2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Jenny gözün aydın, güzel haberlerine çok sevindim, bir haftada 110 gr harika gelişme :CüvCüv:
Benim bebeğim de tüm ultrason ölçümlerinde 6 gün geriden geliyordu, doktorum bunu geç yumurtlamaya bağladı ve sat ı değiştirerek bir hafta ileriye attı. Aslında ben 30 haftalığım ama bebeğim 29 haftalık. Benim doktorumda seninkinin tersine, doğumun 29 haftaya göre olacağını söylüyor. Senin doğumun sezeryan mı olacak, normal doğum mu?

Kağan Kocatepeye giden bi arkadaşımız vardı o görünmüyormu yoksa ben adını hatırlamadığımdan gelip gelmediğini bilmiyormuyum ne saçma bi cümle oldu demi:)) Hamileliğime verin :)

Burdayım ben opuyorumnanaktan

milksahake çok sağol canım..nevanın oda biraz sıkışık olacak galiba..

Neva.. Ne güzel isim.
Benim kızımın adı da Deva olacak inşallah :1rolleyes:

Nolur balıkta yiyin, balık en önemli omega 3 kaynağı. (Bir de ceviz ve semizotu) Özellikle 7. aydan sonra haftada en az 2 defa balık yemeyi şart koşuyor neredeyse doktorlar. Bebeğin beyin ve göz gelişmi için, ve doğumdan sonra bağışıklığının çabucak gelişmesi, daha az uyku sorunu yaşaması, ilerleyen yaşlarda dikkat bozukluğu,hiperaktivite gibi sorunları engellemesi için omega 3 çok gerekliymiş.

Allah korusun, aklına kötü şeyler getirme. Şöyle tatlı bişeyler atsan ağzına, çikolata şeker falan. Benim kızım tatlı şeylere hemen tepki veriyor, uyuyorsa bile uyanıyor o zaman.

norraa içini ferah tut arkadasım boyle sessiz kaldıgı zamanlar oluyor bebişlerimizin.süt içmeyi denedinmi boyle sessiz oldugunda tepki veriyorlar...

oh sukur kizlar birisini uykusunda fena halde hickirik tuttu da varligindan haberdar olabildik:))) kiyamam ben yavruma, nasil hickiriyorr...uyusuk oglum bugun dinlenmeyi tercih etti sanirim, neyse o aman hic 1 aatlik yolu cekip ebemi gormeye gitmiyim, cocuk dinlensin, bu sicakta yemiyo gozum metro otobus falan...

ESRAKOirem bebenin yerini sormuşsun bostancıda sana cok yakın yerde zaten.total benzincisinin arkasındaki outletler var ya o sırada arkaya dogru arkadasım.

simdi portakal suyu ictim, 1 tanede minik cukulata yedim, hadi bakalim sikiysa uyanmasin simdi:)))

norracım buyume seansında bence seninki. eger imkanın varsa git bi odada sola uzan 15 dk filan ozaman baslar. yinede tatmin olmazsan drunu ara canım ama meyve suyu ic cikolata ye.

bikere ben cok mutsuzdum depresiftim sebepsiz ogun hic oynamadı yani cok az , dondurma yedim cikolata yedim kar etmedi cok az tepikledi sonradan ertesi gun cıkardı acısını.

bende fix 1 gun oyle olur cok az oynar bende diorumki buyume seansında galiba ondan

:lepi: cok sevindim annesi sen enidşelenme diye sana varlığını hissettirmiş oğluşun maşallah..

Earth Mama Angel Baby Organik Çatlak Önleyici Hipoalerenik Yağ 120ml

Ben aynı markanın göğüs ucu kremini kullanıyorum. Çok çok memnunum. Bak bu yukarıdaki linkte çok daha uygun fiyatı.

JENNY gözümn aydın canımcım...

ya bide kizlar cok pimpiriklisin diceksiniz ama benim dun sabah burnumun kenarinda ucuk gibi bisi cikti,sivilce gibiydi, sonra, minik minik su kabarciklari kabuk oldu(dun aksam biraz ona da evham yaptim gerci dudak ve mukozada cikan ucugun bebise gecisi yok, ancak vagina bolgesinde gorulurse herpes zararli ama, yinede doktoru arayip aramamakta kararsizim.. cunku ayni taraf lenf bezlerim sisimis boynumdaa..acaba direncim mi dustu, son 1-2 haftadir cok yogunduk isyerinde, bugun evde kaldim, yarin kongre basliyor, 3 gun cok yorulucam diye...evhamli oldum, evhamli...

bana lansinohu dr.um tavsiye etti canım.kullananlarda cok memnun kalmış diye biliyorum.

ben bugun oglumun kusmuk mendillerini yapıyorum.. önce içlerinden rengarenk ipler geçirdim.bir kaç tanesini kenarlarını zzürafa yaptı onlara iğne oyasından bişiler yapmam gerek.. süs babında.:)göstermelik işte mevlüdde bakıcaklar ya..tövbe tövbe neyhse diğerlerinide tıgla işliyorum. ama sadece 9 tane yetmez sanırım ben bi kaç metre daha alıp tekrar yapmalıyım neyhse annemler ve ablam gelince beraber yaparız bi gunde zaten minicikler...

ama kenarlarını tıglarken valla aklıma tazem burcumun evrim hakkındaki yorumu geldi hani dil dışarda olayı baktım istem dışı olarak dil dışarı çıkıyormuş...delikafadulden

Aminnn canım.
Gözün aydın.ne güzel benim de yüzüme tebessüm kattı sevinçli haberin...kaydirigubbakcemile2

ohhh ellerine saglik..annemde benim icin yapmaya baslamis:))):lepi:

Jenny, Meltem gözünüz aydın maşallah kuzularınıza

petrik sende şeker vardı dimi haftada kaç yumurta yiyiyosun
evet malesef var her sabah 1 tane haşlama yiyorum, diyetisyen etyemedğim öğün içinde yumurta yememi istedi

sanırım bisekilde usuttun farkında olmadan ve akabince hem lenf bezin sisti hemde ucuk cıktı. benimde aynısı olmustu gribin ertesinde dudagımda cıkmıstı hatta gecenlerde esim grip oldu onun hem dudagın ustunde hem burnunda cıktı benimde gecen gun lenfim azcık sisti ve agrıdı sonra gecti ama cok uykusuz kalmıstım. hepsi uykusuz ve halsiz kalmamızdan kaynaklanıo canım ama yinede icinde kurt varsa drunu ara. belki teoda ondan hareketsizdir senin direncin yok ya oda enerjik hissetmio

kendimden utanıorum eminonunden aldım 12 tanesi 5 yetale kenarlarıda pembe işlimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…