2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gunduz geberiyorum yatagim, canim yatagim diye, gece oluncada cin oluyorum, uykum yok, zaten olsa da uyuyamiyorum, tv de bisey yok, Tibet 'in kukla oynatip beni eglendircek hali yok, garibim hasat geliyor, offf dogsada Teoyla eglensem:))

Aynen... geceler zor gelıyor artık.. ha hoş kalkıp yapacak bısı de yok.. tv da da bısı yok.. Halıyle Ozy nın de dedıgın gıbı geldıgınde hali yok.. kac gundur burada hava serın,Ozy ustunu ortup yatıyor.. ben yıne terlıyorum.. resmen 50 kere uykum bolunuyor.. sabah 9 dan once uyanıyorum, bır daha uyuyamıyorum,wc ye kalkmak resmen ızdırap.. nası ama özet?

ay iyi sevindim havalarin serin olmasina..burda gunduz tolere edilir derecede sicak, gece ise serin allahtan..off sikintidan bebek dergilerine, internet sitelerine bakmaktan hangi sayfada ne var ezberledim, sozlu sinav yapilcak duzeye geldim yaniikaydirigubbakcemile3

Selam kıslar. Kayınvalidem, Banu (görümcem oluyür), Onur ve ben yürüyüşe çıktık. Dondurma ve çayla sonlandırdık. Dönüşte bira aldı terbiyesizler... Şimdi içiyolar.

NURDAN, ben de Doruk doğsun da, oynayayım, eğleneyim onunla, çok istiyorum. Manyak yapıcam çocuğu havalara atıcam, tutucam. Çok severim :)

özetin super ya içimi ferahlattın resmen - wc olayı öldürüyo beni ya nefretim kalktı

dimi bende bianda soyleyince dusundum:))))amaaann olsun, oglusum benim gelsin biran once:)))

aman biran önce gelmesin gözünü sevim - zamanında gelsin sıkıver biraz dişini

dimi bende bianda soyleyince dusundum:))))amaaann olsun, oglusum benim gelsin biran once:)))

Dileklerimizi dilerken ıkı kere dusunelim kuzu.. Allah-u Teala bizim onu aldıgımızdan daha cok cıddıye alır.. ozellıkle de agzımızdan cıkanları yavru ceylan,şaka bile olsa bu.. Zamanında ve yerinde gelsinler diyelim.. sen git kedinle oyna.. tüylerini falan ör.. Teo dan uzak dur şimdilik :)))

Kızlarmışş.. sensin kız..

O cocugu elınden almaya bosuna calısmıyo Sefa.. havalara atacakmışş.. kuzum benım yaa.. neyse bırakmayız cocugu elıne.. yapacak bısı yok..

tamam duzelttim:sinifsinif:
bende cocugumu havalara aticam; poposunu isiricam, kollarini yiycem...
zaten Tibetle kedisi biraz hasince sevdigim icin kvga ederdik, Teo dogunca onu sevdigim icin kavga edicez:)))

bu su işkencesi emzirirken de devam edecekse işimiz var valla

emzirme donemi icin hatta hastanede arkadasim konusurken sey demisti Tibet'e ; Nurdan' a hastane odasina cicek ve hediyeden once 6'li buyuk paket su gotur, bi yandan emzirirken bi yandan agzina siseyi dayicak, dehset susuyormussun:))))

Bence Allah, ağzımızdan çıkana değil, kalbimizden geçene bakar. Ama dikkat etmekte fayda var tabii. Ama gönlümüzden geçeni bilir...

Kızlarmışş.. sensin kız..

O cocugu elınden almaya bosuna calısmıyo Sefa.. havalara atacakmışş.. kuzum benım yaa.. neyse bırakmayız cocugu elıne.. yapacak bısı yok..

Ben arkadaşlarımın çocuklarını severken arkadaşlarımın aklı çıkıyor ama, çocuklar keyiften kahkahalar atıyor :)

O sisin sencenis.. :))) matematik öğretmenisin di mi sen?? yannış hatırlamıyorsamm.. laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…