2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Günaydın potiborcum.Öncelikle geçmiş olsun içini ferah tut moralinide yuksek tut.oncelikle hastanedesin ve guvenli ellerde oldugunu unutma.her dr.un hastasına uyguladıgı şekli farklı oluyor cnm.
ben de 2 gece 3 gun hastanede yattım ve 4 adet buyuklerinden serum taktılar.kullandıgım ilçları not almışlardı oncelşkle onlarıda kullandırdılar.proginex,nidilat,isolyte,ferrum forte, ve başka bişiler daha işte...dedigin ilaç oyle etkiler yapabiliyor.ama en ufacık şeyini hemşirelere ve dr.una soylemeyi ihma etme.bana bu ilaçların çogunu serumla birlikte ve agızdan verdiler.gunde 3 kerede NSt ye bagladılar.
için rahat olsun ve cok geçmiş olsun.

oooooooo ESRAKOizne cıkmış hayırlı olsun evinin tatilinin keyfini sür canım.
Esrako irem bebeyi sormuştun cvp yazdım gordun muuuu??

gecmis olsun potibor, bende 2 hafta once kasilma sikayetiyle dr'a gittim,karnim tas gibiydi, bana progestron iceren bi h^p verdi, gunde 3 kere kullandim, suan hicbisi kalmadi cok sukur...ilaci kestik, baslarsa yine bende tekrara ilaca basliycam..cok gecmis olsun..

Aynı yer kelebeğim...benim de alt baldır kısmında.. daha önce de 1-2 kere olmuştu ama hemen geçmişti acısı.. bu seferki zorladı beni baya..akşama yaptırayım ben masajı yerimseniben sağolasın opuyorumnanaktan

ve sonunda koca totomu kaldırıp bebek cantamı aldım. sade ama kullanıslı birsey rengi lacivert. fotosunu ekliycem hem bebe cantası hem her kıyafetimle takarım birsurude isime yarayan bolmesi var icinde.
güle güle kullan şık bir cantaymış.darısı benim de başıma daha bir suru şeyim hazır degil halaaaa...

kizlar dun totsunu kaldirmayan bebek, acisini geceden beri cikariyor bi dakka durmadi, durmasinda..o hareket ettikce, tekmeledikce ben rahatliyorum, varsin canimi acitisn...

cvbın ıcın aol cambaz ama burasını daha fazla mesgul etmıyeyım dıye aklıma takılanları ozelden yadım cvplarsan cok sevınırım.

ayyy gece durmuyoı diyince kızım bazı geceler cook hareketlı resmen uyutmuyor bazı gecelerse kıpırdamasını beklıyorum az kıpırdıyor.normal oldugunu düşünüyorum sizdede aynından ouyomu?
ayy bıde kızım kıpırdasada kıpırdamasada uykum bı kacıyor netarafa yatsam ne yapsam uyuyamıyorum.bu bızı dogumdan sonraya hazılıyor galıba.
ayaklarımın altından ateş fışkırıyor sankı,menapozlu kadınlara döndüm yahuu.

kizlar dun totsunu kaldirmayan bebek, acisini geceden beri cikariyor bi dakka durmadi, durmasinda..o hareket ettikce, tekmeledikce ben rahatliyorum, varsin canimi acitisn...

gözün aydın canımkaydirigubbakcemile5 benimde dün sakindi ama akşam epey hareketliydi dr.ların dediği gibi gündüz biz çalışıp yoruldukça onlarda yoruluyor ve genelde uyku pozisyonunda oluyorlar anca geceleri hareket etmeye fırsatları kalıyor biz uyuyana kadar bende razıyım istediği kadar canımı acıtsın yeterki hareket etsin keyfi yerinde olsunopuyorumnanaktan

doktor jel gibi bir şey verebilir.benim kalçam için yazmıştı.

ohhh maşallah nurdan..işte böyle sevindiriyorlar bizi..demin gene kaburgama okkalı bir tekme yedim.tam bir dosyayı yazıyordum bir sıçradım..o sırada sosyal hizmetlerden 3 üniversite öğrencisi geldi ankaradan beni tanıştırıyorlardı..ahhh diye bir zıpladım bunlar deli bu kadın dediler anladım bakışlarından..açıklama da yapmadımsırnaşık şey

aynı şeyleri yaşıyoruz bazen karnımdan çıkacak gibi hareketli bazense çok durgun çoğumuzda aynı sorun var hatta babymin dediği gibi gelişme evresinde birkaç gün hareketsiz olabiliyorlar..... ateş basma olayını sorma benimde aynı çıplak ayakla soğuk betonlara basasım geliyor gece zaten üstüm başım açık yatıyorum az kaldı allahın izniyle:1hug:

kayraa..çok heyecanlandım şimdi..sağlıklı olsun da boşver sezeryan olsun..sağ salim kucağına al tatlım...ilk senmi doğurcan ne ya da derya galiba..

maşallah ayçacım...hastane konusunda baya şanslısın, ne güzel bişii..

offf..geçmiş olsun kuzu..inşaatta, bitmiş dairelerde yaşadığım şey..kabus gibi..neyse bahaneyle halılar felan yıkanmış, doğuma hazır olmuş oldun..

niyeyse geceleri azar bu ağrılar..geçmiş olsun..atlatmışsın bari..

işte bu sade ve kullanıslı bir canta içime sindi yani

güle güle kullan..kullanışlı bişiye benziyo..ben de almadım bebek çantası daha..

saol norra ılacın ısmı neydı aklında mı dr uma sorsam

canim ben yurt disindayim "utrogestan" diye bi ilacti orda ayni isimlemi bilmiyorum ama sonucta isim fark etmiyor, cambaza verdikleri ilac da progestron iceriyor, yani sadece isimleri farkli bence...umarim gecer en kisa zamanda..bana hic bir yan etki yapmadi ama...suan kestik ilaci,zaten 36. haftadan sonrada bu tur ilaclar vermiyorlarmis..

ben bebek çantası almıyacağım benim normalde kullandığım bütün çantalarım kocaman bavul çantalardan içine ben bile girerim ben nedense bebek çantalarını hiç sevmiorum yine alırsam 1 2 tane yine büyük çanta alırım

Aynen oyle minik kelebek benim kıjım da oyle teyzesi.ama o kıpırdadıkça canımı her ne kadar sert tekmeleriyle arada br yaksada çok mutlu oluyorum.sabahları erkenden uyandırıyor beni :)) dediğin gibi bunlar bizi dogum sonrasına hazırlaıyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…