selam kızlar.iki gündür giremedim.dün çok yorucu geçti.okuldan onikide çıktım.eve geldim elektrikler kesikti.akşamda bi arkadaşa yemeğe davetliydik.lojmanda elektrikler kesilince sularda 5.kata çıkmıyor.sularda yoktu.akşam arkadaşa yemeğe gittik.sonra elektrikler geldi.biraz zaman geçince komşularımızdan biri aradı.evimizi su basmış.sular kesikken musluğu açık bırakmışız.ev sular altında kalmış.eşim ve komşular suları çıkarttılar.bütün halılarıda bugün yıkamaya gönderdim.bugün birazda temizlik yaptık.böyle geçti iki günüm.şimdi geçmişe bakayım
gözün aydın.sende 2 kilolara geçtin artık.az kaldı artık.temmuza girince gün sayacağızselam arkadaşlar,
4 gündür giremiyorum. ne evde ne de bankada fırsat bulamadım. aslında her sabah girip hal hatır sorup çıksam iyi olurdu ama yapamadım işte.
ben iyiyim. herkes iyi mi?
erken doğum riski olan var mı?
ben dün akşam doktordaydım, cimcimem 2060gr olmuş. doktor normal doğum için kilosunun uygun olacağını, büyük bir bebek olmayacağı için doğumu rahat yapabileceğimi söyledi. herşey yolundaymış. 20 temmuzdan sonra heran tetikte ol dedi. yani o vakte kadar herhangi bir tehlike şimdilik görmüyor. kasılmam filan hiç olmadı. ayaklarımın şişi de 3 gündür indi. eski ayakkabılarımı giyebiliyorum artık (biraz sıksa da....)
bebeğine maşallah.32+ larda labiliyorsun.3-4 gün kayıp olmuş olabilir ama üzme kendinimerhabalar kızlar bugün dra gittim çok şükür oğlum iiyi 1970gr olmuş flye bakınca boyu 43cm falan çıkıyobu arada ben 32+5 günlüğüm dra izin işini söledin normalde ben 1 hafta aktarılması gerekiyo diye biliyodum direk 32 hafta gebelik doğum öncesi 8 hafta izne ayrılması uygundur yazdı verdi aklım karıstı ben mı yanlış biliyorumm 31 haftadan sonra izne ayrılabiliyoruz die o zaman benim 1.5 haftam boşa gitmiş olmuyo mu v:uhm: sinir oldum bu arada daha bizim hiç renkli ultrason resmimiz olmadı bugünde oğlum eli ve ayagıyla yüzünü saklamıştı normal pozisyona dönmüş oğlum kafası altta artıkım :teytey: :dance:
dualarım seninle canım.inşallah bebeğin kalabildiği kadar kaır seninle.ama 34.hafta hiç korkulacak bi hafta değil.benim arkadaşım 1600 gr lık 7 aylık bi bebek doğurdu.4 gün küvezda kaldı sadece.şimdi 1,5 yaşında.onun yüksek tansiyonu vardı.bebeğin gelişimini tamamlamasını bekleyip sezeryanla aldılar.şimdi görsen inanamazsın 1600 gr doğduğuna.hiç küveze bile gerek kalmayabilir.6 aylıklar yaşatılabiliyor.erken doğum olsa bile çok seğlıklı olacağından eminim.ara ara gir bizide bilgilendir.seni merak ediyorumMerhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 1 haftadır girmedim. Şimdi de biraz geçmişe baktım. Hepsini okuyamasam da genel olarak herşey yolunda gözüküyor. Hatta İzmir buluşması bilem olacakmış. GYPSYM, de Kuşadasına tatile gitmiş. Ne güzel yaaa, ben de buluşmalara katılmak isterdim. İçim gidiyooo valla.,
SAKALEYN, büyük kaza atlatmışsın geçmiş olsun canım.
EVRİŞ, şu topuklu ayakkabı meselene çok güldüm valla. Ama benim tedbirli arkadaşım hemen olaya el koymuş tabiii. Yaşa sen...
AFTABRU, ilk doğum yapacak kişi olarak Sakaleyn görünüyor demişsin ama beni unutmuşssun sanırım.
Yani şöyle; aslında topiğe de biraz canım sıkkın diye girmiyordum zaten.
Geçen hafta doktora gittiğimizde bize Kalp doktorumun kendisini aradığını ve kalpteki kaçağın çok fazla olduğunu bebişi 32. haftada almalarını konuştuklarını söyledi. Sonra 34. haftaya kadar idare eder diyerek Hatta bize 26 hazirana gün bile verdi.
Ben bari 36. hafta olsun 34 çok erken dedim. Ama sonuçta kalp doktoru ne derse o olucak. Sonra kalp doktorumuzla konuştuk. Neyse burda tüm ayrıntıları uzun uzun anlatıp sizi sıkmak istemiyorum. Ama sonuç olarak 26 hazirandan sonra her gün alınabilirmiş bebişim, bana yükleyeceği risklere göre.
Veee 38. haftaya kalmayız, o kadar büyük bir riske giremeyiz, senin sağlığını da düşünmek zorundayız dedi.
Yani benim doğumum 26 Haziran ile 20 Temmuz arası herhangi bir gün olabilir gibi görünüyor. Bu durumda en erken doğum yapanlardan biri olacağım sanırım. Ben de bebişim zamanında ve sağlıklı doğsun istiyordum. O yüzden çok canım sıkılmıştı. Geçen hafta bayağı etkilendim. Ama biraz alıştırdım artık kendimi bu duruma. Şimdi ne kadar geç, zamanına yakın doğması için dua ediyorum. Sizler de dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Burada hep bir yürek olduğumuza ve hepimizin duaları sayesinde Allah'a çok şükür sıkıntıları atlatabildiğimize inanıyorum.
Allah'ım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin, içi sıra bize de sağlık versin, inşallah...
Bu arada Ben 8. aya girdiğimden beri yaklaşık 1 haftadır Lansinoh krem kullanıyorum. Kim sormuştu hatırlamıyorum ama.
Ayrıca bebişimin uyku setini de yıkamıştım. Üstünde 30 derecede makinede yıkanabilir yazıyordu. Elyaf sanırım içi, ama hiçbir zarar görmedi yıkanmaktan dolayı. İçiniz rahat etmiyorsa rahatlıkla yıkayabilirsiniz bence.
annesi artık üzülmeyi eşi bi tarafa bırak en azından yapabiliyorsan sorunları ertele ve bebeğin için beslenmeye huzurlu olmaya çalış.şu an en önemli şey bebeğin olsun.zamanla eşinle ilgili sorunlarıda halledebeleceğinizi düşünüyorum.bol bol beslen.protein al.su iç ve sol tarafa yatarak dinlenmerhaba arkadaşlar a.s.
Uzun zamandan beri bunalımlı hallerim yüzünden giremedim destek olan arkadaşlara teşekkürler.. zemuszemus
Doktordan güzel haberlerle gelen arkadaşları tebrik ediyorum
Burcu ve eftelyanın doğum günüydü biraz geç oldu ama nice mutlu yıllara... yerimseniben
Tatile çıkan arkadaşlara iyi tatiller şimdi esra kızgın kumlardan serin sulara ooh mis gibi valla tadını çıkarıyordur...
ayy aklımda bu kadar kalmış sorry
şimdi bana geldi sıra dün doktordaydık 29+6 da 1450 g bana az geldi doktorda az almış dedi 15 günde sadece 70 g almış kocamı şikayet ettim bana dediben seni böyle asık suratlı görneye alışkın değilim gül dedi kocamı azarladı ohhh :umursamaz: dedim ki elimde olmadan agresif tavırlar sergileyebiliyorum beni anlamıyor dedim kendi elinde diyor doktor dedi hassas dönemdesin normal dedi eşime dedi destek olacaksın prensesler gibi davranacaksın bak senin yüzünden bebek beslenememiş ilgiyede ihtiyaçları var tabii ben gaza geldim dedim bana diyor ki o kadar bunaltıyorsun ki birgün çekip gideceğim dedi doktorda sırtına şaka yollu ama sağlam bir yumrukcuk indirdi ohhh canıma değsin bir daha yapmasın o dalmaz: dedi günde 5 öğün ye makarna bile yiyebilirsin ya dedi ama tuzsuz ye eşime dedi sende tuzsuz ye anla kızın neler çektiğini :) sonra girmeden önce doktorun yanına yine atıştık ben her gittiğimde videosunu çekiyorum ultrason görüntülerinin ne gereği var çocuk onlarıne yapacak inan merak etmez dedi o etmese bile hatıra olarak saklarım üzülme senin için önemi yoksa ne yapabilirim dedim ayy herşeye bozulur oldum ya ben ne olacak halim anlamadım gitti....
canan bu defa uğrayacaktım ama cafenin ismini hatırlayamadım hemde sen artık gitmiyorum demiştin kararsız kaldım haberde vermemiştim numaranda yoktu o dediğin dükkana gidecektik... ama sinirliydim azıcık olmadı yine 15 gün sonra artık
koca bi maşallah.güzel haberler almak bizleride mutlu ediyorKızlar tünaydın
bende dün doktordaydım kızım yaklaşık 2000 gr olmuş ay 3500 gr mın üstünde olursa nasıl normal doğururum bilemiyorum ayrıca doktorum tam 32+0 da çalışabilir raporu verecek pazartesi yani uyus oldum o konuya da ama yapacak birşey de yok 17 temmuza kadar 4 hafta daha çalışıp işi bırakacağım artık
gözün aydın canım.iyi bakmışsın bebişine.her şeyin iyi olmasına sevindimDr.kontrolümm...
minik zuzum gayet iyi durumda arkadaşlar..2.001 gr.olmuş kendileri..dr.amcamız iyi beslemiş annesi dedi..boyumuz 44 cm olmuş..tüm rutin ölçümleri geliştiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor..(şükür rabbime)..baş aşağı uslu uslu duruyor..köfte dudaklı benim oğlum da..anasına çekmiş..kız analarına duyurulur..hareketlerin iyi takip et, bi sorun sezersen bekleme hemen gel dedi dr.um..
çalışamaz raporumu da aldım..henüz doğumla ilgili olarak bişi konuşmadık..2 hafta sonra görüşcez terkrar..
çıkışta, malum kriz boyutuna gelen beşiğimizi de aldık..cmt.gelip kurcaklar..foto eklerim o zaman..
ay canım çok sevindim.inan çok rahatladım.kuşlar gibi hafiflemişsindir.gözün aydın canım.ee artık bol su içip yemek yersinBen geldiiim - doktordan geldim
Kızlar ya okadar huzurluyum ki - kordondan kurtulmuş kuzum kıpır kıpır içimde durmuyo - hiperaktifmidir nedir diye şaka bile yaptı doktor Poposunu tam iki göğüsünüm arasına dayamış itekleyip duruyo Kordondan sıyrlımış - gözün aydın dedi doktor moralimi yerlerde görünce 1 haftanın nasıl geçtiğini tahmin etti herhalde
Onun dışında 110 gr almışız teyzeleri 1050+ 110 = 1160 olmuş boyu 36 cm miş - 1 haftada iyi gelişmiş dedi - ona rağmen haftaya yine çağırdı bundan sonra her hafta kontrol edecek
Başka başkaaaa - 2 hafta geriden geliyo hala - süre kısalmamış ben30. bebek 28. haftada hangisini baz alıcak doğum için sordum - benim haftama göre doğum yapacağımı söyledi
Suyum yeterli ve dopplerim çok iyimiş - hatta dopplerin iyi olduğunu en az 10 defa söyledi her cümleyi bununla başladı - demek ki öenmli bir nokta bilmiyorum
Benden haberler böyle çok mutluyum ya içime böyle bir rahatlık çöktü dünya umrumda değil :)
Allah hepimizi böyle güldürsün arkadaşlar ...
kayracım.normal doğummu 25 temmuz yoksa sezeryan tarihin mi?bi heyecan basıyor tarihleri duydukçakızlar 25 temmuzda doğuruyorum ben kesinleşti.ama bebeğim hala dönmemiş 35.haftaya kadar dönmezse 15 temmuzdan sonra alınacak.doktorum dönmesi çok zor dedi.dua edin.sezeryan olmak istemiyorum....artık gün sayıyorum...
maşalah bebişine.inşallah bebekte döner canım.zamanı var daha dönmek için.ben de dün NST'ye girdim. O sırada hemşire geldi sözde bana emzirmeyle ilgili bilgi verecek, beni sınav yaptı kadıncağız.
-mmm söyle bakalım emzirmenin anneye ne yararı vardır..
-mmm söyle bakalım....
akşam da bebişi gördük. 1800 gr.olmuş. 32. haftamı doldurmuşum ultrasona göre ama tickerımı değiştirmiyorum.. Bebek dönmemiş hala yaramaz yaramaz ters duruyo. Her seferinde ayaklarını ağzına sokuyo yaa..Manyacık mıdır bu bebek nedir...Plesanta yaşlanmasıyla ilgili bişey demedi ben de sormadım. Gözden kaçırmış da olabilir benim dalgın dr..
takip edemiyorum sizleri artık. kızkardeşim bende..
haa bu arada, hastanenin kadın doğum katındaki odalarını gördüm, bi baktım kapılarda inanılmaz güzelbebek süsleri asılı. Hep de erkek niyeyse (mavi yani):) Kıskandım, ben almadım çünkü süs ... Sonra dank etti. Eee dedim niye hepsi aynı, hastane veriyo olmasın. Sordum. Heheee hastane bebeğin cinsiyetine göre takıyomuş oda kapısına.. Ne incelik...Bu işten de yırttım hehe..
Evrişşş, bizim çingene de geliyo demi buluşmaya.. manyak bu kız yaa... nere götürceksiniz bu kızı...doyurabilecek misiniz onu..sizden bi but kapmasın haa..hay çok heyecanlı..
sıcak sıcak sıcak... bunaldım, piştim, hamdım, oldum. Bu ne arkadaş yaa... bayıldım resmen!
selam kızlar.iki gündür giremedim.dün çok yorucu geçti.okuldan onikide çıktım.eve geldim elektrikler kesikti.akşamda bi arkadaşa yemeğe davetliydik.lojmanda elektrikler kesilince sularda 5.kata çıkmıyor.sularda yoktu.akşam arkadaşa yemeğe gittik.sonra elektrikler geldi.biraz zaman geçince komşularımızdan biri aradı.evimizi su basmış.sular kesikken musluğu açık bırakmışız.ev sular altında kalmış.eşim ve komşular suları çıkarttılar.bütün halılarıda bugün yıkamaya gönderdim.bugün birazda temizlik yaptık.böyle geçti iki günüm.şimdi geçmişe bakayım
JENNY, doktordan inşallah güzel haberlerle döneceksin... dualarım seninle.
KAÇAKKEDİ, geçmişi okumadım hiç ama senin alıntını gördüm bir şekilde... bebeğin 26 hazirandan sonra herhangi bri gün alınma ihtimali varmış. bence hiç sıkma canını... tıp çok ilerledi. 600grlık bebekleri bile yaşatıyorlar. senin sağlığın sakın riske girmesin canım, bebeğin 33.haftada da doğsa sağlıkla yaşayacaktır. yeter ki yi bir hastanede yap doğumunu. kuvezi bebek yoğun bakım ünitesi filan iyi olsun. inşallah temmuza kadar bekler... senin de sağlığın yolunda gider inşallah. kalbine dikkat et canım.
ESRAKO, ooo maşallah sayılı günlerin bitmiş sonunda vedesin hı? artık evde olduğuna göre birgün DEMSTOCK a uğra da benim öğle paydosuma doğru, sen bak bişeyler, dolaş, sonra ben seni paydosumda bi yemeğe götüreyim.
Ben geldiiim - doktordan geldim
Kızlar ya okadar huzurluyum ki - kordondan kurtulmuş kuzum kıpır kıpır içimde durmuyo - hiperaktifmidir nedir diye şaka bile yaptı doktor Poposunu tam iki göğüsünüm arasına dayamış itekleyip duruyo Kordondan sıyrlımış - gözün aydın dedi doktor moralimi yerlerde görünce 1 haftanın nasıl geçtiğini tahmin etti herhalde
Onun dışında 110 gr almışız teyzeleri 1050+ 110 = 1160 olmuş boyu 36 cm miş - 1 haftada iyi gelişmiş dedi - ona rağmen haftaya yine çağırdı bundan sonra her hafta kontrol edecek
Başka başkaaaa - 2 hafta geriden geliyo hala - süre kısalmamış ben30. bebek 28. haftada hangisini baz alıcak doğum için sordum - benim haftama göre doğum yapacağımı söyledi
Suyum yeterli ve dopplerim çok iyimiş - hatta dopplerin iyi olduğunu en az 10 defa söyledi her cümleyi bununla başladı - demek ki öenmli bir nokta bilmiyorum
Benden haberler böyle çok mutluyum ya içime böyle bir rahatlık çöktü dünya umrumda değil :)
Allah hepimizi böyle güldürsün arkadaşlar ...
herkese merhaba o kadar yorgunum ki anlatamam.dün gece yine geç saatlere kadar yeni evdeydim.halıfleksleri yıkattım.bu sabah da apar topar taşınduk.öğleden sonra da işe geldik..her yerim dökülüyor..sadece ayakta durduğum ve bir kaç koli yaptığım işi..bütün işi salifo yaptı çok perişan oldu çok üzülüyorum onun içinde..şirkete taşıttık ama yine de insan çok yoruluyor..ev yerleşecek daha..yine ikimiz başbaşayız bu işte de galiba.
geçmilşi hep okurdum ama okuyamayacağım..bir de sizin de kaburganız ağırıyor mu ?neva sürekli kaburgama çlışıyor..artık hareketleri çok rahatsız edici oldu..servisi ve chiccoyu çağırıp onun odasını kurduracağız yeni evin en güzel yanı...çoooook yorgunum..gece uykusu bölünenler vakti olup da uyuyamayanlar imreniyorum size....çalışmak istemiyorum ben yaaaaaamafoldumben
petrik sende şeker vardı dimi haftada kaç yumurta yiyiyosun
Off içime kurt düştü şimdi:sinifsinif:Ben de internetten baktığımda bunları okumuştum dünürüm. Sen belki başka birşey söylersin dedim ama...:1no2:E doktor da bulamam ben bu saatte:gitme:
kızlar 25 temmuzda doğuruyorum ben kesinleşti.ama bebeğim hala dönmemiş 35.haftaya kadar dönmezse 15 temmuzdan sonra alınacak.doktorum dönmesi çok zor dedi.dua edin.sezeryan olmak istemiyorum....artık gün sayıyorum...
hangi hastanede dogurcaksın ayca ?ben de dün NST'ye girdim. O sırada hemşire geldi sözde bana emzirmeyle ilgili bilgi verecek, beni sınav yaptı kadıncağız.
-mmm söyle bakalım emzirmenin anneye ne yararı vardır..
-mmm söyle bakalım....
akşam da bebişi gördük. 1800 gr.olmuş. 32. haftamı doldurmuşum ultrasona göre ama tickerımı değiştirmiyorum.. Bebek dönmemiş hala yaramaz yaramaz ters duruyo. Her seferinde ayaklarını ağzına sokuyo yaa..Manyacık mıdır bu bebek nedir...Plesanta yaşlanmasıyla ilgili bişey demedi ben de sormadım. Gözden kaçırmış da olabilir benim dalgın dr..
takip edemiyorum sizleri artık. kızkardeşim bende..
haa bu arada, hastanenin kadın doğum katındaki odalarını gördüm, bi baktım kapılarda inanılmaz güzelbebek süsleri asılı. Hep de erkek niyeyse (mavi yani):) Kıskandım, ben almadım çünkü süs ... Sonra dank etti. Eee dedim niye hepsi aynı, hastane veriyo olmasın. Sordum. Heheee hastane bebeğin cinsiyetine göre takıyomuş oda kapısına.. Ne incelik...Bu işten de yırttım hehe..
kızlar dün akşamdan beri hayatım resmen kabusa döndü benim diş agrım yeniden hortladı iki kere acillik oldum ilkinde ilaçlı pamuk konuldu agrı kesilmeden eve gönderdiler ama gece 2 kadar ancak dayanabildim eşim kalktı ve hemen gidelim dedi dr resmen yalvardım çekin kurtarın beni diye ama elini bile sürmedi kadın dogumcunun oldugu bir hastanede çekilecek dedi sabahı sabah ettim resmen çocuklar gibi hıçkıra hıçkıra agladım tansiyonum yükseldi allahım bir canım var onuda al artık dedigimi hatırlıyorum dehşet birşeydi allah kimseye yaşatmasın sabah eşimle hemen gittigim merkeze gittim dr konuştum diş dr baksın gerekeni yapar dedi dr gittim çekeriz dedi dünyalar benim oldu anestezi yaptı tam çekecek diş kökü uyuşmamış antibiotik kullan 5 gün sonra alalım dedi eve zor güç geldim dişim uyuşuktu agrı geçti annettim biraz uzandım ama agrıyula kalkmam bir oldu aynı işkence başlamıştı kardeşimi aradım diş dr arkadaşımız var götürdü beni dedim aman kardeşim kurtar ocagına düştüm sagolsun işinin ehli bir dr incitmeden sakince alıdı dişi ama sonradan yarım doz morfin ilave vurdu dişime o yüzden sabah uyuşmamış inşallah bu akşam uyuyabilirim kızlar 10 çocuk dogururdum o acıyla valla neyse başınızı agrıtmayayımda ben biraz dinleneyim kızlar öpüldünüz
teşekkür ederim cnm inş. biraz daha zaman geçsin o zaman soracağım artıkherşey normal diyor ama sanırım ben başka şeyler duymak istiyorum kaydirigubbakcemile3canım sata göre 33 küsür ama 1 hafta önde 34+5 falan göünüyor.artık tarihimiz kesinleşti.darısı başına sağlıkla tabii...
kaydettim canım
birdebişey sorcam - acaba senin eşinle benim eşim aynı kazana mı düştüler - benimki de öyle evlendikten sonra bir tuhaf oldu başka kelime kullanmiim naniknanik şimdi de diyo köprüyü geçene kadardı onlar
bencede hiç sorma sonuç hüsran :sinifsinif:kandırmak için haaa... ahh ahh bizde mi kandırıldık böyle acep..neyse ben sormayayım bizim beye.. bizimkide bütün kredilerim, harçlıklarım sana hediye almak için giderdi der..aklınca duygu sömürüsü.. ee biz öğrenciyken çıkıyoduk, para pul yok....
çok geçmiş olsun cnm bu arada tavsiyelerin için sağol zemuszemusselam kızlar.iki gündür giremedim.dün çok yorucu geçti.okuldan onikide çıktım.eve geldim elektrikler kesikti.akşamda bi arkadaşa yemeğe davetliydik.lojmanda elektrikler kesilince sularda 5.kata çıkmıyor.sularda yoktu.akşam arkadaşa yemeğe gittik.sonra elektrikler geldi.biraz zaman geçince komşularımızdan biri aradı.evimizi su basmış.sular kesikken musluğu açık bırakmışız.ev sular altında kalmış.eşim ve komşular suları çıkarttılar.bütün halılarıda bugün yıkamaya gönderdim.bugün birazda temizlik yaptık.böyle geçti iki günüm.şimdi geçmişe bakayım
diş ağrısı gerçekten çok zor çok çok geçmiş olsunkızlar dün akşamdan beri hayatım resmen kabusa döndü benim diş agrım yeniden hortladı iki kere acillik oldum ilkinde ilaçlı pamuk konuldu agrı kesilmeden eve gönderdiler ama gece 2 kadar ancak dayanabildim eşim kalktı ve hemen gidelim dedi dr resmen yalvardım çekin kurtarın beni diye ama elini bile sürmedi kadın dogumcunun oldugu bir hastanede çekilecek dedi sabahı sabah ettim resmen çocuklar gibi hıçkıra hıçkıra agladım tansiyonum yükseldi allahım bir canım var onuda al artık dedigimi hatırlıyorum dehşet birşeydi allah kimseye yaşatmasın sabah eşimle hemen gittigim merkeze gittim dr konuştum diş dr baksın gerekeni yapar dedi dr gittim çekeriz dedi dünyalar benim oldu anestezi yaptı tam çekecek diş kökü uyuşmamış antibiotik kullan 5 gün sonra alalım dedi eve zor güç geldim dişim uyuşuktu agrı geçti annettim biraz uzandım ama agrıyula kalkmam bir oldu aynı işkence başlamıştı kardeşimi aradım diş dr arkadaşımız var götürdü beni dedim aman kardeşim kurtar ocagına düştüm sagolsun işinin ehli bir dr incitmeden sakince alıdı dişi ama sonradan yarım doz morfin ilave vurdu dişime o yüzden sabah uyuşmamış inşallah bu akşam uyuyabilirim kızlar 10 çocuk dogururdum o acıyla valla neyse başınızı agrıtmayayımda ben biraz dinleneyim kızlar öpüldünüz
allahım yarın sabah isyokk herkes uyudu sessiz sakin balkonda oturmuskeyfime bakıyorum daha guzel anlar olabilirmi hayattaaa
ise gitmemek beninekaar çoks evindirdi inanamıyorum
son is gnuumde çikarken sirketten alanhuzunlenirim sandım hiçde huzunlenmedim arkama bakmadan çıktım asker tezkeresi alanlar gibi:)))))
buun sirketten yermie bakan arkadask aradı bir kez acmasammı cebimi dedim kiza kıyamadım yazık acemi panik olmasındyie ama acmasam acmam hehe umrum da olmazy ani yasasın ozgurlukkk
hangi hastanede dogurcaksın ayca ?
bizim hastenede suslemeleri yapıyor kosuyolunda medipol hastanesi
siney sen kaç günde bir balıkesirdesin cnm ? doktorun kimdi unuttum bak şimdi.. :uh
canım merhaba ben yeni giitim geldim, tosun oğlum iyimiş 1638gr olmuş her şey yolunda şimsdilik cumada tahlillerim var yine gidecegim..
benim doktorum Nurettin serinkan ben çok memnunum doktorumdan. buarada seninde herşeyin yoluna girmesine sevindim..
başak35 çok geçmiş olsun canım.
esrako geçmiş olsun canım ogluna. oh keyfine bak artık evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?