maşşalah kuzunaaa.bebiklerimiz saglıkla büyüsünler inşalahBiz bugün gittik doktora, kızım 1300 gr olmuş zemuszemus Temmuzun ilk haftası bizde sezeryan için tarih belirleyeceğiz, muhtemelen ağustosun 15-25 i aralığında olacak.Bende toplamda 9 kilo aldım sositososito ve 3 kiloyu son bir ayda aldım. Çok dikkat etmem gerekiyor, çünkü ben zaten hem hamileliğime kilolu başladım, hemde bacaklarımda derin damar yetmezliği var.. Daha fazla kilo almam hem bebişim için hemde benim için çok tehlikeli..
Doktordan geldik.
Minik Doğa'm 2240 gram olmuş :)
Doktor herşey normal dedi. Normal doğum yapmak istiyorum ama kendimi size bırakıyorum,siz nasıl daha iyi derseniz öyle olsun dedim. Su anda normal doğum yapmaman için bir sebep yok ama son haftalara kadar kesin birşey yok dedi.
Kasığımdaki şişlik içinse şu anda yapabileceğimiz birşey yok doğumdan sonra bakarız dedi.
Ben demir hapı kullanmıyordum demir hapı yazdı.
Buluşmadan izlenimler ve aktarımlar:
GYPSY ayyyyynen tahmin ettiğim gibi, son derece şeker, samimi, doğal ve obur cokacimcoook bi insan. 92 kg olması ise onda hiç "92 kg insan" izlenimi yaratmıyor. Sanki "biraz irice bir hamile" gibi... Başka da bişi yok valla.
Çok eğlendim. Eğlenmemin yanı sıra, her buluşmada biraz daha bir şeyleri oturtuyorum bir yerlere. İyi ki varsınız, iyi ki sizi tanıdım.
(Aramızdaki tek gıcık insan EVRİM kaydirigubbakcemile , onun dışında herkes gerçekten çok şeker ve çok doğal zemuszemus )
Fotolarda suratım gene davul gibi, çünkü gene uykudan kalkıp gittim.
Kadim dostumun cici hali :))
O gıcık seni ne yapsın BURCU??.. :mymeka: DÜDÜK MAKARNASIIIII
hepiniz birbirinizden güsel sıcak samimisiniz valla evrişim bende seni yakından görsem aynısı gibi öperimmŞenizNurdanımmmmmmmmmm... valla her cümlemizde gectin kuzum.. sakın dudak sarkıtma.. gelecek arkadasım Eylül de..bebıslerle daha gusel gunlerımız de olacak ınsallahh..
Bugunden itibaren, 2-3 gün yokum, yazlıktayım arkadaslarım.. Allaha emanet olun evlatlarınızla inşallah..
Çok hoş.. gercekten her yönden cok cok dolu bir gün gecirdik.. şu hamileliğin en güzel armaganı sanırım buranın bıze kazandırdıgı dostluklar.. hepinizi seviyorum arkadaslarım.. hepiniz ayrı ayrı cok kıymetlısınız,çok dolu dolu ınsanlarsınız.. ne mutlu bana sizi tanıdıgım ıcın.
burkom burcum oyy ne güzel ya sen okadar şey yedin ve sonuç harika demekki neymiş. eglence kahkaha ve sevdiklerinle olmak iyi geliyomuşş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?