Off bayıldım fotolaraalkisalkisalkisDaha çok da foto yorumlarınayerimsenibenVallahi kızlar, ben günü şöyle özetleyeyim kendi dilimden:
Bir tabak profiterol ve üzerinde bir top dondurmaya rağmen şekerim 84 çıktıalkisalkisalkis
Sayenizdedelikafadulden
İyi ki varsınızopuyorumnanaktan
evrişim,fotoğraflar ve yorumlar gerçekten harika,çok teşekkürler.gerçekten elinde makineyle gözümü kırpmamı mı bekledin bea?
evet foto yorumlarına ben de koptum :)) Ayrıca o kadar şeye rağmen senin şekerin nasıl 84 çıktı? Kaçtı ki, 84' e çıktı ? Maşallah
Yemeklerden önce 75-78 arası çıkıyor. 1 saat sonra 90-100 arası, 2 saat sonra 80-90 arası çıkıyor şekerim diyete uyarsam. Ama profiterolü bile alt etmişim baksana:lepi:
Ama çok komik olmuş Nevin yaaa....
GÜLİSTANIM bu kadın bi de beni suçlar "yok öyle konuşma, yok böyle konuşma" diye (müstehcenlik bakımından) ... Neyse ki UZUVLARIMIN herhangibir cazibesi yok, bıraktım, eğlensin... Ne diyim ? Terbiyesiz ayol, gadının kendisi terbiyesiz...
evet foto yorumlarına ben de koptum :)) Ayrıca o kadar şeye rağmen senin şekerin nasıl 84 çıktı? Kaçtı ki, 84' e çıktı ? Maşallah
Ama çok komik olmuş Nevin yaaa....
GÜLİSTANIM bu kadın bi de beni suçlar "yok öyle konuşma, yok böyle konuşma" diye (müstehcenlik bakımından) ... Neyse ki UZUVLARIMIN herhangibir cazibesi yok, bıraktım, eğlensin... Ne diyim ? Terbiyesiz ayol, gadının kendisi terbiyesiz...
AŞK - I MEMNU FİNALİ var kızlaaarrr... Koşuuuuunnnnnn :)
PINKY diziyle ilgili yorumlarında çok haklısın canımcım ama, üzgünüm, izlemem lazım. Affet :)
Photoshop mu lazım Nevinim? Al bakalım:alkisalkisalkis
Photoshop mu lazım Nevinim? Al bakalım:alkisalkisalkis
Eevvveeettt... gün sonu envanterimisi yavas yavas dokme zamanı.. ama hepsını bırden dokmeyeceğım.. asama asama sislere aktarma yapaceğim.. :)) Sise bir takım usmanlık sorularım olcek?? Bakalım kaçını bilebilecesinisss??
Rotarlı gittiğim bulusmadan ilk karemis.. bilin bakalım Esra ne yapar ?? :)))
Daha yakından göstereyimm olmazsa.. :)))
Evrim ve Nevin kovada ne içer?? :)))
Bilim adamımız Furukonun.. elindeki belge ile kapı kapı dolasarak yardım parası topladıgı şey nedir?? kaydirigubbakcemile3
Bu, damgalı hapishane kaçkını kimdir?? :)))))))))
Bu,yakından tanıdıgımız apış arası kime aittirr?? kaydirigubbakcemile3
Bu fındık lahmacun göbeği kime aitttirr?? kaydirigubbakcemile3
Bu, darağacında sallandırma hiissi veren, Çin malı düşmanı bilim adamı kimdir?? :)))
Biz,çatır çatır ülke meselelerini tartışır"kene":)) kendini pastaya gömmüş yavru hamıle kimdir??
Burcucuğum, "Sefa nın işkencelerinden nasıl kurtuldum" kitabının içeriğini bize özetlerken, yumuldugu pastanın sonunda horlayan Türkce öğretmeni kimdirr.. ha kimdirr.. soyleyın efendilerrr???
Sizce bu tabak.. hangi şeker kız Candy ye aittirrr?? Yaaaaa..... ispiyonlamayı asla sevmem, tarzım degıldır.. ama gammazlarımm.. acımam kaydirigubbakcemile3
Kendinden bale pabucu da üstünde olan.. bu nadide.. zaaaaaaaaaarif ayaklar kime aitttirr??
Sisce bu döt.. ve de hemen arkasında duruveren nadide ayaklar kime aittir?? Aralarındaki 3 farkı bulabilecek misiniz?? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?