2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hayırlı haberlerle gel canım:1hug:
bende bugün uykusuzum hertarafım ağrıyor uykusuz kadlığında ogün fazla yorulmamaya çalış derim ben lmaz:

Bana da dedikleri aynı kızlar. Hepimiz için hayırlısı olsun. Ama inşallah bebişlerimiz küvöze girmek zorunda kalmazlar. Ben hafiften hafiften korkmaya başladım. Sizler?...

ya kızlar bişi sorucam ben dogru düzgün kilo almadım bu zamana kadar.52 kiloyla basladım sonra cok sancılı ilk 3 aydan sonra malum 50 ye düştüm şimdide 56.6 kilodayım.bu kilom sabahları yataktan uyanınca wc ihtiyaclarımı giderdikten sonrakii net kilom.
Avatarımdaki elbisemi hala giyebiliyorum düşünün....bir acıdan cok güzl ama bebişin kiloları suyu .....

o zaman ben hiç kilo almamış mı oluyorum?yani saglıklımı sizzce?

dr.uma gittigimde 58 cıkıyorum cunku hem mide bagırsaklaar dolu oluyor birde ogleden sonra gittigim için boyle cıkması normal...

bir de şekerden dolayı diyet uyguluyorum ya p da sanırım kilo aldırmıyor.

selam kızlar..ben de ağustos annesi olcam inşallahh..forumda yeniyim,yazdıklarınızı okudukça heryerim titriyor heyecandan:)oğluşumu kucağıma almadan bitecek gibi de gözükmüyorr..Allah hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:

ayyy canım çok güzel bir çanta güle güle kullan bende bu tarz birşey istiyorum ama henüz bulabilmiş değilim mafoldumben

milkshakecim buda zaten turk malı filan deil canada malı dedi kız ama bakmadıgım yer kalmadı bu tarz canta icin. bugun hic aklımda yokken karsıma cıktı ve aldım

benimkide aksam yemeginden once ve sonra kımıldıo sonra tam gece uyumaya calısıyorum baslıo ozellikle dun basladı artık babası dayanamadı dediki bırak kalkma uyusun sıpa , napsın kac gundur hep bekliom ya dursunda yatayım die bende kalkmadım saga dondum oyle uyumusum. eger uyuyamazsam ertesi gunum cok mutsuz gecio gece klasik wclerime kalktım ama bitanesinde cok dolmus mesanem cok sancılı kalktım sonra gecti

dide senin kız doguma kadar kaburgana yapısık kalabilir soyliyim sana canım

bende buyuk canta seviyorum butun cantalarımda kocamandır ama aradıgımı bulamam icleri cevat kelle cantası gibi :)) bunu koyu aldım ki o cantalarım gibi kullanayım rahat rahat gerekirse baska canta takmama gerek kalmayacak

demir ilacını icmissindir kafanı kurcalamasın otekinden icmissende 1 tane etkilemez canım endiselenme

bende nike adidasa baktım hep istedigim gibi bulamadım ama tr de belki daha cok cesit vardır hem sende bolmus baksana ne gerek var yeni almana.

elta aynen senin gibiyim hic bisey icin dısarı cıkasım gelmio ama meyvem kalmayınca akan su duruyo resmen hergun meyve yemeliyim :) yani 3 porsiyon yiyorum gunde birini su olarak iciorum elma yiyesim gelmio ondan suyunu sıkıyorum icinede 2 kayısı atıorum guzel oluyo aksama dogruki ogunum o oluyo

bebeğin gelişimi iyiyse sorun etme

Canım ben de 51,6 bile baaşladım. Şu an %9,6 yım. Yani 8 ayda 8 kilo aldım. Senden iki kilo fazla. Ben de diyet yapıyorum. Şekerden dolayı. Hele ilk diyete başladığımda düzenim şaştı, 1 kilo vermiştim bile. Sonra sonra düzeldi yavaş yavaş. Diyete yeni başladıysan ondan olabilir. Ama canını sıkma, bebişin normal bi şekilde kilo alıyorsa hiç önemli değil.Benim görümcem hamileliğinde kilo almak yerine 4 kilo vermişti. Biraz balık etliydi o. hep kendinden beslenmiş bebişler. Bir de ikizleri oldu düşün.
Canını sıkma deim ben...

SAKALEYN,
Canıım 25 Temmuz da sen kaç haftalık olmuş oluyorsun acaba?

sata göre 24 temmuz 39.hafta bitişi benim doktorum bazı doktorlar 38 de alıyor ama ben 39 doldurmasını beklip öyle alıyorum dedi sezeryan olucaz ya bizde bende 39 da alınması taraftarıyım

sakaleyn dogum sonrası yani 40 cıktıktan sonra vajinal kuruluk oluyomus ve sez da olsa normalde olsa iliski sırasında agrı oluyomus die duydum yasayan ve dra giden arkadaslarım var bu konuda ne dusunuyosun.

hamileligimin basında cosmopolitanda bi urun reklamı okumustum ve saklamıstım gerekirse almak icin sizce gereklimi yazıcam birazdan urunun adını filan

deryacım sen nereye ben oraya...evet belli oldu.haftaya randevum var inşallah döner.bir umut....nasılsın canım....

evet canım beraberiz seninle heyecanlanıyorum böyle okudukça yazdıkça opuyorumnanaktan
benimki dönmüştü inşalah döner kafanı fazla takma bol su iç:teselli:
iyiym sen nasılsın alkisalkisalkis

biz cok acıktık teyzeleri yemek yemek için hazırlıklara baslamam gerekiyor.yemekten sonra gorusmek uzere.bir onceki sorumada goruslerinizi bekliyorum lütfen...
:)

doğum sonrası eşinizin yaklaşımı ve sizin kendinizi nekadar hazır hissettiğinize bağlı şimdiden bunları araştırma kafana takma doğum sonrası zor günleri atlattıktan sonra hayatınızda herşey normale dönüyor endişelenmeyin bukadar hatta anneliğin verdiği özgüven ve güzellik sizi kendinden daha emin yapıyor onun için endişelriniz yersiz herkese aynı şey olacak diyede bir kaide yok canım kaydirigubbakcemile3

KAÇAKKEDı temmuz annelerinde olup 35+2 de doğum yapan arkadaşı sormuş.... bebeğide kendide gayet sağlıklı küvezde falan değil tatlım evde kuzusuyla berabermiş 3 kilo civarı doğmuş zaten o yüzden korkulacak birşey yok allaha emanetler.....

BABYMOM cum evet benimde aklıma gelmiyor değil o kuruluk....burda bir topikte okumuştum bir krem ismi söylemişlerdi kuruluk için falan bende onu almayı düşünüyorum dr. a danışıp doğumdan sonra allahın izniyle....

böyle bir sıkıntın olursada önce doktor kontrolü ve muayenesi gerekir onlar gereken i söyleyecek yada yazacaktır canım kafana görede bişey kullanmazsın sonuçta enfeksiyon gibi bi problemle uğraşmakta kötü olur

http://www.cicatridina.com.tr/

annemlere aldırmayı dusunuyorum gelirken getirsinler buralarda bulmam imkansız

olabilir belkide hiç gerek kalmayabilir canım .... şimdi bende baktım senin attığın linke hatta vajinal yaralar için kullanılabilir diyo benimde vajinamda yaralar var belki faydası olur doğumdan sonra değerlendirmek lazım:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…