14 haftalıkken tas dusurdum ve hastanede yattım o yuzden o sancıyı ii bilirim hamilelikte enfeksiyon gizli olabilir ama kum ve tas kendini gizleyemior maalesef. sende sancı filan yoksa canım azbisey enfeksiyondur kanımca
kızlar 25 temmuzda doğuruyorum ben kesinleşti.ama bebeğim hala dönmemiş 35.haftaya kadar dönmezse 15 temmuzdan sonra alınacak.doktorum dönmesi çok zor dedi.dua edin.sezeryan olmak istemiyorum....artık gün sayıyorum...
kızlar 25 temmuzda doğuruyorum ben kesinleşti.ama bebeğim hala dönmemiş 35.haftaya kadar dönmezse 15 temmuzdan sonra alınacak.doktorum dönmesi çok zor dedi.dua edin.sezeryan olmak istemiyorum....artık gün sayıyorum...
ben de dün NST'ye girdim. O sırada hemşire geldi sözde bana emzirmeyle ilgili bilgi verecek, beni sınav yaptı kadıncağız.
-mmm söyle bakalım emzirmenin anneye ne yararı vardır..
-mmm söyle bakalım....
akşam da bebişi gördük. 1800 gr.olmuş. 32. haftamı doldurmuşum ultrasona göre ama tickerımı değiştirmiyorum.. Bebek dönmemiş hala yaramaz yaramaz ters duruyo. Her seferinde ayaklarını ağzına sokuyo yaa..Manyacık mıdır bu bebek nedir...Plesanta yaşlanmasıyla ilgili bişey demedi ben de sormadım. Gözden kaçırmış da olabilir benim dalgın dr..
takip edemiyorum sizleri artık. kızkardeşim bende..
haa bu arada, hastanenin kadın doğum katındaki odalarını gördüm, bi baktım kapılarda inanılmaz güzelbebek süsleri asılı. Hep de erkek niyeyse (mavi yani):) Kıskandım, ben almadım çünkü süs ... Sonra dank etti. Eee dedim niye hepsi aynı, hastane veriyo olmasın. Sordum. Heheee hastane bebeğin cinsiyetine göre takıyomuş oda kapısına.. Ne incelik...Bu işten de yırttım hehe..
Arkadaşım 39 haftalık hamile.Onun bebeği 36. haftada döndü. Bence hemen sezeryan diye kestirip atmasın doktorun. Baksana 25 temmuzda doğuruyorum demişsin.
saol Kayra, senin bebek de dönmemiş haa. Çok yaramazlar çoook.. Gerçi ben artık dönmesin diyorum. Çünkü normal doğum yapmak inanılmaz bi şekilde istiyodum.. Küçükken kalça çıkığı ameliyatı geçirenleri normal doğum yaptırtmıyolarmış.Kedici'nin doktoru Kaan Kocatepe söylemişti.. Çok hayalkırıklığı yaşadım, çünkü bende kalçaçıkığıyla ilgili 2 ameliyat geçirdim.. eee sezeryan olacaksam madem bebek dönmesin bari de tam içim rahat olsun istiyorum...
selam tatlim, hadi bakalim az kalmis, ayi ert bende de var, bizim yaramazda donmedi doktor haziran sonunu bekliyor usg icin 33.hft olucak ozaman, eger donmezse gun kararlastiricaz, ama bi ihtimal 35. haftada da son bi usg yapar belki..sonrasinda cok zor donemez ddi banada...hakkimizda hayirlisi.
işte banada 35.haftada 36 da bakılacaak sonra tarih kesinleşecek.ne bileyim nurdan demek hayırlısı buymuş....
kayra sen konyadamısın?
jenyycim sennle sat larımız yakın sanırım.. ben 19 kasım sen?
Jenny gözün aydın, güzel haberlerine çok sevindim, bir haftada 110 gr harika gelişme :CüvCüv:
Benim bebeğim de tüm ultrason ölçümlerinde 6 gün geriden geliyordu, doktorum bunu geç yumurtlamaya bağladı ve sat ı değiştirerek bir hafta ileriye attı. Aslında ben 30 haftalığım ama bebeğim 29 haftalık. Benim doktorumda seninkinin tersine, doğumun 29 haftaya göre olacağını söylüyor. Senin doğumun sezeryan mı olacak, normal doğum mu?
sezeryen olacak canım - bugün de yazdığım gibi sata bakacaz dedi 3 hafta geride kalsa bile dedi - vardır bi bildikleri anlamadım ben :uhm:
ben de dün NST'ye girdim. O sırada hemşire geldi sözde bana emzirmeyle ilgili bilgi verecek, beni sınav yaptı kadıncağız.
-mmm söyle bakalım....
akşam da bebişi gördük. 1800 gr.olmuş. 32. haftamı doldurmuşum ultrasona göre ama tickerımı değiştirmiyorum.. Bebek dönmemiş hala yaramaz yaramaz ters duruyo. Her seferinde ayaklarını ağzına sokuyo yaa..Manyacık mıdır bu bebek nedir...Plesanta yaşlanmasıyla ilgili bişey demedi ben de sormadım. Gözden kaçırmış da olabilir benim dalgın dr..
haa bu arada, hastanenin kadın doğum katındaki odalarını gördüm, bi baktım kapılarda inanılmaz güzelbebek süsleri asılı. Hep de erkek niyeyse (mavi yani):) Kıskandım, ben almadım çünkü süs ... Sonra dank etti. Eee dedim niye hepsi aynı, hastane veriyo olmasın. Sordum. Heheee hastane bebeğin cinsiyetine göre takıyomuş oda kapısına.. Ne incelik...Bu işten de yırttım hehe..
Ben geldiiim - doktordan geldim
Kızlar ya okadar huzurluyum ki - kordondan kurtulmuş kuzum kıpır kıpır içimde durmuyo - hiperaktifmidir nedir diye şaka bile yaptı doktor Poposunu tam iki göğüsünüm arasına dayamış itekleyip duruyo Kordondan sıyrlımış - gözün aydın dedi doktor moralimi yerlerde görünce 1 haftanın nasıl geçtiğini tahmin etti herhalde
Onun dışında 110 gr almışız teyzeleri 1050+ 110 = 1160 olmuş boyu 36 cm miş - 1 haftada iyi gelişmiş dedi - ona rağmen haftaya yine çağırdı bundan sonra her hafta kontrol edecek
Başka başkaaaa - 2 hafta geriden geliyo hala - süre kısalmamış ben30. bebek 28. haftada hangisini baz alıcak doğum için sordum - benim haftama göre doğum yapacağımı söyledi
Suyum yeterli ve dopplerim çok iyimiş - hatta dopplerin iyi olduğunu en az 10 defa söyledi her cümleyi bununla başladı - demek ki öenmli bir nokta bilmiyorum
Benden haberler böyle çok mutluyum ya içime böyle bir rahatlık çöktü dünya umrumda değil :)
Allah hepimizi böyle güldürsün arkadaşlar ...
herkese merhaba o kadar yorgunum ki anlatamam.dün gece yine geç saatlere kadar yeni evdeydim.halıfleksleri yıkattım.bu sabah da apar topar taşınduk.öğleden sonra da işe geldik..her yerim dökülüyor..sadece ayakta durduğum ve bir kaç koli yaptığım işi..bütün işi salifo yaptı çok perişan oldu çok üzülüyorum onun içinde..şirkete taşıttık ama yine de insan çok yoruluyor..ev yerleşecek daha..yine ikimiz başbaşayız bu işte de galiba.
geçmilşi hep okurdum ama okuyamayacağım..bir de sizin de kaburganız ağırıyor mu ?neva sürekli kaburgama çlışıyor..artık hareketleri çok rahatsız edici oldu..servisi ve chiccoyu çağırıp onun odasını kurduracağız yeni evin en güzel yanı...çoooook yorgunum..gece uykusu bölünenler vakti olup da uyuyamayanlar imreniyorum size....çalışmak istemiyorum ben yaaaaaamafoldumben
hayatım hep dikkat ediyoruz ya yediklerimize - bak ben sana çöyle söyliim hani dediydim ya eskiden su içemiyorum diye - ama 1 lt süt asla aksatmam günde (şimdi suyu da ekleyince iyice çişli oldum ) dondurma desen yaz kuş kutu dolaptadır yani söylemesi çok çok ayıp hani var ya +%33 kutular 3 gün bile gitmiyo ki eşim ağızına sürmez - kıtlıktan çıkmış gibi yerim ben her zaman dondurmayı Balık desen haftada 3 defa balık yiyoruz içimden balık ağıcı çıkacak artık
Ya herkesin dediği gibi bünye meselesi bu bebek gelişimi - dua edecez bebişler bizden maksimum besin çeksinler :)
kizlar dediginiz gibi oglusum uyuyor sanirim ama butun gun mu uyur bu cocuk, gecede hareket etmedi..aslinda saat 5 te calistigim universitede ebeyle randevum var ama bugun evde kaldim, 1 saatlik yol,hic totoyu kaldirip gidesim yok, 1 saate kadar sert bi tekme yemezsem gidip kalp sesini dinleyip gelicem..
ben bugun oglumun kusmuk mendillerini yapıyorum.. önce içlerinden rengarenk ipler geçirdim.bir kaç tanesini kenarlarını zzürafa yaptı onlara iğne oyasından bişiler yapmam gerek.. süs babında.:)göstermelik işte mevlüdde bakıcaklar ya..tövbe tövbe neyhse diğerlerinide tıgla işliyorum. ama sadece 9 tane yetmez sanırım ben bi kaç metre daha alıp tekrar yapmalıyım neyhse annemler ve ablam gelince beraber yaparız bi gunde zaten minicikler...
ama kenarlarını tıglarken valla aklıma tazem burcumun evrim hakkındaki yorumu geldi hani dil dışarda olayı baktım istem dışı olarak dil dışarı çıkıyormuş...delikafadulden
İşte dolu olan mesane boşalırken hafif bir sızı oluyor ama öyle dayanılamayacak ağrım falan yok. Neyse bakalım, yarın görüneyim ben doktoraCADIARZU
Kızlar kayınvalidemle görümcemi uğurladım. Bİr dahaki görüşmemiz doğumda olacak :) Çok heyecanlı delikafadulden
Yarın kaçta buluşuyoruz İZMİR TAYFASI ???
-mmm söyle bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?