2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Canım geçmiş olsun. Dualarım seninle. 34.hafta diye dert etme kendine, 32. haftadan sonra risk kalkıyor biliyorsun.senin ve bebeğin birlikte iyi olmanız önemli. Bunu düşün. Allah sana da bebeğine de sağlıklı bir doğum ve mutlu günler versin.

Göğüs ucuna krem kullanmaya başlayan var mııııııııııııııı?
daha öncede bugun 3572. sayfada yazmıştım ama cvp alamadım

Ben lanoise diye bir kreme başladım. üç gündür kullanıyorum.

kızlar bebeklerin uyku setini yıkıcaz mı bugün çamaşırlarını yıkıcamda oğluşumun

Ben yıkadım bilem a.s

herkeze iyi aksamlar kızlar.cok yoğun bır günün ardından ancak girebıldım.sabah erkenden ablama gıttık cümbür cemaat,sonra pazara sonra alısverıse sonra eve geldım peşine kuzenımın eşi oturmaya geldı.derken ancak fırsat bulabıldım.herkez iyidir umaraım şölee kısacık bı gecmıse gözt atayım ve karnımı doyurayım cokacimcoook

kacakkedi kullanıcısından alıntı
Yani şöyle; aslında topiğe de biraz canım sıkkın diye girmiyordum zaten.Geçen hafta doktora gittiğimizde bize Kalp doktorumun kendisini aradığını ve kalpteki kaçağın çok fazla olduğunu bebişi 32. haftada almalarını konuştuklarını söyledi. Sonra 34. haftaya kadar idare eder diyerek Hatta bize 26 hazirana gün bile verdi.Ben bari 36. hafta olsun 34 çok erken dedim. Ama sonuçta kalp doktoru ne derse o olucak. Sonra kalp doktorumuzla konuştuk. Neyse burda tüm ayrıntıları uzun uzun anlatıp sizi sıkmak istemiyorum. Ama sonuç olarak 26 hazirandan sonra her gün alınabilirmiş bebişim, bana yükleyeceği risklere göre.
Veee 38. haftaya kalmayız, o kadar büyük bir riske giremeyiz, senin sağlığını da düşünmek zorundayız dedi.
Yani benim doğumum 26 Haziran ile 20 Temmuz arası herhangi bir gün olabilir gibi görünüyor. Bu durumda en erken doğum yapanlardan biri olacağım sanırım. Ben de bebişim zamanında ve sağlıklı doğsun istiyordum. O yüzden çok canım sıkılmıştı. Geçen hafta bayağı etkilendim. Ama biraz alıştırdım artık kendimi bu duruma. Şimdi ne kadar geç, zamanına yakın doğması için dua ediyorum. Sizler de dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Burada hep bir yürek olduğumuza ve hepimizin duaları sayesinde Allah'a çok şükür sıkıntıları atlatabildiğimize inanıyorum.
Allah'ım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin, içi sıra bize de sağlık versin, inşallah...

canım öncelıkle moralını yüksek tut.cok şükür bu haftalara kadar gelebildik,inşallah bundan sonrada cok güzel anlar paylaşacağız.enazından bebegının alınacagı tarıhin bellı olması bı artı bence.çünkü Allah korusun anı bı durumda erken dogum olması daha kötü.bu durumda bebegın gelişimine göre ciğer gelıstırıcı vs iğneler tedbır amaclı yapılacaktır sana. ki zaten 32.haftadan sonra riskler cok aza iniyor.dualarımız senınle canım.hersey cok güzel olacak inşallah

uzun uykusuz bi geceye daha hosgeldiniz :)) bakalım uyku nezaman terif edecek suan saat 12yi gecio. esimi uyuttum cocuk gibi ilgi beklio bikac gundur bir garip oldu.

sag kasıgımda hafif bi agrı var ayaklar klasik toynak şekli ama acı yok allahtan bugun.

bebek hıckırıo kıprasıo doguncada bu saatlerde ayaktamı olur acaba..? 40 cıkıncamı duzene giriomus uykularıoyle bisi duymustum .

Aidaa göğüs ucuna sürdüğün kremi doktorunmu tavsiye etti? ne kadara aldın ? ben ilk bebeğimde güğüs uçlarım kopcak gibi oldu kanla beraber içti sütümü sonrada emmedi bebeğim şimdi korkuyom bundada aynı problemi yaşamaktan çok acı veren bişeydi benim için emzirmek

göğüs uçlarına iyi gelen krem kullanan başka arkadaşlar varsa bilgilerinize ihtiyacım var

Arkadaşım ben henüz kullanmadım ama Lansinoh diye bir krem var ve kullanan herkes onun için mucize olarak bahsediyo - sanırım çoğumuz alıcaz ondan hatta bazılarımız aldı -eczanelerde satılıyo ve en ufak tüpü olan 10ml lık tüp 20-22 lira civarında - internet sitelerinde 3-4 lira daha ucuza da bulabilirsin
Dediğim gibi ben kullanmadım ama diğerlerinin tecrübelerine dayanarak almayı düşünüyorum

yok yok bozulmadı fiyakası alkisalkisalkis

aslında ben bizim kalın çift kişilik battaniyelerimizi yıkıyorum devamlı hiç bozulmuyolar - bu da bozulmaz hem uçuşan tüyleri gider - daha yıkama operasyonlarına giremedim ben - bu hafta oda gelecek yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum herşey başka bir odanın ortasında yığılı duruyo

Esra nın herkese selamı var; hanımkızımız karnı burnunda halıyle Efes Harabelerını gezıp, o uzun merdıvenlerı inip cıkıyordu sabah.. ben bu kıza ınanamıyorum artık yaaa!!

çok tşk ederim o kullanan arkadaşlarınız hamileykenmi başladılar acaba yani hamileykenmi almak ve sürmek gerekiyo yoksa doğumdan sonramı başlayalım inş ii gelir
göğüs acısı doğum acısının yanında hiç kalır yani(sezeryan olmuştum)
sezeryan acısını unuttum ama göğüs acısı aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo

bilmyorum ki bende - istersen biraz araştır eminim sorularının cevabını bulursun

canim eger boyle bi sorunu once yasadinsa alip kulllnamakta fayda var dogumdan once, kac haftaliksin bilmiyorum ama dogumdan n az 1 ay once duzenli kullanmaya basla ki fayda etsin....

Esra nın herkese selamı var; hanımkızımız karnı burnunda halıyle Efes Harabelerını gezıp, o uzun merdıvenlerı inip cıkıyordu sabah.. ben bu kıza ınanamıyorum artık yaaa!!

valla ben de inanamiyorum bu cocuk cok hiperaktif olacak anasi gibi, kesin yollarda doguracak hatunn...200m yurusem ayaklarim kopuyor, efesi dolasmak olum bu sicaktalmaz:

Kel.. merhem.. şimşir tarak üçlemesini biliyorsun di mi?? :))))

gunduz geberiyorum yatagim, canim yatagim diye, gece oluncada cin oluyorum, uykum yok, zaten olsa da uyuyamiyorum, tv de bisey yok, Tibet 'in kukla oynatip beni eglendircek hali yok, garibim hasat geliyor, offf dogsada Teoyla eglensem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…