2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sağol, ben 13 kilo aldım kızıma giden 2 kilo eşim 3750 doğmuş bende 3500 yanii pek minik doğan yok bizde hayırlısı tabii normal doğum istiyorum bakalım cesaretim son dk ya kadar kırılmazsa ve 3500 gramdan fazla olmazsa daha rahat doğum olur herkes için hayırlısısırnaşık şey

Çok biliyon sen lülülülülülü

Günaydın herkese - inşallah güzel bir gün olur
Doktora gidicem 12.00 de Allahım inşallah çok güzel bir gün olur
hadi insallah guzel haberlerle gel canim....

caniimm bos veerr hic uzme kendini, sana bisi diyimmi gecen hafata esimin ailesinden kimse kutlamadi dogum gunumu:)))kayinvalidem 1 hafta once msj atmisti napiyosun diye, ha 1 hafta sonra dogum gunun vardi dimi, kutlarim dedi, dusun 1 hafta once, cunku kesin unutucak onuda nasil hatirladi cunku benim dogumgunumden 1 hafta once gorumcmin nianlisinin dogumgunu ve orada ailecek kutladilar..ve arada 1 hafta oldugu yillardir bilinir, ki ozellikle gorumcem tarafindan, 1 hafta sona gormcem beni arayip kutlamadi bile...sonrada tibet ailesini aradi napiyosunuz biz disardayiz, nurdanin dogum gunuydu diye, aaa dedi o bugunmuydu, ki kendisi bi hafta once ikimizie mesaj atip buugun nisanlimin doum gunu kutlayin , unutmayin demisti:))))sonrada dedi ee niye hatirlatmadin, o da benim mi hatirlatmama gerek dedi..iste boleee, guuulll geccccc....suan tek aklimdaki sey bebsimi saglikla dunyaya getirmek, onun dogum gunlrini kutlamak, benimki artik umrumda bile degil, esim hala bi hediye bile almadii, bende istemiyorumm bebisin bu kadar eksigi varken...once ona....opuyorumnanaktan

abesle_istigal

Bır suru erkek bebege hamıle, kadınlar gurubu olarak bız.. bır okuyalım derım bu yazıyı..

erkekleride yetiştiren biz kadınlar değilmiyiz ..
kadını ikinci plana atanda .
kadın erkek olarak değilde insan olarak yetiştirsek herşey çok daha farklı olacak bu bir gerçek
yazacak söylenecek çok şey var geçmişteki anaların hatasını bizler tekraralamazsak toplumda daha sağlıklı bireylerle dolar kaydirigubbakcemile5

bence sen gayet özelleştir o günü. eşin de senden öğrensin böyle jestleri incelikleri. belki rencide olur. sürekli biribirinize inat yaparsanız bişeyleri ikiniz de geri geri gidersiniz kuzum. sen ona uyma, inceliği elden bırakma.

yumurtadan bahsedilmiş bende şeker olduğu için diyetimnde yumurta yok haftada 2 kez tüketiyorum her gün mü yemeliyim, şeker kızlar siz yiyiyomusunuz???

ben haftada 5 yumurta yiyorum. ama şekerim yok. şekeri olanlara ne kadar serbest hiç bir fikrim yok.

AıDA, canım sen hiç NST ye bağlandın mı? belki de bu sancı ve gelen şu sıvı gerçekten de erken doğum belirtisidir. bence bir doktora görün ve NST ye gir. ne olur ne olmaz. ona göre temkinli davranırsın canım.

Guzel gunlerde kullanın.. bende kalıtesını cok begenmıstım.. o fıyata, o kalıte.. basımıza gelen en guzel seylerden bırı bu harcamalarda :)

Kaz tuyu yatak yok yavrum.. vısko tarzı onlara ozel yataklar var.. ben bı ara sana koyarım o tur yataklardan bı ornek.. ınternetten cok uyguna bulmustum.. sana da solerım.

Helal.. ustune soz yok.

tatlım bak ne güzel tüm dr.ların seni takip ediyor..senin ve bebeğin için en sağlıklısını onlar bilirler zaten..32.den sonra da nasılsa yaşıyo bebeklerimiz..sıkma canını, allahtan hayırlısını dile, dr.larına güven..allah hepimizi sorunsuz bi şekilde kurtarsın..

hayatımın en zevkli utusunu yaptım ya ama ben herseferinde utulemeyi dusunmuyorum bunlar tenine ilk degecekler oldugu icin ozen gosterdim. yoksa isimiz is babasının gomleklerini bile zor utuluom hic ugrasamam

ben de ben de baptımm...normalde nefret ederim ütüden..(

gözün aydın, maşallah yavruna..tickerın doğruysa niye yazmadı ki acaba.? nolcak 1-2- günden..senle aynı satımız, bana yazdı dün raporu..

evriş sabırsızlıkla bekliyorum canım yatağı da.. senin izinden gidiyoruz bizde. eşime demişti kk bi arkadaş almış gel bakalım diye cok beğendi sor bakalım diyo yatağı nasıl almış :))) 30 derece de mi yıkamılıyım bebeğin giysilerini bozulmazlar dimi? elde mi yıkamaya çalışsam diye düşünmüyo değilim

Dr.kontrolümm...
minik zuzum gayet iyi durumda arkadaşlar..2.001 gr.olmuş kendileri..dr.amcamız iyi beslemiş annesi dedi..boyumuz 44 cm olmuş..tüm rutin ölçümleri geliştiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor..(şükür rabbime)..baş aşağı uslu uslu duruyor..köfte dudaklı benim oğlum da..anasına çekmiş..kız analarına duyurulur..hareketlerin iyi takip et, bi sorun sezersen bekleme hemen gel dedi dr.um..

çalışamaz raporumu da aldım..henüz doğumla ilgili olarak bişi konuşmadık..2 hafta sonra görüşcez terkrar..
çıkışta, malum kriz boyutuna gelen beşiğimizi de aldık..cmt.gelip kurcaklar..foto eklerim o zaman..

sağol canım. ama bişeyi merak ettim, acaba sen hangi fotomu gördün eşimle? eğer bu topiğe eklediğim en son fotomu kastediyorsan o yanımdaki uzunsaçlı bey eşim değil. aman yanlış anlaşılmasın. benim eşim hafiften kelleşti artık. bu fotodaki benim çok sevdiğim bir arkadaşım olur. eşimle fotolarımız da var albümümde, istersen onlara bakabilirsin canım.

valla NORRAA ve EFTELYA cıklarım, şahsen benim hiç umrum olmaz doğumgünümü eşimin ailesinden kimler kutlamış kimler kutlamamış. aklıma bile gelmez. yeter ki kendi ailem unutmasın. onlar bile unutsa problem ETMEM. ÇÜNKÜ BEN DE ÇOK KÖTÜYÜMDÜR TARİH KONUSUNDA. ÇOK ATLARIM ARKADAŞLARIN DOĞUMGÜNLERİNİ, MUTLAKA BİRİLERİNİN BANA HATIRLATMASI GEREKİR.

abesle_istigal

Bır suru erkek bebege hamıle, kadınlar gurubu olarak bız.. bır okuyalım derım bu yazıyı..

bence bu tamamen annelerin ogluna olan askından kaynaklanıo ve kıyamadıkları icin hicbi ise el vurdurmuolar tamamen kendilerine bagımlı halde yetistiriyolar. bence ufakken alıstırılmalı bitakım seyler hic olmazsa ilerde bi kızın hayatı kurtulsun. umuyorumki burdaki erkek anneleri cok farklı ve bilincli olup nefret ettikleri k.valdeleri gibi olmayacaklar, olmamalıdırlarda.

AFTABRU aynen benimde pek umrumda olmaz esimin ailesinden kim ne yapmıs yapmamıs ama sagolsun kvaldem istanbuldayken hep pasta alır en sevdigim yemekleri yapar biarada kutlardık , bu senede mesela annemden once aradı kutladı bende laf arasında annem unuttu bu sene dedim yok kızım arar unutmamıstır isi vardır filan dedi teli kapadım pesinden annem aradı. annemi arayıp pervini aramamıssın cok uzuluo demis tabi annem once inkar etti ama ben sonra gercegi ogrendim. annemde arıycakmıs ama ufak kardesimin okuldan gelmesini beklerken aklından cıkıp gitmis :))

birde kahve limonumu sordun sen- onu catlaklar icin karnımıza surcez olusan catlakları geciriomus yani aslında dogumdan sonra yapıo millet ama evris baslıycaktı bende baslıycam galiba bilemedim ondan sordum ona basladımı die , arkadas arıom yanıma :))) bugun nette okudum hem catlaga hem selulite ii geliomus hatta selulite %100 cozummus. ben bu hafta hic yuryus yapmadım canım cok sıkkın yani depresif haldeyim totomu kaldırasım yok sadece drun verdigi egzersizler ve ev isleri...

Son düzenleme:
utuleri yaptım kaldırdım eksikleri tamamlayınca cantamı hazırlıycam daha canta bile almadımki ya bulamıorum dogruduzgun bisey olanlarıda begenemiorum

tşk ederim fikirleriniz için kızlarr çok saol ....
noraacımm benimkide ailenin en büyü olan amcayla aynı gün unutmalarına imkan yok ve gökhanın babası olmadığı için büyük amca babaları yerine geçmiş vee herkes derdiki bi pastayal ikinizi çıkaralım derlerdi şakasına yoksa almıyacaklarından deiller ama onunki kutlandı benimki fooss...yok sinir olduğum şey gelecek hafta amcama ne alalım babalar günü die soruyorlar bana bende ne biliim benden önce nasıl yapıosanız öle yapın dedim ben kendi babamın gider kutlarım seninlede mezerlığa gidelim gerisi önemli deil dedim..bana gelince son saatte hatırladı eşim amcasına 1 hafta önceden ayarlıoo ayyy sıyıracağım sinirdenn:bbo:daha kahvaltıda yapmadımm yavrum dört dönüo içimdee üff yaa sinir oluom kendimee yaa

Maşallah Atilla Rüzgarada annesinede. Suyumuz gelip hastaneye gittiğimizdemi konuşucak acaba doğum hakkında Vural Bey çok merak ediyorum. Ne olacağını bilmemek kötü etkiliyo beni.

EFTELYA çabuk kahvaltı masasına ben öğle yemeği yiyeceğim ikinciye acıktımmm

EFTELYA çabuk kahvaltı masasına ben öğle yemeği yiyeceğim ikinciye acıktımmm

glzfb ben çok kötü bi anne oldum yaa oğluşum çekio benimle birliktee yazık gidimde süt bari içimm

Son düzenleme:
Maşallah Atilla Rüzgarada annesinede. Suyumuz gelip hastaneye gittiğimizdemi konuşucak acaba doğum hakkında Vural Bey çok merak ediyorum. Ne olacağını bilmemek kötü etkiliyo beni.

:1rolleyes:..haklısın aslında..ama ben normal doğum istediğimi hep söledim adama..bildiğim kadarıyla da 35.haftadan sonra çatı muayenesi yapılıyo..onu bekliyo olabilir..erken olduğunu düşünüyodur konuşmak için..bizim ilk doğumumuz çok heyecanlıyız..ama o yüzlerce doğum gerçekleştiridiği için rahat davranıyo tabiki..

Banada son zamanlarda yapılacağını söylemişti hemşiresi ama bu kadar sona kalıcağını bilmiyodum bide burdaki bazı arkadaşların dr ları genelde konuşmuş söylemiş ya o yüzden merak içerisindeyim. Çatı muayenesindende afedersin it kimin tırsıyorum ama mecbur tabi.

KIZLAAAAR SİZE BİR SÜRPRİZİM VAR. BEKLEYİN BENİ ANACIMalkisalkisalkis

Acaba nedir nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…