2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende 1 haftadan sonra ance evi sildim supurdum artık ne istegim kalmıs nede ozenesim , kendi kirimizde bogulmadan temizledim sukur. en nefret ettigimde banyo temizligi birazdan dusa gircem su kahve limonu yapayım karnımda kucuk sivilce gibi noktalar catlaga donusuyo galiba anlayamadım cıkınca sonucu yazarım birazda buna dadanayım :)))

ademir, Aidaa, baharcikk, burko+, eeylem2007+, eftelya66+, Elta, evriş+, flawlessd, jenny_sh+, maviş83, mentes, mercimekim+, milkshake, tuana3434+, tuanamevsim

herkese ii gelmeden sohbetler :)) serap gelmeden yoklama alıyım dedim :)))))

Ben geldiiim - doktordan geldim
Kızlar ya okadar huzurluyum ki - kordondan kurtulmuş kuzum kıpır kıpır içimde durmuyo - hiperaktifmidir nedir diye şaka bile yaptı doktor Poposunu tam iki göğüsünüm arasına dayamış itekleyip duruyo Kordondan sıyrlımış - gözün aydın dedi doktor moralimi yerlerde görünce 1 haftanın nasıl geçtiğini tahmin etti herhalde
Onun dışında 110 gr almışız teyzeleri 1050+ 110 = 1160 olmuş boyu 36 cm miş - 1 haftada iyi gelişmiş dedi - ona rağmen haftaya yine çağırdı bundan sonra her hafta kontrol edecek
Başka başkaaaa - 2 hafta geriden geliyo hala - süre kısalmamış ben30. bebek 28. haftada hangisini baz alıcak doğum için sordum - benim haftama göre doğum yapacağımı söyledi
Suyum yeterli ve dopplerim çok iyimiş - hatta dopplerin iyi olduğunu en az 10 defa söyledi her cümleyi bununla başladı - demek ki öenmli bir nokta bilmiyorum

Benden haberler böyle çok mutluyum ya içime böyle bir rahatlık çöktü dünya umrumda değil :)
Allah hepimizi böyle güldürsün arkadaşlar ...

aman boşver kafana takma bence.bazıları böyle umursuz oluyor

oldum canım ama o çatı muayenesi değildi..bi aletle baktı vajinadan..usg den ölçtü biçti bişiler..çatı muayenesi hem son aşamada oluyor çatın açılmış oluyor hem de elle bakılıyor..bi kaç dk.sürüyomuş ama..kısaymış anlıycağın..

ayy canım benim çok sevindimkaydirigubbakcemile5 bak biz sana demiştik herşey güzel olacak bebeğin o kordondan kurtulacak bir şey olmayacak diye gözün aydın bak gördünmü herşey güzel olacak bundan sonrada allahın izniyle.... sen bol su ve süt içmeye güzel beslenmeye devam bebeğinin de maşallah herşeyi güzelmiş delikafadulden

aidaaa resmen gozlerim dogdu, hayal ettimde, allahim sen hayirliysa evlatlarimizi kucagimiza ver..
bugun biraz tedirginim ben Teoman pek oynamiyor, dun gece uyku sersemi donerken biraz deli gibi dondum;bi aci hisettim karnimda, kafasini falan incitmemeisimdir dimi cocugun? sabahtan beri tetikteyim kipirdasin diye 1-2 kere tekmeledi oda hafif...manyak olduk resmen yaa..

ne yiceğimi bulamıom ki valla dolabı açıp açıp kapatıom

tost yapabilirsin, ekmek arası peynir domates vs. koyup yiyebilirsin, yada çorba falanda içebilirsin öğlen oldu artık.....daha fazla düşünürsen akşam olacak valla kuzunu aç bırakma canım ye birşeyler hadi gözüne birşey kestir dolaptan ye bakalımyerimseniben afiyet olsun kuzuna top top et olur inşallahkaydirigubbakcemile3

mercimekimm-- jennyyy masallah bebeklerinze cok sevindi..
canan bak su ne kadar onemliymis, bebisin atti kordonu kafasindan:))

Maşallah oğluna
Daha da büyüsün de doğsun ve güle güle uyusun beşiğinde.

Onun popoçunu ısırırım. Kerata nasıl üzdü anneyi bir hafta. İyi haberlerine çok sevindim. Herşey böyle güzel gidecek inşallah. Canım bildiğim kadarıyla doppler bebekteki kan damarlarını ve damarlardaki kanın normal ve düzenli akıp akmadığını gösteriyor. Eğer doktor normal dediyse demekki senden bebeğe giden kanda ve bebeğin vücudunda dolaşan kanda bir problem yok. Beslenmesi de iyi demekki. Maşallah

bu arada pasta tost yazısı gördüm canım çekti ya hala aş eriyo olabilirmiyim acıktım sanırım bi şeyler yiyim
eftalya sende aç kalma bak sonra cılız mılız diosun üzülüyosun. moralinide bozma tamammı
jenny gözün aydın ohhh çektim falla bende okuyunca

bence tedirgin olma böyle şeylerden.bende geceleri deli yatıyorum.sabah yattığım gibi asla kalkmıyorum.habire dönüp duruyoum.öyle ufak tefek şeylerden bişey olmaz.bebişin uyuyodur uyku modundan çıksın nasıl tepikler seni.

gözün aydın canan...ben bu konuda su içmenin önemli bir payı olduğunu düşünüyorum..hep böle yüzünü güldürsün kızın..maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…