iyi dilekte bulunan herkese tesekkürler
JENNY ben battaniyeleri yıkadım bişey olmadı
Yani şöyle; aslında topiğe de biraz canım sıkkın diye girmiyordum zaten.Geçen hafta doktora gittiğimizde bize Kalp doktorumun kendisini aradığını ve kalpteki kaçağın çok fazla olduğunu bebişi 32. haftada almalarını konuştuklarını söyledi. Sonra 34. haftaya kadar idare eder diyerek Hatta bize 26 hazirana gün bile verdi.Ben bari 36. hafta olsun 34 çok erken dedim. Ama sonuçta kalp doktoru ne derse o olucak. Sonra kalp doktorumuzla konuştuk. Neyse burda tüm ayrıntıları uzun uzun anlatıp sizi sıkmak istemiyorum. Ama sonuç olarak 26 hazirandan sonra her gün alınabilirmiş bebişim, bana yükleyeceği risklere göre.
Veee 38. haftaya kalmayız, o kadar büyük bir riske giremeyiz, senin sağlığını da düşünmek zorundayız dedi.
Yani benim doğumum 26 Haziran ile 20 Temmuz arası herhangi bir gün olabilir gibi görünüyor. Bu durumda en erken doğum yapanlardan biri olacağım sanırım. Ben de bebişim zamanında ve sağlıklı doğsun istiyordum. O yüzden çok canım sıkılmıştı. Geçen hafta bayağı etkilendim. Ama biraz alıştırdım artık kendimi bu duruma. Şimdi ne kadar geç, zamanına yakın doğması için dua ediyorum. Sizler de dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Burada hep bir yürek olduğumuza ve hepimizin duaları sayesinde Allah'a çok şükür sıkıntıları atlatabildiğimize inanıyorum.
Allah'ım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin, içi sıra bize de sağlık versin, inşallah...
Göğüs ucuna krem kullanmaya başlayan var mııııııııııııııı?
daha öncede bugun 3572. sayfada yazmıştım ama cvp alamadım
kızlar bebeklerin uyku setini yıkıcaz mı bugün çamaşırlarını yıkıcamda oğluşumun
yok yok bozulmadı fiyakası alkisalkisalkisfiyakası bozulmadı mı?
Aidaa göğüs ucuna sürdüğün kremi doktorunmu tavsiye etti? ne kadara aldın ? ben ilk bebeğimde güğüs uçlarım kopcak gibi oldu kanla beraber içti sütümü sonrada emmedi bebeğim şimdi korkuyom bundada aynı problemi yaşamaktan çok acı veren bişeydi benim için emzirmek
göğüs uçlarına iyi gelen krem kullanan başka arkadaşlar varsa bilgilerinize ihtiyacım var
yok yok bozulmadı fiyakası alkisalkisalkis
Arkadaşım ben henüz kullanmadım ama Lansinoh diye bir krem var ve kullanan herkes onun için mucize olarak bahsediyo - sanırım çoğumuz alıcaz ondan hatta bazılarımız aldı -eczanelerde satılıyo ve en ufak tüpü olan 10ml lık tüp 20-22 lira civarında - internet sitelerinde 3-4 lira daha ucuza da bulabilirsin
Dediğim gibi ben kullanmadım ama diğerlerinin tecrübelerine dayanarak almayı düşünüyorum
çok tşk ederim o kullanan arkadaşlarınız hamileykenmi başladılar acaba yani hamileykenmi almak ve sürmek gerekiyo yoksa doğumdan sonramı başlayalım inş ii gelir
göğüs acısı doğum acısının yanında hiç kalır yani(sezeryan olmuştum)
sezeryan acısını unuttum ama göğüs acısı aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo
çok tşk ederim o kullanan arkadaşlarınız hamileykenmi başladılar acaba yani hamileykenmi almak ve sürmek gerekiyo yoksa doğumdan sonramı başlayalım inş ii gelir
göğüs acısı doğum acısının yanında hiç kalır yani(sezeryan olmuştum)
sezeryan acısını unuttum ama göğüs acısı aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo
jenny tatlim yine kimse kalmamis:))))sadece ikimiz variz:))
Esra nın herkese selamı var; hanımkızımız karnı burnunda halıyle Efes Harabelerını gezıp, o uzun merdıvenlerı inip cıkıyordu sabah.. ben bu kıza ınanamıyorum artık yaaa!!
Canan da yok cıcım.. ben yardımcı oliimm, fuyrun :))
canim sikiliyorr, nasil gecirebiliriz efeemmmzemuszemus
Kel.. merhem.. şimşir tarak üçlemesini biliyorsun di mi?? :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?