2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

saol canım benim - iyiki siz varsınız zaten yoksa ben evde hala ağlıyor olurdum :S

bu arada senin iznin nezaman başlıyo - işte doğuracaksın ha sonunda - artık ayrılıp evde ayaklarını uzatsana sen yaf

evet bu dogru ozellikle dondurmayı bi ıssırıkta mideye indirmememiz gerekiyor cunku cocuk usutebilir agızda iice emerek ve her ısırıkta bir yudum su ile tuketmek gerek. soguk suda aynı etkiyi yapar dikkat etmemiz gerek

Doğru mu tüh yaa bu sıcaklarda zor olucak soğuk su içmemek neyse derdimiz bu olsun.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
benim de izne ayrılmama 2 haftam kaldı. (bu haftayı saymazsak)
sağlığım yerinde. uykularım ise aynı sizinki gibi bölük pörçük. eskiden ne kadar kalite uyku çekerdim.
neyse buna da şükür, bebekler emerken daha beter bölünecek uykular.
sabahları göbeğimi açıp 5 dakika kadar kızımın dansını izliyorum teyzeleri. hiç kalkıp da işe gelesim olmuyor. saatlerce göbeğimdeki dalgalanmayı izleyebilirim.

tazefasulyem öncelikle tşk ederim canımm sorularına gelince kuzenimin teline karışmadı benim telefonumdan dayımın oğlunun numarasını bile sildi sevmiom diee yanii başka bir erkek ismine hiç razı olmaz
2...hayattaki en yakın arkadaşım bakışlarımdan bile nedemek istediğimi anlayan insana dün msj attım çok kırıldım sana numarayı verdim başıma bu işi sardın diee bende bilmiom nie verdi
3 dün annem ahemetin annesine sölemiş yine aradı die oda babasına söleyimde o sölesin demiş inş anlarda bir daha aramaz

bu arada tüm doğum günümü kutlayan arkadaşlara çok tşk ederimm:1hug:

işin aslı doğum günümden hiç memnun olmadım abimin attığı msj ve annemlerin yaptığı süpriz dışında beni mutlu eden pek bişi olmadı hatta bana göre eşim daha doğum günümü kutlamadı.... Akşamın 8 kadar beni kimse aramadı annemlerde gökhan süpriz yaparda başbaşa kutlarlarsa diee gelmiceklermiş beni aradılar bi planınız varmı diee dedim gökhan beni hiç aramadı ii ozmn biz size gelioz dedi neyse bende üst katta gökhanın dayısı gildeydim kayınvalidemde orda vee herkesin doğum günün hatırlar benimkini unuttu dedim ben eve gidiom annemler gelio sende in dedim eve geldim...minik kuşlarım hediemi pastamı alıp gelmişler bide yorgunlar annemle babam evin içi inşaat çünkü neysee o sırada gökhan aradı SONUNDA biz erken gelecez die tmm dedimm..Tabi saat 22:30 ve hala yoklardı bizde annemlerle pastayı kestik çayı hazırladım kapı çaldı gökhan ölesine pasta 2tanede elinde hedie paketi vardı birini kaynım birini gökhan almış ama hangisi hangisin bilmiorum bile çünkü getirip bana deil masanın üstüne koydular ve gökhan millet gittikten sonra bile doğum günün kutlu olsun demedi ben tşk edip öpünce nedemek görevimiz dedi sadece:mymeka:çokta umrumdaydı insan bi güsel laf söler yada pastanın üstüne bişi yazdırır 40 yaşındakilerine bi pasta yaptırdı gökhannn görmeniz lazım bana gelincede kestaneli pasta almış ve benim nefret ettiğimi bilirr....neysee çokta önemli deil zaten 1 hafta öncesinden sölicekmişim yoksa unuturlarmış bi benimki unutuldu ve evleneli 1 sene olacak bu ilk doğum günümdü amannn hepsi çok sinir yaa bunların allahtan ailemle aynı şehirdeyimm günün özeti böle

günaydın biraz evişi yaptık eşimle ama kızlar artık zorluyor hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum sağolsun kocişim nöbetten geldiği halde evi süpürdü banyoyu yıkadık beraber ama ben çok yoruldum bütün işi o yaptı ben arada karıştım elim kolum kalkmıyor

günaydıın herkese biraz geç oldu ama pc başına geçmeden yapmam gereken işlerim vardı...
bugun doktora gidecek arkadaslar umarım guzel haberlelrle gelirisniz..

kaçak kedi umarım 34 cü haftaya kadar sounsuz geçirrisin bebişinle ve 34 hafta çok iyi hiç üzülüp kafana takma...sen kendinide bebegide iyi beslemeye çalış kilosu ve saglıgı yerinde olsun inş. dualarımız seninle..:

izmirli hatunlar yarın mı buluşcaksınız..ohh ne guzel bu arada kızlaaaarrr ayy çok mutluyum
cuma akşam annem ablam ve cocukları geliyor cumartesi sabah bizde olcaklar konyadan geliolar malum bissürü istekdebulundum onlardan:) pazar öglende diyarbakırdaki ablam eşi ve çocuklarıyla geliyor çok ok mutluyum ve heycanlıyım beni bu halde görcekler ve ben bu yaz onlara gidemicem diye onlar geliyor..insanın ailesi herşeyi ya.. canlarım benim..bu arada yiğenlerim 10-9 yasında olan betul ve beyza internetten sürekli bi araştırma halindeler istanbulda nereleri gezicez diye...adalar bile varplanlarımızda. veee olmazsa olmaz outlet magazaalrı..:)cuma akşamdan sonra 1 hafta giremiyebilirim beni merak etmeyin..

dün akşam arkadaslara gittik. ayhh ben iyice JAVS gibi oldum herşeyi yedim üstelik evde yemek yedikden sonra gitmiştik...hiç bişeye hayır diyemiyorum.aklımda sürekli su ve yemek var..en sevmediğim şey bir başkasının evinde wc ye gitmekdir ama malesef buna mecburum en az 2.5ay daha..
bu arada ilk bebeklerin %70 i 38.ci haftada doguyormuş haberiniz olsun..yani 38+.....larda yani kaldı 8 haftam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyhse ben bu hafta kendime pijama takımı alıyımda çantamı tamamlamış olayım. bebişin herşeyi tamam birde bez alcam o kadar...

ben de olsam çok bozulurdum. ama sen boşver şimdi.... sana en güzel hediye karnındaki bebeğin... eşin pek de düşünceli biri değilmiş, ama sen onu yontarsın canım inceden inceden... yeter ki sabret... bu doğumgününde ayıp etmiş, sen bari bundan sonrakiler için şimdiden işle eşini, dediğim gibi inceden inceden...
böyle şeyler okudukça eşime bir kez daha aşık oluyorum... yengeç olmasının etkisi var mıdır acaba, çok romantiktir benimki... özel günleri misli misli özelleştirir. bana göre daha incedir. ben pek beceremem.

Kızlar tünaydın
Kaçakkedi hiç üzme kendini bebeğin erken de olsa gelip seni çok mutlu edecek sağlıkla doğacak inşallah
bende dün doktordaydım kızım yaklaşık 2000 gr olmuş ay 3500 gr mın üstünde olursa nasıl normal doğururum bilemiyorum ayrıca doktorum tam 32+0 da çalışabilir raporu verecek pazartesi yani uyus oldum o konuya da ama yapacak birşey de yok 17 temmuza kadar 4 hafta daha çalışıp işi bırakacağım artık
eftelya çok haklısın belki ama üzme kendini bebişin üzülmesin diye sırf erkeklerde belki hamilelik döneminden itibaren başlayarak sevginin bölündüğünü düşünmeye başlıyorlardır oysaki eşin yeri ayrı bebişin yeri ayrı doğum günün kötü geçsede gelecek günlerin güzel geçer inşallah

Yaslica bir adam ve yaninda sahaser guzel bir kadinla bir mucevher dukanina girerler.

Yasli adam saticiya guzel bir yuzuk satin almak istedigini soyler. Satici vitrinden guzel bir yuzuk cikarip gosterir... Satici bu yuzugun 4000 $ ettigini soyler. Yasli adam ve genc kadin yuzuge bakarlar ve yasli adam saticiya;

-'Lutfen bana en iyi yuzugunuzu gosterin' der.

Satici icerden kasasindan bol pirlantali sahane bir yuzuk getirir ve der ki;

-'Bu dukanimdaki en iyi yuzugum.. ve fiyati 50 000 $ dir' der

Genc kadin heyecanla parmagina takar. Yasli adam cebinden cek defterini cikarir ve 50 000 $ yazar, ve izah eder

-'Bugun; cumartesi ve ogleden sonra. Bankalarin kapali oldugunu biliyorum. Emin olmak istediginden eminim. Ceki sana birakiyorum, Pazartesi sabahi bankama telefon edip cekin karsiligini aldiktan sonra, cekin ustunde yazili olan telefonumdan beni ara, biz de gelip yuzugu aliriz.

Pazartesi sabahi mucevherci yasli adami arar.

-'Sen benimle alay mi ediyorsun? Hesabinda hic paran yokmus!!'

Yasli adam

-'Sen yuzugu dukkaninda sakla ve ceki yirtabilirsin. Sayende sahane bir hafta sonu gecirdim..

Son düzenleme:
aftabru canım bu hafta pazar babalar günü ya hemde bizim evlilik yıl dönümümüz ben babalar günü için parfüm evlilik yıl dönümümüz için gömlek aldım...ama hiç içimden gelmio vermek ama arkadaşımda ver bozulsun sen her ayrıntıyı düşündüğünü fark eder dio ama bilmiom vermek istemiom yaa

emzirme donemi icin hatta hastanede arkadasim konusurken sey demisti Tibet'e ; Nurdan' a hastane odasina cicek ve hediyeden once 6'li buyuk paket su gotur, bi yandan emzirirken bi yandan agzina siseyi dayicak, dehset susuyormussun:))))
evet emzirirken vücudunuzdan su boşalıyor sanki bebekte öyle yavrular bir terliyor ememne kadar yüznde bıncuk boncuk ter damlaları oluyor sizde sırılsıklam onun için su içmek çok önemli
Çok biliyon sen lülülülülülü

Günaydın herkese - inşallah güzel bir gün olur
Doktora gidicem 12.00 de Allahım inşallah çok güzel bir gün olur
güzel güzel haberlerle gelicen canım inşallah suyun etkisini görünce daha çok içeceksin
su i,çmeyi artırp bi yarım saat sol yanına yat canım ihmal etme aman
bugun karnım cok sert ve alt takımlarda adet sancısı gibi hafif sancı var haftalık buyume seansındayız galiba
baby aynen sende bol su iç ve sancın varken sol yanına yat rahatlayana kadar artarsa doktoruna haber ver artık bol bol dinlenmemiz gerekl ona göre

hepinize günaydın arkadaşlar
2 gündür girememiştim cok sayfa birikmiş atlayarak okudum.

eftelyacım nice mutlu yıllara, eşinin ailesi hatırlamamış diye takma kafana yeni evlisin üzülüyosun biliyorum ama inan sonra umrunda olmuyo.. ama eşin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. umarım anlar hatasın yakın zamanda...

evrişşş bizde kuzeyin yatağından aldık oğlumuza, iyi ki tavsiye etmişsin gerçekten cok beğendik lacivert olanını aldık bizde.. içine kaz tüyü yatak mı almıştın sen???

doktora giden ve güzel haberlerle dönen herkesin sevincini paylaşıyorumm..

yumurtadan bahsedilmiş bende şeker olduğu için diyetimnde yumurta yok haftada 2 kez tüketiyorum her gün mü yemeliyim, şeker kızlar siz yiyiyomusunuz???

FASULYEKO, maşallah kuzuna. iyi büyütmüşsün. benimki 33+2 de 2060 gr çıktı. doktor da "3 kilo civarında doğar, genetik faktörler etkili bebeğin iri ya da minyon doğmasında" dedi. "sen bol bol protein ye, bol su iç, başka yapabileceğin şey yok" dedi. zaten 2.800-3.200 gr arası normal benim için. daha fazlasını zaten beklemiyorum. normal doğum istediğim için bebeğin 3.500 gr ı geçmemesi zaten doğumu kolaylaştıracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…