Iyı de kuzu.. sen bızden daha ıyı bılıyorsun bu durumları.. yerı daraldıgı ıcın eskısı gıbı cok sık hareket etmesını beklemıyoruss.. sanırım sen gece yaptıgın harekete takıldın.Yoksa durum, normal bır durum.
..
kizlar aylardan sonra sacima fon cektim, malum yarin biraz bakimli olmam gerek ama sonuc tam bir fiyaskoo, 8 aydir boyanmayan 2 renk saclar, kivircikken bu kadar belli olmuyordu, bide genelde hep topluyordum yada tac vardi, offf..neyse toplarim artik bi kac gun kongre boynca, boyle cikmiyim milet icine((
göster bakalım biz karar verelim hehe:) Amaaan salla gitsin senin gamzelerin herşeye değer.. benim de iki renkli ama hoşuma gidiyo, bebek bebek herşey senin için diyorum..
Evrişşş, bizim çingene de geliyo demi buluşmaya.. manyak bu kız yaa... nere götürceksiniz bu kızı...doyurabilecek misiniz onu..sizden bi but kapmasın haa..hay çok heyecanlı..
canan çok sevindiminanıyordum zaten bebişinin seni üzmeyeceğine bu arada seni ekledim tel i de aldım şuan çağrı atayım kaydet beni zemuszemus
mercimekim, fasulyeko, ayça sizinde maşallah bebişlerinize
kayra seninde ne güzelgün falan vermişler bende hala tık yok tabii sizden geride geliyorum bugün 30+1 daha nasıl doğacağı belli değil içeride büyütücem ben kızımı opuyorumnanaktan
eftelya valla benim eşimde terazi özel günlere pek önem vermez sırf ben istediğim için zorla da olsa bişeyler yapar bu beni eder tabii birde benim eşim pasta ustası onu da getirmesinde kafasını kırayım o zaman ama evlenmeden önce sürprizler oooo çok romantikti ama şimdi inkar etmiyor kandırmak için yaptım diyorklava:
supersin ayca cok guldum doyurabilcekmisiniz onu lafina:))))bence acik bufeden beslenmistir beslenecegi kadar...
canan çok sevindiminanıyordum zaten bebişinin seni üzmeyeceğine bu arada seni ekledim tel i de aldım şuan çağrı atayım kaydet beni zemuszemus
mercimekim, fasulyeko, ayça sizinde maşallah bebişlerinize
kayra seninde ne güzelgün falan vermişler bende hala tık yok tabii sizden geride geliyorum bugün 30+1 daha nasıl doğacağı belli değil içeride büyütücem ben kızımı opuyorumnanaktan
eftelya valla benim eşimde terazi özel günlere pek önem vermez sırf ben istediğim için zorla da olsa bişeyler yapar bu beni eder tabii birde benim eşim pasta ustası onu da getirmesinde kafasını kırayım o zaman ama evlenmeden önce sürprizler oooo çok romantikti ama şimdi inkar etmiyor kandırmak için yaptım diyorklava:
terzi.. sokuk olayi tatlim:kedi:dedim ya gittikce paranoyak oluyorum, bide gece tuhaf ruyalar gordum, onunda etkisi var sanirimCADIARZU
sıcak sıcak sıcak... bunaldım, piştim, hamdım, oldum. Bu ne arkadaş yaa... bayıldım resmen!
Ben günü klima+duş+buhar makinasıyla geçirdim:bbo:Ne olacak bizim bu halimizkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?