2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlar aylardan sonra sacima fon cektim, malum yarin biraz bakimli olmam gerek ama sonuc tam bir fiyaskoo, 8 aydir boyanmayan 2 renk saclar, kivircikken bu kadar belli olmuyordu, bide genelde hep topluyordum yada tac vardi, offf..neyse toplarim artik bi kac gun kongre boynca, boyle cikmiyim milet icine((

Jenny, minik bi alet işte. Bebeğin kalp atışlarını ve rahim kasılmalarını ölçüyo. Bizi yatırıyorlar bi yatağa beline bi kemer takıyolar, eline de button veriyolar, bebek hareket ettikçe bas diyolar. 20dk.kadar yatıyosun. Bizimki hiç hareket etmedi o sırada uyuyodu.. Kalp atışlarını duyuyosun çok güzel. Sana bi grafik veriyolar doktora gösteriyosun..

canan çok sevindim inanıyordum zaten bebişinin seni üzmeyeceğine bu arada seni ekledim tel i de aldım şuan çağrı atayım kaydet beni zemuszemus
mercimekim, fasulyeko, ayça sizinde maşallah bebişlerinize
kayra seninde ne güzelgün falan vermişler bende hala tık yok tabii sizden geride geliyorum bugün 30+1 daha nasıl doğacağı belli değil içeride büyütücem ben kızımı opuyorumnanaktan
eftelya valla benim eşimde terazi özel günlere pek önem vermez sırf ben istediğim için zorla da olsa bişeyler yapar bu beni eder tabii birde benim eşim pasta ustası onu da getirmesinde kafasını kırayım o zaman ama evlenmeden önce sürprizler oooo çok romantikti ama şimdi inkar etmiyor kandırmak için yaptım diyor klava:

terzi.. sokuk olayi tatlim:kedi:dedim ya gittikce paranoyak oluyorum, bide gece tuhaf ruyalar gordum, onunda etkisi var sanirimCADIARZU

göster bakalım biz karar verelim hehe:) Amaaan salla gitsin senin gamzelerin herşeye değer.. benim de iki renkli ama hoşuma gidiyo, bebek bebek herşey senin için diyorum..

göster bakalım biz karar verelim hehe:) Amaaan salla gitsin senin gamzelerin herşeye değer.. benim de iki renkli ama hoşuma gidiyo, bebek bebek herşey senin için diyorum..

sagol tatlim, simdi bi iki tokayla topuz gibi yaptim, fena olmadi, idare eder, aammman hamileyim zaten , herkes koca gobisime bakicak, saclarima degil:)))zemuszemus

Evrişşş, bizim çingene de geliyo demi buluşmaya.. manyak bu kız yaa... nere götürceksiniz bu kızı...doyurabilecek misiniz onu..sizden bi but kapmasın haa..hay çok heyecanlı..

Evrişşş, bizim çingene de geliyo demi buluşmaya.. manyak bu kız yaa... nere götürceksiniz bu kızı...doyurabilecek misiniz onu..sizden bi but kapmasın haa..hay çok heyecanlı..

supersin ayca cok guldum doyurabilcekmisiniz onu lafina:))))bence acik bufeden beslenmistir beslenecegi kadar...

kandırmak için haaa... ahh ahh bizde mi kandırıldık böyle acep..neyse ben sormayayım bizim beye.. bizimkide bütün kredilerim, harçlıklarım sana hediye almak için giderdi der..aklınca duygu sömürüsü.. ee biz öğrenciyken çıkıyoduk, para pul yok....

supersin ayca cok guldum doyurabilcekmisiniz onu lafina:))))bence acik bufeden beslenmistir beslenecegi kadar...

otelin mutfağı telaşa düşmüştür, niye eskisi gibi menüleri yetiştiremiyoruz diye...bizim çingene silip süpürüyodur şimdi...ahhaaaa şimdi burnu kulağı herbiyeri kaşınıyodur.. esraaaa biz anıyoruz seni bizzz..sevgiyleee tabi...

pinky canım 32.hafta demedim 23 ünden sonra dedim ama doktorum kıvırdı şimdide ayın 30 unda git diyor o zaman 35+4 falan olacağım.yani muallakya kaldı.hayırlısı artık canım ya.bebeğim ve benim için neresi hayırlı olursa orası olsun.

canım sata göre 33 küsür ama 1 hafta önde 34+5 falan göünüyor.artık tarihimiz kesinleşti.darısı başına sağlıkla tabii...

kaydettim canım
birdebişey sorcam - acaba senin eşinle benim eşim aynı kazana mı düştüler - benimki de öyle evlendikten sonra bir tuhaf oldu başka kelime kullanmiim naniknanik şimdi de diyo köprüyü geçene kadardı onlar

terzi.. sokuk olayi tatlim:kedi:dedim ya gittikce paranoyak oluyorum, bide gece tuhaf ruyalar gordum, onunda etkisi var sanirimCADIARZU

Zaten ne kadar çok şey biliyorsa o kadar pimpirikli oluyor insan. Köyde tarlada çalışan hamilenin kafasında bizimki kadar çok soru işareti yoktur kesinkaydirigubbakcemile3

Misal bütün göstergeler kayınvalidemin eşime hamileyken ciddi anlamda şekerli olduğunu gösteriyor ama bizim tosuncuk 4350 sağ salim doğmuş işteopuyorumnanaktan Homini gırtlak hamurları da götürmüş hatun. Ben yediğim kirazı sayıyorum:gitme:

Ben günü klima+duş+buhar makinasıyla geçirdim:bbo:Ne olacak bizim bu halimizkafamçokkarıştı

Ben günü klima+duş+buhar makinasıyla geçirdim:bbo:Ne olacak bizim bu halimizkafamçokkarıştı

izmirde daha yeni basliyor sicaklar, temmuz-agustos allah yardimciniz olsun, acip klimayi oturcaksiniz artik..

off yaa nasil tatilee gitmek istiyorum((

selam kızlar.iki gündür giremedim.dün çok yorucu geçti.okuldan onikide çıktım.eve geldim elektrikler kesikti.akşamda bi arkadaşa yemeğe davetliydik.lojmanda elektrikler kesilince sularda 5.kata çıkmıyor.sularda yoktu.akşam arkadaşa yemeğe gittik.sonra elektrikler geldi.biraz zaman geçince komşularımızdan biri aradı.evimizi su basmış.sular kesikken musluğu açık bırakmışız.ev sular altında kalmış.eşim ve komşular suları çıkarttılar.bütün halılarıda bugün yıkamaya gönderdim.bugün birazda temizlik yaptık.böyle geçti iki günüm.şimdi geçmişe bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…