2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kendine evham yapma hayatım. Bir dönmeyle birşey olurmui millet karnının üstüne düşüyor da olmuyor. O korumalı şu an. Tatlı bişeyler yiyip uzan bakalım belki hareketleri artar. Bir de parmaklarınla azcık dürt, belki cevap verir. Evham yapma kendine.:1hug:

kuzum benimkide bu aralar pek hareketli değil arada bir göbeğimi iteliyor geriliyor gibi yapıyor öyle eskisi kadar çok hareketli değil..... ters durmasındandır diyorlar ya belkide ondandır benimkide hala ters duruyor.....zaman azaldıkça ne kadar pimpirikli olduk valla hayırlısıyla şu zamanıda atlaksak evlatlarımızı bir kucağımıza alsak....

saoğlun canım arkadaşlarım dualarınız sayesinde
birşeyi yazmayı unuttum - hareketler hakkında nora şimdi az hareket ediyo deyince
ben birkaç gün önce de yazmıştım ya benim sıpa durmadan hareket ediyo bu hafta annesinin telaşlandığnı bilir gibi ben burdayım yaşıyorum der gibi - bunu doktora söyledim resmen durmadı hafta boyunca dedim - hatta hareket etmeyince ben karnıma dokundum tıklattım ki kımıldasın dedim Doktor da "rahat bırak çocuğu uyuması lazım onun sürekli hareket edemez ki dedi - sakın birdaha uyandırma uyusun da büyüsün lafını hiç mi duymadın " dedi gülümsedi
Noracım uyuyodur Teo - büyecek annesi o daha bırak dinlensin
Artı sık ve az yememi bir kaç defa söyledi - aman aç aç gezmeyin atıştırın bişeyler devamlı - abartmamak şartıyla AZ dedi doktor az ve sık

Hadi gözün aydın çok sevindim valla haftada bir gitmende bence çok ii sürekli takip edileceksiniz ne güzel. Suya devam.

Hmm. Aslında mesele illaki çatı muayenesi değil o yatağa yatmak, sonrası kolay olur sanki. :sinifsinif: Bana göre tecrübelisin yani.

bide son dönemleri olduğu için bebişlerimizin yeri daralıyo.öyle fıkır fıkır değilde daha sakin olabileceğini söylüyorlar zaten.hayırlısıyla dünyaya gelsinlerde ozaman kıpırtıdan mum edicekler bizleri başlarında.

oo ozaman bizim kızlar 3,5 doğarlarmı çok merak ediyorum.çatlak deme ya.geçen gün kuşumun üzerinin çatlağını farkettim.göğüslerde zaten çatladı.eşimde şişko diye söyleniyor.

Eğer kilo almaları normal devam ederse ve tam vaktinde gelirlerse olurlar tabi. Sağlıklı olsunlar da 300-500 gram çok ta önemli değil.
Benimki de dalga geçiyor kilolarımla, ben bile kendimle dalga geçiyorum gülüyoruz.

KAÇAKKEDİ

Canım Allah yardımcınız olsun senin de bebişinin de. Zor bir ikilemdir senin için eminim. Ama unutma ki bebeğinin iyi olabilmesi için öncelikle senin sağlığın yerinde olmalı. Bak ihtiyacın olan tüm doktorların kontrolü altındasın. Onlar en doğrusuna karar vereceklerdir, hiç şüphen olmasın. 30. haftadan sonra zaten risk çok azalıyor bebişler için. Hele ki seninki kontrol altında bir durum. Bebişin iyi olacaktır annesi, içini ferah tut

Nurdaaan, sana birşey danışacağım tatlımİdrar tahlili sonuçlarıma baktım az önce internetten. Lökosit 25. Her sahada 4-5 lökosit, bol amorf fosfat kristali göründü diyor. Bu ne demektir anacığım? Var mı bir fikrin? Diğer değerler normal

ademir evet çatı muyanesi 37 hafta oluyomuş bende sordum doktora
mercimekim senin de gözün aydın maşşallah bebişine

eşimin ailesinden kimse hatırlamaz bende onlarinkini ama kendi ailem eşim hatıurlar oda yeter aslında kafaya bu kadar takmaya gerek yok eşimin savunduğu birşey vardır insanların sevgisini sadece belli gün ve tarihlere odaklamalrını hiç anlamam diye
maşallah canım ikinize artık 2 kilolardan bahsediyoruz hepimiz beşiğin,zde hayırşı olsun güle güle kullanın
o

Helal.. ustune soz yok.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
DÜNYAYA İLK MERHABA

Benden tüm Ağustos Annelerine hediye olsun

işte budur kızımda doğum anını yaşayamdım oğlumda yaşayayım inşallah :Saruboceq:
süper gözlerim doldu ya oğlumu özledim ben zamanında sağlıkla gel kuzum :Saruboceq:

Ben göçebe oldum kızlar yamafoldumbenİki gün evimde iki gün kaynanamda kalıyorum bu ara. Şöyle günlerce evimden işime işimden evime giesim var:gitme:Yine oradaydık ve ben geçmişi şöyle bir okuyabildim. Deryam sana da büyük geçmiş olsun canım, içim cız etti vallahi

Bana gelince, endokrinoloji uzmanımdan koca bir aferin aldımzemuszemusŞeker değerlerimden çok memnun kaldı. Böyle giderse doğuma kadar bir sıkıntı yaşamazsın dedi. Kayıtlarıma devam edeceğim ve 10 günde bir göstereceğima.s

jenny sh bak okadar strese gerek yokmuş değimi canım hadi gözün aydın maşallah kuzunada su içmeye devam ssakın hemen yelkenleri indirme

burkocum benim lökosit 2 çıkmıştı dr enfeksiyon var dedi ona bile antibiyotik verdi.... burda arkadaşlar 2 3 gibi değerler normal diyodu ama benim dr biraz pimpirikli sanada antibiyotik verebilir. bol su iç suyla dışarı atılıyoo

ademir evet çatı muyanesi 37 hafta oluyomuş bende sordum doktora
mercimekim senin de gözün aydın maşşallah bebişine

ohh valla ozaman biraz daha zamanımız var.bide normal doğum olanlarda bakıyolar diye biliyorum.sezaryan olanlar için böyle bişey söz konusu değilmiş.öylemi yoksa yanlış bilgimi benimkisi.

hiç sorma kötü şeyler oladabilirdi Allahıma şükür ucuz atlattık :sm_confused:
ozaman bizdende aferin vealkisalkisalkisalkisalkisalkis

ohh valla ozaman biraz daha zamanımız var.bide normal doğum olanlarda bakıyolar diye biliyorum.sezaryan olanlar için böyle bişey söz konusu değilmiş.öylemi yoksa yanlış bilgimi benimkisi.

sanırım doğru bilmiyorsun canım bende öyle biliyorum yani aklımda öyle kalmış sezeryan olanlara çatı bakmaya gerek yok sonuçta karnını kesip aldıkları için ama normal doğum olacaklar için zaten çatıya bakmadan karar veremiyorlar.....

haklısın sağlıklı olsunda 100-200 gr farketmez bile.bide sen niye son zamanında doktor değiştiriyosun anlamadım.sürekli kontrele gittiğin doktorun doğumda olmayacakmı?

gözün aydın, maşallah yavruna..tickerın doğruysa niye yazmadı ki acaba.? nolcak 1-2- günden..senle aynı satımız, bana yazdı dün raporu..

canım ben ticker ı detaylıya göre yapmıştım satımdan 4 gün büyük çıkıyor normalde bugün sat a göre 31+2 oldum 32+0 olmazsa vermiyorlarmış türkiye hastanesinde kuzu kuzu bekliyeceğim pazartesiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…