2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sağol eftelyacım.e sırayla tek tek belkide çift doğuracağız.zor geçiriyorum çok ağırlaştım zaman çabucak geçsinde gelsin kuzum....

JENNY
çok sevindim bebişine.allahım başka sıkıntı göstermesin ne sana ne bizlere...

kızlar tickerlarınız harika.bende yapasam olurmu?çok beğendim.nereden nasıl yapılıyor bilenler?

ben de dün NST'ye girdim. O sırada hemşire geldi sözde bana emzirmeyle ilgili bilgi verecek, beni sınav yaptı kadıncağız.
-mmm söyle bakalım emzirmenin anneye ne yararı vardır..
-mmm söyle bakalım....

akşam da bebişi gördük. 1800 gr.olmuş. 32. haftamı doldurmuşum ultrasona göre ama tickerımı değiştirmiyorum.. Bebek dönmemiş hala yaramaz yaramaz ters duruyo. Her seferinde ayaklarını ağzına sokuyo yaa..Manyacık mıdır bu bebek nedir...Plesanta yaşlanmasıyla ilgili bişey demedi ben de sormadım. Gözden kaçırmış da olabilir benim dalgın dr..

takip edemiyorum sizleri artık. kızkardeşim bende..

haa bu arada, hastanenin kadın doğum katındaki odalarını gördüm, bi baktım kapılarda inanılmaz güzelbebek süsleri asılı. Hep de erkek niyeyse (mavi yani):) Kıskandım, ben almadım çünkü süs ... Sonra dank etti. Eee dedim niye hepsi aynı, hastane veriyo olmasın. Sordum. Heheee hastane bebeğin cinsiyetine göre takıyomuş oda kapısına.. Ne incelik...Bu işten de yırttım hehe..

Jenny geçen bi anne anlatmıştı, oğlu kordon boynuna dolalı doğmuş..Çok doğarmış öyle bebek..aklıma sen geldin ama şükür geçmiş..Çok sevindim canım

14 haftalıkken tas dusurdum ve hastanede yattım o yuzden o sancıyı ii bilirim hamilelikte enfeksiyon gizli olabilir ama kum ve tas kendini gizleyemior maalesef. sende sancı filan yoksa canım azbisey enfeksiyondur kanımca

ooo sen doğumdan korkma o zaman..ne derler taş düşürmek doğum ağrısından betermiş..Bizim baba tarafımda çok var amcalarım halalarımda..Ben yaşamadım bilmiyorum ama beter bişeymiş..

Arkadaşım 39 haftalık hamile.Onun bebeği 36. haftada döndü. Bence hemen sezeryan diye kestirip atmasın doktorun. Baksana 25 temmuzda doğuruyorum demişsin.

saol Kayra, senin bebek de dönmemiş haa. Çok yaramazlar çoook.. Gerçi ben artık dönmesin diyorum. Çünkü normal doğum yapmak inanılmaz bi şekilde istiyodum.. Küçükken kalça çıkığı ameliyatı geçirenleri normal doğum yaptırtmıyolarmış.Kedici'nin doktoru Kaan Kocatepe söylemişti.. Çok hayalkırıklığı yaşadım, çünkü bende kalçaçıkığıyla ilgili 2 ameliyat geçirdim.. eee sezeryan olacaksam madem bebek dönmesin bari de tam içim rahat olsun istiyorum...

selam tatlim, hadi bakalim az kalmis, ayi ert bende de var, bizim yaramazda donmedi doktor haziran sonunu bekliyor usg icin 33.hft olucak ozaman, eger donmezse gun kararlastiricaz, ama bi ihtimal 35. haftada da son bi usg yapar belki..sonrasinda cok zor donemez ddi banada...hakkimizda hayirlisi.

masallah kuzuna aycacim, hastanenin uygulamasi supermis:))

Kızlar kayınvalidemle görümcemi uğurladım. Bır dahaki görüşmemiz doğumda olacak :) Çok heyecanlı delikafadulden

Yarın kaçta buluşuyoruz ıZMıR TAYFASI ???

Arkadaşım 39 haftalık hamile.Onun bebeği 36. haftada döndü. Bence hemen sezeryan diye kestirip atmasın doktorun. Baksana 25 temmuzda doğuruyorum demişsin.

canım normal doğum yaparsam 25 temmuz.ama dönme ihtimali yok gibi diyor.eğer dönmezse 15 temmuzdan sonra her an dedi.gerçi allah nasip ederse doğumu burada yapmam ama.hayırlısı be canım...

sende haklııssın.hakkımızda hayırlısı canım ya...

:uhm:
jenyycim sennle sat larımız yakın sanırım.. ben 19 kasım sen?

canım cevap biraz geç oldu ama sat 17 kasım benim 24 ağs. tarihim ama biz doktorla 17. ağs. kararlaştırdık -tabi bizimki beklerse ozaman kadar - ama beklicek gibi görünüyo 2 hafta geriden geliyo yavrucak

canım gözün aydın çok sevindim bebişine maşallahı var
Ya biraz cahilce olacak ama bu nst dediğiniz bir cihaz dimi - ne ölçüyo - prosedür nedir ? Bana çünkü daha erken önümüzdeki haftalarda nst ye bakacaz dedi - tamam dedim ama bi aydınlatsana canım beni ne yapılıyo??

Bana destek çıkan herkese teşekür ederim - içim çok rahat saolun cici annelerim benim

canancim nst senin rahim kaisilmalarini ve bebgin kalp atislarini olcen bi alet, kasilman varmi yokmu oradan anliyorlar..gobegine baglaniyor..

Afferımm sana falla.. tebrık ederım kuzu.

Canım benım as kaldı.. bak evı bıle bulmam mumkun degıl derken.. yerlestın bıle.. gerısı artık corap sokugu gıbı gelır..

E bunun ustune soylenecek soz yok.. gerısı senın de yazdıgın gıbı yapı meselesi.. en guzel sekılde beslenıyorsun.

Iyı de kuzu.. sen bızden daha ıyı bılıyorsun bu durumları.. yerı daraldıgı ıcın eskısı gıbı cok sık hareket etmesını beklemıyoruss.. sanırım sen gece yaptıgın harekete takıldın.Yoksa durum, normal bır durum.

Delü sey kaydirigubbakcemile3

İşte dolu olan mesane boşalırken hafif bir sızı oluyor ama öyle dayanılamayacak ağrım falan yok. Neyse bakalım, yarın görüneyim ben doktoraCADIARZU

Gecmıs olsun kuzum.. umarım kotu bır sey yoktur.

Kızlar kayınvalidemle görümcemi uğurladım. Bİr dahaki görüşmemiz doğumda olacak :) Çok heyecanlı delikafadulden

Yarın kaçta buluşuyoruz İZMİR TAYFASI ???

Olabıldıgınce erken bulusma taraftarıyım..

Hadı gozun aydın annem..

ee kayra ben seni 32.ci haftada gidiceksin diye hatırlıydum sanki.. peki ne zaman gidiceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…