bugun karnım cok sert ve alt takımlarda adet sancısı gibi hafif sancı var haftalık buyume seansındayız galiba
JENNY, doktordan inşallah güzel haberlerle döneceksin... dualarım seninle.
ESRAKO, ooo maşallah sayılı günlerin bitmiş sonunda vedesin hı? artık evde olduğuna göre birgün DEMSTOCK a uğra da benim öğle paydosuma doğru, sen bak bişeyler, dolaş, sonra ben seni paydosumda bi yemeğe götüreyim.
evet bu dogru ozellikle dondurmayı bi ıssırıkta mideye indirmememiz gerekiyor cunku cocuk usutebilir agızda iice emerek ve her ısırıkta bir yudum su ile tuketmek gerek. soguk suda aynı etkiyi yapar dikkat etmemiz gerek
tazefasulyem öncelikle tşk ederim canımm sorularına gelince kuzenimin teline karışmadı benim telefonumdan dayımın oğlunun numarasını bile sildi sevmiom diee yanii başka bir erkek ismine hiç razı olmazÖncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Geç olması bişi farketmez :) Çok incesin.
SUPERNATURAL izlediğim en müthiş dizilerden biri. Daha dün gece 4. sezonun 17. bölümünü izledik. bir de orada DEAN var ki..... Of ki offf... Maşallah diyorum! Adamı izlerken ağzımın suyunu toplayamıyorum. Bir o, bir de Brad Pitt!! Bir de KYLE XY var kızlar. O da harika... Bütün öğrencilerime öneriyorum. İlişkileri harika ele alıyor. Olaylara yaklaşım falan süper..
Tabii yavru, biz de öyle.. İndirip bilgisayardan izliyoruz. Aşk - ı memnu ' ya yaklaşımını çok doğru buldum. Haklısın, böyle şeyleri normal bulmamak gerek. Ama inan ki bunlar da hayatın içinde. Yani özellikle gelir durumu düşük bölgelerdeki okullarda öyle trajik şeyler yaşanıyor ki aile arasında, şok oluyorsun. Kendi ruh sağlığın için normal karşılamak durumunda kalıyorsun.
Evet, ben de bayılıyorum.
Kolay gelsin canım yaf.. İŞin zor sıcaklarda...
nice senelere eftelyacım. Çoluğunla çocuğunla inşallah...
Ben yorulunca belim zaten mahfediyor beni...
Ayhh, deryacım yaaa, SON DURAK filmindeki sahneler gibi olmuş. Tövbe tövbe...
İlk iki hafta hamile olmadığımız halde hamile sayılıyoruz ya, ondan.. 37,5 + 2 = 39,5 (40)
1) gökhan senin cebindeki numaralardan belki 1-2 sine karışabilir ama, kuzeninin cebini neden siliyor canım? :umursamaz:
2) kız arkadaşın o adama "o artık evli ve hamile bir kadın, onun izni olmadan numaranı veremem" demiyor mu?lmaz:
3) Kalbi kırılacaksa kırılsın, sen düzgünce "gökhan hoşlanmıyor bu görüşmelerden" ya da "sen olsan hamile olan karının böyle görüşmeler yapmasını onaylar mıydın" demiyor musun?lmaz:
Biz de Nazan ve eşi gibi rahat tiplerizdir. İstanbul'da iken eski erkek arkadaşım (taa lisedeyken 5-6 ay çıkmıştık ama kötü ayrılmamıştık, iyi bir çocuktur ve çok da kafa dengidir) iş icabı gelirdi sık sık ve biz arada görüşürdük. Hatta bira içmeye bile gitmiştik. Ama ben her seferinde ısrarla Onur'u da çağırırdım. 1-2 sefer geldi. Çok mu hoşlandı durumdan, hayır! Ama "o senin arkadaşın, görüşmek istiyorsan görüş, beni gelmem için zorlama" derdi. Şimdi de messenger'da görüşüyoruz, arada denk geliyoruz. Onur hiç problem etmiyor. Ben de aynı şekilde onu hiç sıkmam. Ama senin durumun farklı! Tavrını koymalısın bence!
evet evet evet! Ben 12. haftadan beri ara ara kullanıyorum Lansinoh değil. Benim göğüs uçlarım çok geniş ve lansinohu sürmek bana azap geliyor. Başka bir krem buldum onu kullanıyorum. Ya da göbeğime sürdüğüm yağlı karışımdan sürüyorum.
İZMİRLİ KIZLAR.... Bugün akşam üstü kayınvalidem ve görümcem bana geliyor. Bu gece bende kalacaklar. Yarın onları evde bırakıp çıkmam hiç hoş kaçmaz. Perşembe günü buluşalım. BURKO, NEVİN, EVRİŞ ok dedi. LALLLL?? Senden haber çıkmadı ????
Bir de Marmara Ünv.de bir doktora giden arkadaşıma doktor evicap önermiş. Evicap e vitamini kapsülü, biliyorsunuzdur. Bir ampulü kesip meme ucuna sürmüş, çatlak önlemek için. Emzirirken de silmek falan gerekmiyormuş. Çok faydasını gördüm diyor. Ben doktoruma soracaktım unuttum. Doğumdan sonra krem+evicap kapsül kullanabilirim.
Sahane fıkır... ben onu yuzume suruyordum.. nefıs oluyordu.. tamam, alıp bulundurucam onu muhakkak..
evris limon kahve karısımını yapıomusun gelisme varmı
Daha baslamadım kuzu.. sabahları gozum kapalı dusa gırıyorum.. halıyle aklıma gelmıo.. onu bır kavanozun ıcıne hazırlayıp banyoda bulundurmayı dusunuyordum bugun ben de.. sana haber verecegım muhakkkak..
ben de olsam çok bozulurdum. ama sen boşver şimdi.... sana en güzel hediye karnındaki bebeğin... eşin pek de düşünceli biri değilmiş, ama sen onu yontarsın canım inceden inceden... yeter ki sabret... bu doğumgününde ayıp etmiş, sen bari bundan sonrakiler için şimdiden işle eşini, dediğim gibi inceden inceden...işin aslı doğum günümden hiç memnun olmadım abimin attığı msj ve annemlerin yaptığı süpriz dışında beni mutlu eden pek bişi olmadı hatta bana göre eşim daha doğum günümü kutlamadı.... Akşamın 8 kadar beni kimse aramadı annemlerde gökhan süpriz yaparda başbaşa kutlarlarsa diee gelmiceklermiş beni aradılar bi planınız varmı diee dedim gökhan beni hiç aramadı ii ozmn biz size gelioz dedi neyse bende üst katta gökhanın dayısı gildeydim kayınvalidemde orda vee herkesin doğum günün hatırlar benimkini unuttu dedim ben eve gidiom annemler gelio sende in dedim eve geldim...minik kuşlarım hediemi pastamı alıp gelmişler bide yorgunlar annemle babam evin içi inşaat çünkü neysee o sırada gökhan aradı SONUNDA biz erken gelecez die tmm dedimm..Tabi saat 22:30 ve hala yoklardı bizde annemlerle pastayı kestik çayı hazırladım kapı çaldı gökhan ölesine pasta 2tanede elinde hedie paketi vardı birini kaynım birini gökhan almış ama hangisi hangisin bilmiorum bile çünkü getirip bana deil masanın üstüne koydular ve gökhan millet gittikten sonra bile doğum günün kutlu olsun demedi ben tşk edip öpünce nedemek görevimiz dedi sadece:mymeka:çokta umrumdaydı insan bi güsel laf söler yada pastanın üstüne bişi yazdırır 40 yaşındakilerine bi pasta yaptırdı gökhannn görmeniz lazım bana gelincede kestaneli pasta almış ve benim nefret ettiğimi bilirr....neysee çokta önemli deil zaten 1 hafta öncesinden sölicekmişim yoksa unuturlarmış bi benimki unutuldu ve evleneli 1 sene olacak bu ilk doğum günümdü amannn hepsi çok sinir yaa bunların allahtan ailemle aynı şehirdeyimm günün özeti böle
ben konunun başını kaçırdım, siz bu karışımı nerenize ve neden süreceksiniz kuzum?Daha baslamadım kuzu.. sabahları gozum kapalı dusa gırıyorum.. halıyle aklıma gelmıo.. onu bır kavanozun ıcıne hazırlayıp banyoda bulundurmayı dusunuyordum bugun ben de.. sana haber verecegım muhakkkak..
günaydın biraz evişi yaptık eşimle ama kızlar artık zorluyor hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum sağolsun kocişim nöbetten geldiği halde evi süpürdü banyoyu yıkadık beraber ama ben çok yoruldum bütün işi o yaptı ben arada karıştım elim kolum kalkmıyor
yavaş yavaş ve yüzeysel yap şekerim... kendini yormadan... kolay gelsin...
ben de olsam çok bozulurdum. ama sen boşver şimdi.... sana en güzel hediye karnındaki bebeğin... eşin pek de düşünceli biri değilmiş, ama sen onu yontarsın canım inceden inceden... yeter ki sabret... bu doğumgününde ayıp etmiş, sen bari bundan sonrakiler için şimdiden işle eşini, dediğim gibi inceden inceden...
böyle şeyler okudukça eşime bir kez daha aşık oluyorum... yengeç olmasının etkisi var mıdır acaba, çok romantiktir benimki... özel günleri misli misli özelleştirir. bana göre daha incedir. ben pek beceremem.
aahhh ahha benim abimde yengeç eşinee yapmadığı süprizler kalmadı busene eşine doğum gününde oturdukları binanın önüne gül yapraklarıyla eftelta yazdı sonra şelaler varyaa onlarıda kenarına yaktı sonra binanın önüne çağırdı eşini bütün arkadaşlarınıda çağırdııı valla nasıl mutlu olduu bence yengeç erkekleri eşlerini mutlu etmesini çok ii biliolar ben saf kocamda terazii... dün abim bana msj attı okadar hoşuma gittiki uzakta olduğu için anca msjla kutladı abim istbul siliveridee msjın bir bölümüne çok hak verdim yaaa çokda duygulandımm bak yazıyımmben konunun başını kaçırdım, siz bu karışımı nerenize ve neden süreceksiniz kuzum?
yavaş yavaş ve yüzeysel yap şekerim... kendini yormadan... kolay gelsin...
doğum gününü sanırım ilk ben kutluyorum yeni yaşın ömrüne ömür katacak bebeğin ile sağlıklı bir ömür ve aile birliğiniz olmasıdileğiyle nice yıllara canım kardeşim....
yazmış beni hediler deil hep sölzer etkilemiştir benim eşimdede bu yok iştteee yaamafoldumben
evet emzirirken vücudunuzdan su boşalıyor sanki bebekte öyle yavrular bir terliyor ememne kadar yüznde bıncuk boncuk ter damlaları oluyor sizde sırılsıklam onun için su içmek çok önemliemzirme donemi icin hatta hastanede arkadasim konusurken sey demisti Tibet'e ; Nurdan' a hastane odasina cicek ve hediyeden once 6'li buyuk paket su gotur, bi yandan emzirirken bi yandan agzina siseyi dayicak, dehset susuyormussun:))))
güzel güzel haberlerle gelicen canım inşallah suyun etkisini görünce daha çok içeceksinÇok biliyon sen lülülülülülü
Günaydın herkese - inşallah güzel bir gün olur
Doktora gidicem 12.00 de Allahım inşallah çok güzel bir gün olur
su i,çmeyi artırp bi yarım saat sol yanına yat canım ihmal etme amanfisfisfis İki gündür karnımın altında bir sertlik var. Bebek iyice aşağıya düşmüş gibi. Yatınca yumuşuyor, ayaktayken iyice sertleşiyor. Göbeğimin ortasından da birkaç kez ufak ufak sancı vurdu. Oturuyordum, hareketsizdim. Doktor hareketsizken vuran sancılar önemli demişti. Bir de su gibi akıntı oldu birkaç kez. Ayy doğuracam mı ne :1shok: :1shok:Bugün de sancı olursa doktora gidicem.
baby aynen sende bol su iç ve sancın varken sol yanına yat rahatlayana kadar artarsa doktoruna haber ver artık bol bol dinlenmemiz gerekl ona görebugun karnım cok sert ve alt takımlarda adet sancısı gibi hafif sancı var haftalık buyume seansındayız galiba
Sahane fıkır... ben onu yuzume suruyordum.. nefıs oluyordu.. tamam, alıp bulundurucam onu muhakkak..
Daha baslamadım kuzu.. sabahları gozum kapalı dusa gırıyorum.. halıyle aklıma gelmıo.. onu bır kavanozun ıcıne hazırlayıp banyoda bulundurmayı dusunuyordum bugun ben de.. sana haber verecegım muhakkkak..
bende alayım göğüs ucu yarası dikişlerin acısını geçmişti önleminizi alın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?