2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım catlakta neymis torunum die bi baslık var orda yazmıslar herseyi ben nettende baktım ama yapmıodum taki sen sinek ısırıkları catlaga donusuyo die yazınca baktım benimde karnım da sivilce gibi ısırıklar cıkmıstı kasınıodu bazıları catlak gibi olmus. evris deniycem filan diyince bende deneyim dedim yoksa niyetim hic yoktu hersey senin sinek ısırıgı muhabbetiyle basladı :)) yani sursen heryerine surersin az olmuyo cok oluyo

MERCİMEKİM seni atlamışım kusura bakma.... gözün aydın kocaman olmuş rüzgar bey maşallah size..... onun köfte dudaklarını yerim ben....

aman canım ne kusuru..ben takılmam öle...önemli olan niyetler..hepimiz iyi niyetli insanlarız burda....teşekkür ederim bu arada...opuyorumnanaktan

dide kaburga dedigin kaburganın neresi..? benim sırtım cok agrıodu dun onceki gun ama acaba gece acık yatıos ondanmı sırtımız tutuluo die dusunmustum

Biz de eşimle hiç önem vermeyiz böyle şeylere. Doğum günlerimizde,evlilik yıldönümlerimizde pasta alırız ya da yaparız, birbirimizin sevdiği şeyleri yapmaya çalışırız hepsi bu. Arada çiçek alır eşim sadece. Hiç hediye beklentimiz falan yoktur.
Ben doğum günümü hatırlatırım bazen. Görümcem de öyle yapar, bize annelerine 1 ay önceden benim doğum günüm şu gün diye hatırlatır durur :)
Cuma eşimin doğum günü.Ona pasta yapacağım, sevdiği yemekleri yapacağım.
Çok seviyorum kocacığımı opuyorumnanaktan

jenny gözün aydın tatlım inşallah dahada iyi olcak her gittiğinde mutlu dönceksin doktordan
Maşallah Atilla Rüzgarada annesinede. Suyumuz gelip hastaneye gittiğimizdemi konuşucak acaba doğum hakkında Vural Bey çok merak ediyorum. Ne olacağını bilmemek kötü etkiliyo beni.
valla benim drda konuşmuyo doğumdan hiç sadece içiniz rahat olsun büyük ihtimal ağustos bebeği olcak diyo onuda ağzından zorla alıyoz
maşallah bebeğine canım

inşallah canım hep orda kalacak değilsiniz ya tayininiz çıktığında istediğiniz gibi olur inşallah herşey...aman tatlım tek sıkıntımız onların odalarının sıkışıklığı olsun dimi sağlıkları yerinde olsun huzurumuz mutluğumuz yerinde olsun varsın odaları biraz sıkışık olsun benim bebekken ayrı odam yoktu yani onlar daha şimdiden özel bir odaya sahipler bence buna şükretmeleri lazım:kedi:bizde mesela kanepe koyduk bebek odasına evet görüntü olarak biraz bozuyor ama yapacak birşey yok.... malesef o ağırlık bendede var merdiven çıkarken bile zorlanıyorum sanki üstümde bir ben daha var ama olsun herşeye rağmen değer şurda çok az bir zamanımız kaldı sayılı günler bir bedende iki yürek yaşıyoruz son zamanların tadını çıkartalım herşeye rağmen inşallah herşey çok güzel olacakzemuszemus

hayatım hep dikkat ediyoruz ya yediklerimize - bak ben sana çöyle söyliim hani dediydim ya eskiden su içemiyorum diye - ama 1 lt süt asla aksatmam günde (şimdi suyu da ekleyince iyice çişli oldum ) dondurma desen yaz kuş kutu dolaptadır yani söylemesi çok çok ayıp hani var ya +%33 kutular 3 gün bile gitmiyo ki eşim ağızına sürmez - kıtlıktan çıkmış gibi yerim ben her zaman dondurmayı Balık desen haftada 3 defa balık yiyoruz içimden balık ağıcı çıkacak artık
Ya herkesin dediği gibi bünye meselesi bu bebek gelişimi - dua edecez bebişler bizden maksimum besin çeksinler :)

ben , EVROS ve NORRA bugün herkes aynı dertten muzdarip bebişler dinleniyor sanırım bazen hiçbir şey yemeden yani özel birşey hareket etsin diye karnımdan çıkacak gibi oluyor .... ama ben bugün nesguikli süt içtim az önce dondurma yedim öyle çok çok bir hareketi yok hareket ediyor ama dediğim gibi germe şeklinde poposuyla falan karnımı itekliyor o kadar sanırım hareketleride artık değişiyor bundan sonra böyle olacak malum yerleri daralıyor kuzucukların sağlıkları yerinde olsun ne yapalım belki keyfi yerinde değildir... .bende geçen hafta dr. a gittiğimde sordum bazen çok hareketli bazen çok durgun dedim bana dr. aynı ortamı paylaşıyorsunuz senden çok etkileniyor ogün senin günün sakin ve mutlu geçtiyse oda mutlu ama senin o gün işlerin yoğun stresli ve yorğun bir gün geçirdiysen oda yorğun olup hareket etmez çok dedi.......

sen böyle anlatınca ben suçlu hissetim kendimi yeterince sağlıkle beslenmiyorum diye :kedi: ilçede yaşadığım için çok fazla balık çeşidi yok hep genelde bayat balıklar oluyor ben nerdeyse kıştan beri balık yemiyorum sezon kapanalı çok oldu diyebilirim:sinifsinif: onun haricinde meyve ve sebze elimden geldiğince yiyorum dediğin gibi nasıl beslenirsek beslenelim birazda yapısal birşey.... sağlıklı olsunlarda ha biraz minyon ha biraz iri ne farkeder doğunca toparlarlar onlar allahın izniyle:Saruboceq:

yeni tickerlarımız hayırlı olsun bende dideden gördum gerçi daha önce RÜZGAR bebeğinkinide görmüştükde şimdi yaptım bölesi daaha hoş... buyrun herkeşler değiştirsin...

canım balık sezonu zaten kapandı bizde çok zor buluyoruz artık - konserveden uzak dur ama helese ton balığından - çinko var ton balığında ayda en fazla 1 defa öneriliyo hamilelere Şimdi balık yiyecem diye abanma sakın konservelere Ayrıca ben geçen hafta bebeyim miyon diye kendimi yerken birkaç yerden hep şunu duydum - daha ufak doğan bebekler sonradan daha hızlı toparlanıyolarmış - daha hızlı kilo alıyolarmış normal ağırlıkta doğan bebeklerden
Sağlıklı doğsunlar da ufak ta olsalar büyütürz biz onları Şeniz

yeni tickerlarımız hayırlı olsun bende dideden gördum gerçi daha önce RÜZGAR bebeğinkinide görmüştükde şimdi yaptım bölesi daaha hoş... buyrun herkeşler değiştirsin...

evet çok güzel olmuş tickerleriniz güle güle kullanın.... ama malesef benim kızımın ismine daha karar veremediğimiz için ben yapamıcam:sinifsinif: büyük bir ihtimal BERRA olacak ama yinede kesin değil netleştiremiyoruz bir türlü zor birşey isme karar vermek yada biz çok kararsızızkafamçokkarıştı

jenyy canım gözn aydın ..bu arada bebeklern kilosun takılmayın be kızlar saglıklı ve hersey yolundaysa içerde besliyemediğimizz bebkleri dışarda hem sevgimizle hem sütümüzle besleriz Allahın izniyle..:)

didecim hadi gözun aydın sennde taşındınız ya gerisi olur yavas yavas aman yorma kendini gözunu seviyim..biliyorum çok zordur taşınmak ama Umarım herşey daha guzel olur bu evle beraber...

pervincim topiğimizin suna dumankayası oldun sen valla, kuku morluğu, selülit çatlak iyi ki varsın sağol cnmm

sağol canım bilgin için ama ben zaten oldum olası ton balıklarını falan sevmem... burda bol miktarda alabalık var çiftliklerde hemen yanlarındada restorantları oluyor oraya gitmeye bile çekiniyorum acaba bir zararı olurmu alabalığın diyeCADIARZU benim yeğenim 2500 kilo doğdu geçen sene halada zayıf cılız bir çocuk ama maşallah çok hareketli çok atak cingöz birşey akranlarından daha önce yürüdü onlardan daha önce dişleri çıktı canları içinde olsunlarda herkesin yapısı bir değil biz büyükler bile herkes bir tornadan çıkmış gibi değil... şöyle allahın izniyle 3 kilo kadar olsa yeter bana çok topik birşey istemiyorum azcık ele avuca gelsin yeter doğduktan sonra kilo alır oa.s

tatlim idrar yolu enfeksiyonu geciriyorsun sanirim, bol bol su ic, ayrica amorf kristalleri hic biseyi gostermeye bilirde, bikac seyide gosterebilir, spesiik bir bulgu degil, en onemsizi susuz kalmistir vucudun, en onemlisi kum dusuruyor olabilirsin.. daha once kum dusurme gibi bir sikayetin varmiydi... sen yinde doktoruna danis, ddigim gibi susuz kalmaktan bile olabilir..ama enfeksiyo icin onlem al hemen...

kolay gelsin didecim, insallah biter biran once de rahatlarsin..baada bende dehet kaburka agrisi cekiyorum, cunku bizimkinin kafasi sag kaburgama dayali ve her kafayi cikarisinda agriyor, dik oturamiyorum atik..

kizlar dediginiz gibi oglusum uyuyor sanirim ama butun gun mu uyur bu cocuk, gecede hareket etmedi..aslinda saat 5 te calistigim universitede ebeyle randevum var ama bugun evde kaldim, 1 saatlik yol,hic totoyu kaldirip gidesim yok, 1 saate kadar sert bi tekme yemezsem gidip kalp sesini dinleyip gelicem..

jenyycim sennle sat larımız yakın sanırım.. ben 19 kasım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…