hayırlı haberlerle gel canım:1hug:
bende bugün uykusuzum hertarafım ağrıyor uykusuz kadlığında ogün fazla yorulmamaya çalış derim benlmaz:
evet canım beraberiz seninle heyecanlanıyorum böyle okudukça yazdıkça opuyorumnanaktan
benimki dönmüştü inşalah döner kafanı fazla takma bol su iç:teselli:
Iyiym sen nasılsın alkisalkisalkis
kayracım nerdsin kuzu az sobet ettseydik
bizde acıktık birazdan mamaızı yiyelim kuzcum öyle kıpırdanıyor maşallah oğluma
sakaleyn dogum sonrası yani 40 cıktıktan sonra vajinal kuruluk oluyomus ve sez da olsa normalde olsa iliski sırasında agrı oluyomus die duydum yasayan ve dra giden arkadaslarım var bu konuda ne dusunuyosun.
hamileligimin basında cosmopolitanda bi urun reklamı okumustum ve saklamıstım gerekirse almak icin sizce gereklimi yazıcam birazdan urunun adını filan
hadi hayırlısı bakalım. Once sen sonra sakaleyn helin galiba bası cekeceksiniz
valla deryacım pek döneceğe benzemiyor canım ya...artık hayırlısı ne yapalım...sıkmıyorum kendimi...
deryacım geçmişe bakıyordum canım.ben pc yi açık bırakıyorum azıcık uzanıyor sonra gelip bakıyorum.buralardayım yani....
Helİncİm 25 temmuz normal doĞum tarİhİm.sezeryan olursa sanırım 20 sİ gİbİ...15 İnden sonra hazır ol dedİ doktor bakalım kısmet....
hadi hayırlısı bakalım. once sen sonra sakaleyn helin galiba bası cekeceksiniz
canım valla bilmiyorum ama sanırım ilk ben doğurcam..ama helin benden iki hafta önde sanırım öncelik onun.sonra deryanın.ben ufağım onların yanında...hayırlısı olsun artık....
evet canım beraberiz seninle heyecanlanıyorum böyle okudukça yazdıkça opuyorumnanaktan
benimki dönmüştü inşalah döner kafanı fazla takma bol su iç:teselli:
iyiym sen nasılsın alkisalkisalkis
slm kayra ve sakaleyn bende arkanızdan geliyorum.bugün 33+4 .ctesi günü doktora gidicem nasipse ve artık benimde doğum günüm belli olur heralde .benim oğlum 2 hafta önden gidiyordu ama şimdi ne oldu bilmiyorum bakalım hangimiz önce doğurcak
slm kayra ve sakaleyn bende arkanızdan geliyorum.bugün 33+4 .ctesi günü doktora gidicem nasipse ve artık benimde doğum günüm belli olur heralde .benim oğlum 2 hafta önden gidiyordu ama şimdi ne oldu bilmiyorum bakalım hangimiz önce doğurcak
bu arada ben 32+1 iken 8 haziranda gittiğimde doktora oğluşum 2.160 gramdı maşşallah.tombik olcak galiba.ama bende 18 kilo aldım bugüne kadar :kedi:
Teşekkür ederim.
Sağ kasığımdaki şişlik miyom sanırım. Neyse doktor da baksın da. Sezaryanda alınması pek tavsiye edilmiyormuş. Rahim hamilelikte çok kanlandığı için kan kaybı fazla olabilir hatta rahim alınabilirmiş.
canım o kasığımdaki şişlik bende 2 ayı aşkın süredir var dr. gösterdim oda baktım ama birşey demedi ben fıtıktan şüpheleniyorum ama dr. ne miyom nede fıtık bir açıklama yapmadı.... hatta benimki arada geriyor gibi oluyor geçen gittiğimdede söyledim dr. yapacak birşey yok şuan ona müdahale edemeyiz dedi biraz daha sabredeceğiz artık.... ama benimki miyom değil büyük ihtimal çünkü bende hiç miyom yoktu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?