nazommm 22 kilo almıştım en son tatilde tartılmadım bi 3 kilo daha eklenmiştir üstüne sanırım
foton çok güzel çıkmışşş fit hamisss seniii naber nasılsın bu arada
çok uzak kaldım topikten geçmişi nasıl okurum takip ederim bilmiyorum yaaa
ooo ESRAKO HANIM da burdalarmış.
ben de bir iki foto ekliyorum şimdi....
Eevvveeettt... gün sonu envanterimisi yavas yavas dokme zamanı.. ama hepsını bırden dokmeyeceğım.. asama asama sislere aktarma yapaceğim.. :)) Sise bir takım usmanlık sorularım olcek?? Bakalım kaçını bilebilecesinisss??
Rotarlı gittiğim bulusmadan ilk karemis.. bilin bakalım Esra ne yapar ?? :)))
Daha yakından göstereyimm olmazsa.. :)))
Evrim ve Nevin kovada ne içer?? :)))
Bilim adamımız Furukonun.. elindeki belge ile kapı kapı dolasarak yardım parası topladıgı şey nedir?? kaydirigubbakcemile3
Bu, damgalı hapishane kaçkını kimdir?? :)))))))))
Bu,yakından tanıdıgımız apış arası kime aittirr?? kaydirigubbakcemile3
Bu fındık lahmacun göbeği kime aitttirr?? kaydirigubbakcemile3
Bu, darağacında sallandırma hiissi veren, Çin malı düşmanı bilim adamı kimdir?? :)))
Biz,çatır çatır ülke meselelerini tartışır"kene":)) kendini pastaya gömmüş yavru hamıle kimdir??
Burcucuğum, "Sefa nın işkencelerinden nasıl kurtuldum" kitabının içeriğini bize özetlerken, yumuldugu pastanın sonunda horlayan Türkce öğretmeni kimdirr.. ha kimdirr.. soyleyın efendilerrr???
Sizce bu tabak.. hangi şeker kız Candy ye aittirrr?? Yaaaaa..... ispiyonlamayı asla sevmem, tarzım degıldır.. ama gammazlarımm.. acımam kaydirigubbakcemile3
Kendinden bale pabucu da üstünde olan.. bu nadide.. zaaaaaaaaaarif ayaklar kime aitttirr??
Sisce bu döt.. ve de hemen arkasında duruveren nadide ayaklar kime aittir?? Aralarındaki 3 farkı bulabilecek misiniz?? kaydirigubbakcemile3
oyy oyyy fotolarrr koyulmuşşş hepsi süperrr
yorumlar daha süperrrr
sorularrr heleee
koptum burdaaa
tatilimin en güzel gününü geçirdim diyebilirim
harika 4 insanla birlikte daha ne isterimkiii denizden havuzdan hatta açıkbüfeden daha cazipti :))
evrimmm hani evrimi seveneniniz vardır çok hoş şöyle hatun böyle hatun felan diye ama size söylim bu yazışmalardan çok ama çok fazlası evrim bence onu yaşamak gerek tek kelime ile bugünki sıkıntısına rağmen sırf benim için geldiğini bilmek beni ayrıca gururlandırdııı seviyorum seniii tatlım...
tazeeee o bambaşkaaa yani bıraksalar sabahlara kadar sohbet ederim bu hatunla acayip bi enerji ve potansiyel var çok ama çok sempatik çok relax gibi gözüksede bence çok ince ve hassas bi hatun tam benlik benim güzel ikizlerimmm canımsınnn
nevinnnn keopsumuz sitede her ne kadar aktif görmesenizde o bizimle hep bunu bilinnn...Allahım o ne yakınlık bıcır bıcır açıkçası nevini çok sessiz sakin takılan bir tip hayal etmiştim ama asla böyle birşey yok sakın görüntüye ve yazışmalara aldanmayın nevin çok ama çok tatlı yakınmı yakın içimi ısıttı sımsıcak bi hatunnn senide pembe evinide çok sevdimmmmm
burkooooo namı diğer furkooo vallahi sizi bilmem ama benim furko hakkında sitede izlenimlerim genellikle fazla muhabbet etmeyen ağır abla tarzda kasıntı bi tip gibiydiii ama ne kadar yanıldığımı anladımmm furkooo çok başka bi hatun o ve çokta güzelll inanın fotolarla kendisinin alakası yok bu benim düşüncem tabiii çok hoş yaaa valla ben bayıldım kendilerine ama en çokta onunla sarılırkennn zorlandık çünkü en büyük iki göbek bizdeydi sanırım furkom tam şeker kız olmasanda benim en favori şekerim oldunnnn..
sizlerle daha uzun vakit geçirmeyi çok ama çok isterdim ama sevgili kocamı ancak bu kadar idare edebildik adamın gönlünü almak için kendimi feda ettim bu gece bilesinizz yane mecburr misafir kabul ettim sırnaşık şey
izlenimlerimi ayrıntılı yazdımmm çünkü diğer arkadaşlarımında bu güzel hatunları benim gözümden tanımalarını istedimmm
ne mutlu banaki istanbul ve izmir hatunlarını tanıma fırsatım oldummm
ankara antalya davet ederseniz sizin oralarada gelirim dermişimmm delikafadulden
bu arada bende daha orjin fotolar varrr amaa benim zeki kocamn fotonun çözünürlüğünü 10 mb ayarlamış
nevinnn bedduamı ettin heee istanbula geçince düşürücem pikselleri kaçışın yokkkk koyucam o harika fotonu şekerim naniknanik
oooooooo ESRAKOizne cıkmış hayırlı olsun evinin tatilinin keyfini sür canım.
Esrako irem bebeyi sormuştun cvp yazdım gordun muuuu??
ben bebek çantası almıyacağım benim normalde kullandığım bütün çantalarım kocaman bavul çantalardan içine ben bile girerim ben nedense bebek çantalarını hiç sevmiorum yine alırsam 1 2 tane yine büyük çanta alırım
KIZLAR birşey sormak istiyorum şimdi ben tam miyadında doğum yaparsam 11 ağustos.... dr. bana geçen rapor yazarken 21 Temmuza kadar çalışabilir diye yazmış yani 37. haftaya kadar... iyide sezeryan falan olursam 38. yada 39. haftada doğum yapıcaz allahın izniyle ozaman ben doğru dürüst izin kullanamadan doğuma gitmiş olacağım..... uzun lafın kısası illa 21 temmuza kadar beklemem mi gerekiyor benim izne çıkmak için yoksa temmuz sonu falan sezeryan olursam bu tarih öne çekilebirmi istediğim zaman en az doğumdan 7-10 gün önce izne ayrılabilirmiyim ki.....
EVET CANIM.SANIRIM 15 GÜNE KADAR BİRÇOĞUMUZUN DOĞUM TARİHİ BELLİ OLACAK.DÖNMEDİ AMA AZDA OLSA UMUDUM VAR BAKALIM.SALI GÜNÜ RANDEVUMUZ VAR BELLİ OLACAK O ZAMAN....
KAYRACIM, senin bişey kalmamış. galiba ilk sen , sonra DERYA, sonra HELİN doğuracak... ESRAKO benim önüme geçebilir. hatta ben son zamanlarda kendimi ağustos annesi olacak gibi hissetmeye başladım. galiba ben pek çoğunuzdan sonra doğuracağım.
CANIM VALLA YANLIŞ BİLMİYORSAM HELİN TA GEÇEN HAFTA DOĞUMUMA 4 HAFTA VAR DEMİŞTİ.O BENDEN ÖNDE.DERYADA 22 TEMMUZ GİBİ DEDİ.BENİMKİ 25 TEMMUZDA GÖRÜNÜYOR.HAYIRLISI.BEBEĞİM DÖNERSE 20 TEMMUZ AMA DÖNMEZSE DAHA ERKEN ALINIR...
benim dogum tarihi buyuk buyuk ihtimalle 4 agustos kızımın halasınında dogum gunu aynızamanda çok severim gorumcemi aynı gun olsun istiyoruz dr da 3-4-5 i gibi alırız demisti 3 unde izinden donuyor adam muayne randevum var muhtemelen 4 u alıcak
duzeltilmis ade tarihim benim 3 kasım
kısmet inşallah gelirim
bu arada sabah kahvaltısı pek cazip gelmedi sanırım esrako açık büfe cumartesi sabah zor bulunur diyordu öğlen yemeği olacak sanırım ama netleştirilmedi
oglenyemegi netlestirilmedi evet kahvaltı acıkbufe istendi diye ben kahvaltıb ulunmaz cumartesi dedim
hadi ya? sabah erken mi kalkmak cazip gelmedi? yoksa sorun açıkbüfe ise bence dert değil. şart mı canım açıkbüfe? kahvaltı tabağı alırız. hem zaten şekeri olanlar için yazık olur açıkbüfe. içleri gider, yiyemezler.
sensizzz olmazzz nazomm sende glecenn sabah bulusuruz kimsenin sabah gelemem isim var dedğiini hatırlamıyromu sadece y emekolsunmu muhabetnide oldu
zaten ben acık bufe falanyiyemiyorum kahvaltıtabagı benim için kafiii
nazancım öğleden sonra buluşma şart değilki sadece öyle olsunmu diye konuşulmuştu ayarlarız sabaha alırız sende olll en kötüsü isteyen öğleden sonrada takılır tamammı ben seni özledim yaaa şimdi görüşemezsek kimbilir ne zaman görüşücez??
aynennnn
İZMİRLİ HATUNLARR
RESİMLERİNİZ HER ZAMANKİ GİBİSUPERRR
AH BENDE BU TARİHLERDE ORALARDA OLABİLRİDİ SU SAFRA KESESİ TASLARI ORTAYAÇIKMAYAYDI İÇİM GİDİYOR YARIN YOLA ÇCIKCAK BODRUMA GİTCEKTİK GUYAAA AMA NAPALIM
EVET EVET EVET.... GYPSY'm 7 GÜNLÜK TATİLİNİN BİR GÜNÜNÜ BİZE AYIRDIĞIN İÇİN tekrar tekrar teşekkürler. Buradan ayrıca NURDANcığımı da tekrar öpüyorum. İnan ki, cismen olmasa da ruhen yanımızdaydın. Eylül'de görüşmek için sabırsızlanıyoruz...
Nurdanımmmmmmmmmm... valla her cümlemizde gectin kuzum.. sakın dudak sarkıtma.. gelecek arkadasım Eylül de..bebıslerle daha gusel gunlerımız de olacak ınsallahh..
Bugunden itibaren, 2-3 gün yokum, yazlıktayım arkadaslarım.. Allaha emanet olun evlatlarınızla inşallah..
kizlar yarin bana sans dileyin, sunumum var, yarinda aksama kadar giremiycem, cok yogun gecicek, off cok heyecanliyim....(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?