2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evet foto yorumlarına ben de koptum :)) Ayrıca o kadar şeye rağmen senin şekerin nasıl 84 çıktı? Kaçtı ki, 84' e çıktı ? Maşallah

evrişim,fotoğraflar ve yorumlar gerçekten harika,çok teşekkürler.gerçekten elinde makineyle gözümü kırpmamı mı bekledin bea?

Ama çok komik olmuş Nevin yaaa....

GÜLİSTANIM bu kadın bi de beni suçlar "yok öyle konuşma, yok böyle konuşma" diye (müstehcenlik bakımından) ... Neyse ki UZUVLARIMIN herhangibir cazibesi yok, bıraktım, eğlensin... Ne diyim ? Terbiyesiz ayol, gadının kendisi terbiyesiz...

UZUVLARINI sevsinler senin çıtır hatunŞeniz

AŞK - I MEMNU FıNALı var kızlaaarrr... Koşuuuuunnnnnn :)

PINKY diziyle ilgili yorumlarında çok haklısın canımcım ama, üzgünüm, izlemem lazım. Affet :)

ŞEKER KIZLAR

Şekerime neyin iyi geldiğini sürekli takip ediyorum. Bir yerde, içtiğiniz çaya, süte birer kaşık tarçın atın diye okumuştum bir ara. O günden beri hergün sabah çayıma tarçın atıyorum. Belki onun da yararı olmuş olabilir. İsterseniz bir deneyinCADIARZU

and içtim,bir sonraki buluşmada elimde makineyle tepesinde olacağım,görür o kötükedihüso hatta engin teknolojik bilgimden de yararlanarak fotoğraflar üzerinde oynayıp fotomontajla onu şekilden şekile sokacağım :jeyyar:

Pöfff!Çok üzgünüm çoookYine dizi saati öyle mi... Muhabbet olmaz yine topikte şimdi:sinifsinif:

sizi gidi guzel siskolar...
ya varya muthissiniz bugun aklım hep sizdeydi gercekten keske bende orda olabilseydim.
hepiniz birbirinizden guzel ve birbirinizden siskosunuz yerim sizin o gobuslerinizide bebislerinizide
esram tam esram yani hic yadırgamadım cok seker
resimleriniz cok eglenceli iiki bulustunuz

AŞK - I MEMNU FİNALİ var kızlaaarrr... Koşuuuuunnnnnn :)

PINKY diziyle ilgili yorumlarında çok haklısın canımcım ama, üzgünüm, izlemem lazım. Affet :)

hmmm herkes seçeneklerinde özgür .saqygı duyarım...

elta maşallah bebişine. ayyh ben de böyle doktordan gelenlerin yazdıklarını okudukça (yani haftası benden önce olanları özellikle) aynı haftalarda bebişimin kilıo ve boy tahmnlerinde bulunuyorum..:)çok zevkli oluyor...

Resimlere baktım - şişkolaaaaaaaar şişkolaaaaaar - ya göbüşler nekadar güzel öyle ( benimki okadar şişmedi mafoldumben )
Çok güzelsiniz çok şirinsizin kıskanılmicak gibi değil valla :)))

ben sadece iki foto görebildim şimdilik. sadece TAZE, EVRİŞ, BURKO, KEOPS ve GYPSY i görebildim. biraz daha aranayım bakiim diğerleri de var mı? bi de fotolar çok küçüktü benim gördüklerim. heybeti belli olmamış göbeklerin.... daha büyük görmek istiyorum

çok beğendim fotoları EVRİŞ.... ellerine sağlık. çok eğlenmişe benziyorsunuz.
sorular da harikaydı. galiba ben hepsini bildim.
HEPİNİZ DE SÜPERSİNİZ İZMİRLİLER

GYPSY sen hiç de ekstra kilo almış gibi gelmedin bana. 20 kilo aldım dememiş miydin? valla o kadar almış gibi değilsin. moral vermek için söylemiyorum. şaşırdım, ben seni topaç bişey bekliyordum. gayet şirinsin hala....

evet TAZECıM.
bir sürü foto var. ama koymamam daha doğru olur. etik açıdan. bir tek bunu paylaşmak istedim.
saçlarımın boyasının geldiği nasıl da belli olmuş fotoda... bi de konu hamilelikte bakım ve güzellik. gerçi bu foto dergiye konmayacak. bunu benim için çektiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…