohhh canıma değsin bir daha yapmasın o dalmaz: dedi günde 5 öğün ye makarna bile yiyebilirsin ya dedi ama tuzsuz ye eşime dedi sende tuzsuz ye anla kızın neler çektiğini :) sonra girmeden önce doktorun yanına yine atıştık ben her gittiğimde videosunu çekiyorum ultrason görüntülerinin ne gereği var çocuk onlarıne yapacak inan merak etmez dedi o etmese bile hatıra olarak saklarım üzülme senin için önemi yoksa ne yapabilirim dedim ayy herşeye bozulur oldum ya ben ne olacak halim anlamadım gitti....
canan bu defa uğrayacaktım ama cafenin ismini hatırlayamadım hemde sen artık gitmiyorum demiştin kararsız kaldım haberde vermemiştim numaranda yoktu o dediğin dükkana gidecektik... ama sinirliydim azıcık olmadı yine 15 gün sonra artık
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
evet 25 ni bulmaz dedi doktor kaydirigubbakcemile5
sanada geçmiş olsun az kaldı ilk açılış kimden olacak bakalım naniknanik
ben kullanmıyorum ama göbeğime sürdüğüm karışımı banyo sonrası sürüyorum
:1shok:kafamçokkarıştı
maşallah kuzuna
amin canım kendi sağlığını da düşünmelisin bebeğinde doktorların uygun gördüğü zamanda gelir inşallah
oh dinlenme zamanın gelmiş çok şükür darısı geriden gelen bekleyen arkadaşlara
kuzuna maşallah doktor iyi etmiş gerekli açıklamayı yapmakla aranız düzelmiştir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?