2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

oyy oyyy fotolarrr koyulmuşşş hepsi süperrr
yorumlar daha süperrrr
sorularrr heleee
koptum burdaaa
tatilimin en güzel gününü geçirdim diyebilirim
harika 4 insanla birlikte daha ne isterimkiii denizden havuzdan hatta açıkbüfeden daha cazipti :))
evrimmm hani evrimi seveneniniz vardır çok hoş şöyle hatun böyle hatun felan diye ama size söylim bu yazışmalardan çok ama çok fazlası evrim bence onu yaşamak gerek tek kelime ile bugünki sıkıntısına rağmen sırf benim için geldiğini bilmek beni ayrıca gururlandırdııı seviyorum seniii tatlım...
tazeeee o bambaşkaaa yani bıraksalar sabahlara kadar sohbet ederim bu hatunla acayip bi enerji ve potansiyel var çok ama çok sempatik çok relax gibi gözüksede bence çok ince ve hassas bi hatun tam benlik benim güzel ikizlerimmm canımsınnn
nevinnnn keopsumuz sitede her ne kadar aktif görmesenizde o bizimle hep bunu bilinnn...Allahım o ne yakınlık bıcır bıcır açıkçası nevini çok sessiz sakin takılan bir tip hayal etmiştim ama asla böyle birşey yok sakın görüntüye ve yazışmalara aldanmayın nevin çok ama çok tatlı yakınmı yakın içimi ısıttı sımsıcak bi hatunnn senide pembe evinide çok sevdimmmmm
burkooooo namı diğer furkooo vallahi sizi bilmem ama benim furko hakkında sitede izlenimlerim genellikle fazla muhabbet etmeyen ağır abla tarzda kasıntı bi tip gibiydiii ama ne kadar yanıldığımı anladımmm furkooo çok başka bi hatun o ve çokta güzelll inanın fotolarla kendisinin alakası yok bu benim düşüncem tabiii çok hoş yaaa valla ben bayıldım kendilerine ama en çokta onunla sarılırkennn zorlandık çünkü en büyük iki göbek bizdeydi sanırım furkom tam şeker kız olmasanda benim en favori şekerim oldunnnn..

sizlerle daha uzun vakit geçirmeyi çok ama çok isterdim ama sevgili kocamı ancak bu kadar idare edebildik adamın gönlünü almak için kendimi feda ettim bu gece bilesinizz yane mecburr misafir kabul ettim sırnaşık şey
izlenimlerimi ayrıntılı yazdımmm çünkü diğer arkadaşlarımında bu güzel hatunları benim gözümden tanımalarını istedimmm
ne mutlu banaki istanbul ve izmir hatunlarını tanıma fırsatım oldummm
ankara antalya davet ederseniz sizin oralarada gelirim dermişimmm delikafadulden

nazommm 22 kilo almıştım en son tatilde tartılmadım bi 3 kilo daha eklenmiştir üstüne sanırım
foton çok güzel çıkmışşş fit hamisss seniii naber nasılsın bu arada
çok uzak kaldım topikten geçmişi nasıl okurum takip ederim bilmiyorum yaaa

bu arada bende daha orjin fotolar varrr amaa benim zeki kocamn fotonun çözünürlüğünü 10 mb ayarlamış
nevinnn bedduamı ettin heee istanbula geçince düşürücem pikselleri kaçışın yokkkk koyucam o harika fotonu şekerim naniknanik

kızlar, keşke ben de orda olsaydım dedirtecek fotolara iç geçirerek baktıktan sonra, hepinize iyi geceler ve bol muhabbetler diliyorum... benim yatma vaktim geldi. bu akşam 8 kişilik bir yemek masası kurdum. arkdaşları davet etmiştik. yendi içildi... etrafı toparladıktan sonra şöle bi topiğe girip bir foto ekleyeyim demiştim ama bi baktım izmir fotoları eklenmiş, kendimi kaptırmışım bakarken.
artık uyku gözümden akıyor ama... dünden beri çok youldum...
yarın sabah girmeye çalışırım.

yok be GYPSYm ne fit hamişi? ben de 13 kilo aldım. bacaklar dizime kadar selülit doldu... ama kendimi yine de çok iyi hissediyorum.
ben artık topiğe pek giremiyorum. işyerinde çok yoğunuz. topiğe girdiğimde görüyorum ki çok şey kaçırmışım, moralim bozuluyor... artık sizi yakalamaya gücüm yetmiyor. kırk fırın ekmek yemem lazım.
istanbul buluşmasına da zaten büyük ihtimalle gelemiyorum. bursaya gitmemiz gerekiyor. sabah buluşacağız gibi düşünüyordum, o zaman yola buluşmadan sonra çıkacaktık ama benim yokluğumda öğlene almışsınız alçaklar....
neyse canım, herkese nasıl uyuyorsa öyle yapılsın tabi ki... ben çok isterdim ama çoğunluk ne zaman müsaitse o zaman buluşulsun. beni de aranızda farzedersiniz...
şimdi yatıyorum.
herkese iyi geceler.

oh izmirli tontişler buluşmuş çok güzel bir gün geçirdiginiz her halinizden belli kızlar sizin yanınızda olupda eglenmemek ne mümkün esracımda çok şeker görünüyor bu arada evrimcim hepimizin yerinede kocaman öpmüş onu inşallah bu dostluklar daim olur hep gülen yüzlerinizi görürüz,
serap gelmedimi acaba hadi ben gelemiyorum fındık var diye neyse izmirin sıcagında sımsıcak bir buluşma olmuş

hepiniz çok hoş çıkmışsınız.göbişlerinize ve içindekilere kocaman bir maşallah....

nazancım öğleden sonra buluşma şart değilki sadece öyle olsunmu diye konuşulmuştu ayarlarız sabaha alırız sende olll en kötüsü isteyen öğleden sonrada takılır tamammı ben seni özledim yaaa şimdi görüşemezsek kimbilir ne zaman görüşücez??

kayraaa naber nasılsın geçmişi okuyamadım ama kızlar söyledi belki konyaya gidemeyeblirmişsn ne yapıcaksın peki?

yorumların için teşekkürler canım,bizde gördüğün şey aslında sende olan sıcaklığın sana yansımasıydı.tanıştığımıza çooooooook memnun oldum Şeniz ayrıca kocişinin de gönlünü almana sevindim.aman dikkat et,jübileyi geciktirmek adına eften püften sebeplerle sana darılıp durmasın,oyuna gelme.

benim beddua etmeme gerek yok güzelim,Allah büyük,herşeyi görüyor.tamam gencim,güzelim,zekiyim,tatlıyım,sevimliyim,......................... ama insan bu kadar da kıskanılmaz ki yawf naniknanik

oooooooo ESRAKOizne cıkmış hayırlı olsun evinin tatilinin keyfini sür canım.
Esrako irem bebeyi sormuştun cvp yazdım gordun muuuu??

gordum canım yanıtını gormemmi binayıda gordum irembebenin gitmek kismet olmadı yarınbelki ugrayacagım

bendesevmiyorum bebek cantalarınızaten yatay olarak tektaraflı omzatakılanlar pratik olmuyor daha evelde konusu olmustuyazmıstım
ben normal sırtcantası alacagımspor cantası tarzında sırt cantası ile bebek inanılmaz rahat tasınıyor yoksa oburu omuzdan habire kayıyor tek basınıza zorlanırsınzı
ayrıca bebek cantalarkını babalar tasımayıp ek istemiyorguzel siyah bir sirt cantası aldımmı tamambenim ismi pusetimizde siyah pembezaten babasıda rahatcatasır:)

canımsezaryanda olsan devlet 40haftanın dolum tarihini bazalıp geri gidip 8 hafta evelinden izin sayıyor yani kafadan yanıyor ben mesela iznimi 48 gunkala actırmısoldum kafadan 12 gunum gidiyorçunkubebek 38 hafta dolunca alıncak

kızzzz esraaa napıyon kuzum laptop lamı gittin tatile odadanmı baglanıyorsn otelin cafesinden falanmı yuzmek nası ama super dimi gob.isle yok gibi hafifliyor insan dimi suyuniçinde
bugun ilkkezbende havuzav girdim arkadasımın evinin havuzuna harika bir histiy aa çıkmak istemedim sudan:)))

haftayaesimde izinli gunu birlik sile kilyos vs gezicez bizde insallah

evde olmak harikaa sabah oglumun uyanıp anneee diye gulumseyerek gelip sarılması harika
uyanınca cocugumla olmak harika imiss
kızım sagolsun once kendini kavusturmadan evel zamanlama sayesinde abisinle annesini kavusturdu valla harika bir zamanda hamile kalmısımbirbucuk ayıoglumla bas basa geçireceğimiçin cokkkk mutluyummm
tumgun birlikte idik zamannasıgecti anlamadım gezdik dolastık evde yemek yedik rahatca oturduk super ya evde olmakkk

kız esraaa
burko sana nası ukala falan gibi gldi kuzum:L)))
ay senboyle yazınca kimbilri benimiçinde boyle dusunenler varmıdır diye içimden geçirdim yani demeky anlıs tanıma olabiliyor yazı dilindee
bana hiçoyle gelmemistir mesela burko burcu

yanlız noluyor en favori sekerim falan filanlarrrr hıııı seni temelli verelim izmire istersennnnnn

selam hatunlarr, bugun yorucu bir gun ve gecenin ardindan ancak girebildim..
Izmirli hatunlarla esrakusum bulusmus, fotolar super...

canlarimsiniz inanin aklim hep sizdeydi bugun, acaba nereye gittiler naptilar diye..beni bu guzel gunde anacak kadar degerli buldugunuz icin cok sansliyim, ne mutlu bana, sizlri cok seviyorum, insallah Eylul'de gorusucez:)))

kizlar yarin bana sans dileyin, sunumum var, yarinda aksama kadar giremiycem, cok yogun gecicek, off cok heyecanliyim....(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…