2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende et yiyemiyorum pek diyet listesinde göremeyince sorayım dedim bende hergüne cıkarayım o zaman yumurtayı sağolun kızlarrr

haklisin canim, bugun evde kalmakla iyi yaptim o zaman dinledim bol bol, su 3 gunude bi atlatsam, onumuzdeki haftadan itibaren 1-2 gun evde kalicam hep...
buarada aklima sen geldin, hani evde oldugundan beri bisiler yapiyosun ya mutfakta kek poaca falan, bende birazdan mutfaga girip mozaik pasta yapicam:))):lepi:

bende et yiyemiyorum pek diyet listesinde göremeyince sorayım dedim bende hergüne cıkarayım o zaman yumurtayı sağolun kızlarrr

bende seker yok ama ben haftada 3 yiyebiliyorum oda omlet seklinde olursa yada sahanda, haslama hayatta agzima suremem((o yuzden et tavuk yemeye ozen gosteriyorum gun asiri...haftada 1 de balik...zaten ye ye dana gibi oldum:)))

Off içime kurt düştü şimdi:sinifsinif:Ben de internetten baktığımda bunları okumuştum dünürüm. Sen belki başka birşey söylersin dedim ama...:1no2:E doktor da bulamam ben bu saatte:gitme:

Off içime kurt düştü şimdi:sinifsinif:Ben de internetten baktığımda bunları okumuştum dünürüm. Sen belki başka birşey söylersin dedim ama...:1no2:E doktor da bulamam ben bu saatte:gitme:

aslinda hepsinin en iyi tredavisi bol bol su icip idrara cikmak, enfeksiyonda kumda temizlenir boylece..yarinda ilk is sabah doktora gidersin, agrin sizin varmi idrar yaparken yada bel bolgende??dedigim gibi kum en kotu ihtimal, daha once dusurdun mu hic??enfeksiyon sonucu idrarin pH si degismis olabilir, buda kristal cokmesi yapar...hemen bozma moralini..bol bol su ic ve tuvalete cik...

İdrar yolu enfeksiyonu hayatımda bir sefer yaşadım. Onda çok yanma ve sürekli idrara çıkma hissi vardı. Şu anda sıkıştığımda ağrı oluyor ama onu kaç ay önce doktora sormuştum, normal demişti. Kumdur, taştır, böbrek ağrısıdır, hayatta yaşamadım:sinifsinifH 8 çıkmış bu arada. Tam üst sınır. Ben yarın ilk iş, gideyim doktora:1no2:Sana ilk yazdığımdan beri 1,5 litre bitti. Yenisini doldurmaya gidiyorum

Norraa, uçuğunla ilgili doktoruna danış istersen. ılaç kullanıp kullanmaman gerektiğini söyleyebilir. Oğluşun herpese karşı bağışıklık kazanmış olabilir bu arada. Doğduktan hemen sonra tanışması tehlikeli biliyorsun. Vajinada çıktığında normal doğum yapamıyorsun.
Burko, geçmiş olsun. Yarın doktorunu görene kadar yapabileceğin en iyi şey bol bol su içmek. Bende de her defasında 3-4 lökosit çıkıyor ama doktor normal diyor. Bir arkadaş yazmış 2 tane görüldü diye antibiyotik vermiş doktor, anlamadım...

Bu arada sağ kasığımda bir şişlik farkettim, içi sert. Ne olabilir ki. bayağı da büyük.Fıtık olsa ağrı olur ama... Yarın akşam doktora söylerim.

pH 8 alkali sayili zaten amorf fosfat kristalleride alkali ortamda gorulur tatlim, deigim gibi belki sadece enfeksiyona bagli gorulmustur, ben kum oldugunu sanmiyorum, yoksa agrin olurdu..

evet tatlim ama genital bolgede ve agizda-burunda gorulen herpes turleri farkli..vagina icin dedigin dogru normal dogum yapamiyorsun ama o tur agiz ve burunda cikmyor..ama icime sinmezse yarin yinede bi soraraim...:CüvCüv:

bana kal geldi buaralar yapamıorum bisi canım istemio ama mozaik en sevdigim pastadır yapmasını bilmem ama yemesine bayılırım:)) afiyet seker olsun bol hareket olsun teoya..

BURKOcum bendede 3-4 lokosit bol epitel cıkmıstı ama dr antibiyotik vermiorum bol su ic dedi. gereksiz antibiyotik almayada gerek yok canım. sen suya dayan.

14 haftalıkken tas dusurdum ve hastanede yattım o yuzden o sancıyı ii bilirim hamilelikte enfeksiyon gizli olabilir ama kum ve tas kendini gizleyemior maalesef. sende sancı filan yoksa canım azbisey enfeksiyondur kanımca

14 haftalıkken tas dusurdum ve hastanede yattım o yuzden o sancıyı ii bilirim hamilelikte enfeksiyon gizli olabilir ama kum ve tas kendini gizleyemior maalesef. sende sancı filan yoksa canım azbisey enfeksiyondur kanımca

İşte dolu olan mesane boşalırken hafif bir sızı oluyor ama öyle dayanılamayacak ağrım falan yok. Neyse bakalım, yarın görüneyim ben doktoraCADIARZU

ben geldim kızzlar bugün baktım bişi yiyeceğim yok arkadaşımı çağırdım geldi bana bişiler hazırladı saolsun yanımda biri olunca yerim diee sonunda yedim şimdi sütümüde içtim geldim onlar gitti

ben de de şeker var diyetisyen her gun sabah kahvaltısına 1 adet haşlanmış yumurta koydu.bazende sıkılıp sabahrı yağsız tavada sebzeli omlet yapıyorum 1 yumurtayla. :)

kızlar 25 temmuzda doğuruyorum ben kesinleşti.ama bebeğim hala dönmemiş 35.haftaya kadar dönmezse 15 temmuzdan sonra alınacak.doktorum dönmesi çok zor dedi.dua edin.sezeryan olmak istemiyorum....artık gün sayıyorum...

allah yardımcın olsun canımmm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…