2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hadi bende kaciyim yavastan, kocisimin uykusu gelmis, sutunu icirip uyutayim onu:)))iyi gecelerr...

bugün ilk günaydınınız benden olsun
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELERR
uyku tutmadı erkenden kalktım ama ben dayanamam yatıcam tekrar

gunduz geberiyorum yatagim, canim yatagim diye, gece oluncada cin oluyorum, uykum yok, zaten olsa da uyuyamiyorum, tv de bisey yok, Tibet 'in kukla oynatip beni eglendircek hali yok, garibim hasat geliyor, offf dogsada Teoyla eglensem:))

aynı ben ya bebegim dogmus olunca onla gecircek zamanlarımı bekliorum hasretle..hemen gelmesin de yinede hayali guzel vakit ozaman daha cabuk gececek

geceler kara tren geceler... tvde bisi yok. dun sabaya baktım biraz uyuya kalmısım bi uyandımki amanın kusum aydın erkek olmus sakal filan ama gittim yerime yattım.bizdede emrah bey ben yokken aldıgı tek kisilik yorganını ortuyo bense carsaf hem o uyuyana kadar yanında durayım istio hemde sarıltırmıo cok sıcakmıs bedenim yanıomusum .boyle takılıos iste

bende aynı gıdıklıycam ıssırcam opcem kokluycam yani orseliycem ins o gunleride gorcez

ya söylim de ayıp kaçacak - günde 379837934 defa kilodumu indirip kaldırmaktan nefretim kalktı kuzu

ooo ne cabuk pes ettinis hanfendu..ben hamile kalırkalmaz basladı gece cise kalkma ve milyonkez indirip kaldırma islemi vs. yalama olduk artık

bu su işkencesi emzirirken de devam edecekse işimiz var valla

sutu arttıran en super madde suymus yani oyle sutmuz olsun die ne bulursak yememeliymisiz sonra bıngıl bıngıl gezeriz :)) bol su icicez mecburen. aslında bunu yaam bicimi yapsak ii olur zaten alıstık

sutu arttıran en super madde suymus yani oyle sutmuz olsun die ne bulursak yememeliymisiz sonra bıngıl bıngıl gezeriz :)) bol su icicez mecburen. aslında bunu yaam bicimi yapsak ii olur zaten alıstık

Çok biliyon sen lülülülülülü

Günaydın herkese - inşallah güzel bir gün olur
Doktora gidicem 12.00 de Allahım inşallah çok güzel bir gün olur

günaydınnnn güzel anneler.....

temmuz annelerine göz attım bir arkadaşımız 35+2 de doğum yapmış bebeğinin sağlığıda gayet iyiymiş.... geçmişe göz atmadım bilmiyorum daha önce bahseden oldumu ama bende yazmak istedim....ayyyy çok az kaldı inanamıyorum şurda sayılı haftalar kuzularımızı koklayıp kucaklarımıza almaya çok azz kaldııı.....

fisfisfis İki gündür karnımın altında bir sertlik var. Bebek iyice aşağıya düşmüş gibi. Yatınca yumuşuyor, ayaktayken iyice sertleşiyor. Göbeğimin ortasından da birkaç kez ufak ufak sancı vurdu. Oturuyordum, hareketsizdim. Doktor hareketsizken vuran sancılar önemli demişti. Bir de su gibi akıntı oldu birkaç kez. Ayy doğuracam mı ne :1shok: :1shok:Bugün de sancı olursa doktora gidicem.

Herkese günaydın inşallah hepimiz için çok güzel bir gün olur.

Günaydın herkese - inşallah güzel bir gün olur
Doktora gidicem 12.00 de Allahım inşallah çok güzel bir gün olur

İnşallah canım çok güzel şeyler duyarsın drundan. Bebişte tontoşlaşmıştır e suda içiyosun artık maşallah.

Amanın dur ne doğurması Allah korusun. Tabiki druna git bi daha olursa ama öyle erken doğum filan getirme aklına.

Mercimekim nettin dün gelirgelmez yaz.

Bide sorum var arkadaşlar. E havalar iyice ısındı malum insanın buz gibi su içesi geliyor çalışma arkadaşım içme soğuk suları çocuğun bronşit olabilir diyor kendi kızı doğduktan 10 gün sonra bronşit olmuş "belkide ben çok su içinde kaldım hamileyken hep iş yapardım karnım ıslak gezerdim , belkide çocuk doğuştan bronşitti " diyo. İçtiğimiz soğuk suların böyle bi etkisi olabilir mi. Buz gibi değil ha soğuk su.

sende içmeyiver soğuk tatlım - çıkar dolaptan dursun 10 dk öyle iç - Bronşit konusunda bilgim yok inan senden duydum ama tedbirli olmakta fayda var dimi

Bide sorum var arkadaşlar. E havalar iyice ısındı malum insanın buz gibi su içesi geliyor çalışma arkadaşım içme soğuk suları çocuğun bronşit olabilir diyor kendi kızı doğduktan 10 gün sonra bronşit olmuş "belkide ben çok su içinde kaldım hamileyken hep iş yapardım karnım ıslak gezerdim , belkide çocuk doğuştan bronşitti " diyo. İçtiğimiz soğuk suların böyle bi etkisi olabilir mi. Buz gibi değil ha soğuk su.[/QUOTE]

İçtiğimiz soğuk suyun bizi hasta etme olasılığı var. Zaten daha midemize inerken suyun sıcaklığı artmaya başlıyor.Bebeğimize gidene kadar da vücut sıcaklığında olması kesin. İçtiğimiz su direk bebeğimizin amniyos sıvısına gitmiyor ki.

Evt ama her su içtiğimde dile getiriyo bunu bende bi soruyum dedim . Teşekkürler yanıtın için.

JENNY, doktordan inşallah güzel haberlerle döneceksin... dualarım seninle.
KAÇAKKEDİ, geçmişi okumadım hiç ama senin alıntını gördüm bir şekilde... bebeğin 26 hazirandan sonra herhangi bri gün alınma ihtimali varmış. bence hiç sıkma canını... tıp çok ilerledi. 600grlık bebekleri bile yaşatıyorlar. senin sağlığın sakın riske girmesin canım, bebeğin 33.haftada da doğsa sağlıkla yaşayacaktır. yeter ki yi bir hastanede yap doğumunu. kuvezi bebek yoğun bakım ünitesi filan iyi olsun. inşallah temmuza kadar bekler... senin de sağlığın yolunda gider inşallah. kalbine dikkat et canım.
ESRAKO, ooo maşallah sayılı günlerin bitmiş sonunda vedesin hı? artık evde olduğuna göre birgün DEMSTOCK a uğra da benim öğle paydosuma doğru, sen bak bişeyler, dolaş, sonra ben seni paydosumda bi yemeğe götüreyim.

evet bu dogru ozellikle dondurmayı bi ıssırıkta mideye indirmememiz gerekiyor cunku cocuk usutebilir agızda iice emerek ve her ısırıkta bir yudum su ile tuketmek gerek. soguk suda aynı etkiyi yapar dikkat etmemiz gerek

hayatımın en zevkli utusunu yaptım ya ama ben herseferinde utulemeyi dusunmuyorum bunlar tenine ilk degecekler oldugu icin ozen gosterdim. yoksa isimiz is babasının gomleklerini bile zor utuluom hic ugrasamam

kollarımı sıvadım dün akşam malzemelerimi aldım kızıma takı yastığı yapıcamÇok üzgünüm çoook tabi becerebilirsem:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…