hadi bende kaciyim yavastan, kocisimin uykusu gelmis, sutunu icirip uyutayim onu:)))iyi gecelerr...
Aynen... geceler zor gelıyor artık.. ha hoş kalkıp yapacak bısı de yok.. tv da da bısı yok.. Halıyle Ozy nın de dedıgın gıbı geldıgınde hali yok.. kac gundur burada hava serın,Ozy ustunu ortup yatıyor.. ben yıne terlıyorum.. resmen 50 kere uykum bolunuyor.. sabah 9 dan once uyanıyorum, bır daha uyuyamıyorum,wc ye kalkmak resmen ızdırap.. nası ama özet?[/QUO
9'dan önce mi? Ben kurulu saat gibi 5:50 de uyanıyorum. Gece çok geç yatamıyorum, hemen uykum geliyor. Eşim de yorgun olduğundan onun da uykusu gelmiş oluyor. Yatalım mı artık dediğinde yatalım canım artık diyorum seviniyor. Yazık eskiden o uyumak isterdi ben henüz uyuyamam dediğimden ben yatana kadar salonda uyuklardı.
Dün gece yatmadan önce duş aldım, gece tuvalete kalkmadım hayret ettim :1shok:
bugün ilk günaydınınız benden olsun
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELERR
uyku tutmadı erkenden kalktım ama ben dayanamam yatıcam tekrar
gunduz geberiyorum yatagim, canim yatagim diye, gece oluncada cin oluyorum, uykum yok, zaten olsa da uyuyamiyorum, tv de bisey yok, Tibet 'in kukla oynatip beni eglendircek hali yok, garibim hasat geliyor, offf dogsada Teoyla eglensem:))
Aynen... geceler zor gelıyor artık.. ha hoş kalkıp yapacak bısı de yok.. tv da da bısı yok.. Halıyle Ozy nın de dedıgın gıbı geldıgınde hali yok.. kac gundur burada hava serın,Ozy ustunu ortup yatıyor.. ben yıne terlıyorum.. resmen 50 kere uykum bolunuyor.. sabah 9 dan once uyanıyorum, bır daha uyuyamıyorum,wc ye kalkmak resmen ızdırap.. nası ama özet?
Selam kıslar. Kayınvalidem, Banu (görümcem oluyür), Onur ve ben yürüyüşe çıktık. Dondurma ve çayla sonlandırdık. Dönüşte bira aldı terbiyesizler... Şimdi içiyolar.
NURDAN, ben de Doruk doğsun da, oynayayım, eğleneyim onunla, çok istiyorum. Manyak yapıcam çocuğu havalara atıcam, tutucam. Çok severim :)
ya söylim de ayıp kaçacak - günde 379837934 defa kilodumu indirip kaldırmaktan nefretim kalktı kuzu
bu su işkencesi emzirirken de devam edecekse işimiz var valla
sutu arttıran en super madde suymus yani oyle sutmuz olsun die ne bulursak yememeliymisiz sonra bıngıl bıngıl gezeriz :)) bol su icicez mecburen. aslında bunu yaam bicimi yapsak ii olur zaten alıstık
Aynen... 9'dan önce mi? Ben kurulu saat gibi 5:50 de uyanıyorum. Gece çok geç yatamıyorum, hemen uykum geliyor. Eşim de yorgun olduğundan onun da uykusu gelmiş oluyor. Yatalım mı artık dediğinde yatalım canım artık diyorum seviniyor. Yazık eskiden o uyumak isterdi ben henüz uyuyamam dediğimden ben yatana kadar salonda uyuklardı.Dün gece yatmadan önce duş aldım, gece tuvalete kalkmadım hayret ettim :1shok:
Aynen ben de hamilelikten önce baykuş gibi gece yarılarına kadar otururdum. Bir türlü uykum gelmezdi. Eşim de tavuk gibi hava kararınca uykusu gelir. En çok bundan şikayet ederdi, ben yatıyorum sen -oturuyorsun diye. Şimdi 7-8 aydır beraber yatıp kalkıyoruz. Ben çok memnunum bundan ama, doğumdan sonra yine eski rutine döneceğiz galiba. Malum bebiş uyandıracak bu sefer :ecrin_bebek:
Aidaa göğüs ucuna sürdüğün kremi doktorunmu tavsiye etti? ne kadara aldın ? ben ilk bebeğimde güğüs uçlarım kopcak gibi oldu kanla beraber içti sütümü sonrada emmedi bebeğim şimdi korkuyom bundada aynı problemi yaşamaktan çok acı veren bişeydi benim için emzirmek
göğüs uçlarına iyi gelen krem kullanan başka arkadaşlar varsa bilgilerinize ihtiyacım var
sampuan bana doktor önerdi. Sanırım 15-20 tl. arası bir fiyattı. Başka şeyler de aldığım için onun fiyatı kalmadı aklımda. Lanoise ve Lansolin aynı firmanın ürünü. İçerikleri de aynı. Doktor piyasadakilerin en iyisi bu dedi diye ben Lanoisede direttim. Ama Lansolin de çok kullanılıyor.
Bir de Marmara Ünv.de bir doktora giden arkadaşıma doktor evicap önermiş. Evicap e vitamini kapsülü, biliyorsunuzdur. Bir ampulü kesip meme ucuna sürmüş, çatlak önlemek için. Emzirirken de silmek falan gerekmiyormuş. Çok faydasını gördüm diyor. Ben doktoruma soracaktım unuttum. Doğumdan sonra krem+evicap kapsül kullanabilirim.
Günaydın herkese - inşallah güzel bir gün olur
Doktora gidicem 12.00 de Allahım inşallah çok güzel bir gün olur
fisfisfis İki gündür karnımın altında bir sertlik var. Bebek iyice aşağıya düşmüş gibi. Yatınca yumuşuyor, ayaktayken iyice sertleşiyor. Göbeğimin ortasından da birkaç kez ufak ufak sancı vurdu. Oturuyordum, hareketsizdim. Doktor hareketsizken vuran sancılar önemli demişti. Bir de su gibi akıntı oldu birkaç kez. Ayy doğuracam mı ne :1shok: :1shok:Bugün de sancı olursa doktora gidicem.
Bide sorum var arkadaşlar. E havalar iyice ısındı malum insanın buz gibi su içesi geliyor çalışma arkadaşım içme soğuk suları çocuğun bronşit olabilir diyor kendi kızı doğduktan 10 gün sonra bronşit olmuş "belkide ben çok su içinde kaldım hamileyken hep iş yapardım karnım ıslak gezerdim , belkide çocuk doğuştan bronşitti " diyo. İçtiğimiz soğuk suların böyle bi etkisi olabilir mi. Buz gibi değil ha soğuk su.
İçtiğimiz soğuk suyun bizi hasta etme olasılığı var. Zaten daha midemize inerken suyun sıcaklığı artmaya başlıyor.Bebeğimize gidene kadar da vücut sıcaklığında olması kesin. İçtiğimiz su direk bebeğimizin amniyos sıvısına gitmiyor ki.
Herkese günaydın inşallah hepimiz için çok güzel bir gün olur.
İnşallah canım çok güzel şeyler duyarsın drundan. Bebişte tontoşlaşmıştır e suda içiyosun artık maşallah.
Amanın dur ne doğurması Allah korusun. Tabiki druna git bi daha olursa ama öyle erken doğum filan getirme aklına.
Mercimekim nettin dün gelirgelmez yaz.
Bide sorum var arkadaşlar. E havalar iyice ısındı malum insanın buz gibi su içesi geliyor çalışma arkadaşım içme soğuk suları çocuğun bronşit olabilir diyor kendi kızı doğduktan 10 gün sonra bronşit olmuş "belkide ben çok su içinde kaldım hamileyken hep iş yapardım karnım ıslak gezerdim , belkide çocuk doğuştan bronşitti " diyo. İçtiğimiz soğuk suların böyle bi etkisi olabilir mi. Buz gibi değil ha soğuk su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?