2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Burcu da özetlemiş Esra'yı.. gercekten çok özel bir insan bu kadın, çok sevdik.. doyamadık kendisine.. dolu dolu, çok samimi.. göründüğü gibi bir insan çıktı karsımıza..

maşşalah kuzunaaa.bebiklerimiz saglıkla büyüsünler inşalah

ohhh Allah a şükür doktora gidip güzel haberlerle dönüyoruzz.hayırlısıyla zamanında doguma gidip güzel haberler vermek nasip olur inşallah hepimnizeeeeee

O gıcık seni ne yapsın BURCU??.. :mymeka: DÜDÜK MAKARNASIIIII

EVET EVET EVET.... GYPSY'm 7 GÜNLÜK TATıLıNıN BıR GÜNÜNÜ BıZE AYIRDIĞIN ıÇıN tekrar tekrar teşekkürler. Buradan ayrıca NURDANcığımı da tekrar öpüyorum. ınan ki, cismen olmasa da ruhen yanımızdaydın. Eylül'de görüşmek için sabırsızlanıyoruz...

Nurdanımmmmmmmmmm... valla her cümlemizde gectin kuzum.. sakın dudak sarkıtma.. gelecek arkadasım Eylül de..bebıslerle daha gusel gunlerımız de olacak ınsallahh..

Bugunden itibaren, 2-3 gün yokum, yazlıktayım arkadaslarım.. Allaha emanet olun evlatlarınızla inşallah..

ayyyyy cok kıskandım ama ben siziiiii :dilcikar: gıcıksınız hepiniz gıcıııkkk.

valla ne yalan sölim hiç bukadar seker şişko hamileyi bıarada görmemıstımmmm (bu topikten baska) sankı hepinizi senelerdır tanıyormusum hissi uyanıyor bende sizi gördükçe.yerimm sizi şekerlerrr yerimmm

hepiniz birbirinizden güsel sıcak samimisiniz valla evrişim bende seni yakından görsem aynısı gibi öperimmŞeniz
benide benide götürrrr evrişş ben orda sana bakarım bakk:)) beni gocammm heç bi yere götürmüyor yaaa bişi olursa die nevşehir bize 1 bucuk saat teyzemlere götür diom orayada götürmüo:sinifsinif:

valla kıskandırdınız bizi ohhh ne güzel çok eğlenmişe benziyorsunuz bizde balıkesir buluşması yaparız artık ne yapalım :umursamaz:
elta maşallah bebişine

ya,bu evrim denen kadın elinde fotoğraf makinesi,beni takip ediyor.sanırım paparazi olma niyeti varmış,olamamış.zaten matematik öğretmeni olmak istemiş,onu da olamamış...haaaaa,anladıııııııııım,bu kadın benim istediğim mesleği yapıyor olmamı kıskanıyooooor sengözlerimebaksanab

Off bayıldım fotolaraalkisalkisalkisDaha çok da foto yorumlarınayerimsenibenVallahi kızlar, ben günü şöyle özetleyeyim kendi dilimden:

Bir tabak profiterol ve üzerinde bir top dondurmaya rağmen şekerim 84 çıktıalkisalkisalkis
Sayenizdedelikafadulden
ıyi ki varsınızopuyorumnanaktan

evrişim,fotoğraflar ve yorumlar gerçekten harika,çok teşekkürler.gerçekten elinde makineyle gözümü kırpmamı mı bekledin bea?

oyyyyyyyoyyyyyyyyyyyoyyyyyyyy süpersiniz..hmm epey eglenmişe benziosunuz valla..:)
enerjiniz fotolardan çıkıp bizede kadar geldi...

evrim soruların hepsine cevabım oldu ve hepsini dogru bildim heheheheeeeee:)

hepiniz çok tatlısınız valla ne diyim.
burkom burcum oyy ne güzel ya sen okadar şey yedin ve sonuç harika demekki neymiş. eglence kahkaha ve sevdiklerinle olmak iyi geliyomuşş:)

gypsm esram saçların uzamış sanki biraz güzel olmuş kız ne guzel işte tam tatil saçı bi bandana tak çık begendim senişeker...ayrıcaaaa göbegn gerçekten kocamaaaaaann olmuş maşallah..

evrim bide ayıp ya kızların nerelerini çekmişsin aaaaaaa eshefle kınadım seni....tazem burucumun en zaaf noktasını çekmişsin ayol...bu kız seni öldürmesmi şimdi...

Ne güzel bir gün geçirmişsiniz, çok şeker görünüyorsunuz hepiniz kaydirigubbakcemile5
Ama kim kimdir ben anlamadım, tag leseniz bir zahmet

ayrıca nevin in uyku halie koptum ya afferin evrim sana:)a.s.

Evet tagliyorum; soldan sağa tazefasulye(Burcu), keops35(Nevin),Burko(Burcu), gypsyesra(Esra),Evriş(Evrim)

Fotoğraflar harika.
Ne iyi etmişsiniz buluşarak. Ben ızmirde bile olsam bu sıcaklarda dışarı çıkmaya üşenir sonra da fotoları görünce çok üzülürdüm herhalde.

kızlar fotolar harika bayıldım hepinize, burkocum indirmişsin tatlıları afiyet bal şeker olsun yarasınn hepinize, süper bir günmüş belli fotolardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…