haklısın sağlıklı olsunda 100-200 gr farketmez bile.bide sen niye son zamanında doktor değiştiriyosun anlamadım.sürekli kontrele gittiğin doktorun doğumda olmayacakmı?
burkocum benim lökosit 2 çıkmıştı dr enfeksiyon var dedi ona bile antibiyotik verdi.... burda arkadaşlar 2 3 gibi değerler normal diyodu ama benim dr biraz pimpirikli sanada antibiyotik verebilir. bol su iç suyla dışarı atılıyoo
Ben geldiiim - doktordan geldim
Kızlar ya okadar huzurluyum ki - kordondan kurtulmuş kuzum kıpır kıpır içimde durmuyo - hiperaktifmidir nedir diye şaka bile yaptı doktor Poposunu tam iki göğüsünüm arasına dayamış itekleyip duruyo Kordondan sıyrlımış - gözün aydın dedi doktor moralimi yerlerde görünce 1 haftanın nasıl geçtiğini tahmin etti herhalde
Onun dışında 110 gr almışız teyzeleri 1050+ 110 = 1160 olmuş boyu 36 cm miş - 1 haftada iyi gelişmiş dedi - ona rağmen haftaya yine çağırdı bundan sonra her hafta kontrol edecek
Başka başkaaaa - 2 hafta geriden geliyo hala - süre kısalmamış ben30. bebek 28. haftada hangisini baz alıcak doğum için sordum - benim haftama göre doğum yapacağımı söyledi
Suyum yeterli ve dopplerim çok iyimiş - hatta dopplerin iyi olduğunu en az 10 defa söyledi her cümleyi bununla başladı - demek ki öenmli bir nokta bilmiyorum
Benden haberler böyle çok mutluyum ya içime böyle bir rahatlık çöktü dünya umrumda değil :)
Allah hepimizi böyle güldürsün arkadaşlar ...
aidaaa resmen gozlerim dogdu, hayal ettimde, allahim sen hayirliysa evlatlarimizi kucagimiza ver..
bugun biraz tedirginim ben Teoman pek oynamiyor, dun gece uyku sersemi donerken biraz deli gibi dondum;bi aci hisettim karnimda, kafasini falan incitmemeisimdir dimi cocugun? sabahtan beri tetikteyim kipirdasin diye 1-2 kere tekmeledi oda hafif...manyak olduk resmen yaa..
Kağan Kocatepeye giden bi arkadaşımız vardı o görünmüyormu yoksa ben adını hatırlamadığımdan gelip gelmediğini bilmiyormuyum ne saçma bi cümle oldu demi:)) Hamileliğime verin :)
selülite iyi geliyorsa denerim. doğumdan sonra tabi.AFTABRU aynen benimde pek umrumda olmaz esimin ailesinden kim ne yapmıs yapmamıs ama sagolsun kvaldem istanbuldayken hep pasta alır en sevdigim yemekleri yapar biarada kutlardık , bu senede mesela annemden once aradı kutladı bende laf arasında annem unuttu bu sene dedim yok kızım arar unutmamıstır isi vardır filan dedi teli kapadım pesinden annem aradı. annemi arayıp pervini aramamıssın cok uzuluo demis tabi annem once inkar etti ama ben sonra gercegi ogrendim. annemde arıycakmıs ama ufak kardesimin okuldan gelmesini beklerken aklından cıkıp gitmis :))
birde kahve limonumu sordun sen- onu catlaklar icin karnımıza surcez olusan catlakları geciriomus yani aslında dogumdan sonra yapıo millet ama evris baslıycaktı bende baslıycam galiba bilemedim ondan sordum ona basladımı die , arkadas arıom yanıma :))) bugun nette okudum hem catlaga hem selulite ii geliomus hatta selulite %100 cozummus. ben bu hafta hic yuryus yapmadım canım cok sıkkın yani depresif haldeyim totomu kaldırasım yok sadece drun verdigi egzersizler ve ev isleri...
:1rolleyes:..haklısın aslında..ama ben normal doğum istediğimi hep söledim adama..bildiğim kadarıyla da 35.haftadan sonra çatı muayenesi yapılıyo..onu bekliyo olabilir..erken olduğunu düşünüyodur konuşmak için..bizim ilk doğumumuz çok heyecanlıyız..ama o yüzlerce doğum gerçekleştiridiği için rahat davranıyo tabiki..
herkese merhaba o kadar yorgunum ki anlatamam.dün gece yine geç saatlere kadar yeni evdeydim.halıfleksleri yıkattım.bu sabah da apar topar taşınduk.öğleden sonra da işe geldik..her yerim dökülüyor..sadece ayakta durduğum ve bir kaç koli yaptığım işi..bütün işi salifo yaptı çok perişan oldu çok üzülüyorum onun içinde..şirkete taşıttık ama yine de insan çok yoruluyor..ev yerleşecek daha..yine ikimiz başbaşayız bu işte de galiba.
geçmilşi hep okurdum ama okuyamayacağım..bir de sizin de kaburganız ağırıyor mu ?neva sürekli kaburgama çlışıyor..artık hareketleri çok rahatsız edici oldu..servisi ve chiccoyu çağırıp onun odasını kurduracağız yeni evin en güzel yanı...çoooook yorgunum..gece uykusu bölünenler vakti olup da uyuyamayanlar imreniyorum size....çalışmak istemiyorum ben yaaaaaamafoldumben
selülite iyi geliyorsa denerim. doğumdan sonra tabi.
şimdilik çok şükür çatlağım olmadı. cilt tipiyle alakalı.... yoksa hiç krem mrem sürdüğüm yok. ya da belki son ay çatırçatır çatlarım, belli mi olur.
gözünaydın canım. seninki de güzel gelişmiş. demek köfte dudaklı oğlun hı? benim kızım da köfte dudaklı teyzesi... büyüsünler de tanıştıralım.
kahve-limon karısımını yaptım :)
karnıma baldırlara popoya ve yuzume surdum yumusacık yapıo gercekten .biraz kahve kokuyosunuz ardından dus jeliyle yıkandım tekrar. sıkılmazsam yapmayı dusunuyorum yanlız tek banyo kuveti kahve oluyo temizlemek güç oluyo. ama catlaklar gidecekse herseye deger.2 gundur yag surdugum halde karnımda kasınma hissediorum onlemini almam gerekio
BABYMOM nasıldı tatlım kahve limon ne kadardı ölçüsü, birde hamilelikte yapılıyomuymuş bende çatlak yok ama popoda selülit mevcut, doğumdan sonra yapsak daha iyi olmaz mı.. kızarttı mı tenini yaparken...
herkese merhaba o kadar yorgunum ki anlatamam.dün gece yine geç saatlere kadar yeni evdeydim.halıfleksleri yıkattım.bu sabah da apar topar taşınduk.öğleden sonra da işe geldik..her yerim dökülüyor..sadece ayakta durduğum ve bir kaç koli yaptığım işi..bütün işi salifo yaptı çok perişan oldu çok üzülüyorum onun içinde..şirkete taşıttık ama yine de insan çok yoruluyor..ev yerleşecek daha..yine ikimiz başbaşayız bu işte de galiba.
geçmilşi hep okurdum ama okuyamayacağım..bir de sizin de kaburganız ağırıyor mu ?neva sürekli kaburgama çlışıyor..artık hareketleri çok rahatsız edici oldu..servisi ve chiccoyu çağırıp onun odasını kurduracağız yeni evin en güzel yanı...çoooook yorgunum..gece uykusu bölünenler vakti olup da uyuyamayanlar imreniyorum size....çalışmak istemiyorum ben yaaaaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?