Merhaba arkadaşlar,
Gece saat 3:30 tuvalete kalktım, sonra 1 saat yatağımda uyumak için çabaladım, olmadı.Salonda koltukta 1 saat döndüm yine uyuyamadım.
Ancak saat 8 den sonra 2 saat uyuyabildim.
Az önce pazara gidip geldim. Eşim bu halde nasıl gideceksin diyor ama pazardaki meyvalara dayanamıyorum. Son zamanlarda canım sadece meyva yemek istiyor.
Bu akşam doktora gideceğim. Eşim büyük olasılıkla gelemeyecek, yalnız gitmem gerekecek. Bu doktorla ilk kez görüşeceğimiz için beraber gitmek istiyordum ama napalım...
ayyy canım çok güzel bir çanta güle güle kullan bende bu tarz birşey istiyorum ama henüz bulabilmiş değilim mafoldumben
ayyy gece durmuyoı diyince kızım bazı geceler cook hareketlı resmen uyutmuyor bazı gecelerse kıpırdamasını beklıyorum az kıpırdıyor.normal oldugunu düşünüyorum sizdede aynından ouyomu?
ayy bıde kızım kıpırdasada kıpırdamasada uykum bı kacıyor netarafa yatsam ne yapsam uyuyamıyorum.bu bızı dogumdan sonraya hazılıyor galıba.
ayaklarımın altından ateş fışkırıyor sankı,menapozlu kadınlara döndüm yahuu.
doktor jel gibi bir şey verebilir.benim kalçam için yazmıştı.
ohhh maşallah nurdan..işte böyle sevindiriyorlar bizi..demin gene kaburgama okkalı bir tekme yedim.tam bir dosyayı yazıyordum bir sıçradım..o sırada sosyal hizmetlerden 3 üniversite öğrencisi geldi ankaradan beni tanıştırıyorlardı..ahhh diye bir zıpladım bunlar deli bu kadın dediler anladım bakışlarından..açıklama da yapmadımsırnaşık şey
ben bebek çantası almıyacağım benim normalde kullandığım bütün çantalarım kocaman bavul çantalardan içine ben bile girerim ben nedense bebek çantalarını hiç sevmiorum yine alırsam 1 2 tane yine büyük çanta alırım
offf kızlar yardım edin bana iyice paranoya oldummm beynim bana oyun oynuyor.....
dün akşam evde yatmadan önce mutfak masasının üstünde demir ilacım duruyordu neyse ilacı içtim daha sonra gözüm eşim grip katarin ilacını kullanıyor grip ilacı olarak sonra ben ona takıldım acaba ben ondanmı içtim diye dün geceden beri aklımı kurcalıyor çok çok eminim kendi demir ilacımı içtiğimden ama acaba mı diye beynim bana oyun oynuyor kafamı kurcalıyor........
eftelya benim de bir tane büyük puma spor çantam var cepleri,gözleri çok uygun rengi de pembe ben de bir süre onu kullanacağım..bir tane de hayvan figürleriyle dolu bir çanta almıştım ucuzluktan bir de chicconun verdiği çanta var ama ben de en çok o spor çantamı kullanırım sanırım..pek sevmiyorum ben de bebek çantalarını..sırt çantası da iyi fikir
Merhaba arkadaşlar,
Gece saat 3:30 tuvalete kalktım, sonra 1 saat yatağımda uyumak için çabaladım, olmadı.Salonda koltukta 1 saat döndüm yine uyuyamadım.
Ancak saat 8 den sonra 2 saat uyuyabildim.
Az önce pazara gidip geldim. Eşim bu halde nasıl gideceksin diyor ama pazardaki meyvalara dayanamıyorum. Son zamanlarda canım sadece meyva yemek istiyor.
Bu akşam doktora gideceğim. Eşim büyük olasılıkla gelemeyecek, yalnız gitmem gerekecek. Bu doktorla ilk kez görüşeceğimiz için beraber gitmek istiyordum ama napalım...
ya kızlar bişi sorucam ben dogru düzgün kilo almadım bu zamana kadar.52 kiloyla basladım sonra cok sancılı ilk 3 aydan sonra malum 50 ye düştüm şimdide 56.6 kilodayım.bu kilom sabahları yataktan uyanınca wc ihtiyaclarımı giderdikten sonrakii net kilom.
Avatarımdaki elbisemi hala giyebiliyorum düşünün....bir acıdan cok güzl ama bebişin kiloları suyu .....
o zaman ben hiç kilo almamış mı oluyorum?yani saglıklımı sizzce?
dr.uma gittigimde 58 cıkıyorum cunku hem mide bagırsaklaar dolu oluyor birde ogleden sonra gittigim için boyle cıkması normal...
bir de şekerden dolayı diyet uyguluyorum ya p da sanırım kilo aldırmıyor.
kyracım seninde belli olmuş aynı haftalarda doğum yapacağız kuzum seninle benimkide 25ini bulmaz dedi 22 -23 gibi işte kaydirigubbakcemile5
ya kızlar bişi sorucam ben dogru düzgün kilo almadım bu zamana kadar.52 kiloyla basladım sonra cok sancılı ilk 3 aydan sonra malum 50 ye düştüm şimdide 56.6 kilodayım.bu kilom sabahları yataktan uyanınca wc ihtiyaclarımı giderdikten sonrakii net kilom.
Avatarımdaki elbisemi hala giyebiliyorum düşünün....bir acıdan cok güzl ama bebişin kiloları suyu .....
o zaman ben hiç kilo almamış mı oluyorum?yani saglıklımı sizzce?
dr.uma gittigimde 58 cıkıyorum cunku hem mide bagırsaklaar dolu oluyor birde ogleden sonra gittigim için boyle cıkması normal...
bir de şekerden dolayı diyet uyguluyorum ya p da sanırım kilo aldırmıyor.
SAKALEYN,
Canıım 25 Temmuz da sen kaç haftalık olmuş oluyorsun acaba?
bebegin gelişimi her şşey yolunda diyor dr.um...bebeğin gelişimi iyiyse sorun etme
deryacım sen nereye ben oraya...evet belli oldu.haftaya randevum var inşallah döner.bir umut....nasılsın canım....
sakaleyn dogum sonrası yani 40 cıktıktan sonra vajinal kuruluk oluyomus ve sez da olsa normalde olsa iliski sırasında agrı oluyomus die duydum yasayan ve dra giden arkadaslarım var bu konuda ne dusunuyosun.
hamileligimin basında cosmopolitanda bi urun reklamı okumustum ve saklamıstım gerekirse almak icin sizce gereklimi yazıcam birazdan urunun adını filan
sakaleyn dogum sonrası yani 40 cıktıktan sonra vajinal kuruluk oluyomus ve sez da olsa normalde olsa iliski sırasında agrı oluyomus die duydum yasayan ve dra giden arkadaslarım var bu konuda ne dusunuyosun.
hamileligimin basında cosmopolitanda bi urun reklamı okumustum ve saklamıstım gerekirse almak icin sizce gereklimi yazıcam birazdan urunun adını filan
http://www.cicatridina.com.tr/
annemlere aldırmayı dusunuyorum gelirken getirsinler buralarda bulmam imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?