2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Merhaba herkese.

Drun kilonla ilgili bi şeyler söylemiyosa demekki normal canım. Ne garip olduk yahu kilo alırız korkarız veririz korkarız halimiz nice olcek acep.

Hoşgeldin canım. Çok fazla bilgi vermemişsin bebeğinle ilgili yoksa benimmi gözümden kaçtı?

ben biraz uzanacağım kızlar sonra görüşürüz
bişey daha bi kaç günüdr sürekli sadece yüzüm kaşınıyor sizlerde varmı böyle bişey şimdi bile deli oldum kaşımaktan

benimde kollarımda ve göğsümle boynumun arasında kalan yerde var parçalıycak gibi kaşıyorum kendimi bu gün biraz azaldı ama 3 gündür felaketti şeker yüklemesinde 1 değerim yüksek çıkmıştı o geldi aklıma dün sağlık ocağında açlık şekerime bakıldı normal allahtan aklıma yediğim bol acılı şey geldi bide malum sıcaklar var ya terliyoz ondanda olabilir ama geçmezse unutmazsam haftaya perşembe dra sorucam.

ESRAKO canım oğluşuna çok geçmiş olsun sanda ii dinlenmeler.
BAŞAK35 şükür geçmiş temelli kurtulmuşsun.

ELTA dr dan memnun kalırsın ve iyi haberlerle gelirsin inşallah.

Bakalım benim doktor ne diyecek. Bende de yoktu.Hamilelikte hormonların etkisiyle küçük bir miyom büyüyebilir ya da hiç yokken miyom oluşabilirmiş.

bilmiyorum canım dr. ne olduğu hakkında bilgi vermedi ama karnımız büyüdükçe kaslarımız geriliyor belki kasığımızdan bu şişlik çıkmış olabilirfisfisfis

Deryacım toplamda 10 kılo aldım.2 aydır sabıtlendı 1 kılo vermıŞtım yıne gerı almıŞım.doktorum ya bu kıloyla yada 11 kıloyla kapatacaĞımı sÖyledı.hayırlısıyla....

dÜn akŞam mesaı arkadaŞım doĞum yapmıŞ.bana mesaj atmıŞ.40+2 de doĞurdu.normal doĞum olsun ıstedı ama sunı sancı bıle verdıklerı halde rahım aÇılmamıŞ neler Çektım dıyor.telefonda konuŞurken baĞırdı ne oldu dedım emıyor gÖĞÜs ucum acıyor dedı.allahım kuzularımız zamanında saĞlıkla gelsınler dıye geceden bu yana dua edıyorum.bu duyguları allahım bızede yaŞatsın...

MERHABA HANIMLAR
bende bugün dr gittim bebeğimle herşey yolunda çok şükür 29+5 olmuşum ağustos sonu gibi doğum gözüküyor dedi bebeğimin kilosu biraz ilerde belki şişko bir bebek olur dedi bende olsun dedim yeterki sağlıklı olsun boyuda çok iyi hareetlerini takip etmeye başla dedi eğer sezeyan olursam ağustos 15-20 gibi bebeği alırız dedi ve 10 kilo almışım ama kilonun yarısı kzıımın yani bir sorun yok dedi sanırım 15 kiloyla kapatırım ama bakalım hayırlısı olsun

KAYRAcım dün akşam yazmışsın demek doğum tarihin belli oldu çok az kalmış bizimkilerde yakındır tarih belirlemek için..... bebeğin henüz dönmemiş benimkide dönmedi ve dönmeyede niyeti yok gibi gerçi hayırlısı ne ise o olur...

KAYRACIM, senin bişey kalmamış. galiba ilk sen , sonra DERYA, sonra HELİN doğuracak... ESRAKO benim önüme geçebilir. hatta ben son zamanlarda kendimi ağustos annesi olacak gibi hissetmeye başladım. galiba ben pek çoğunuzdan sonra doğuracağım.
BABY, çantanı güle güle kullan. çok hoş görünüyor. çok amaçlı kullanabilirsin. bebek büyüdükten sonra da spor bir çanta olarak kullanabilirsin. bence iyi seçim.
İSTANBULLULAR;
buluşma 27 haziran sabah olacaktı di mi? ben sabah müsaitim. aslında o haftasonu bursaya gideceğiz ama ben sabah sizle buluşayım diye yolculuğu öğleden sonraya erteledik. allahtan eşim çok anlayışlı. yoksa cuma akşamdan giderdik normalde. en iyisi sabah 10 gibi bostancıda buluşup kahvaltı yapalım. 12ye kadar sizlerle takılabilirim. ondan sonra da eşim beni alır ve yola çıkarız. eğer öğleden sonra buluşacaksanız ben katılamam. ama zaten hep kahvaltı diye konuşmuştuk. di mi? FASULYEKO sen de gel, ev taşıyacak değilsin herhalde.... sen de benim gibi erken kalkarsın olmazsa...

güzel annelere merhaba...
benimde arkadaşım doğum yaptı 37. haftada ikizlerini aldılar. biri 2,300 kg diğeri 1,900 kg maalesef. doktoru ikisininde 2,200 kilonun üstünde olacağını söylemişti ama yanılmış ölçümlerden. 1,900 gr olan 3 gündür küvezde kanında mikrop çıktı sürekli morarıyor dua edin kızlar bişey olmasın arkadaşım sürekli ağlıyor.

ya göğüslerinden süt gelen arkadaşlar özellikle 2 gündür ani bir sıcak basması geliyor ve ardından süt. günde en az 7 kez oluyor kontrol ettim acaba tehlikeli bi durum mu sizde de oluyo mu???

EVET CANIM.SANIRIM 15 GÜNE KADAR BİRÇOĞUMUZUN DOĞUM TARİHİ BELLİ OLACAK.DÖNMEDİ AMA AZDA OLSA UMUDUM VAR BAKALIM.SALI GÜNÜ RANDEVUMUZ VAR BELLİ OLACAK O ZAMAN....

güliz inşallah arkadaşının bebişi iyileşir..benden de süt geliyor ama sıcak basması olmuyor öncesinde..geçtiğimiz haftalarda iki si de coşmuştu resmen..ama şimdi bir şey yok..belli olmuyor..bazen az az geliyor sanırım çünkü kabuk oluyor üstleri

canım dualarım arkadaşınla.1900 olan 2000 in biraz üzerine çıkınca taburcu olurlar.100 gram kalmış bişey olmaz allahın izniyle....

ya göğüslerinden süt gelen arkadaşlar özellikle 2 gündür ani bir sıcak basması geliyor ve ardından süt. Günde en az 7 kez oluyor kontrol ettim acaba tehlikeli bi durum mu sizde de oluyo mu???

valla daha benden hiç süt gelmedi.bilemiyorum.doktorunu arayıp sorsan....

kısmet inşallah gelirim
bu arada sabah kahvaltısı pek cazip gelmedi sanırım esrako açık büfe cumartesi sabah zor bulunur diyordu öğlen yemeği olacak sanırım ama netleştirilmedi

GLZFB canım dualarımız arkadışınla rabbim onun meleklerini korusun herşey düzelir allahın izniyle önce allaha sonra dr. a emanet... zaten normalde 2 kiloya gelene kadar küvetde tutuyorlarmış şurda kaç gr kalmış bir haftaya kalmaz oda annesinin yanına gelir inşallah.....

KAYRA canım benimde birkaç haftaya döner diye umudum var ama dün bi arkadaşımız ismini hatırlamadım doğum resimleri koymuştu sezeryan bebeği kafasından tutup çıkartıyorlardı şimdi bizim bebekler ters olunca eğer doğum tarihine kadar dönmeyip sezeryan olursak bunları bacaklarından mı tutup çıkartacaklar bizim karnımızdan......

ah be güzelim bilmiyorumki.deryanın ilki sezeryandı birazdan gelir sorarız....dönmemiş ama duruşu ters değil benimkinin yan yatıyor.normal doğum pozisyonunda deil benimki canım...sıkıntım o.sezeryan için elverişliymiş...sıkma canını daha dönerler çok vakit var....

Deryacım toplamda 10 kİlo aldım.2 aydır sabİtlendİ 1 kİlo vermİŞtİm yİne gerİ almıŞım.doktorum ya bu kİloyla yada 11 kİloyla kapatacaĞımı sÖyledİ.hayırlısıyla....
oh ne güzel bende 15le bitirsem bi gebelik sitesinde son aylarda kilo alımı durabilir diyor
:Saruboceq:
nakadar canım kilosu bizim topik genelde bebek gelişimindede ileride
dualarımız arkadaşın ve bebekleri için canım n kısa zamanda sağlıkla bebekleriyle evlerine dönerler inşallah:Saruboceq:

yok hayırlısı ne ise o olur ama zaten ben normal doğumu pek göze alamıyorum benim acı eşiğim çok düşük başaramam gibime geliyor.... yani dönsede dönmesede büyük bir ihtimal sezeryan olacak sanırım.... aslında sadece tek bir isteğim var biliyormusun rabbimden hiçbirşeyden korkmuyorum sezeryanın acısıda geçer herşey geçer sadece evladımında benimde sağlığım yerinde olsun evladımı kucağıma alıp eve gelmeyi nasip etsin rabbim gerisi umrumda değil

amin canım hepimizn isteği öncelikle o kuzularımızı sağlıklı bişekilde kucağımıza alımak evimize gelmek :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…