Günaydın potiborcum.Öncelikle geçmiş olsun içini ferah tut moralinide yuksek tut.oncelikle hastanedesin ve guvenli ellerde oldugunu unutma.her dr.un hastasına uyguladıgı şekli farklı oluyor cnm.gunaydın kızlar
ben eylul annesıyım belkı tanıyosunuzdur
3 gundur kasılmalarım vardı 2 gundr hastanedeydım serumlar falan verdıler
burda sanırım cambaz64 nıcklı arkadasın da kasılması vardı ve hastande yatmıstı
ona sormak ıstedım ve sızlere tabıkı.
nasıl bı tedavı uygulamıslardı da gecmıstı kasılmaları
benım hala gecmedı ayaga kalktıgımda karnım taş gıbı oluyo
bır de dr nıdılat dıye bı ılac verdı erken dogum onleyıcı 4 satte bır onu kullanıyorum ama onu kullandıgımda kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum carpıntım oluyo
zaten ıcınde gebelıkte kullanılmamalı yazıo ama dr ılla kullnmalısın bu durumda bunu verıyoruz dedı
sormak ıstedım cambaz sende ne kullanmıstın nasıl gecmıstı dıye
hepınıze saglıklı gebelıkler
kızlar dün akşamdan beri hayatım resmen kabusa döndü benim diş agrım yeniden hortladı iki kere acillik oldum ilkinde ilaçlı pamuk konuldu agrı kesilmeden eve gönderdiler ama gece 2 kadar ancak dayanabildim eşim kalktı ve hemen gidelim dedi dr resmen yalvardım çekin kurtarın beni diye ama elini bile sürmedi kadın
Çok geçmiş olsun. Ben hiç diş ağrısı çekmedim ama çok kötü olduğunu söylüyorlar. Bir kez kardeşimin dişi çok ağrımıştı, o kadar acı çekiyordu ki ben de ağlamıştım onunla.
İnşallah ağrımaz bir daha.
gunaydın kızlar
ben eylul annesıyım belkı tanıyosunuzdur
3 gundur kasılmalarım vardı 2 gundr hastanedeydım serumlar falan verdıler
burda sanırım cambaz64 nıcklı arkadasın da kasılması vardı ve hastande yatmıstı
ona sormak ıstedım ve sızlere tabıkı.
nasıl bı tedavı uygulamıslardı da gecmıstı kasılmaları
benım hala gecmedı ayaga kalktıgımda karnım taş gıbı oluyo
bır de dr nıdılat dıye bı ılac verdı erken dogum onleyıcı 4 satte bır onu kullanıyorum ama onu kullandıgımda kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum carpıntım oluyo
zaten ıcınde gebelıkte kullanılmamalı yazıo ama dr ılla kullnmalısın bu durumda bunu verıyoruz dedı
sormak ıstedım cambaz sende ne kullanmıstın nasıl gecmıstı dıye
hepınıze saglıklı gebelıkler
evet canım oldu,damarlarımız genısledıgı için bişe bişe oluyomus ondan sanırım.bütün gün ayagımın üstüne rahat basamamıstım.ama gectı sonra.eşin falan kremle hafıf haıf masaj yapsın cok iyi gelıyo.benım tam bacagımın alt baldırında olmustu
güle güle kullan şık bir cantaymış.darısı benim de başıma daha bir suru şeyim hazır degil halaaaa...ve sonunda koca totomu kaldırıp bebek cantamı aldım. sade ama kullanıslı birsey rengi lacivert. fotosunu ekliycem hem bebe cantası hem her kıyafetimle takarım birsurude isime yarayan bolmesi var icinde.
kizlar dun totsunu kaldirmayan bebek, acisini geceden beri cikariyor bi dakka durmadi, durmasinda..o hareket ettikce, tekmeledikce ben rahatliyorum, varsin canimi acitisn...
doktor jel gibi bir şey verebilir.benim kalçam için yazmıştı.Kızlar öncelikle günaydın hepinize opuyorumnanaktan
Dün gece uyurken birden ayağıma ağrı girdi. Hani halk diliyle "damar damar üstüne bindi" derler ya.. o tarz bişi.. işin tuhafı bu hamilelik sürecinde bikaç kez daha olmuştu.. o an için çok acılıydı fakat hemen de geçiyordu.. bu seferki geçmedi bi türlü.. işe geldim ama nasıl geldim bi Allah bilio bi ben.. üstüne zor basıyorum ve de gerçekten çok ağrıyo.. bakalım gün içerinde geçmezse iş çıkışı direk hastaneye gidicem .. Başına böle bişi gelen varmı aranızda...?
kizlar dun totsunu kaldirmayan bebek, acisini geceden beri cikariyor bi dakka durmadi, durmasinda..o hareket ettikce, tekmeledikce ben rahatliyorum, varsin canimi acitisn...
ayyy gece durmuyoı diyince kızım bazı geceler cook hareketlı resmen uyutmuyor bazı gecelerse kıpırdamasını beklıyorum az kıpırdıyor.normal oldugunu düşünüyorum sizdede aynından ouyomu?
ayy bıde kızım kıpırdasada kıpırdamasada uykum bı kacıyor netarafa yatsam ne yapsam uyuyamıyorum.bu bızı dogumdan sonraya hazılıyor galıba.
ayaklarımın altından ateş fışkırıyor sankı,menapozlu kadınlara döndüm yahuu.
kızlar 25 temmuzda doğuruyorum ben kesinleşti.ama bebeğim hala dönmemiş 35.haftaya kadar dönmezse 15 temmuzdan sonra alınacak.doktorum dönmesi çok zor dedi.dua edin.sezeryan olmak istemiyorum....artık gün sayıyorum...
ben de dün NST'ye girdim. O sırada hemşire geldi sözde bana emzirmeyle ilgili bilgi verecek, beni sınav yaptı kadıncağız.
-mmm söyle bakalım emzirmenin anneye ne yararı vardır..
-mmm söyle bakalım....
akşam da bebişi gördük. 1800 gr.olmuş. 32. haftamı doldurmuşum ultrasona göre ama tickerımı değiştirmiyorum.. Bebek dönmemiş hala yaramaz yaramaz ters duruyo. Her seferinde ayaklarını ağzına sokuyo yaa..Manyacık mıdır bu bebek nedir...Plesanta yaşlanmasıyla ilgili bişey demedi ben de sormadım. Gözden kaçırmış da olabilir benim dalgın dr..
takip edemiyorum sizleri artık. kızkardeşim bende..
haa bu arada, hastanenin kadın doğum katındaki odalarını gördüm, bi baktım kapılarda inanılmaz güzelbebek süsleri asılı. Hep de erkek niyeyse (mavi yani):) Kıskandım, ben almadım çünkü süs ... Sonra dank etti. Eee dedim niye hepsi aynı, hastane veriyo olmasın. Sordum. Heheee hastane bebeğin cinsiyetine göre takıyomuş oda kapısına.. Ne incelik...Bu işten de yırttım hehe..
selam kızlar.iki gündür giremedim.dün çok yorucu geçti.okuldan onikide çıktım.eve geldim elektrikler kesikti.akşamda bi arkadaşa yemeğe davetliydik.lojmanda elektrikler kesilince sularda 5.kata çıkmıyor.sularda yoktu.akşam arkadaşa yemeğe gittik.sonra elektrikler geldi.biraz zaman geçince komşularımızdan biri aradı.evimizi su basmış.sular kesikken musluğu açık bırakmışız.ev sular altında kalmış.eşim ve komşular suları çıkarttılar.bütün halılarıda bugün yıkamaya gönderdim.bugün birazda temizlik yaptık.böyle geçti iki günüm.şimdi geçmişe bakayım
kızlar dün akşamdan beri hayatım resmen kabusa döndü benim diş agrım yeniden hortladı iki kere acillik oldum ilkinde ilaçlı pamuk konuldu agrı kesilmeden eve gönderdiler ama gece 2 kadar ancak dayanabildim eşim kalktı ve hemen gidelim dedi dr resmen yalvardım çekin kurtarın beni diye ama elini bile sürmedi kadın dogumcunun oldugu bir hastanede çekilecek dedi sabahı sabah ettim resmen çocuklar gibi hıçkıra hıçkıra agladım tansiyonum yükseldi allahım bir canım var onuda al artık dedigimi hatırlıyorum dehşet birşeydi allah kimseye yaşatmasın sabah eşimle hemen beni dedim aman kardeşim kurtar ocagına düştüm sagolsun işinin ehli bir dr incitmeden sakince alıdı dişi ama sonradan yarım doz morfin ilave vurdu dişime o yüzden sabah uyuşmamış inşallah bu akşam uyuyabilirim kızlar 10 çocuk dogururdum o acıyla valla neyse başınızı agrıtmayayımda ben biraz dinleneyim kızlar öpüldünüz
saol norra ılacın ısmı neydı aklında mı dr uma sorsam
Aynen oyle minik kelebek benim kıjım da oyle teyzesi.ama o kıpırdadıkça canımı her ne kadar sert tekmeleriyle arada br yaksada çok mutlu oluyorum.sabahları erkenden uyandırıyor beni :)) dediğin gibi bunlar bizi dogum sonrasına hazırlaıyorlar....ayyy gece durmuyoı diyince kızım bazı geceler cook hareketlı resmen uyutmuyor bazı gecelerse kıpırdamasını beklıyorum az kıpırdıyor.normal oldugunu düşünüyorum sizdede aynından ouyomu?
ayy bıde kızım kıpırdasada kıpırdamasada uykum bı kacıyor netarafa yatsam ne yapsam uyuyamıyorum.bu bızı dogumdan sonraya hazılıyor galıba.
ayaklarımın altından ateş fışkırıyor sankı,menapozlu kadınlara döndüm yahuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?