sanırım bisekilde usuttun farkında olmadan ve akabince hem lenf bezin sisti hemde ucuk cıktı. benimde aynısı olmustu gribin ertesinde dudagımda cıkmıstı hatta gecenlerde esim grip oldu onun hem dudagın ustunde hem burnunda cıktı benimde gecen gun lenfim azcık sisti ve agrıdı sonra gecti ama cok uykusuz kalmıstım. hepsi uykusuz ve halsiz kalmamızdan kaynaklanıo canım ama yinede icinde kurt varsa drunu ara. belki teoda ondan hareketsizdir senin direncin yok ya oda enerjik hissetmio
bende et yiyemiyorum pek diyet listesinde göremeyince sorayım dedim bende hergüne cıkarayım o zaman yumurtayı sağolun kızlarrr
Off içime kurt düştü şimdi:sinifsinif:Ben de internetten baktığımda bunları okumuştum dünürüm. Sen belki başka birşey söylersin dedim ama...:1no2:E doktor da bulamam ben bu saatte:gitme:
aslinda hepsinin en iyi tredavisi bol bol su icip idrara cikmak, enfeksiyonda kumda temizlenir boylece..yarinda ilk is sabah doktora gidersin, agrin sizin varmi idrar yaparken yada bel bolgende??dedigim gibi kum en kotu ihtimal, daha once dusurdun mu hic??enfeksiyon sonucu idrarin pH si degismis olabilir, buda kristal cokmesi yapar...hemen bozma moralini..bol bol su ic ve tuvalete cik...
İdrar yolu enfeksiyonu hayatımda bir sefer yaşadım. Onda çok yanma ve sürekli idrara çıkma hissi vardı. Şu anda sıkıştığımda ağrı oluyor ama onu kaç ay önce doktora sormuştum, normal demişti. Kumdur, taştır, böbrek ağrısıdır, hayatta yaşamadım:sinifsinifH 8 çıkmış bu arada. Tam üst sınır. Ben yarın ilk iş, gideyim doktora:1no2:Sana ilk yazdığımdan beri 1,5 litre bitti. Yenisini doldurmaya gidiyorum
pH 8 alkali sayili zaten amorf fosfat kristalleride alkali ortamda gorulur tatlim, deigim gibi belki sadece enfeksiyona bagli gorulmustur, ben kum oldugunu sanmiyorum, yoksa agrin olurdu..
Norraa, uçuğunla ilgili doktoruna danış istersen. İlaç kullanıp kullanmaman gerektiğini söyleyebilir. Oğluşun herpese karşı bağışıklık kazanmış olabilir bu arada. Doğduktan hemen sonra tanışması tehlikeli biliyorsun. Vajinada çıktığında normal doğum yapamıyorsun.
Burko, geçmiş olsun. Yarın doktorunu görene kadar yapabileceğin en iyi şey bol bol su içmek. Bende de her defasında 3-4 lökosit çıkıyor ama doktor normal diyor. Bir arkadaş yazmış 2 tane görüldü diye antibiyotik vermiş doktor, anlamadım...
Bu arada sağ kasığımda bir şişlik farkettim, içi sert. Ne olabilir ki. bayağı da büyük.Fıtık olsa ağrı olur ama... Yarın akşam doktora söylerim.
haklisin canim, bugun evde kalmakla iyi yaptim o zaman dinledim bol bol, su 3 gunude bi atlatsam, onumuzdeki haftadan itibaren 1-2 gun evde kalicam hep...
buarada aklima sen geldin, hani evde oldugundan beri bisiler yapiyosun ya mutfakta kek poaca falan, bende birazdan mutfaga girip mozaik pasta yapicam:))):lepi:
14 haftalıkken tas dusurdum ve hastanede yattım o yuzden o sancıyı ii bilirim hamilelikte enfeksiyon gizli olabilir ama kum ve tas kendini gizleyemior maalesef. sende sancı filan yoksa canım azbisey enfeksiyondur kanımca
ben de de şeker var diyetisyen her gun sabah kahvaltısına 1 adet haşlanmış yumurta koydu.bazende sıkılıp sabahrı yağsız tavada sebzeli omlet yapıyorum 1 yumurtayla. :)bende et yiyemiyorum pek diyet listesinde göremeyince sorayım dedim bende hergüne cıkarayım o zaman yumurtayı sağolun kızlarrr
slm kayra nasılsın ne alemdesin
allah yardımcın olsun canımmm:1hug:kızlar 25 temmuzda doğuruyorum ben kesinleşti.ama bebeğim hala dönmemiş 35.haftaya kadar dönmezse 15 temmuzdan sonra alınacak.doktorum dönmesi çok zor dedi.dua edin.sezeryan olmak istemiyorum....artık gün sayıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?