offf dogsada Teoyla eglensem:))
gunduz geberiyorum yatagim, canim yatagim diye, gece oluncada cin oluyorum, uykum yok, zaten olsa da uyuyamiyorum, tv de bisey yok, Tibet 'in kukla oynatip beni eglendircek hali yok, garibim hasat geliyor, offf dogsada Teoyla eglensem:))
hahaha ben sana bunu hatırlatmazsam ne olayım delikafadulden
Aynen... geceler zor gelıyor artık.. ha hoş kalkıp yapacak bısı de yok.. tv da da bısı yok.. Halıyle Ozy nın de dedıgın gıbı geldıgınde hali yok.. kac gundur burada hava serın,Ozy ustunu ortup yatıyor.. ben yıne terlıyorum.. resmen 50 kere uykum bolunuyor.. sabah 9 dan once uyanıyorum, bır daha uyuyamıyorum,wc ye kalkmak resmen ızdırap.. nası ama özet?
Aynen... geceler zor gelıyor artık.. ha hoş kalkıp yapacak bısı de yok.. tv da da bısı yok.. Halıyle Ozy nın de dedıgın gıbı geldıgınde hali yok.. kac gundur burada hava serın,Ozy ustunu ortup yatıyor.. ben yıne terlıyorum.. resmen 50 kere uykum bolunuyor.. sabah 9 dan once uyanıyorum, bır daha uyuyamıyorum,wc ye kalkmak resmen ızdırap.. nası ama özet?
dimi bende bianda soyleyince dusundum:))))amaaann olsun, oglusum benim gelsin biran once:)))
dimi bende bianda soyleyince dusundum:))))amaaann olsun, oglusum benim gelsin biran once:)))
Selam kıslar. Kayınvalidem, Banu (görümcem oluyür), Onur ve ben yürüyüşe çıktık. Dondurma ve çayla sonlandırdık. Dönüşte bira aldı terbiyesizler... Şimdi içiyolar.
NURDAN, ben de Doruk doğsun da, oynayayım, eğleneyim onunla, çok istiyorum. Manyak yapıcam çocuğu havalara atıcam, tutucam. Çok severim :)
özetin super ya içimi ferahlattın resmen - wc olayı öldürüyo beni ya nefretim kalktı
aman biran önce gelmesin gözünü sevim - zamanında gelsin sıkıver biraz dişini
Dileklerimizi dilerken ıkı kere dusunelim kuzu.. Allah-u Teala bizim onu aldıgımızdan daha cok cıddıye alır.. ozellıkle de agzımızdan cıkanları yavru ceylan,şaka bile olsa bu.. Zamanında ve yerinde gelsinler diyelim.. sen git kedinle oyna.. tüylerini falan ör.. Teo dan uzak dur şimdilik :)))
Dogal halimis reca ederim..:)) nefretin nereye kalktı bakiimm söle..
ya söylim de ayıp kaçacak - günde 379837934 defa kilodumu indirip kaldırmaktan nefretim kalktı kuzu
ya söylim de ayıp kaçacak - günde 379837934 defa kilodumu indirip kaldırmaktan nefretim kalktı kuzu
bu su işkencesi emzirirken de devam edecekse işimiz var valla
Dileklerimizi dilerken ıkı kere dusunelim kuzu.. Allah-u Teala bizim onu aldıgımızdan daha cok cıddıye alır.. ozellıkle de agzımızdan cıkanları yavru ceylan,şaka bile olsa bu.. Zamanında ve yerinde gelsinler diyelim.. sen git kedinle oyna.. tüylerini falan ör.. Teo dan uzak dur şimdilik :)))
Kızlarmışş.. sensin kız..
O cocugu elınden almaya bosuna calısmıyo Sefa.. havalara atacakmışş.. kuzum benım yaa.. neyse bırakmayız cocugu elıne.. yapacak bısı yok..
bu tuvalet isi dogumdan sonrada devam ediyormus, vucut odemi atana kadar...o yuzden bi muddet daha idare edicezz..
Bence Allah, ağzımızdan çıkana değil, kalbimizden geçene bakar. Ama dikkat etmekte fayda var tabii. Ama gönlümüzden geçeni bilir...
Ben arkadaşlarımın çocuklarını severken arkadaşlarımın aklı çıkıyor ama, çocuklar keyiften kahkahalar atıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?