2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kayra 42 hadi hayırlısı olsun canım.
helin sanada geçmiş oolsun canım.
SAKALEYN, aman dikkat et bir daha karpuz keserken canım Allah korumuş.
gözümden kaçan olmuştur aklımda tutamıyorum kızlar. bebişlerimize maşalalh diyim saglıllı haberler alalım hep..

Herkese Günaydın,

1-2 gün giremedim yine kısslar ama sayfalar uçmuşş. Size yetişmek ne zor... Geçmişten biraz okuyabildim.

Dideee, yeni eviniz hayırlı olsun canım... Güle güle iyi günlerde oturun. Senin en çok sıkan konulardan biriydi sanırım şimdi biraz olsun rahatlamışssındır ne güssel...

Sakaleynmaster, aman kocaman bir maaşallah bebişine... Tombiş oğluşun olacakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Kızımında kilosu iyi gidiyordu ama son haftalarda biraz fazla yoruluoyrum bir de yaz olduğu için sadece meyve yiyesim geliyor yemekler çok ağır geliyorlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Eftelyacım, geçmiş doğum günün kutlu olsun kuzuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.. Henüz günün devamını okuyamadım ama inş çok güssel geçmiştir günün canım...

Bir de tansiyon, nefes alamama problemleri konuşulmuş... Ben de aynı şikayetlerden son 3-4 gündür muzdaribim. Norra, senin yaşadığın şeyin aynısı ben de yaşadım canım. Nefes alamadım, ateş bastı, kalbim hızlı çarpmaya başladı nabzımı kontrol ettim çok zor hissediliyordu çok zayıftı...İşyeri druma gittim hemen 9-6 çıktı tansiyonum... Dinlendim çikolata filan yedim geçti canım.. Sanırım bundan sonra sık sık rahatsız edicek bu durum bizi.

Neyse ben geçmişi gün içinde okumaya devam ederim...

Herkese ii günlerrrr.....

günaydın arkadaşlar,
ben topiğe eskisi gibi giremiyorum artık. okuyamadığım yüzlerce sayfa var. eskiden biriktirsem de geriye dönük okurdum ve yakalardım herşeyi. ama artık herşeyden bi-haberim.
birsürü yeni katılan arkadaş olmuş galiba. yeni yeni duyduğum isimler oluyor hep topikte. yeni gelenlere HOŞGELDıNıZ diyorum.
DıDE cim sen ev değiştirmişsin onu da kaçırmışım. hayırlı uğurlu olsun. tebdili mekanda ferahlık vardır. yerleşebildin mi? FASULYEKO da ev taşıyacaktı? ne oldu?
bi de JENNY dün doktora gidecekti, onu merak ediyorum, hemen onun mesajını bulmaya çalışayım.

dide kaburga dedigin kaburganın neresi..? benim sırtım cok agrıodu dun onceki gun ama acaba gece acık yatıos ondanmı sırtımız tutuluo die dusunmustum
pervinciğim resmen kaburga..yani tam önü en alttaki kemik..nevanın ayakları tam orada..son ay iyice gebertir bu cadı beni
teşekkür ederim gülistan

geçmiş olsun nuran..bu lenf bezleri bir sürü şeyde şişebiliyor galiba..uçukda şiştiğini ilk defa duydum.arasana doktorunu.
sen iğne oyası da biliyorsun demek zürafa filan..ben de yapayım dedim ama iğne oyası bilgim zürafadan ileri gitmiyor onu da muntazam yapamam dilimi 2 metre dışarı da çıkarsam işe yaramaz..bu arada dilini çıkaranlar muaffak olamadılar çek dilini içeri.lülülülülülü
Bu arada sağ kasığımda bir şişlik farkettim, içi sert. Ne olabilir ki. bayağı da büyük.Fıtık olsa ağrı olur ama... Yarın akşam doktora söylerim.
benim aynı şekilde bir şişliğim var.hamilelikde oluşan miyomum o benim rahim büyüdükçe onu dışarı itiyor ve dışardan sağ kasığımın olradan belli ediyor kendini.
hayırlısı olsun kayra..benim de o tarihte olabilir..temmuz sonu gibi..doktorum da ağustosta bile buradaymış gitmiyormuş tatile..içim rahat o yüzden.çok merak ediyorum önce kim doğuracak diye..tabi tüm gelişimlerini tamamlamış olsun bebişler..önemli olan bu.
Evrişşş, bizim çingene de geliyo demi buluşmaya.. manyak bu kız yaa... nere götürceksiniz bu kızı...doyurabilecek misiniz onu..sizden bi but kapmasın haa..hay çok heyecanlı..
kaydirigubbakcemile3 o but koparılacak kıvama gelmiştir iyice..ondan koparmak lazım..tuzu da üzerinde malum..denize girip çıkıyor ya kıcık.
sıcak sıcak sıcak... bunaldım, piştim, hamdım, oldum. Bu ne arkadaş yaa... bayıldım resmen!
hamdın oldun demek esra yimesin seni..laelaelaelaelae
helin kışın benim başıma gelmişti o durum soğuktan borular patlamıştı..eve gelip o manzarayı gördüğüm günü unutamıyorum..Allahtan eşin varmış yalnızdım ben o zaman..yaz olması da iyi tabi..iyice bir dinlenirsin artık.allah beterinden korusun
çok çok geçmiş olsun oğluşuna..sana da iyi dinlenmeler..darısı başıma
gizzecim çok sağol..şimdiden rahatlamaya başladım evin yalıtımı var ene azından..haftalardan sonra serin serin uyudum .klima da takılınca çok iyi geldi..ama ortalık dağınık tabi

sağol canım daha tam yerleşemedik.bu gün nevanın odası kurulacak çok helecanlıyım

HELİNcim, evinizi su basmış, çok geçmiş olsun canım.
ESRAKO, balkonda keyif sürüyorum diye hava atmışsın, ohhhh sefan olsun, allah bozmasın keyfini.
BAŞAK, dişin için geçmiş olsun, çok üzmüş seni...

helincim gecmis olsun bitaz yorgunluk olmus tabi ama bi bahaneyle dogum temizligi yaptırdım ama sen adanada yapcan dogumu hic olmazsa dondugunde evin temiz olur olmazsa halıları sermezsin hem sıcakta halı dahada cok yakıo

basakcım cok gecmis olsun neydi senin bu dis agrısından cektigin yahu ins agrın sızın gecer hemen ii dinlenmelerr

esrako sizede gecmis olsun canım hic kolay deil bobek sancısı ...

evdesin keyfin yerinde oh sefan olsun
salla isyerindekileride suan tatildesin acma mecburiyetin yok ben işyerinin kapısından cıkınca sanki butun ilisigim biter isle asla tınmam oyle bi yapım var isimi en ii sekilde yaparım ama gerisine karısmam sahiplenmem esimde tam tersi her calıstıgı sirketi kendi sirketiymis gibi dusunur kendini veriri o yuzden hep zarara ugrar ben ugramam. sen bak keyfine salla

Kızlar öncelikle günaydın hepinize opuyorumnanaktan
Dün gece uyurken birden ayağıma ağrı girdi. Hani halk diliyle "damar damar üstüne bindi" derler ya.. o tarz bişi.. işin tuhafı bu hamilelik sürecinde bikaç kez daha olmuştu.. o an için çok acılıydı fakat hemen de geçiyordu.. bu seferki geçmedi bi türlü.. işe geldim ama nasıl geldim bi Allah bilio bi ben.. üstüne zor basıyorum ve de gerçekten çok ağrıyo.. bakalım gün içerinde geçmezse iş çıkışı direk hastaneye gidicem .. Başına böle bişi gelen varmı aranızda...?

okudum o topigi bebis kendi gelmis hayırlı olsun ama bazıları icin temmuz ilk hafta sezeryan tarihleri var erken aldırıolar bebisleri galiba.. ben acıkcası suyu ve kalbi ii olursa son haftasına kadar beklemesi taraftarıyım. zaten annemlerde drumda 25 temmuzda geliolar tr den enazından ozamana kadar beklesin yavrucum die dua ediorum

ben bikac gun cektim onu sonra duzeldi kendiliginden resmen aksayarak yuruyodum kasılmalardan sebep oluyo. o bacagını uzat ve ayagını dondurmeye calıs en ii o ise yarıo

ve sonunda koca totomu kaldırıp bebek cantamı aldım. sade ama kullanıslı birsey rengi lacivert. fotosunu ekliycem hem bebe cantası hem her kıyafetimle takarım birsurude isime yarayan bolmesi var icinde.

Kızlar Günaydın

ayın 27 sinde taşınıyorum eşim sen taşınırken ortada dolanma gerek yok istersen buluşmaya git dedi bakalım gelebilecekmiyim buluşmaya bu arada yer belli oldumu?

çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamasın böyle bir acı

Berkeye çok geçmiş olsun.
İznin de hayırlı olsun

ayça sen buluşmaya gidiyormusun?

ben bikac gun cektim onu sonra duzeldi kendiliginden resmen aksayarak yuruyodum kasılmalardan sebep oluyo. o bacagını uzat ve ayagını dondurmeye calıs en ii o ise yarıo
Baby çok sağol cnm yaa.. Çok da korkulacak, endişe edilcek bi durum yok o zaman :Saruboceq: Tasiyelerine (iş yerinde) uyabildiğim kadar uyucam artık..opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar
ben eylul annesıyım belkı tanıyosunuzdur
3 gundur kasılmalarım vardı 2 gundr hastanedeydım serumlar falan verdıler
burda sanırım cambaz64 nıcklı arkadasın da kasılması vardı ve hastande yatmıstı
ona sormak ıstedım ve sızlere tabıkı.
nasıl bı tedavı uygulamıslardı da gecmıstı kasılmaları
benım hala gecmedı ayaga kalktıgımda karnım taş gıbı oluyo
bır de dr nıdılat dıye bı ılac verdı erken dogum onleyıcı 4 satte bır onu kullanıyorum ama onu kullandıgımda kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum carpıntım oluyo
zaten ıcınde gebelıkte kullanılmamalı yazıo ama dr ılla kullnmalısın bu durumda bunu verıyoruz dedı
sormak ıstedım cambaz sende ne kullanmıstın nasıl gecmıstı dıye
hepınıze saglıklı gebelıkler

öncelıkle herkeze kocaman bı günaydın,2 gun gıremedım nete,malüm gezmek denız derken aksam eve pestilim cıkmıs vaziyette geldıgım için gözüm kk falan görmedı kafamçokkarıştı neyse sayfaları atlaya atlaya okudum.doktordan gelıp güzel haber alan varsa cok sevındıgımı sölim,yada rahatsız olan varsa cok gecmıs olsun.atlaya atlaya anca 2 -3 kısının alıntısını yapabıldım :kedi: ohhh süper bı haber buuuu,cok sevındım canım.zaten bız sölemıstık sana : bol su iç bebişin kordondan kurtulur zaten cok hareket edıyorlar buı aylarda dıe. neyseee bebişin senı üzmeden hemencecık kurtuldu işteee,süper valla.hemde bak nasılda kılo almıs maşşalah ona maşşşalahhhhhh
sıcak sıcak sıcak... bunaldım, piştim, hamdım, oldum. Bu ne arkadaş yaa... bayıldım resmen!
ayy valla sizi böle duydukca cok üzülüyorum hee.bizim buralarda sıcak ama evler durulmıycak gıbı degıl,ayrıca gecelerıde bız hala uyku setının yorganıyla yatıyosss:kedi: tabı evde cam kapı acık ama cok işnce bısele yatıncada üşüdüğümü farkedıyom fallaaa.senı butarafa alalım burcucum,serın serın iyi gelır sana
ayy canım gecmı9s olsun yaa,valla basımdan 2 kere gectıgı için co0k iyi bilirim.berbat bı durumdur.inşallah fazla yormamıssındır kendını.

evet canım oldu,damarlarımız genısledıgı için bişe bişe oluyomus ondan sanırım.bütün gün ayagımın üstüne rahat basamamıstım.ama gectı sonra.eşin falan kremle hafıf haıf masaj yapsın cok iyi gelıyo.benım tam bacagımın alt baldırında olmustu

mercimekim kullanıcısından alıntı
Dr.kontrolümm...
minik zuzum gayet iyi durumda arkadaşlar..2.001 gr.olmuş kendileri..dr.amcamız iyi beslemiş annesi dedi..boyumuz 44 cm olmuş..tüm rutin ölçümleri geliştiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor..(şükür rabbime)..baş aşağı uslu uslu duruyor..köfte dudaklı benim oğlum da..anasına çekmiş..kız analarına duyurulur..hareketlerin iyi takip et, bi sorun sezersen bekleme hemen gel dedi dr.um..

çalışamaz raporumu da aldım..henüz doğumla ilgili olarak bişi konuşmadık..2 hafta sonra görüşcez terkrar..
çıkışta, malum kriz boyutuna gelen beşiğimizi de aldık..cmt.gelip kurcaklar..foto eklerim o zaman..

ohh maşşalah bebişineee.kocaman oluyo kuzularımız.Rabbim hayırlısıyla vakti zamanında kucagımıza almak nasip etsın inşallah.buarada evde dinlenecek olmanada cok sevındım:1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…