2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Earth Mama Angel Baby Organik Çatlak Önleyici Vücut Yağı 240ml
çatlak için ne öneririsiniz diye doktora sordum bunu yazmış ama 94 tl içindeki çoğu karışımı bende yaptım onu kullanıyorum bi iki daha eklesem tam olcek

haklısın sağlıklı olsunda 100-200 gr farketmez bile.bide sen niye son zamanında doktor değiştiriyosun anlamadım.sürekli kontrele gittiğin doktorun doğumda olmayacakmı?

Benim doktor hastaneden ayrılmış, başkasına ait bir muayenehanede bakacakmış.
Düşündüm, bir test istese hastaneye gitmem gerekecek ayrıca. Hem doğumda aynı hastanede olmayacağı için 1-2 kere uğrayacak o kdar.
Ben de yarın akşam hastanedeki başka bir doktora gideceğim.

benim hastanede idrarım karıştığında lökosit 129 çıkmıştı - doktor kağıda baktığında gözleri krep gibi büyümüştü - hiç unutmam o halini a.s

cok ama cok sevindim canım suya alıstım beslenmeyede alısman lazım durmak yok bol bol meyve yemek ceviz yiyip cocugu hic olmazsa haftasına getiriosun artık isimiz gucumuz onlar surda cok az kaldı onların saglıgı herseyden onemli

teo buyume seansında canım benimkide bugun aynı dun bende saga dogru yattım cunku solum cok agrıo artık endiselenme

Kağan Kocatepeye giden bi arkadaşımız vardı o görünmüyormu yoksa ben adını hatırlamadığımdan gelip gelmediğini bilmiyormuyum ne saçma bi cümle oldu demi:)) Hamileliğime verin :)

kahve-limon karısımını yaptım :)
karnıma baldırlara popoya ve yuzume surdum yumusacık yapıo gercekten .biraz kahve kokuyosunuz ardından dus jeliyle yıkandım tekrar. sıkılmazsam yapmayı dusunuyorum yanlız tek banyo kuveti kahve oluyo temizlemek güç oluyo. ama catlaklar gidecekse herseye deger.2 gundur yag surdugum halde karnımda kasınma hissediorum onlemini almam gerekio

BABYMOM nasıldı tatlım kahve limon ne kadardı ölçüsü, birde hamilelikte yapılıyomuymuş bende çatlak yok ama popoda selülit mevcut, doğumdan sonra yapsak daha iyi olmaz mı.. kızarttı mı tenini yaparken...

herkese merhaba o kadar yorgunum ki anlatamam.dün gece yine geç saatlere kadar yeni evdeydim.halıfleksleri yıkattım.bu sabah da apar topar taşınduk.öğleden sonra da işe geldik..her yerim dökülüyor..sadece ayakta durduğum ve bir kaç koli yaptığım işi..bütün işi salifo yaptı çok perişan oldu çok üzülüyorum onun içinde..şirkete taşıttık ama yine de insan çok yoruluyor..ev yerleşecek daha..yine ikimiz başbaşayız bu işte de galiba.
geçmilşi hep okurdum ama okuyamayacağım..bir de sizin de kaburganız ağırıyor mu ?neva sürekli kaburgama çlışıyor..artık hareketleri çok rahatsız edici oldu..servisi ve chiccoyu çağırıp onun odasını kurduracağız yeni evin en güzel yanı...çoooook yorgunum..gece uykusu bölünenler vakti olup da uyuyamayanlar imreniyorum size....çalışmak istemiyorum ben yaaaaaamafoldumben

JENNY ordamısın.... bebeğim 2 hafta geriden geliyor demişsin ya benimde geçen gittiğimde 6-7 gün geriden geliyordu sonra temmuz annelerinden falan duyduğum birkaç şeyi yaptım aslında yapılması gerekipte ben yapmıyordum.... mesela süt içmiyordum günde büyük bir bardak süt içmeye başladım küçük 2 bardağa tekabül ediyor.... sonra dondurma çok faydalı bebekler içinde denilmişti hergün nerdeyse koca kase dondurma yedim ve allahım şükürler olsun bu gidişimde satıyla sadece arasında 1 gün vardı yani haftasını yakalamıştı.....bunları yapıyormusun bilmiyorum ama denemeni tavsiye ederim....

selülite iyi geliyorsa denerim. doğumdan sonra tabi.
şimdilik çok şükür çatlağım olmadı. cilt tipiyle alakalı.... yoksa hiç krem mrem sürdüğüm yok. ya da belki son ay çatırçatır çatlarım, belli mi olur.

gözünaydın canım. seninki de güzel gelişmiş. demek köfte dudaklı oğlun hı? benim kızım da köfte dudaklı teyzesi... büyüsünler de tanıştıralım.

hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar..sorunsuz bi şekilde kucaklarımıza alırız inşallah yavrukuşlarımızı..

canım benim yorulmazmı insan allah kolaylık versin ne kadar çok iş yapmasanda başkaları iş yaparken onların başında durup ayakta kalmak bile mahfediyor insanı.....acele etme canım evi yerleştirmek içinde yavaş yavaş yaparsınız artık en azından birkaç gün şu işlerin yorgunluğuna atıp enerji toplayın ondan sonra yerleştirirsiniz daha fazla yorma sakın kendinilmaz: benimde sırtım çok ağrıyor yemek yerken bile masada o kadar çok zorlanıyorum ki nerdeyse tabağı kaldırıp çeneme dayayıp öyle yiyesim geliyor çok sırtım ağrıyor:sinifsinif: hadi bakalım nevanın odasını dört gözle bekliyoruz artık kare kare resimlerini koyarsın çok güzel bi duygu biz her sabah kızımızın beşiğine bakıyoruz içinde olduğunu hayal ediyoruzopuyorumnanaktan

tanıştıralım tabiki..annesi gibi çok güzel olcaktır senin kızın..eminim..kaydirigubbakcemile5

doğum günü muhabbeti geçmiş sanırsam..ben kendi doğumgününü,evlilik yıl dönümünü, eşimle bir birimize duygularımızı açıkladığımız o önemli bir günü bile her sene unutan biri olarak hiç takılmam..biz de roller terstir hep ben unuturum salifocum bozulur..ama onu dünyadaki herşeyden çooook severim bunu bilir..önemli olan da bu değil mi?

ayy baby bu limon kahve karışımı dogumdan önce bi faydası olurmuki..bende deniyim bari malum tam alt karnımda yani pıtışımın ustu önce küçük sinek ısırıgı gibiydi ama şimdi çatlaklara dönuşmuşler hemen denemem gerekirmi yoksa dogum sonrasımı başlasam birde ölçüsü varmı acep.. bir limonu tum sıkıp çekirdeklerinide çıkarmıcas diye biliyorum ama kahve m,ktarı ne olcak

MERCıMEKıM seni atlamışım kusura bakma.... gözün aydın kocaman olmuş rüzgar bey maşallah size..... onun köfte dudaklarını yerim ben....

Arkadaşlar kafein zararlı diye kahve çay içmiyoruz. Vücudunuza sürdüğünüzde muhtemelen kafeinin bir kısmı emilip kana karışıyor. Ben kakao için de aynı şeyi düşünüyorum.Bence doktorunuza sormadan sürmeyin vücudunuza bunları.

3 tatlı kasıgı turk kahvesi 1 limon karıstırıp bi kavanoza koydum banyodada elime dokup dokup karnımı ovdum bacaklarımıda kalcamıda birazda yuzumu .bisey olmadı kızarmadı cokta sert yapmadım sonra yıkadım zeytinyaglı sabunla pesindende zeytinyaglı sıvı dus jeliyle durulanıp cıktım badem yagı surdum. temize surup beklemedigimiz icin bi zararı olacagını dusunmuyorum acıkcası. ama karnımın kasıntısı gecti yumusacık oldu kahvenin kokusu kalmasa baska biseyle yıkanmazdım pesinden ama kahve kokmakta istemiorum:))

canım kıyamam sana .. ama su varki ben evdeyim evde oldugum halde geceleri uykum bolundugu halde gunduz uyuyamıyorum yok yani cok nadir birikcekte uyuycam oda zaten pazar gunune tekabul edio genelde. belki sabahları esim erken kalkmasa bende uyanmam ama kalkmam gerek hem ona tost yapıorum -cunku burda poca filan alcak yer yok- hemde opup koklayıp yolluyorum ise kapıyı kitliorum. burda kapılar icerden kitlenmezse dısarda da acılabilio garip yani

milksahake çok sağol canım..nevanın oda biraz sıkışık olacak galiba..benim bekarlık dolabım var..bazı eşyalarımızı ona koyuyoruz..o da yer olmadığı için orada olacak..hayalimdeki odayı bozdu biraz.ama o büyüyünceye kadar gideriz buralardan diye ümit ediyorum.gittiğimiz yerde daha değişik bir yerleşim planı olur..o sırt ağrısı bir dönem beni yemek yemekten soğutmuştu.şimdi azaldı..ama kaburgam ağıtıyor benim tebik yemekten.5.-6. aylar çok güzelmiş değil mi? karnım yeni yeni büyüyordu ağrılarım popo ağrısıyla sınırlıydı kendimi enerjik hissediyordum..ama son aylar hissediyorum ki ekstra bir yük var ben de..dünyanın en şirin yükü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…