canim ben yurt disindayim "utrogestan" diye bi ilacti orda ayni isimlemi bilmiyorum ama sonucta isim fark etmiyor, cambaza verdikleri ilac da progestron iceriyor, yani sadece isimleri farkli bence...umarim gecer en kisa zamanda..bana hic bir yan etki yapmadi ama...suan kestik ilaci,zaten 36. haftadan sonrada bu tur ilaclar vermiyorlarmis..
milkshake sen de hafif obsesyon belirtileri var bence..kaygı bozukluğu da eşlik ediyor gibi..bunu farkettin mi daha önce.hamilelikde mi ortaya çıktı?
ayy bende hiç sevmem bebk cantalarını.eskıden berı,aynen benımde cantalar bavul gıbı kocaman zaten.ama hastane için bıtane spor cantala tarzında bı canta düşünüyorum.bakalım arastırmktayım halaben bebek çantası almıyacağım benim normalde kullandığım bütün çantalarım kocaman bavul çantalardan içine ben bile girerim ben nedense bebek çantalarını hiç sevmiorum yine alırsam 1 2 tane yine büyük çanta alırım
offf kızlar yardım edin bana iyice paranoya oldummm beynim bana oyun oynuyor.....
dün akşam evde yatmadan önce mutfak masasının üstünde demir ilacım duruyordu neyse ilacı içtim daha sonra gözüm eşim grip katarin ilacını kullanıyor grip ilacı olarak sonra ben ona takıldım acaba ben ondanmı içtim diye dün geceden beri aklımı kurcalıyor çok çok eminim kendi demir ilacımı içtiğimden ama acaba mı diye beynim bana oyun oynuyor kafamı kurcalıyor........
yok anam ne olduysa bana hamilelikte oldu duygusal olarak hiçbir değişiklik yaşamadım hani alıngan kırılgan herşeye ağlayan olmadım ama böyle saçma sapan şeylere takar oldum bendeki tek değişiklik bu felaket senaryorları yazıyorum ya çevremden duyduklarımdan çok etkileniyorum okuduklarımdan vs. fazlasıyla etkileniyorum tam sopalığım ben tam:mymeka:
ha şunu bileydin
selam kızlar.iki gündür giremedim.dün çok yorucu geçti.okuldan onikide çıktım.eve geldim elektrikler kesikti.akşamda bi arkadaşa yemeğe davetliydik.lojmanda elektrikler kesilince sularda 5.kata çıkmıyor.sularda yoktu.akşam arkadaşa yemeğe gittik.sonra elektrikler geldi.biraz zaman geçince komşularımızdan biri aradı.evimizi su basmış.sular kesikken musluğu açık bırakmışız.ev sular altında kalmış.eşim ve komşular suları çıkarttılar.bütün halılarıda bugün yıkamaya gönderdim.bugün birazda temizlik yaptık.böyle geçti iki günüm.şimdi geçmişe bakayım
allahım yarın sabah isyokk herkes uyudu sessiz sakin balkonda oturmuskeyfime bakıyorum daha guzel anlar olabilirmi hayattaaa
ise gitmemek beninekaar çoks evindirdi inanamıyorum
son is gnuumde çikarken sirketten alanhuzunlenirim sandım hiçde huzunlenmedim arkama bakmadan çıktım asker tezkeresi alanlar gibi:)))))
buun sirketten yermie bakan arkadask aradı bir kez acmasammı cebimi dedim kiza kıyamadım yazık acemi panik olmasındyie ama acmasam acmam hehe umrum da olmazy ani yasasın ozgurlukkk
kızlar dün akşamdan beri hayatım resmen kabusa döndü benim diş agrım yeniden hortladı iki kere acillik oldum ilkinde ilaçlı pamuk konuldu agrı kesilmeden eve gönderdiler ama gece 2 kadar ancak dayanabildim eşim kalktı ve hemen gidelim dedi dr resmen yalvardım çekin kurtarın beni diye ama elini bile sürmedi kadın dogumcunun oldugu bir hastanede çekilecek dedi sabahı sabah ettim resmen çocuklar gibi hıçkıra hıçkıra agladım tansiyonum yükseldi allahım bir canım var onuda al artık dedigimi hatırlıyorum dehşet birşeydi allah kimseye yaşatmasın sabah eşimle hemen gittigim merkeze gittim dr konuştum diş dr baksın gerekeni yapar dedi dr gittim çekeriz dedi dünyalar benim oldu anestezi yaptı tam çekecek diş kökü uyuşmamış antibiotik kullan 5 gün sonra alalım dedi eve zor güç geldim dişim uyuşuktu agrı geçti annettim biraz uzandım ama agrıyula kalkmam bir oldu aynı işkence başlamıştı kardeşimi aradım diş dr arkadaşımız var götürdü beni dedim aman kardeşim kurtar ocagına düştüm sagolsun işinin ehli bir dr incitmeden sakince alıdı dişi ama sonradan yarım doz morfin ilave vurdu dişime o yüzden sabah uyuşmamış inşallah bu akşam uyuyabilirim kızlar 10 çocuk dogururdum o acıyla valla neyse başınızı agrıtmayayımda ben biraz dinleneyim kızlar öpüldünüz
siney sen kaç günde bir balıkesirdesin cnm ? doktorun kimdi unuttum bak şimdi.. :uh
canım merhaba ben yeni giitim geldim, tosun oğlum iyimiş 1638gr olmuş her şey yolunda şimsdilik cumada tahlillerim var yine gidecegim..
benim doktorum Nurettin serinkan ben çok memnunum doktorumdan. buarada seninde herşeyin yoluna girmesine sevindim..
başak35 çok geçmiş olsun canım.
esrako geçmiş olsun canım ogluna. oh keyfine bak artık evde..
kaçıncı haftadasın sen?? maşallah oğlunadoğumuhangi hastanede yapacaksın? herşey yoluna girmiş sayılmaz aslında bir yeri tamamlasam başka bir yer eksik kalıyor ama boşverdim..
ay bu arada bizde bir buluşma yaplım dnzyıldızı ,canan birde ben 3 kişiyiz ama olsun..hihoyyyt ne güzel olur .
ben 2 haftada bir pazartesi günleri gelebiliyorum 29 haziranda randevu bakalım bende isterim görüşmeyi ama malum eşimden dolayı kesin gelirim diyemem şimdi mızmızlanırsa verdiğim sözü tutamazsam üzülürüm siz daha yakınsınız hala niye görüşmediniz ki ?
aslında eşim yerine annem getirse hiç sorun değil ama trafik çok yoğunlaştı tatilciler bastı annem şimdi panik yapar :bbo:
güle güle kullan :)
KIZLAR birşey sormak istiyorum şimdi ben tam miyadında doğum yaparsam 11 ağustos.... dr. bana geçen rapor yazarken 21 Temmuza kadar çalışabilir diye yazmış yani 37. haftaya kadar... iyide sezeryan falan olursam 38. yada 39. haftada doğum yapıcaz allahın izniyle ozaman ben doğru dürüst izin kullanamadan doğuma gitmiş olacağım..... uzun lafın kısası illa 21 temmuza kadar beklemem mi gerekiyor benim izne çıkmak için yoksa temmuz sonu falan sezeryan olursam bu tarih öne çekilebirmi istediğim zaman en az doğumdan 7-10 gün önce izne ayrılabilirmiyim ki.....
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
evet 25 ni bulmaz dedi doktor kaydirigubbakcemile5
sanada geçmiş olsun az kaldı ilk açılış kimden olacak bakalım naniknanik
ben kullanmıyorum ama göbeğime sürdüğüm karışımı banyo sonrası sürüyorum
:1shok:kafamçokkarıştı
maşallah kuzuna
amin canım kendi sağlığını da düşünmelisin bebeğinde doktorların uygun gördüğü zamanda gelir inşallah
oh dinlenme zamanın gelmiş çok şükür darısı geriden gelen bekleyen arkadaşlara
kuzuna maşallah doktor iyi etmiş gerekli açıklamayı yapmakla aranız düzelmiştir inşallah
Canım geçmiş olsun. Dualarım seninle. 34.hafta diye dert etme kendine, 32. haftadan sonra risk kalkıyor biliyorsun.senin ve bebeğin birlikte iyi olmanız önemli. Bunu düşün. Allah sana da bebeğine de sağlıklı bir doğum ve mutlu günler versin.
Ben lanoise diye bir kreme başladım. üç gündür kullanıyorum.
Ben yıkadım bilem a.s
kacakkedi kullanıcısından alıntı
Yani şöyle; aslında topiğe de biraz canım sıkkın diye girmiyordum zaten.Geçen hafta doktora gittiğimizde bize Kalp doktorumun kendisini aradığını ve kalpteki kaçağın çok fazla olduğunu bebişi 32. haftada almalarını konuştuklarını söyledi. Sonra 34. haftaya kadar idare eder diyerek Hatta bize 26 hazirana gün bile verdi.Ben bari 36. hafta olsun 34 çok erken dedim. Ama sonuçta kalp doktoru ne derse o olucak. Sonra kalp doktorumuzla konuştuk. Neyse burda tüm ayrıntıları uzun uzun anlatıp sizi sıkmak istemiyorum. Ama sonuç olarak 26 hazirandan sonra her gün alınabilirmiş bebişim, bana yükleyeceği risklere göre.
Veee 38. haftaya kalmayız, o kadar büyük bir riske giremeyiz, senin sağlığını da düşünmek zorundayız dedi.
Yani benim doğumum 26 Haziran ile 20 Temmuz arası herhangi bir gün olabilir gibi görünüyor. Bu durumda en erken doğum yapanlardan biri olacağım sanırım. Ben de bebişim zamanında ve sağlıklı doğsun istiyordum. O yüzden çok canım sıkılmıştı. Geçen hafta bayağı etkilendim. Ama biraz alıştırdım artık kendimi bu duruma. Şimdi ne kadar geç, zamanına yakın doğması için dua ediyorum. Sizler de dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Burada hep bir yürek olduğumuza ve hepimizin duaları sayesinde Allah'a çok şükür sıkıntıları atlatabildiğimize inanıyorum.
Allah'ım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin, içi sıra bize de sağlık versin, inşallah...
canım öncelıkle moralını yüksek tut.cok şükür bu haftalara kadar gelebildik,inşallah bundan sonrada cok güzel anlar paylaşacağız.enazından bebegının alınacagı tarıhin bellı olması bı artı bence.çünkü Allah korusun anı bı durumda erken dogum olması daha kötü.bu durumda bebegın gelişimine göre ciğer gelıstırıcı vs iğneler tedbır amaclı yapılacaktır sana. ki zaten 32.haftadan sonra riskler cok aza iniyor.dualarımız senınle canım.hersey cok güzel olacak inşallah
Aidaa göğüs ucuna sürdüğün kremi doktorunmu tavsiye etti? ne kadara aldın ? ben ilk bebeğimde güğüs uçlarım kopcak gibi oldu kanla beraber içti sütümü sonrada emmedi bebeğim şimdi korkuyom bundada aynı problemi yaşamaktan çok acı veren bişeydi benim için emzirmek
göğüs uçlarına iyi gelen krem kullanan başka arkadaşlar varsa bilgilerinize ihtiyacım var
günaydınnnn güzel anneler.....
temmuz annelerine göz attım bir arkadaşımız 35+2 de doğum yapmış bebeğinin sağlığıda gayet iyiymiş.... geçmişe göz atmadım bilmiyorum daha önce bahseden oldumu ama bende yazmak istedim....ayyyy çok az kaldı inanamıyorum şurda sayılı haftalar kuzularımızı koklayıp kucaklarımıza almaya çok azz kaldııı.....
JENNY, doktordan inşallah güzel haberlerle döneceksin... dualarım seninle.
KAÇAKKEDİ, geçmişi okumadım hiç ama senin alıntını gördüm bir şekilde... bebeğin 26 hazirandan sonra herhangi bri gün alınma ihtimali varmış. bence hiç sıkma canını... tıp çok ilerledi. 600grlık bebekleri bile yaşatıyorlar. senin sağlığın sakın riske girmesin canım, bebeğin 33.haftada da doğsa sağlıkla yaşayacaktır. yeter ki yi bir hastanede yap doğumunu. kuvezi bebek yoğun bakım ünitesi filan iyi olsun. inşallah temmuza kadar bekler... senin de sağlığın yolunda gider inşallah. kalbine dikkat et canım.
ESRAKO, ooo maşallah sayılı günlerin bitmiş sonunda vedesin hı? artık evde olduğuna göre birgün DEMSTOCK a uğra da benim öğle paydosuma doğru, sen bak bişeyler, dolaş, sonra ben seni paydosumda bi yemeğe götüreyim.
Sahane fıkır... ben onu yuzume suruyordum.. nefıs oluyordu.. tamam, alıp bulundurucam onu muhakkak..
Daha baslamadım kuzu.. sabahları gozum kapalı dusa gırıyorum.. halıyle aklıma gelmıo.. onu bır kavanozun ıcıne hazırlayıp banyoda bulundurmayı dusunuyordum bugun ben de.. sana haber verecegım muhakkkak..
Yaaaa bu karışım sadece karın çatlakları için mi, yoksa göğüs çatlakları için de kullanılıyor mu?
Bir de tam karışım miktarları nasıl oluyor, bize de yazar mısısnız. Nerden duydunuz bu karışımı?
hepinize günaydın arkadaşlar
2 gündür girememiştim cok sayfa birikmiş atlayarak okudum.
eftelyacım nice mutlu yıllara, eşinin ailesi hatırlamamış diye takma kafana yeni evlisin üzülüyosun biliyorum ama inan sonra umrunda olmuyo.. ama eşin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. umarım anlar hatasın yakın zamanda...
evrişşş bizde kuzeyin yatağından aldık oğlumuza, iyi ki tavsiye etmişsin gerçekten cok beğendik lacivert olanını aldık bizde.. içine kaz tüyü yatak mı almıştın sen???
doktora giden ve güzel haberlerle dönen herkesin sevincini paylaşıyorumm..
yumurtadan bahsedilmiş bende şeker olduğu için diyetimnde yumurta yok haftada 2 kez tüketiyorum her gün mü yemeliyim, şeker kızlar siz yiyiyomusunuz???
Bende şeker var, ama diyetisyen her gün yumurta ye demişti. Ben de yiyebildiğim kadar her gün yiyorum. Hatta fazla olur diye iki güne bir yiyordum ama o, sen hamilesin, bence hergün yiyebilirsin dedi. Yani şekerle bi ilgisi olsa demezdi heralde. Zaten ben de her gün yemeye çalışıyorum.
tatlım bak ne güzel tüm dr.ların seni takip ediyor..senin ve bebeğin için en sağlıklısını onlar bilirler zaten..32.den sonra da nasılsa yaşıyo bebeklerimiz..sıkma canını, allahtan hayırlısını dile, dr.larına güven..allah hepimizi sorunsuz bi şekilde kurtarsın..
ben de ben de baptımm...normalde nefret ederim ütüden..(
gözün aydın, maşallah yavruna..tickerın doğruysa niye yazmadı ki acaba.? nolcak 1-2- günden..senle aynı satımız, bana yazdı dün raporu..
Canım, çok sağoll...
Dr.kontrolümm...
minik zuzum gayet iyi durumda arkadaşlar..2.001 gr.olmuş kendileri..dr.amcamız iyi beslemiş annesi dedi..boyumuz 44 cm olmuş..tüm rutin ölçümleri geliştiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor..(şükür rabbime)..baş aşağı uslu uslu duruyor..köfte dudaklı benim oğlum da..anasına çekmiş..kız analarına duyurulur..hareketlerin iyi takip et, bi sorun sezersen bekleme hemen gel dedi dr.um..
çalışamaz raporumu da aldım..henüz doğumla ilgili olarak bişi konuşmadık..2 hafta sonra görüşcez terkrar..
çıkışta, malum kriz boyutuna gelen beşiğimizi de aldık..cmt.gelip kurcaklar..foto eklerim o zaman..
Çok sevindim. İyi haberlerle gelmene. Hep böyle devam eder inşallah...
Ben geldiiim - doktordan geldim
Kızlar ya okadar huzurluyum ki - kordondan kurtulmuş kuzum kıpır kıpır içimde durmuyo - hiperaktifmidir nedir diye şaka bile yaptı doktor Poposunu tam iki göğüsünüm arasına dayamış itekleyip duruyo Kordondan sıyrlımış - gözün aydın dedi doktor moralimi yerlerde görünce 1 haftanın nasıl geçtiğini tahmin etti herhalde
Onun dışında 110 gr almışız teyzeleri 1050+ 110 = 1160 olmuş boyu 36 cm miş - 1 haftada iyi gelişmiş dedi - ona rağmen haftaya yine çağırdı bundan sonra her hafta kontrol edecek
Başka başkaaaa - 2 hafta geriden geliyo hala - süre kısalmamış ben30. bebek 28. haftada hangisini baz alıcak doğum için sordum - benim haftama göre doğum yapacağımı söyledi
Suyum yeterli ve dopplerim çok iyimiş - hatta dopplerin iyi olduğunu en az 10 defa söyledi her cümleyi bununla başladı - demek ki öenmli bir nokta bilmiyorum
Benden haberler böyle çok mutluyum ya içime böyle bir rahatlık çöktü dünya umrumda değil :)
Allah hepimizi böyle güldürsün arkadaşlar ...
Canım çok sevindim iyi haberlerine. Senin de benim gibi ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. İnşallah hep güzel haberler verirsin bundan sonra da...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...9-kizima-hangi-ismi-koyalim-oylarmisiniz.html
kızlar ben hala isim bulamadığım için anket yaptım bi fikir olur en azından sizde oylarmısınız
Nilsu ve Elvan benim hoşuma gitti.
kızlar 25 temmuzda doğuruyorum ben kesinleşti.ama bebeğim hala dönmemiş 35.haftaya kadar dönmezse 15 temmuzdan sonra alınacak.doktorum dönmesi çok zor dedi.dua edin.sezeryan olmak istemiyorum....artık gün sayıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?