işin aslı doğum günümden hiç memnun olmadım abimin attığı msj ve annemlerin yaptığı süpriz dışında beni mutlu eden pek bişi olmadı hatta bana göre eşim daha doğum günümü kutlamadı.... Akşamın 8 kadar beni kimse aramadı annemlerde gökhan süpriz yaparda başbaşa kutlarlarsa diee gelmiceklermiş beni aradılar bi planınız varmı diee dedim gökhan beni hiç aramadı ii ozmn biz size gelioz dedi neyse bende üst katta gökhanın dayısı gildeydim kayınvalidemde orda vee herkesin doğum günün hatırlar benimkini unuttu dedim ben eve gidiom annemler gelio sende in dedim eve geldim...minik kuşlarım hediemi pastamı alıp gelmişler bide yorgunlar annemle babam evin içi inşaat çünkü neysee o sırada gökhan aradı SONUNDA biz erken gelecez die tmm dedimm..Tabi saat 22:30 ve hala yoklardı bizde annemlerle pastayı kestik çayı hazırladım kapı çaldı gökhan ölesine pasta 2tanede elinde hedie paketi vardı birini kaynım birini gökhan almış ama hangisi hangisin bilmiorum bile çünkü getirip bana deil masanın üstüne koydular ve gökhan millet gittikten sonra bile doğum günün kutlu olsun demedi ben tşk edip öpünce nedemek görevimiz dedi sadece:mymeka:çokta umrumdaydı insan bi güsel laf söler yada pastanın üstüne bişi yazdırır 40 yaşındakilerine bi pasta yaptırdı gökhannn görmeniz lazım bana gelincede kestaneli pasta almış ve benim nefret ettiğimi bilirr....neysee çokta önemli deil zaten 1 hafta öncesinden sölicekmişim yoksa unuturlarmış bi benimki unutuldu ve evleneli 1 sene olacak bu ilk doğum günümdü amannn hepsi çok sinir yaa bunların allahtan ailemle aynı şehirdeyimm günün özeti böle
birazdan kalkıp güzelce karnımı doyuracağımm:sinifsinif:
Gözlerim doldu ağlamıyım diye sıktım kendimi burnumun direği sızladı derler ya öyle oldum. Allahım bizede hayırlısıyla vakti saati gelince nasip eder inşallah.
Mercimekim hani senin bi ara ağrın vardı hemen gel demişti vural bey gitmiştin sende o zaman vajinal muayene olmamış mıydın?
ne yiceğimi bulamıom ki valla dolabı açıp açıp kapatıomoooo canım eftelya sende ben sabah kahvaltı yaptım öğlende yedim ama şimdi yine acıktım sen daha kahvaltı yapıcanlmaz: istikamet mutfakopuyorumnanaktan
Ben geldiiim - doktordan geldim
Kızlar ya okadar huzurluyum ki - kordondan kurtulmuş kuzum kıpır kıpır içimde durmuyo - hiperaktifmidir nedir diye şaka bile yaptı doktor Poposunu tam iki göğüsünüm arasına dayamış itekleyip duruyo Kordondan sıyrlımış - gözün aydın dedi doktor moralimi yerlerde görünce 1 haftanın nasıl geçtiğini tahmin etti herhalde
Onun dışında 110 gr almışız teyzeleri 1050+ 110 = 1160 olmuş boyu 36 cm miş - 1 haftada iyi gelişmiş dedi - ona rağmen haftaya yine çağırdı bundan sonra her hafta kontrol edecek
Başka başkaaaa - 2 hafta geriden geliyo hala - süre kısalmamış ben30. bebek 28. haftada hangisini baz alıcak doğum için sordum - benim haftama göre doğum yapacağımı söyledi
Suyum yeterli ve dopplerim çok iyimiş - hatta dopplerin iyi olduğunu en az 10 defa söyledi her cümleyi bununla başladı - demek ki öenmli bir nokta bilmiyorum
Benden haberler böyle çok mutluyum ya içime böyle bir rahatlık çöktü dünya umrumda değil :)
Allah hepimizi böyle güldürsün arkadaşlar ...
ne yiceğimi bulamıom ki valla dolabı açıp açıp kapatıom
Dr.kontrolümm...
minik zuzum gayet iyi durumda arkadaşlar..2.001 gr.olmuş kendileri..dr.amcamız iyi beslemiş annesi dedi..boyumuz 44 cm olmuş..tüm rutin ölçümleri geliştiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor..(şükür rabbime)..baş aşağı uslu uslu duruyor..köfte dudaklı benim oğlum da..anasına çekmiş..kız analarına duyurulur..hareketlerin iyi takip et, bi sorun sezersen bekleme hemen gel dedi dr.um..
çalışamaz raporumu da aldım..henüz doğumla ilgili olarak bişi konuşmadık..2 hafta sonra görüşcez terkrar..
çıkışta, malum kriz boyutuna gelen beşiğimizi de aldık..cmt.gelip kurcaklar..foto eklerim o zaman..
Kızlar ya okadar huzurluyum ki - kordondan kurtulmuş kuzum kıpır kıpır içimde durmuyo - hiperaktifmidir nedir diye şaka bile yaptı doktor Poposunu tam iki göğüsünüm arasına dayamış itekleyip duruyo Kordondan sıyrlımış - gözün aydın dedi doktor moralimi yerlerde görünce 1 haftanın nasıl geçtiğini tahmin etti herhalde
Onun dışında 110 gr almışız teyzeleri 1050+ 110 = 1160 olmuş boyu 36 cm miş - 1 haftada iyi gelişmiş dedi - ona rağmen haftaya yine çağırdı bundan sonra her hafta kontrol edecek
Başka başkaaaa - 2 hafta geriden geliyo hala - süre kısalmamış ben30. bebek 28. haftada hangisini baz alıcak doğum için sordum - benim haftama göre doğum yapacağımı söyledi
Suyum yeterli ve dopplerim çok iyimiş - hatta dopplerin iyi olduğunu en az 10 defa söyledi her cümleyi bununla başladı - demek ki öenmli bir nokta bilmiyorum
Benden haberler böyle çok mutluyum ya içime böyle bir rahatlık çöktü dünya umrumda değil :)
aidaaa resmen gozlerim dogdu, hayal ettimde, allahim sen hayirliysa evlatlarimizi kucagimiza ver..
bugun biraz tedirginim ben Teoman pek oynamiyor, dun gece uyku sersemi donerken biraz deli gibi dondum;bi aci hisettim karnimda, kafasini falan incitmemeisimdir dimi cocugun? sabahtan beri tetikteyim kipirdasin diye 1-2 kere tekmeledi oda hafif...manyak olduk resmen yaa..
Kızlar ya okadar huzurluyum ki - kordondan kurtulmuş kuzum kıpır kıpır içimde durmuyo - hiperaktifmidir nedir diye şaka bile yaptı doktor Poposunu tam iki göğüsünüm arasına ...
Çok sevindim, ne güzel haberler.
Artık moralin daha da iyi olacağından bebeğinin gelişimi daha da hızlanacak bence. Bol su içmeye ve bol dinlenmeye devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?