2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

cok gecmis olsun canim...fazla yormadin insallah kendini..

gözün aydın.sende 2 kilolara geçtin artık.az kaldı artık.temmuza girince gün sayacağız

bebeğine maşallah.32+ larda labiliyorsun.3-4 gün kayıp olmuş olabilir ama üzme kendini

dualarım seninle canım.inşallah bebeğin kalabildiği kadar kaır seninle.ama 34.hafta hiç korkulacak bi hafta değil.benim arkadaşım 1600 gr lık 7 aylık bi bebek doğurdu.4 gün küvezda kaldı sadece.şimdi 1,5 yaşında.onun yüksek tansiyonu vardı.bebeğin gelişimini tamamlamasını bekleyip sezeryanla aldılar.şimdi görsen inanamazsın 1600 gr doğduğuna.hiç küveze bile gerek kalmayabilir.6 aylıklar yaşatılabiliyor.erken doğum olsa bile çok seğlıklı olacağından eminim.ara ara gir bizide bilgilendir.seni merak ediyorum

annesi artık üzülmeyi eşi bi tarafa bırak en azından yapabiliyorsan sorunları ertele ve bebeğin için beslenmeye huzurlu olmaya çalış.şu an en önemli şey bebeğin olsun.zamanla eşinle ilgili sorunlarıda halledebeleceğinizi düşünüyorum.bol bol beslen.protein al.su iç ve sol tarafa yatarak dinlen
koca bi maşallah.güzel haberler almak bizleride mutlu ediyor

gözün aydın canım.iyi bakmışsın bebişine.her şeyin iyi olmasına sevindim

ay canım çok sevindim.inan çok rahatladım.kuşlar gibi hafiflemişsindir.gözün aydın canım.ee artık bol su içip yemek yersin

kayracım.normal doğummu 25 temmuz yoksa sezeryan tarihin mi?bi heyecan basıyor tarihleri duydukça

maşalah bebişine.inşallah bebekte döner canım.zamanı var daha dönmek için.

Evrişşş, bizim çingene de geliyo demi buluşmaya.. manyak bu kız yaa... nere götürceksiniz bu kızı...doyurabilecek misiniz onu..sizden bi but kapmasın haa..hay çok heyecanlı..

Efet efet.. o da gelıyor.. adddaaayya goturces onu.. neresı oldugunun onemı yok.. onemlı olan çenelerın full calısacagı, bır de serın olan bı yer olması :))

sıcak sıcak sıcak... bunaldım, piştim, hamdım, oldum. Bu ne arkadaş yaa... bayıldım resmen!

Aaaaaa demeyin ama öyle.. sıcaklar gelsın dıye mıyavlayan guruptan degıl mıydınıs sis kuzummmm??? buyrun size sıcak kafamçokkarıştı e olgunlastınız da sımdı.. çatlarsınıss artıkın.. faşarılarrr :)))

Çoookk gecmıs olsun annem..

kızlar dün akşamdan beri hayatım resmen kabusa döndü benim diş agrım yeniden hortladı iki kere acillik oldum ilkinde ilaçlı pamuk konuldu agrı kesilmeden eve gönderdiler ama gece 2 kadar ancak dayanabildim eşim kalktı ve hemen gidelim dedi dr resmen yalvardım çekin kurtarın beni diye ama elini bile sürmedi kadın dogumcunun oldugu bir hastanede çekilecek dedi sabahı sabah ettim resmen çocuklar gibi hıçkıra hıçkıra agladım tansiyonum yükseldi allahım bir canım var onuda al artık dedigimi hatırlıyorum dehşet birşeydi allah kimseye yaşatmasın sabah eşimle hemen gittigim merkeze gittim dr konuştum diş dr baksın gerekeni yapar dedi dr gittim çekeriz dedi dünyalar benim oldu anestezi yaptı tam çekecek diş kökü uyuşmamış antibiotik kullan 5 gün sonra alalım dedi eve zor güç geldim dişim uyuşuktu agrı geçti annettim biraz uzandım ama agrıyula kalkmam bir oldu aynı işkence başlamıştı kardeşimi aradım diş dr arkadaşımız var götürdü beni dedim aman kardeşim kurtar ocagına düştüm sagolsun işinin ehli bir dr incitmeden sakince alıdı dişi ama sonradan yarım doz morfin ilave vurdu dişime o yüzden sabah uyuşmamış inşallah bu akşam uyuyabilirim kızlar 10 çocuk dogururdum o acıyla valla neyse başınızı agrıtmayayımda ben biraz dinleneyim kızlar öpüldünüz

gelirim valla nazancım ne zaman musait olursan haberleselim , yanlız annemler sehir disnda bu hafta birkaç gunluk berkeyi onlara bırakıp gelirim yanlız su an bırakacak yerim yok hos evde de kalıyor ya artık dur bak unuttum :) gelirmi her halukarda sen musait oüldugun gunu soyle bana guzel olurçokyakın bana senin i s yerinçunku
izninede az kaldı gorusuruz artıkkk

ay canancım nasılsevindim anlatamam yaaa gozun aydın olsun bol su içmeye devammm
emzçiirkende içecez soylenmeee
canınımı yanıyor su içerken kulodunu indirikken hayretsin yani nolcakk tembelmiyiz birazz ))

bu lafları varya yıllardır surekli ogluma anlatıyorum bir an karsımda berke var sandım yani bobrek tasımızı oldgu için ogluma surekli su iç tuvalete git diyoruz useniyor of luyor oglum ne basit bir tedavi daha kolayı yok diyorum ne ilac var ne agrılı brisey su ic gti tuvalete ama yokk o da yokusa suruyor çocuk hadi sana noluyor kocakadınsınn :)

valla benik aburga aylardır agryıor didecim
ondeki bolumu yan bolumu arkama dogru olan kısmı hepksi ayrı agrıyor:)

petrik sende şeker vardı dimi haftada kaç yumurta yiyiyosun

gulizz seker ile yumurtanın alakası ne anlamadım dr un falanmı dedi?

bendede seker var biliyorsun et protein gurubu içinde dğisimlerde yumurta var ben istedigim zaman yiyorumm

Off içime kurt düştü şimdi:sinifsinif:Ben de internetten baktığımda bunları okumuştum dünürüm. Sen belki başka birşey söylersin dedim ama...:1no2:E doktor da bulamam ben bu saatte:gitme:

burko kum falan doksen hissedersin anacım oyle sessiz sakin kum dokulmuyor
arkadaslarda demisler idrar yolu enfeksiyonu sessiz olruda kum tas hayatta omaz gurul gurul ben burdayım der sana hiç merak etme oglumda ve esimde bobrek tası var daimi uretiyor vuc udları bende birkez kum doktum nası birsey çokiyibiliyorum

ama sunu soylemekisterim arkadaslar da yazmıszaten çok suiçerek ben hamilelik basında sistit atlattım hiçantibiyotiksiz 4 litre falan içtim idrarda hersey normale dondu
ve portakal suyu asit oldugu için sanırım sıksık iç demisti dr um içmistim aklında olsun belkide rahatlamıssındır su saate kadar

ayy inanılmazz gun bellirlemeler basladı yani desen hadi hayirlisi arkadasımx

hangi hastanede dogurcaksın ayca ?

bizim hastenede suslemeleri yapıyor kosuyolunda medipol hastanesi

geçmisler olsun basakcımyaaa dis agrısı korkunç olmalı

BUGUNUM

selamlar herkese

bugun malum ilkizingunum idi sabahtan berkenin sondalı bobrek filmi denhen bir islemi vardı aylaronceden belli idi bugun yapılcagı, benim oglumda bobrek tası var ve buna baglı olduu usanılan bobrek genisleemesivar bebekken 6 aylıkken bobrak taslarını farkettik ve o gunden beri çoksayıda tas olustu dustu tekrar olustu vs ilac kullanıyor senede birkaçkez ultrasonlar filmler vs ugrasıyoruz allah beterinden korusunneyse

simdiye kadar hiç ama hiç tas agrısı olmadı tesadufin ortayaçıkmasa bebekken taslar ne bol su içirirdik yani nede sutleri falan kısmazdık sınırlı sayda kalsiyum tuketiyor yillardır kalsiyum tasları çunku taslarının cinsi neyse,

sabah gittik esimde izinli idi bgun sonda takılırken falan aglamadı sakindifilmçekilme anına tabi ben giremdemi rontgen oldugu için babasınla girdi sorunsuzdu çıktık 12gibi hastaneden sonra cisi gğldi tabi ay allahım kabus gibi 5 saatyasadık saat 5 e kadar cisini yapmakistemedi ama nası aglamak bilimum sokaktaki cafelerin tuvaletlerinde avaz avaz agladı yapamadı acısından o aglıyor ben biryandan aiglıyorum oyle zorki oyle acı içcinde aglarken gormek insanın çocgiunu dogunca anlayacaksınız, neyse sonra o arad abenim dr a da gittik iste benim rapor isini haletmekiçni bu arada dr bana ilk uçaydaki ikilitestin ultrason sonucunu istiyorum demisti 6 gun onde oldguum için adet tarihini değistiriyoruz dedi yani gun soylemedi ama bir hafta geri alıyoruz dedi su durumda kilosu çok çokyuksek degil bebegin sorun yok guzel oldu bu haber alan dedi bu durmda benim normal dogum tarihi geldi 10 augustosa 16 austostu onceki simdi ben bugun 31+3 idim bundanb oyle 32+2 yimgibimi dusuncem 6 gun onemi geçtim bilmiyorum simdiye kadar gittigim dr lar niye bunu sormadı boyl yapmadı onuda anlamadım neyse

sonuç olarak isgormezlik raporuna 40 haftanın dolumtarihi kismina 10 augustos yazıldı
otarihe fore bile 56 gun kala izneçikmis oldum kafadan 4 gunum yandı ki zatne 4 auostosta sanırım bebek alıncak dr 3 austostais basıyapcak 20 temmuz sonrası izinli imis 4 u gorumcemin doumgunu halası ile aynı gun olsun dedik bakalım insalah o gun olacak ,

bundan sonra 3-2-1 hafta seklinde muayne olcakmıs dr un sekreteri dedi ilk 3 hafta sonraki randvu tarhinde dr seminerde oldgu için 3,5hafta yani yaklasık 25 gunsonra tekrar dr a gideceğmi sorun olurmu bilmyorum epeydir boyle aralıklı gitmiyordum malum birsuru dra gittigimiçin haftada bir dr daydımnerdeyse olmaz heralde ama yurtdısında çokkısıtlı ultrasona girildigine bakılırsa dimi ???

6 temmuz ilk randevum bugun muayne olmadım geçen haftaolmustum
sonra 18 temmuz son randvu o ndan sonra dr izinde tatile gitcekmis sonra dogum sanırım bakalım artık

bu arada arkadaslar evden cidden takip etmek zormus tum gune pey kaynatmıssınız
artık herkes sıkca dr a gidecek ben sahsen bildirim yaparak simdiden affiniza siginiyorum hem mesaj kalabalıgı olmaması adına hemde vakit ayıramam endisesi ile bundan sonra dr kontroleri vs tebrikler geçmisolsunmesajları vs yazamassam kmise alınmasınkırılmasınlutufen

malum sırtımçok agrıyor az saat pc basında oturrum okurum benim yanıtıma ihtiyacı olan arkadaslara yanıtlarımı mutlaka yazarım ama nezaket mesajları pek atamayabilirmi simdiden acık ve net olarak soyluyorum umarım kırılan arkadaslarn olmaz busozlerime mazur gorun ne olur,

hani kimse ustune alınmasın diye yazıyoum ben ilkkez hasta oldum esra bir geçmis olsun demedi demesin kimse:) bundan sora pek kisiye yazamam,

hemen yanıt vermemi isteyeceğiniz bana soracagınız ozl birsey olursada ozelden yazarsaniz daha kıs azamanda gorurum saatlerdir mesela bgun yazılanları okuyorum ancak yani

eavde olmaknasıbirsey bguun tam anlayamadım sırtımın agrısı çostu hastanelerde kosturmaktan yarından sonra insalah daha iyi olacagımm sabah evde oglumla uyanmak inanılmaz birsey olcak

esracım yorucu bir gün olmuş. Geçmiş olsun diyorum. Yazık, üzüldüm oğluna. Belli ki sizde ırsi buböbrek vakalrı... Allah beterinden korusun.

allahım yarın sabah isyokk herkes uyudu sessiz sakin balkonda oturmuskeyfime bakıyorum daha guzel anlar olabilirmi hayattaaa
ise gitmemek beninekaar çoks evindirdi inanamıyorum
son is gnuumde çikarken sirketten alanhuzunlenirim sandım hiçde huzunlenmedim arkama bakmadan çıktım asker tezkeresi alanlar gibi:)))))

buun sirketten yermie bakan arkadask aradı bir kez acmasammı cebimi dedim kiza kıyamadım yazık acemi panik olmasındyie ama acmasam acmam hehe umrum da olmazy ani yasasın ozgurlukkk

canım sata göre 33 küsür ama 1 hafta önde 34+5 falan göünüyor.artık tarihimiz kesinleşti.darısı başına sağlıkla tabii...
teşekkür ederim cnm inş. biraz daha zaman geçsin o zaman soracağım artıkherşey normal diyor ama sanırım ben başka şeyler duymak istiyorum kaydirigubbakcemile3

olabilir valla kaydirigubbakcemile3 çıktığımız süre boyunca gönderdiği her mesajı bir ajandaya kaydettim saati tarihi belli bazen gösterdiğimde kesin o zaman sarhoşumdur diyor

bencede hiç sorma sonuç hüsran :sinifsinif:
çok geçmiş olsun cnm bu arada tavsiyelerin için sağol zemuszemus

diş ağrısı gerçekten çok zor çok çok geçmiş olsun

gözün aydın ohh bebişin odası hazır ev temizlendi şimdi keyif zamanı :dance:

kızlar size iyi geceler ben yatıyorum
artık yarın sabah kaçta uyanırım bilmiyorum uyanınca girerim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…