2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

haziran anneleri genelede sezeryanla doğum yapıyor kızlar neden ki acaba normal doğum ortadan kalkacak sanki aaaaaaaaaaaaaa anlamdım gitti

Melike selam, bende 29+4 deyim :) Bebeğin kaç kilo ?

Biz bugün gittik doktora, kızım 1300 gr olmuş zemuszemus Temmuzun ilk haftası bizde sezeryan için tarih belirleyeceğiz, muhtemelen ağustosun 15-25 i aralığında olacak.Bende toplamda 9 kilo aldım sositososito ve 3 kiloyu son bir ayda aldım. Çok dikkat etmem gerekiyor, çünkü ben zaten hem hamileliğime kilolu başladım, hemde bacaklarımda derin damar yetmezliği var.. Daha fazla kilo almam hem bebişim için hemde benim için çok tehlikeli..

Glzfb, çok üzüldüm küçük bebek ve annesi için. Dua ediyorum hepsine..

kısmet inşallah gelirim
bu arada sabah kahvaltısı pek cazip gelmedi sanırım esrako açık büfe cumartesi sabah zor bulunur diyordu öğlen yemeği olacak sanırım ama netleştirilmedi
hadi ya? sabah erken mi kalkmak cazip gelmedi? yoksa sorun açıkbüfe ise bence dert değil. şart mı canım açıkbüfe? kahvaltı tabağı alırız. hem zaten şekeri olanlar için yazık olur açıkbüfe. içleri gider, yiyemezler.

amin canım tek dileğim bu.rabbim evladımın sağlığını benim sağlığımı ki bu hepimiz için geçerli bizlere bağışlasın ha sezeryan ha normal doğum.hakkımızda hayırlısı...

haziran anneleri genelede sezeryanla doğum yapıyor kızlar neden ki acaba normal doğum ortadan kalkacak sanki aaaaaaaaaaaaaa anlamdım gitti

canım birazda sıkılmışlar sanırım.bende bakıyorumda sezeryan iki hafta kadar önceden alınıyor ya...valla derya artık çok zorlanıyorum bildiğin gibi değil.sağımdan soluma 3 hamlede falan dönüyorum düşün artık.belim karnımın alt kısmı uyuşukluk hat safhada...

biz de onlardan sonra mı dersin pervin? belki aynı günlerde

evet esrako aftabru sonra sat 1 kasımcılar sen ben serap belk serap bizden once olur o erken gelsin istio ya bide evris var oda sez olcak

.
BABY, çantanı güle güle kullan. çok hoş görünüyor. çok amaçlı kullanabilirsin. bebek büyüdükten sonra da spor bir çanta olarak kullanabilirsin. bence iyi seçim....

tskler bende oyle dusundum hem seyahat edecegim icinde kullanıslı olur

benim 25 temmuzdan once olmaması gerekio cunku drum 25 temmuzda gelcek :) annemlerde:) ondan once gelirse bebek perperisan olurum hem dr hem bakım acısından

benim 25 temmuzdan once olmaması gerekio cunku drum 25 temmuzda gelcek :) annemlerde:) ondan once gelirse bebek perperisan olurum hem dr hem bakım acısından

inşallah yüreğinden geçen zamanda olur canım.benimde en büyük isteğim 20 temmuz ama sanmam.çok özel bir tarih benim için.artık ne diyeyim hayırlısı...

kızlar ya bizim listemiz vardı isimlerimizin ve tahmini doğum yapacağımız tarihlerin yazılı olduğu liste onu birisi bi güncellese fena olmaz en azından tarihlerimizi görürüz

slm kızlar ben geldim..
geçen eşimin daysıı vefat etmişti ya onun mevlüdü vardı bugun oraya gittik.eve yeni geldim...
orda bi ara o kadar çok uykum geldiki eve gelirgelmez uyurum zannediyordum ama uykum dagıldı...
bu arada izmirli hatular nerde ayol hala gelmedilermi? anacım saat kaçta buluştu bunlar..bu saate kadar kaldılar...

nazan nazan nazan
sabah değil buluşma herkes öglen olması konusunda hem fikir sanırım ama kesin değil zaten.. buluşma topiğine yazıyoruz en son esrako bi yer bulmuştu kebapçı..:) sen o başlıga durumunu yaz ona göre bişeyler belirlensin..

Doktordan geldik.
Minik Doğa'm 2240 gram olmuş :)
Doktor herşey normal dedi. Normal doğum yapmak istiyorum ama kendimi size bırakıyorum,siz nasıl daha iyi derseniz öyle olsun dedim. Su anda normal doğum yapmaman için bir sebep yok ama son haftalara kadar kesin birşey yok dedi.
Kasığımdaki şişlik içinse şu anda yapabileceğimiz birşey yok doğumdan sonra bakarız dedi.
Ben demir hapı kullanmıyordum demir hapı yazdı.

İnşallah çok kısa bir sürede arkadaşın küvezdeki bebeğine de kavuşur. Ne zordur kimbilir minicik yavrusunun iyileşmesini beklemek...

hadi ya? tühhhhh
ben galiba katılamayacağım o zaman.

Eevvveeettt... gün sonu envanterimisi yavas yavas dokme zamanı.. ama hepsını bırden dokmeyeceğım.. asama asama sislere aktarma yapaceğim.. :)) Sise bir takım usmanlık sorularım olcek?? Bakalım kaçını bilebilecesinisss??

Rotarlı gittiğim bulusmadan ilk karemis.. bilin bakalım Esra ne yapar ?? :)))

Daha yakından göstereyimm olmazsa.. :)))

Evrim ve Nevin kovada ne içer?? :)))

Bilim adamımız Furukonun.. elindeki belge ile kapı kapı dolasarak yardım parası topladıgı şey nedir?? kaydirigubbakcemile3

Bu, damgalı hapishane kaçkını kimdir?? :)))))))))

Bu,yakından tanıdıgımız apış arası kime aittirr?? kaydirigubbakcemile3

Bu fındık lahmacun göbeği kime aitttirr?? kaydirigubbakcemile3

Bu, darağacında sallandırma hiissi veren, Çin malı düşmanı bilim adamı kimdir?? :)))

Biz,çatır çatır ülke meselelerini tartışır"kene":)) kendini pastaya gömmüş yavru hamıle kimdir??

Burcucuğum, "Sefa nın işkencelerinden nasıl kurtuldum" kitabının içeriğini bize özetlerken, yumuldugu pastanın sonunda horlayan Türkce öğretmeni kimdirr.. ha kimdirr.. soyleyın efendilerrr???

Sizce bu tabak.. hangi şeker kız Candy ye aittirrr?? Yaaaaa..... ispiyonlamayı asla sevmem, tarzım degıldır.. ama gammazlarımm.. acımam kaydirigubbakcemile3

Kendinden bale pabucu da üstünde olan.. bu nadide.. zaaaaaaaaaarif ayaklar kime aitttirr??

Sisce bu döt.. ve de hemen arkasında duruveren nadide ayaklar kime aittir?? Aralarındaki 3 farkı bulabilecek misiniz?? kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kizlar dun totsunu kaldirmayan bebek, acisini geceden beri cikariyor bi dakka durmadi, durmasinda..o hareket ettikce, tekmeledikce ben rahatliyorum, varsin canimi acitisn...

İLK haftalarda "yeryüzündeki en güzel şey nedir" diye sorsalar, bebişimin kalp atış sesi ya da usg görüntüsü derdim.

16. haftadan sonra aynı soru yöneltilse, bebşimin hareketlerini hissetmek derdim.

Şimdi "hareketini hissetmek, ona dokunmak, onu dürtebilmek :) onun canımı yakması" derim. Kim bilir bizim için "yeryüzünün en güzel şeyi" kaç defa değişecek...

Söyleseydin ya Didecim :) Benim sıpa vuruyo, diye :)) Bu arada GYPSYnin butlardan bol bol kopardık :)

dünürüm, ayaklarım ellerim, memişlerim çok feci yanıyor benim de..

bEBEK ÇANTASI BENCE DE çok sevimsiz. Biz de sırt çantası aldık, onu kullanacağız.

Öyle güzel uyuyorum kiiii.... hiçbir şey bana mısın demiyor. Sabah 10 defa çalan telefona, 2 defa çalan kapı ziline rağmen uykum 50 defa bölündü ama ben gene üstüne yatıp uyuyabildim.

E, ne güzel işte!! Bebeğinin suyu, kilosu iyiyse neyi dert ediyorsun? Mis gibi rahat, ne giyicem derdi yok... Çok özendim sana...

ya göğüslerinden süt gelen arkadaşlar özellikle 2 gündür ani bir sıcak basması geliyor ve ardından süt. günde en az 7 kez oluyor kontrol ettim acaba tehlikeli bi durum mu sizde de oluyo mu???

Öncelikle arkadaşının ikizleri için dua ettiğimi bil. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Benim aynı şeyleri yaşamıştı bir arkadaşım. Hem de 1200'er gr doğmuştu ikizleri. Çok zorluklar yaşadılar. İkisi de iyi çok şükür...

Sıcak basması (memişlere) en büyük derdim. Günde 7 kere süt gelmesi normal mi, bilmiyorum....

Gözün aydın Elta, Doğa'ya kocaman bir maşallah :)

Bu güzel insanı hepinizin adına öper.. tatilinden bir gün ayırarak,bizimle paylaşmaya değer buldugu için huzurunuzda tekrar tesekkur ederım..

Çok hoş.. gercekten her yönden cok cok dolu bir gün gecirdik.. şu hamileliğin en güzel armaganı sanırım buranın bıze kazandırdıgı dostluklar.. hepinizi seviyorum arkadaslarım.. hepiniz ayrı ayrı cok kıymetlısınız,çok dolu dolu ınsanlarsınız.. ne mutlu bana sizi tanıdıgım ıcın.

Didommmm.. bu but senin için, bis tuzlarını üstünden temisledik.. fotografta güsel cıksın dıye.. ama kendınden denis tuzlu idi.. senı kırmadık :)))

Buluşmadan izlenimler ve aktarımlar:

GYPSY ayyyyynen tahmin ettiğim gibi, son derece şeker, samimi, doğal ve obur cokacimcoook bi insan. 92 kg olması ise onda hiç "92 kg insan" izlenimi yaratmıyor. Sanki "biraz irice bir hamile" gibi... Başka da bişi yok valla.

Çok eğlendim. Eğlenmemin yanı sıra, her buluşmada biraz daha bir şeyleri oturtuyorum bir yerlere. İyi ki varsınız, iyi ki sizi tanıdım.

(Aramızdaki tek gıcık insan EVRİM kaydirigubbakcemile , onun dışında herkes gerçekten çok şeker ve çok doğal zemuszemus )

Fotolarda suratım gene davul gibi, çünkü gene uykudan kalkıp gittim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…