aidaaa resmen gozlerim dogdu, hayal ettimde, allahim sen hayirliysa evlatlarimizi kucagimiza ver..
bugun biraz tedirginim ben Teoman pek oynamiyor, dun gece uyku sersemi donerken biraz deli gibi dondum;bi aci hisettim karnimda, kafasini falan incitmemeisimdir dimi cocugun? sabahtan beri tetikteyim kipirdasin diye 1-2 kere tekmeledi oda hafif...manyak olduk resmen yaa..
ben bişiler yiyip geliom kızlar valla haklısınız
aidaaa resmen gozlerim dogdu, hayal ettimde, allahim sen hayirliysa evlatlarimizi kucagimiza ver..
bugun biraz tedirginim ben Teoman pek oynamiyor, dun gece uyku sersemi donerken biraz deli gibi dondum;bi aci hisettim karnimda, kafasini falan incitmemeisimdir dimi cocugun? sabahtan beri tetikteyim kipirdasin diye 1-2 kere tekmeledi oda hafif...manyak olduk resmen yaa..
Ben geldiiim - doktordan geldim
Kızlar ya okadar huzurluyum ki - kordondan kurtulmuş kuzum kıpır kıpır içimde durmuyo - hiperaktifmidir nedir diye şaka bile yaptı doktor Poposunu tam iki göğüsünüm arasına dayamış itekleyip duruyo Kordondan sıyrlımış - gözün aydın dedi doktor moralimi yerlerde görünce 1 haftanın nasıl geçtiğini tahmin etti herhalde
Onun dışında 110 gr almışız teyzeleri 1050+ 110 = 1160 olmuş boyu 36 cm miş - 1 haftada iyi gelişmiş dedi - ona rağmen haftaya yine çağırdı bundan sonra her hafta kontrol edecek
Başka başkaaaa - 2 hafta geriden geliyo hala - süre kısalmamış ben30. bebek 28. haftada hangisini baz alıcak doğum için sordum - benim haftama göre doğum yapacağımı söyledi
Suyum yeterli ve dopplerim çok iyimiş - hatta dopplerin iyi olduğunu en az 10 defa söyledi her cümleyi bununla başladı - demek ki öenmli bir nokta bilmiyorum
Benden haberler böyle çok mutluyum ya içime böyle bir rahatlık çöktü dünya umrumda değil :)
Allah hepimizi böyle güldürsün arkadaşlar ...
oldum canım ama o çatı muayenesi değildi..bi aletle baktı vajinadan..usg den ölçtü biçti bişiler..çatı muayenesi hem son aşamada oluyor çatın açılmış oluyor hem de elle bakılıyor..bi kaç dk.sürüyomuş ama..kısaymış anlıycağın..
oo ozaman bizim kızlar 3,5 doğarlarmı çok merak ediyorum.çatlak deme ya.geçen gün kuşumun üzerinin çatlağını farkettim.göğüslerde zaten çatladı.eşimde şişko diye söyleniyor.
eşimin ailesinden kimse hatırlamaz bende onlarinkini ama kendi ailem eşim hatıurlar oda yeter aslında kafaya bu kadar takmaya gerek yok eşimin savunduğu birşey vardır insanların sevgisini sadece belli gün ve tarihlere odaklamalrını hiç anlamam diyeAFTABRU aynen benimde pek umrumda olmaz esimin ailesinden kim ne yapmıs yapmamıs ama sagolsun kvaldem istanbuldayken hep pasta alır en sevdigim yemekleri yapar biarada kutlardık , bu senede mesela annemden once aradı kutladı bende laf arasında annem unuttu bu sene dedim yok kızım arar unutmamıstır isi vardır filan dedi teli kapadım pesinden annem aradı. annemi arayıp pervini aramamıssın cok uzuluo demis tabi annem once inkar etti ama ben sonra gercegi ogrendim. annemde arıycakmıs ama ufak kardesimin okuldan gelmesini beklerken aklından cıkıp gitmis :))
birde kahve limonumu sordun sen- onu catlaklar icin karnımıza surcez olusan catlakları geciriomus yani aslında dogumdan sonra yapıo millet ama evris baslıycaktı bende baslıycam galiba bilemedim ondan sordum ona basladımı die , arkadas arıom yanıma :))) bugun nette okudum hem catlaga hem selulite ii geliomus hatta selulite %100 cozummus. ben bu hafta hic yuryus yapmadım canım cok sıkkın yani depresif haldeyim totomu kaldırasım yok sadece drun verdigi egzersizler ve ev isleri...
maşallah canım ikinize artık 2 kilolardan bahsediyoruz hepimiz beşiğin,zde hayırşı olsun güle güle kullanınDr.kontrolümm...
minik zuzum gayet iyi durumda arkadaşlar..2.001 gr.olmuş kendileri..dr.amcamız iyi beslemiş annesi dedi..boyumuz 44 cm olmuş..tüm rutin ölçümleri geliştiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor..(şükür rabbime)..baş aşağı uslu uslu duruyor..köfte dudaklı benim oğlum da..anasına çekmiş..kız analarına duyurulur..hareketlerin iyi takip et, bi sorun sezersen bekleme hemen gel dedi dr.um..
çalışamaz raporumu da aldım..henüz doğumla ilgili olarak bişi konuşmadık..2 hafta sonra görüşcez terkrar..
çıkışta, malum kriz boyutuna gelen beşiğimizi de aldık..cmt.gelip kurcaklar..foto eklerim o zaman..
alkisalkisalkisalkisalkisalkiso
Helal.. ustune soz yok.
DÜNYAYA İLK MERHABA
Benden tüm Ağustos Annelerine hediye olsun
ademir evet çatı muyanesi 37 hafta oluyomuş bende sordum doktora
mercimekim senin de gözün aydın maşşallah bebişine
Ben göçebe oldum kızlar yamafoldumbenİki gün evimde iki gün kaynanamda kalıyorum bu ara. Şöyle günlerce evimden işime işimden evime giesim var:gitme:Yine oradaydık ve ben geçmişi şöyle bir okuyabildim. Deryam sana da büyük geçmiş olsun canım, içim cız etti vallahi
Bana gelince, endokrinoloji uzmanımdan koca bir aferin aldımzemuszemusŞeker değerlerimden çok memnun kaldı. Böyle giderse doğuma kadar bir sıkıntı yaşamazsın dedi. Kayıtlarıma devam edeceğim ve 10 günde bir göstereceğima.s
ohh valla ozaman biraz daha zamanımız var.bide normal doğum olanlarda bakıyolar diye biliyorum.sezaryan olanlar için böyle bişey söz konusu değilmiş.öylemi yoksa yanlış bilgimi benimkisi.
ohh valla ozaman biraz daha zamanımız var.bide normal doğum olanlarda bakıyolar diye biliyorum.sezaryan olanlar için böyle bişey söz konusu değilmiş.öylemi yoksa yanlış bilgimi benimkisi.
Eğer kilo almaları normal devam ederse ve tam vaktinde gelirlerse olurlar tabi. Sağlıklı olsunlar da 300-500 gram çok ta önemli değil.
Benimki de dalga geçiyor kilolarımla, ben bile kendimle dalga geçiyorum gülüyoruz.
gözün aydın, maşallah yavruna..tickerın doğruysa niye yazmadı ki acaba.? nolcak 1-2- günden..senle aynı satımız, bana yazdı dün raporu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?