ayy baby bu limon kahve karışımı dogumdan önce bi faydası olurmuki..bende deniyim bari malum tam alt karnımda yani pıtışımın ustu önce küçük sinek ısırıgı gibiydi ama şimdi çatlaklara dönuşmuşler hemen denemem gerekirmi yoksa dogum sonrasımı başlasam birde ölçüsü varmı acep.. bir limonu tum sıkıp çekirdeklerinide çıkarmıcas diye biliyorum ama kahve m,ktarı ne olcak
MERCİMEKİM seni atlamışım kusura bakma.... gözün aydın kocaman olmuş rüzgar bey maşallah size..... onun köfte dudaklarını yerim ben....
kedici idi o..sabah buralardaydı..
doğum günü muhabbeti geçmiş sanırsam..ben kendi doğumgününü,evlilik yıl dönümünü, eşimle bir birimize duygularımızı açıkladığımız o önemli bir günü bile her sene unutan biri olarak hiç takılmam..biz de roller terstir hep ben unuturum salifocum bozulur..ama onu dünyadaki herşeyden çooook severim bunu bilir..önemli olan da bu değil mi?
jenny gözün aydın tatlım inşallah dahada iyi olcak her gittiğinde mutlu dönceksin doktordanBen geldiiim - doktordan geldim
Kızlar ya okadar huzurluyum ki - kordondan kurtulmuş kuzum kıpır kıpır içimde durmuyo - hiperaktifmidir nedir diye şaka bile yaptı doktor Poposunu tam iki göğüsünüm arasına dayamış itekleyip duruyo Kordondan sıyrlımış - gözün aydın dedi doktor moralimi yerlerde görünce 1 haftanın nasıl geçtiğini tahmin etti herhalde
Onun dışında 110 gr almışız teyzeleri 1050+ 110 = 1160 olmuş boyu 36 cm miş - 1 haftada iyi gelişmiş dedi - ona rağmen haftaya yine çağırdı bundan sonra her hafta kontrol edecek
Başka başkaaaa - 2 hafta geriden geliyo hala - süre kısalmamış ben30. bebek 28. haftada hangisini baz alıcak doğum için sordum - benim haftama göre doğum yapacağımı söyledi
Suyum yeterli ve dopplerim çok iyimiş - hatta dopplerin iyi olduğunu en az 10 defa söyledi her cümleyi bununla başladı - demek ki öenmli bir nokta bilmiyorum
Benden haberler böyle çok mutluyum ya içime böyle bir rahatlık çöktü dünya umrumda değil :)
Allah hepimizi böyle güldürsün arkadaşlar ...
valla benim drda konuşmuyo doğumdan hiç sadece içiniz rahat olsun büyük ihtimal ağustos bebeği olcak diyo onuda ağzından zorla alıyozMaşallah Atilla Rüzgarada annesinede. Suyumuz gelip hastaneye gittiğimizdemi konuşucak acaba doğum hakkında Vural Bey çok merak ediyorum. Ne olacağını bilmemek kötü etkiliyo beni.
maşallah bebeğine canımDr.kontrolümm...
minik zuzum gayet iyi durumda arkadaşlar..2.001 gr.olmuş kendileri..dr.amcamız iyi beslemiş annesi dedi..boyumuz 44 cm olmuş..tüm rutin ölçümleri geliştiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor..(şükür rabbime)..baş aşağı uslu uslu duruyor..köfte dudaklı benim oğlum da..anasına çekmiş..kız analarına duyurulur..hareketlerin iyi takip et, bi sorun sezersen bekleme hemen gel dedi dr.um..
çalışamaz raporumu da aldım..henüz doğumla ilgili olarak bişi konuşmadık..2 hafta sonra görüşcez terkrar..
çıkışta, malum kriz boyutuna gelen beşiğimizi de aldık..cmt.gelip kurcaklar..foto eklerim o zaman..
3 tatlı kasıgı turk kahvesi 1 limon karıstırıp bi kavanoza koydum banyodada elime dokup dokup karnımı ovdum bacaklarımıda kalcamıda birazda yuzumu .bisey olmadı kızarmadı cokta sert yapmadım sonra yıkadım zeytinyaglı sabunla pesindende zeytinyaglı sıvı dus jeliyle durulanıp cıktım badem yagı surdum. temize surup beklemedigimiz icin bi zararı olacagını dusunmuyorum acıkcası. ama karnımın kasıntısı gecti yumusacık oldu kahvenin kokusu kalmasa baska biseyle yıkanmazdım pesinden ama kahve kokmakta istemiorum:))
valla bende yapsam iyi olcak ama cok tembelim göbeğime kadar çatlaklarla doluyum ben senağlamasenağlama
AİDAA çok güzeldi resimler inşallah zamanı gelince bizde görcez onu
Bu arada benim oğlumöunda hareketi azaldı bugün olabildiğince yavaş çikolata bile yedim ama kaldırmıyo totosunu paşam bvenim gamyoncuiremsu
milksahake çok sağol canım..nevanın oda biraz sıkışık olacak galiba..benim bekarlık dolabım var..bazı eşyalarımızı ona koyuyoruz..o da yer olmadığı için orada olacak..hayalimdeki odayı bozdu biraz.ama o büyüyünceye kadar gideriz buralardan diye ümit ediyorum.gittiğimiz yerde daha değişik bir yerleşim planı olur..o sırt ağrısı bir dönem beni yemek yemekten soğutmuştu.şimdi azaldı..ama kaburgam ağıtıyor benim tebik yemekten.5.-6. aylar çok güzelmiş değil mi? karnım yeni yeni büyüyordu ağrılarım popo ağrısıyla sınırlıydı kendimi enerjik hissediyordum..ama son aylar hissediyorum ki ekstra bir yük var ben de..dünyanın en şirin yükü.
JENNY ordamısın.... bebeğim 2 hafta geriden geliyor demişsin ya benimde geçen gittiğimde 6-7 gün geriden geliyordu sonra temmuz annelerinden falan duyduğum birkaç şeyi yaptım aslında yapılması gerekipte ben yapmıyordum.... mesela süt içmiyordum günde büyük bir bardak süt içmeye başladım küçük 2 bardağa tekabül ediyor.... sonra dondurma çok faydalı bebekler içinde denilmişti hergün nerdeyse koca kase dondurma yedim ve allahım şükürler olsun bu gidişimde satıyla sadece arasında 1 gün vardı yani haftasını yakalamıştı.....bunları yapıyormusun bilmiyorum ama denemeni tavsiye ederim....
hayatım hep dikkat ediyoruz ya yediklerimize - bak ben sana çöyle söyliim hani dediydim ya eskiden su içemiyorum diye - ama 1 lt süt asla aksatmam günde (şimdi suyu da ekleyince iyice çişli oldum ) dondurma desen yaz kuş kutu dolaptadır yani söylemesi çok çok ayıp hani var ya +%33 kutular 3 gün bile gitmiyo ki eşim ağızına sürmez - kıtlıktan çıkmış gibi yerim ben her zaman dondurmayı Balık desen haftada 3 defa balık yiyoruz içimden balık ağıcı çıkacak artık
Ya herkesin dediği gibi bünye meselesi bu bebek gelişimi - dua edecez bebişler bizden maksimum besin çeksinler :)
sen böyle anlatınca ben suçlu hissetim kendimi yeterince sağlıkle beslenmiyorum diye :kedi: ilçede yaşadığım için çok fazla balık çeşidi yok hep genelde bayat balıklar oluyor ben nerdeyse kıştan beri balık yemiyorum sezon kapanalı çok oldu diyebilirim:sinifsinif: onun haricinde meyve ve sebze elimden geldiğince yiyorum dediğin gibi nasıl beslenirsek beslenelim birazda yapısal birşey.... sağlıklı olsunlarda ha biraz minyon ha biraz iri ne farkeder doğunca toparlarlar onlar allahın izniyle:Saruboceq:
yeni tickerlarımız hayırlı olsun bende dideden gördum gerçi daha önce RÜZGAR bebeğinkinide görmüştükde şimdi yaptım bölesi daaha hoş... buyrun herkeşler değiştirsin...
canım balık sezonu zaten kapandı bizde çok zor buluyoruz artık - konserveden uzak dur ama helese ton balığından - çinko var ton balığında ayda en fazla 1 defa öneriliyo hamilelere Şimdi balık yiyecem diye abanma sakın konservelere Ayrıca ben geçen hafta bebeyim miyon diye kendimi yerken birkaç yerden hep şunu duydum - daha ufak doğan bebekler sonradan daha hızlı toparlanıyolarmış - daha hızlı kilo alıyolarmış normal ağırlıkta doğan bebeklerden
Sağlıklı doğsunlar da ufak ta olsalar büyütürz biz onları Şeniz
yeni tickerlarımız hayırlı olsun bende dideden gördum gerçi daha önce RÜZGAR bebeğinkinide görmüştükde şimdi yaptım bölesi daaha hoş... buyrun herkeşler değiştirsin...
Nurdaaan, sana birşey danışacağım tatlımİdrar tahlili sonuçlarıma baktım az önce internetten. Lökosit 25. Her sahada 4-5 lökosit, bol amorf fosfat kristali göründü diyor. Bu ne demektir anacığım? Var mı bir fikrin? Diğer değerler normal
herkese merhaba o kadar yorgunum ki anlatamam.dün gece yine geç saatlere kadar yeni evdeydim.halıfleksleri yıkattım.bu sabah da apar topar taşınduk.öğleden sonra da işe geldik..her yerim dökülüyor..sadece ayakta durduğum ve bir kaç koli yaptığım işi..bütün işi salifo yaptı çok perişan oldu çok üzülüyorum onun içinde..şirkete taşıttık ama yine de insan çok yoruluyor..ev yerleşecek daha..yine ikimiz başbaşayız bu işte de galiba.
geçmilşi hep okurdum ama okuyamayacağım..bir de sizin de kaburganız ağırıyor mu ?neva sürekli kaburgama çlışıyor..artık hareketleri çok rahatsız edici oldu..servisi ve chiccoyu çağırıp onun odasını kurduracağız yeni evin en güzel yanı...çoooook yorgunum..gece uykusu bölünenler vakti olup da uyuyamayanlar imreniyorum size....çalışmak istemiyorum ben yaaaaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?