2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aynen yussuf yussuf..(..sonlarda oluyo evet..bebeğin kafası aşağıya doğru iniyomuş ya..o bakımdan..

ben çatı muayenesi olmak istemiom dr yede söledim ozmn nasıl doğum yapacan die güldü:))

Şimdiye kadar hiç bağlanmadım ama sancı tekrarladığı anda gidicem doktora canım. Teşekkürler

oo ozaman bizim kızlar 3,5 doğarlarmı çok merak ediyorum.çatlak deme ya.geçen gün kuşumun üzerinin çatlağını farkettim.göğüslerde zaten çatladı.eşimde şişko diye söyleniyor.

kızlar bakın arkadaşım mail göndermiş çok hoşuma gitti sizde gönderimm

Estagfurullah iz falan yok.. kım ne konuda ıyı bır seyı yakalıyorsa,hepımız bırbırımızle paylasıyoruz.. en insani olanı da bu zaten.

Yok yavrum, yazık degıl mı sana yaa.. nıye elınde yıkayacaksın, bır de agzı yuzu yamulur.. koy 30 dereceye mis gıbı olsun.. yatagı aksama koyacagım.. soz sana..

Mercimekim.. ellerıne saglık.. ne gusel bakmıssın kuzuna.. Allah nazarlardan saklasın.

Aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Göslerim doldu yaff...

Arkadaslarıma gıdıyorum.. gelınce gorusuruzz tekrar..

EVLi ERKEK DUASI

Allahim... Karimi her turlu tehlikeden koru, gerekirse ben tehlikeye atlayayim. Onu hic yorma, gerekirse ben yorulayim.
O calismasin, ben calisayim.
O hasta olmasin, ben olayim...
Allahim o aldatmasin, ben aldatayim.
Benim guzel karim dul kalmasin, ben kalayim...

Elhamdurusu ile
Kizlar surusu ile
Sabah birisi ile
Aksam yenisi ile...

EVLi KADIN DUASI

Allahim lutfen bana;
Adnan kadar kibar ve olgun (Aşk-ı Memnu),
Selim kadar zeki ve zengin (Bir istanbul Masali),
Seymen kadar güçlü ve aşık (Asmalı Konak),

Behlül kadar espirili ve eğlenceli (Aşk-ı Memnu),
Mithat kadar becerikli (Sahra),

Levent kadar seksi ve yakışıklı (Yaprak Dökümü),
Demir kadar karizmatik, sadık ve kararli (Asi)
biriyle tanisma firsati ver.
Ver de, evdekini kapiya koyabilmek icin yeterince
cesaretim olsun. Yoksa televizyon karsisinda
ihtiyarlamaya devam edecegim!

Elhamdulillah eriynen,
Yakisiklilar suruynen,
Hergun baska biriynen,
Nasip eyle yarabbi

ohhhh yoruldum beeeee.....

eşim hasta öğle arası koştur koştur eczaneye gittim ona ilaç aldım eve geldim ikimizede yiyecek aparatif birşeyler hazırladım lokmalar boğazıma dizilerek yutmadan yedim koştur koştur işe geldim ama çok yorulmuşum.....

canım cok sukur bi ii haber daha aldık gozun aydın masallah oglusunada sanada

glzfb ben çok kötü bi anne oldum yaa oğluşum çekio benimle birliktee yazık gidimde süt bari içimm

aferin eftelya yeme tamammı cocougunu ac bırak bravo icinde tepinio aclıktan hala bi tostla yetiniosun sonra benim bebis nie zayıf diosun. bak denizyıldını psk sorunları yuzunden yiyememis ayda 50 gr almıs bebegi gecmisi oku ders olsun

Senin bu maillerin öldürecek benii.... kaydirigubbakcemile3

milkshake dikkat et sıcak havalr walla serin bisiler ic yorma kendini

pinkycim ya ne heycandır seninki simdi bende 4gozle bekliom annemle k.valdemin gelecegi zamanı daha 1 ay var . size ii hasret gidermeler :))

birazdan kalkıp güzelce karnımı doyuracağımm:sinifsinif:

DÜNYAYA İLK MERHABA

Gözlerim doldu ağlamıyım diye sıktım kendimi burnumun direği sızladı derler ya öyle oldum. Allahım bizede hayırlısıyla vakti saati gelince nasip eder inşallah.

aynen yussuf yussuf..(..sonlarda oluyo evet..bebeğin kafası aşağıya doğru iniyomuş ya..o bakımdan..

Mercimekim hani senin bi ara ağrın vardı hemen gel demişti vural bey gitmiştin sende o zaman vajinal muayene olmamış mıydın?

milkshake dikkat et sıcak havalr walla serin bisiler ic yorma kendini

pinkycim ya ne heycandır seninki simdi bende 4gozle bekliom annemle k.valdemin gelecegi zamanı daha 1 ay var . size ii hasret gidermeler :))

sağol canım normalde eve gitmiyorum sıcakta dolmuş beklemek git gel zor oluyor burda yemekhanede yiyordum ama eşim körkütük grip olmuş yazık kolunu kaldıramıyor gece sabaha kadar uyumadı ağzı burnu tıkalı aklım onda kalmıştı ilaç aldım eczaneden onu götürdümmafoldumben inşallah düzelir biranevvel.... bi aferim bana eve gittim gittim yoruldum ama sütümü bilem içtim koca bir bardak iyi oldu:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…