Ben geldiiim - doktordan geldim
Kızlar ya okadar huzurluyum ki - kordondan kurtulmuş kuzum kıpır kıpır içimde durmuyo - hiperaktifmidir nedir diye şaka bile yaptı doktor Poposunu tam iki göğüsünüm arasına dayamış itekleyip duruyo Kordondan sıyrlımış - gözün aydın dedi doktor moralimi yerlerde görünce 1 haftanın nasıl geçtiğini tahmin etti herhalde
Onun dışında 110 gr almışız teyzeleri 1050+ 110 = 1160 olmuş boyu 36 cm miş - 1 haftada iyi gelişmiş dedi - ona rağmen haftaya yine çağırdı bundan sonra her hafta kontrol edecek
Başka başkaaaa - 2 hafta geriden geliyo hala - süre kısalmamış ben30. bebek 28. haftada hangisini baz alıcak doğum için sordum - benim haftama göre doğum yapacağımı söyledi
Suyum yeterli ve dopplerim çok iyimiş - hatta dopplerin iyi olduğunu en az 10 defa söyledi her cümleyi bununla başladı - demek ki öenmli bir nokta bilmiyorum
Benden haberler böyle çok mutluyum ya içime böyle bir rahatlık çöktü dünya umrumda değil :)
Allah hepimizi böyle güldürsün arkadaşlar ...
Kağan Kocatepeye giden bi arkadaşımız vardı o görünmüyormu yoksa ben adını hatırlamadığımdan gelip gelmediğini bilmiyormuyum ne saçma bi cümle oldu demi:)) Hamileliğime verin :)
milksahake çok sağol canım..nevanın oda biraz sıkışık olacak galiba..
sen böyle anlatınca ben suçlu hissetim kendimi yeterince sağlıkle beslenmiyorum diye :kedi: ilçede yaşadığım için çok fazla balık çeşidi yok hep genelde bayat balıklar oluyor ben nerdeyse kıştan beri balık yemiyorum sezon kapanalı çok oldu diyebilirim:sinifsinif: onun haricinde meyve ve sebze elimden geldiğince yiyorum dediğin gibi nasıl beslenirsek beslenelim birazda yapısal birşey.... sağlıklı olsunlarda ha biraz minyon ha biraz iri ne farkeder doğunca toparlarlar onlar allahın izniyle:Saruboceq:
kizlar dediginiz gibi oglusum uyuyor sanirim ama butun gun mu uyur bu cocuk, gecede hareket etmedi..aslinda saat 5 te calistigim universitede ebeyle randevum var ama bugun evde kaldim, 1 saatlik yol,hic totoyu kaldirip gidesim yok, 1 saate kadar sert bi tekme yemezsem gidip kalp sesini dinleyip gelicem..
kizlar dediginiz gibi oglusum uyuyor sanirim ama butun gun mu uyur bu cocuk, gecede hareket etmedi..aslinda saat 5 te calistigim universitede ebeyle randevum var ama bugun evde kaldim, 1 saatlik yol,hic totoyu kaldirip gidesim yok, 1 saate kadar sert bi tekme yemezsem gidip kalp sesini dinleyip gelicem..
oh sukur kizlar birisini uykusunda fena halde hickirik tuttu da varligindan haberdar olabildik:))) kiyamam ben yavruma, nasil hickiriyorr...uyusuk oglum bugun dinlenmeyi tercih etti sanirim, neyse o aman hic 1 aatlik yolu cekip ebemi gormeye gitmiyim, cocuk dinlensin, bu sicakta yemiyo gozum metro otobus falan...
Earth Mama Angel Baby Organik Çatlak Önleyici Vücut Yağı 240ml
çatlak için ne öneririsiniz diye doktora sordum bunu yazmış ama 94 tl içindeki çoğu karışımı bende yaptım onu kullanıyorum bi iki daha eklesem tam olcek
Aidaa göğüs ucuna sürdüğün kremi doktorunmu tavsiye etti? ne kadara aldın ? ben ilk bebeğimde güğüs uçlarım kopcak gibi oldu kanla beraber içti sütümü sonrada emmedi bebeğim şimdi korkuyom bundada aynı problemi yaşamaktan çok acı veren bişeydi benim için emzirmek
göğüs uçlarına iyi gelen krem kullanan başka arkadaşlar varsa bilgilerinize ihtiyacım var
Aminnn canım.Ben geldiiim - doktordan geldim
Kızlar ya okadar huzurluyum ki - kordondan kurtulmuş kuzum kıpır kıpır içimde durmuyo - hiperaktifmidir nedir diye şaka bile yaptı doktor Poposunu tam iki göğüsünüm arasına dayamış itekleyip duruyo Kordondan sıyrlımış - gözün aydın dedi doktor moralimi yerlerde görünce 1 haftanın nasıl geçtiğini tahmin etti herhalde
Onun dışında 110 gr almışız teyzeleri 1050+ 110 = 1160 olmuş boyu 36 cm miş - 1 haftada iyi gelişmiş dedi - ona rağmen haftaya yine çağırdı bundan sonra her hafta kontrol edecek
Başka başkaaaa - 2 hafta geriden geliyo hala - süre kısalmamış ben30. bebek 28. haftada hangisini baz alıcak doğum için sordum - benim haftama göre doğum yapacağımı söyledi
Suyum yeterli ve dopplerim çok iyimiş - hatta dopplerin iyi olduğunu en az 10 defa söyledi her cümleyi bununla başladı - demek ki öenmli bir nokta bilmiyorum
Benden haberler böyle çok mutluyum ya içime böyle bir rahatlık çöktü dünya umrumda değil :)
Allah hepimizi böyle güldürsün arkadaşlar ...
ben bugun oglumun kusmuk mendillerini yapıyorum.. önce içlerinden rengarenk ipler geçirdim.bir kaç tanesini kenarlarını zzürafa yaptı onlara iğne oyasından bişiler yapmam gerek.. süs babında.:)göstermelik işte mevlüdde bakıcaklar ya..tövbe tövbe neyhse diğerlerinide tıgla işliyorum. ama sadece 9 tane yetmez sanırım ben bi kaç metre daha alıp tekrar yapmalıyım neyhse annemler ve ablam gelince beraber yaparız bi gunde zaten minicikler...
ama kenarlarını tıglarken valla aklıma tazem burcumun evrim hakkındaki yorumu geldi hani dil dışarda olayı baktım istem dışı olarak dil dışarı çıkıyormuş...delikafadulden
Burdayım ben opuyorumnanaktan
Oh yarasın Teomanına cokacimcoooksimdi portakal suyu ictim, 1 tanede minik cukulata yedim, hadi bakalim sikiysa uyanmasin simdi:)))
Kızlar tünaydın
bende dün doktordaydım kızım yaklaşık 2000 gr olmuş ay 3500 gr mın üstünde olursa nasıl normal doğururum bilemiyorum ayrıca doktorum tam 32+0 da çalışabilir raporu verecek pazartesi yani uyus oldum o konuya da ama yapacak birşey de yok 17 temmuza kadar 4 hafta daha çalışıp işi bırakacağım artık
eftelya çok haklısın belki ama üzme kendini bebişin üzülmesin diye sırf erkeklerde belki hamilelik döneminden itibaren başlayarak sevginin bölündüğünü düşünmeye başlıyorlardır oysaki eşin yeri ayrı bebişin yeri ayrı doğum günün kötü geçsede gelecek günlerin güzel geçer inşallah
Ben geldiiim - doktordan geldim
Onun dışında 110 gr almışız teyzeleri 1050+ 110 = 1160 olmuş boyu 36 cm miş - 1 haftada iyi gelişmiş dedi - ona rağmen haftaya yine çağırdı bundan sonra her hafta kontrol edecek Başka başkaaaa - 2 hafta geriden geliyo hala - süre kısalmamış ben30. bebek 28. haftada hangisini baz alıcak doğum için sordum - benim haftama göre doğum yapacağımı söyledi ,Suyum yeterli ve dopplerim çok iyimiş - hatta dopplerin iyi olduğunu en az 10 defa söyledi her cümleyi bununla başladı - demek ki öenmli bir nokta bilmiyorum
Benden haberler böyle çok mutluyum ya içime böyle bir rahatlık çöktü dünya umrumda değil :) Allah hepimizi böyle güldürsün arkadaşlar ...
evet malesef var her sabah 1 tane haşlama yiyorum, diyetisyen etyemedğim öğün içinde yumurta yememi istedipetrik sende şeker vardı dimi haftada kaç yumurta yiyiyosun
ya bide kizlar cok pimpiriklisin diceksiniz ama benim dun sabah burnumun kenarinda ucuk gibi bisi cikti,sivilce gibiydi, sonra, minik minik su kabarciklari kabuk oldu(dun aksam biraz ona da evham yaptim gerci dudak ve mukozada cikan ucugun bebise gecisi yok, ancak vagina bolgesinde gorulurse herpes zararli ama, yinede doktoru arayip aramamakta kararsizim.. cunku ayni taraf lenf bezlerim sisimis boynumdaa..acaba direncim mi dustu, son 1-2 haftadir cok yogunduk isyerinde, bugun evde kaldim, yarin kongre basliyor, 3 gun cok yorulucam diye...evhamli oldum, evhamli...
ben bugun oglumun kusmuk mendillerini yapıyorum.. önce içlerinden rengarenk ipler geçirdim.bir kaç tanesini kenarlarını zzürafa yaptı onlara iğne oyasından bişiler yapmam gerek.. süs babında.:)göstermelik işte mevlüdde bakıcaklar ya..tövbe tövbe neyhse diğerlerinide tıgla işliyorum. ama sadece 9 tane yetmez sanırım ben bi kaç metre daha alıp tekrar yapmalıyım neyhse annemler ve ablam gelince beraber yaparız bi gunde zaten minicikler...
ama kenarlarını tıglarken valla aklıma tazem burcumun evrim hakkındaki yorumu geldi hani dil dışarda olayı baktım istem dışı olarak dil dışarı çıkıyormuş...delikafadulden
petrik sende şeker vardı dimi haftada kaç yumurta yiyiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?