FASULYEKO, maşallah kuzuna. iyi büyütmüşsün. benimki 33+2 de 2060 gr çıktı. doktor da "3 kilo civarında doğar, genetik faktörler etkili bebeğin iri ya da minyon doğmasında" dedi. "sen bol bol protein ye, bol su iç, başka yapabileceğin şey yok" dedi. zaten 2.800-3.200 gr arası normal benim için. daha fazlasını zaten beklemiyorum. normal doğum istediğim için bebeğin 3.500 gr ı geçmemesi zaten doğumu kolaylaştıracak.
hadi insallah guzel haberlerle gel canim....Çok biliyon sen lülülülülülü
Günaydın herkese - inşallah güzel bir gün olur
Doktora gidicem 12.00 de Allahım inşallah çok güzel bir gün olur
işin aslı doğum günümden hiç memnun olmadım abimin attığı msj ve annemlerin yaptığı süpriz dışında beni mutlu eden pek bişi olmadı hatta bana göre eşim daha doğum günümü kutlamadı.... Akşamın 8 kadar beni kimse aramadı annemlerde gökhan süpriz yaparda başbaşa kutlarlarsa diee gelmiceklermiş beni aradılar bi planınız varmı diee dedim gökhan beni hiç aramadı ii ozmn biz size gelioz dedi neyse bende üst katta gökhanın dayısı gildeydim kayınvalidemde orda vee herkesin doğum günün hatırlar benimkini unuttu dedim ben eve gidiom annemler gelio sende in dedim eve geldim...minik kuşlarım hediemi pastamı alıp gelmişler bide yorgunlar annemle babam evin içi inşaat çünkü neysee o sırada gökhan aradı SONUNDA biz erken gelecez die tmm dedimm..Tabi saat 22:30 ve hala yoklardı bizde annemlerle pastayı kestik çayı hazırladım kapı çaldı gökhan ölesine pasta 2tanede elinde hedie paketi vardı birini kaynım birini gökhan almış ama hangisi hangisin bilmiorum bile çünkü getirip bana deil masanın üstüne koydular ve gökhan millet gittikten sonra bile doğum günün kutlu olsun demedi ben tşk edip öpünce nedemek görevimiz dedi sadece:mymeka:çokta umrumdaydı insan bi güsel laf söler yada pastanın üstüne bişi yazdırır 40 yaşındakilerine bi pasta yaptırdı gökhannn görmeniz lazım bana gelincede kestaneli pasta almış ve benim nefret ettiğimi bilirr....neysee çokta önemli deil zaten 1 hafta öncesinden sölicekmişim yoksa unuturlarmış bi benimki unutuldu ve evleneli 1 sene olacak bu ilk doğum günümdü amannn hepsi çok sinir yaa bunların allahtan ailemle aynı şehirdeyimm günün özeti böle
abesle_istigal
Bır suru erkek bebege hamıle, kadınlar gurubu olarak bız.. bır okuyalım derım bu yazıyı..
bence sen gayet özelleştir o günü. eşin de senden öğrensin böyle jestleri incelikleri. belki rencide olur. sürekli biribirinize inat yaparsanız bişeyleri ikiniz de geri geri gidersiniz kuzum. sen ona uyma, inceliği elden bırakma.aftabru canım bu hafta pazar babalar günü ya hemde bizim evlilik yıl dönümümüz ben babalar günü için parfüm evlilik yıl dönümümüz için gömlek aldım...ama hiç içimden gelmio vermek ama arkadaşımda ver bozulsun sen her ayrıntıyı düşündüğünü fark eder dio ama bilmiom vermek istemiom yaa
yumurtadan bahsedilmiş bende şeker olduğu için diyetimnde yumurta yok haftada 2 kez tüketiyorum her gün mü yemeliyim, şeker kızlar siz yiyiyomusunuz???
hepinize günaydın arkadaşlar
2 gündür girememiştim cok sayfa birikmiş atlayarak okudum.
eftelyacım nice mutlu yıllara, eşinin ailesi hatırlamamış diye takma kafana yeni evlisin üzülüyosun biliyorum ama inan sonra umrunda olmuyo.. ama eşin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. umarım anlar hatasın yakın zamanda...
evrişşş bizde kuzeyin yatağından aldık oğlumuza, iyi ki tavsiye etmişsin gerçekten cok beğendik lacivert olanını aldık bizde.. içine kaz tüyü yatak mı almıştın sen???
doktora giden ve güzel haberlerle dönen herkesin sevincini paylaşıyorumm..
yumurtadan bahsedilmiş bende şeker olduğu için diyetimnde yumurta yok haftada 2 kez tüketiyorum her gün mü yemeliyim, şeker kızlar siz yiyiyomusunuz???
erkekleride yetiştiren biz kadınlar değilmiyiz ..
kadını ikinci plana atanda .
kadın erkek olarak değilde insan olarak yetiştirsek herşey çok daha farklı olacak bu bir gerçek
yazacak söylenecek çok şey var geçmişteki anaların hatasını bizler tekraralamazsak toplumda daha sağlıklı bireylerle dolar kaydirigubbakcemile5
Merhaba Arkadaşlar,
uyku setini de yıkamıştım. Üstünde 30 derecede makinede yıkanabilir yazıyordu. Elyaf sanırım içi, ama hiçbir zarar görmedi yıkanmaktan dolayı. İçiniz rahat etmiyorsa rahatlıkla yıkayabilirsiniz bence.
hayatımın en zevkli utusunu yaptım ya ama ben herseferinde utulemeyi dusunmuyorum bunlar tenine ilk degecekler oldugu icin ozen gosterdim. yoksa isimiz is babasının gomleklerini bile zor utuluom hic ugrasamam
Kızlar tünaydın
Kaçakkedi hiç üzme kendini bebeğin erken de olsa gelip seni çok mutlu edecek sağlıkla doğacak inşallah
bende dün doktordaydım kızım yaklaşık 2000 gr olmuş ay 3500 gr mın üstünde olursa nasıl normal doğururum bilemiyorum ayrıca doktorum tam 32+0 da çalışabilir raporu verecek pazartesi yani uyus oldum o konuya da ama yapacak birşey de yok 17 temmuza kadar 4 hafta daha çalışıp işi bırakacağım artık
eftelya çok haklısın belki ama üzme kendini bebişin üzülmesin diye sırf erkeklerde belki hamilelik döneminden itibaren başlayarak sevginin bölündüğünü düşünmeye başlıyorlardır oysaki eşin yeri ayrı bebişin yeri ayrı doğum günün kötü geçsede gelecek günlerin güzel geçer inşallah
sağol canım. ama bişeyi merak ettim, acaba sen hangi fotomu gördün eşimle? eğer bu topiğe eklediğim en son fotomu kastediyorsan o yanımdaki uzunsaçlı bey eşim değil. aman yanlış anlaşılmasın. benim eşim hafiften kelleşti artık. bu fotodaki benim çok sevdiğim bir arkadaşım olur. eşimle fotolarımız da var albümümde, istersen onlara bakabilirsin canım.AFTABRU,
Bu arada dergi çekimlerin yapılmış, çok hoşuma gitti. İnşallah görürüz yakında. Tebrik ederim canım.
Bu arada kocişinle olan fotonu da gördüm. Tam hayal ettiğim gibi bi hamişsin. İkimizde 36'yız ama sen takma, söylemesek kimse bilmeyecek hani...
caniimm bos veerr hic uzme kendini, sana bisi diyimmi gecen hafata esimin ailesinden kimse kutlamadi dogum gunumu:)))kayinvalidem 1 hafta once msj atmisti napiyosun diye, ha 1 hafta sonra dogum gunun vardi dimi, kutlarim dedi, dusun 1 hafta once, cunku kesin unutucak onuda nasil hatirladi cunku benim dogumgunumden 1 hafta once gorumcmin nianlisinin dogumgunu ve orada ailecek kutladilar..ve arada 1 hafta oldugu yillardir bilinir, ki ozellikle gorumcem tarafindan, 1 hafta sona gormcem beni arayip kutlamadi bile...sonrada tibet ailesini aradi napiyosunuz biz disardayiz, nurdanin dogum gunuydu diye, aaa dedi o bugunmuydu, ki kendisi bi hafta once ikimizie mesaj atip buugun nisanlimin doum gunu kutlayin , unutmayin demisti:))))sonrada dedi ee niye hatirlatmadin, o da benim mi hatirlatmama gerek dedi..iste boleee, guuulll geccccc....suan tek aklimdaki sey bebsimi saglikla dunyaya getirmek, onun dogum gunlrini kutlamak, benimki artik umrumda bile degil, esim hala bi hediye bile almadii, bende istemiyorumm bebisin bu kadar eksigi varken...once ona....opuyorumnanaktan
abesle_istigal
Bır suru erkek bebege hamıle, kadınlar gurubu olarak bız.. bır okuyalım derım bu yazıyı..
ben de olsam çok bozulurdum. ama sen boşver şimdi.... sana en güzel hediye karnındaki bebeğin... eşin pek de düşünceli biri değilmiş, ama sen onu yontarsın canım inceden inceden... yeter ki sabret... bu doğumgününde ayıp etmiş, sen bari bundan sonrakiler için şimdiden işle eşini, dediğim gibi inceden inceden...
böyle şeyler okudukça eşime bir kez daha aşık oluyorum... yengeç olmasının etkisi var mıdır acaba, çok romantiktir benimki... özel günleri misli misli özelleştirir. bana göre daha incedir. ben pek beceremem.
ben konunun başını kaçırdım, siz bu karışımı nerenize ve neden süreceksiniz kuzum?
yavaş yavaş ve yüzeysel yap şekerim... kendini yormadan... kolay gelsin...
yengec olmasının etkisi olabilir ama yengec olupta afedersin ok.. olan arkadaslarımın kocalarıda var. bence tamamen insanın icinde gelen ince bir davranıs olmalı bu. benim esim ikizler ama her seferinde bu tip konularda cok ince davranır.
eftelya bende teraziyim teraziler aslında cok dusuncelidir ama sizin aranızdada galiba denizyıldızının oldugu gibi bitakım sorunlar var asamadıgınız... zamanla duzelir canım hersey senin elinde.
Kızlar tünaydın
Kaçakkedi hiç üzme kendini bebeğin erken de olsa gelip seni çok mutlu edecek sağlıkla doğacak inşallah
bende dün doktordaydım kızım yaklaşık 2000 gr olmuş ay 3500 gr mın üstünde olursa nasıl normal doğururum bilemiyorum ayrıca doktorum tam 32+0 da çalışabilir raporu verecek pazartesi yani uyus oldum o konuya da ama yapacak birşey de yok 17 temmuza kadar 4 hafta daha çalışıp işi bırakacağım artık
eftelya çok haklısın belki ama üzme kendini bebişin üzülmesin diye sırf erkeklerde belki hamilelik döneminden itibaren başlayarak sevginin bölündüğünü düşünmeye başlıyorlardır oysaki eşin yeri ayrı bebişin yeri ayrı doğum günün kötü geçsede gelecek günlerin güzel geçer inşallah
masallah canım bebisine ..aynen bende oyle dusunuyorum 3500 u gecerse naparım die ama 3600-3700 ile doguran iki arkadasım var normal dogum yani. ama dr bana tombul bu bebek dediginden beri normalden uzaklasıorum eger gununu doldurursa 4kusur dogabilir
Dr.kontrolümm...
minik zuzum gayet iyi durumda arkadaşlar..2.001 gr.olmuş kendileri..dr.amcamız iyi beslemiş annesi dedi..boyumuz 44 cm olmuş..tüm rutin ölçümleri geliştiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor..(şükür rabbime)..baş aşağı uslu uslu duruyor..köfte dudaklı benim oğlum da..anasına çekmiş..kız analarına duyurulur..hareketlerin iyi takip et, bi sorun sezersen bekleme hemen gel dedi dr.um..
çalışamaz raporumu da aldım..henüz doğumla ilgili olarak bişi konuşmadık..2 hafta sonra görüşcez terkrar..
çıkışta, malum kriz boyutuna gelen beşiğimizi de aldık..cmt.gelip kurcaklar..foto eklerim o zaman..
EFTELYA çabuk kahvaltı masasına ben öğle yemeği yiyeceğim ikinciye acıktımmm
Maşallah Atilla Rüzgarada annesinede. Suyumuz gelip hastaneye gittiğimizdemi konuşucak acaba doğum hakkında Vural Bey çok merak ediyorum. Ne olacağını bilmemek kötü etkiliyo beni.
:1rolleyes:..haklısın aslında..ama ben normal doğum istediğimi hep söledim adama..bildiğim kadarıyla da 35.haftadan sonra çatı muayenesi yapılıyo..onu bekliyo olabilir..erken olduğunu düşünüyodur konuşmak için..bizim ilk doğumumuz çok heyecanlıyız..ama o yüzlerce doğum gerçekleştiridiği için rahat davranıyo tabiki..
KIZLAAAAR SİZE BİR SÜRPRİZİM VAR. BEKLEYİN BENİ ANACIMalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?