yiyorum canım tost yaptım kendimede oğlum için mecbur yemek zorundayımeftelya yedin mi bişeylerrrr
Banada son zamanlarda yapılacağını söylemişti hemşiresi ama bu kadar sona kalıcağını bilmiyodum bide burdaki bazı arkadaşların dr ları genelde konuşmuş söylemiş ya o yüzden merak içerisindeyim. Çatı muayenesindende afedersin it kimin tırsıyorum ama mecbur tabi.
Şimdiye kadar hiç bağlanmadım ama sancı tekrarladığı anda gidicem doktora canım. TeşekkürlerAİDA, canım sen hiç NST ye bağlandın mı? belki de bu sancı ve gelen şu sıvı gerçekten de erken doğum belirtisidir. bence bir doktora görün ve NST ye gir. ne olur ne olmaz. ona göre temkinli davranırsın canım.
Doğa da 04 haziranda 1770 gramdı. 7 haftada nerdeyse 2 kat daha kilolanacaklar.Benim çatlaklar da göbeğe erişecekler sanırım bu sırada :)
Doktorumu değiştirmek zorunda kaldım.Gittiğim hastaneden ayrılmış çünkü doktorum, ben de hastanedeki başka bir doktora gideceğim.Perşembe akşamına randevu aldım, oldukça heyecanlıyım.
evriş sabırsızlıkla bekliyorum canım yatağı da.. senin izinden gidiyoruz bizde. eşime demişti kk bi arkadaş almış gel bakalım diye cok beğendi sor bakalım diyo yatağı nasıl almış :))) 30 derece de mi yıkamılıyım bebeğin giysilerini bozulmazlar dimi? elde mi yıkamaya çalışsam diye düşünmüyo değilim
Dr.kontrolümm...
minik zuzum gayet iyi durumda arkadaşlar..2.001 gr.olmuş kendileri..dr.amcamız iyi beslemiş annesi dedi..boyumuz 44 cm olmuş..tüm rutin ölçümleri geliştiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor..(şükür rabbime)..baş aşağı uslu uslu duruyor..köfte dudaklı benim oğlum da..anasına çekmiş..kız analarına duyurulur..hareketlerin iyi takip et, bi sorun sezersen bekleme hemen gel dedi dr.um..
çalışamaz raporumu da aldım..henüz doğumla ilgili olarak bişi konuşmadık..2 hafta sonra görüşcez terkrar..
çıkışta, malum kriz boyutuna gelen beşiğimizi de aldık..cmt.gelip kurcaklar..foto eklerim o zaman..
Dr.kontrolümm...
minik zuzum gayet iyi durumda arkadaşlar..2.001 gr.olmuş kendileri..dr.amcamız iyi beslemiş annesi dedi..boyumuz 44 cm olmuş..tüm rutin ölçümleri geliştiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor..(şükür rabbime)..baş aşağı uslu uslu duruyor..köfte dudaklı benim oğlum da..anasına çekmiş..kız analarına duyurulur..hareketlerin iyi takip et, bi sorun sezersen bekleme hemen gel dedi dr.um..
çalışamaz raporumu da aldım..henüz doğumla ilgili olarak bişi konuşmadık..2 hafta sonra görüşcez terkrar..
çıkışta, malum kriz boyutuna gelen beşiğimizi de aldık..cmt.gelip kurcaklar..foto eklerim o zaman..
glzfb ben çok kötü bi anne oldum yaa oğluşum çekio benimle birliktee yazık gidimde süt bari içimm
EVLi ERKEK DUASI
Allahim... Karimi her turlu tehlikeden koru, gerekirse ben tehlikeye atlayayim. Onu hic yorma, gerekirse ben yorulayim.
O calismasin, ben calisayim.
O hasta olmasin, ben olayim...
Allahim o aldatmasin, ben aldatayim.
Benim guzel karim dul kalmasin, ben kalayim...
Elhamdurusu ile
Kizlar surusu ile
Sabah birisi ile
Aksam yenisi ile...
birazdan kalkıp güzelce karnımı doyuracağımm:sinifsinif:canım cok sukur bi ii haber daha aldık gozun aydın masallah oglusunada sanada
aferin eftelya yeme tamammı cocougunu ac bırak bravo icinde tepinio aclıktan hala bi tostla yetiniosun sonra benim bebis nie zayıf diosun. bak denizyıldını psk sorunları yuzunden yiyememis ayda 50 gr almıs bebegi gecmisi oku ders olsun
DÜNYAYA İLK MERHABA
aynen yussuf yussuf..(..sonlarda oluyo evet..bebeğin kafası aşağıya doğru iniyomuş ya..o bakımdan..
milkshake dikkat et sıcak havalr walla serin bisiler ic yorma kendini
pinkycim ya ne heycandır seninki simdi bende 4gozle bekliom annemle k.valdemin gelecegi zamanı daha 1 ay var . size ii hasret gidermeler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?