2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

buarda gunun sokunu az once yasadimm, bende catladim nihayet yanlardan((nazara geldim bugun sanirirm, herkes bi gobususmu elledi kongre boyunca, aksam hafif kasinmalar hissettim, eve bi geldim krem sureyim diye, yanlardan catlamisim, moralim sifir((

GYPSY...

Nevin'in söylediklerini tekrar etmiş gibi olcağım ama, çok doğru... Güzel yorumların için çok teşekkürler. Ama ben de, düşüncelerin yansıma yoluyla oluştuğu kanısındayım. Karşılıklı enerji - sinerji meselesi bunlar :)

Ayrıca "Mami'nin gönlünü alma" kısmından rahatsız olmadığın kanısındayım nedense zemuszemus

Nurdancım, yarın için bol şans! Ama buna ihtiyacın yok bence, gayet başarılı olacağına eminim.

Çatlaklarına da üzülme. Ödediğimiz bedel bu kadarcık olsun, nedir ki :)

Nurdancım, yarın için bol şans! Ama buna ihtiyacın yok bence, gayet başarılı olacağına eminim.

Çatlaklarına da üzülme. Ödediğimiz bedel bu kadarcık olsun, nedir ki :)

sagol canim..
off ne biliyim hic catlicak gibi degildi, ctirt diye gitti yanlardan ta ortadan kalcaya kadar 2 yanda 10 cmlik cizgi(( ama bu kadar gobege normal, catlamasa sasardim( elveda bikiniler((gitme:

iyi geceler güzel anneler,bebişimle ben hareketli bir gün geçirdik.yarın da mesai var,gidip uyuyalım.

kizlar yarin bana sans dileyin, sunumum var, yarinda aksama kadar giremiycem, cok yogun gecicek, off cok heyecanliyim....(((

Başarılar dilerim. Rahat olmaya çalış, sunacağın konuları en iyi senin bildiğini düşün. Biz seminer verirken yaptığımız çalışmaları sunarken hep böyle düşünür rahatlardık. Biz yaptık deneyleri en iyi biz biliyoruz derdik :)

Bu sabah saat 4:44 te uyandım sonra da uyuyamadım.
Bugün kocişimin doğum günü. Pasta yapacaktım, sevdiği yemekleri pişirecektim.
Dün gece çok üzgün olarak eve geldi.ış yerinde ölümle sonuçlanan bir iş kazası olmuş.Ayrıntılara girip sizi de üzmek istemem.
Ne akşam yemek yiyebildi ne de sabah.
Ben yine de pastasını yapayım aşkımın, hiç olmazsa ben yaptığım için yer.

aftabru canım ne guzel cıkmıssın fotoda. cok sade ve bir okadarda guzel.

sacının haline gelince zaten annelerin %90ında olan bisey bu hamile kalınca sac boyanmıo ya hepsinde durum aynı yani oda cok dogal ve olagan bir poz olmus. cok ama cok begendim

günaydın kızlar nurdancım başarılar güzelim sakin olmaya çalış lütfen ogluşumuzda heycanından etkilenmesin valla yersin ondan tekmeleri sonracıma.
allahıma binlerce şükür diş agrısından kuruldum gece sadece yeri agrıdı o kadar yeniden dogdum kızlarrr
çarşamba gittigimde diş için kendi dr muayne etmedi çok yogunmuş bende alabilirsem başka özel bir hastaneden randevu alıcam birde dogum ücretini ögreneyim diyorum buarada serap nerelerde yoksa tatilemi çıktı haberim yok göremedimde kendisini

esracım bende tanışmak isterdim ama başka bahara kaldı artık çok kilo aldım desende rekor halen bende güzelim 98 oldum zannedersem ama senin popo o kadarda büyümemiş kız bebeklerde kocaman oluyor biliyorsun benim göbek ayrı popo ayrı büyüdü ama fıstık hiç yukarı çıkmadıgından hep aşşagıda duruyor sanki heran çıkıcakmış gibi acil çıkış kapısında bekliyor zilli :roflol:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
izmirliler süpersiniz aftabru çok hos çıkmışsın arkadaşlarında dedikleri gibi ne güzel fit bir hamilesin
hepinize maşallllaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

NORRAA başarılar canım. çatlaklar ilk oluştuğunda insan yıkıma uğruyo topiğin ilk çatlayanı olarak ama sonra alışıyosun umarım daha fazla çatlamazsın ben artık karnımı doğğumdan sonra görmek isticemi sanmıyorum mafoldumben

günaydın kızlar
izmir buluşması ne güzelll geçmiş öle, afiyet olsun bu arada hepinize yemişsiniz güzelim tatlıları
aftabru sende çok hoş çıkmışsın ayrıca saçlarında gayet formunda

günaydın herkese.............izmir buluşması süper gözküyo ..içtenlik fotolara yansımış..hepiniz çok tatlısınız....
nazan foton çok güsel çok hoş gözüküyosun maşallah...

ekle kızz görelım diğer fotolarınaa.yada albümüne ekle merak ettım.ayrıca eklegıgın resımde süper cıkmıssın,sen hernekadar 13 kılo aldım desende hiç göstremıyorsun ve sana hamılelık cok yakısıyor benceyerimseniben
kizlar yarin bana sans dileyin, sunumum var, yarinda aksama kadar giremiycem, cok yogun gecicek, off cok heyecanliyim....(((

bol şans canım,oooo sen alasını yaparsın sunumun sen korkma kuzu sunum senden korksun yerimseniben

buarada herkeze kocaman bır günaydınnnnn,kuzenım gelıcek yatıya oyüzden pek ugrayaam sanırım.yarında hava güzel olursa ve denızın bulanıklıgı gecerse dogruuu denızee gidicem inşalah(malum dün fena yagmur yagdı bıde rüzgazr denız oldu camur),artıkın bıkac posta daha gırerım denize kısmetse sonra gırmem.kalabalıga ve sıcaga gelebılecegımı sanmıyorum artık,evde dınlenmek cok daha cazip

günaydıın herkese
hayırlı cumalar ... annemler yarın geliyor bugun biraz evle işim var süpürcem viledalıycam ve toz alcam .yarın erkendende dolmalar sarmalar pastalar beni bekler....

nazan resimde harikasın canm ya maşallah vallahi çok begendim. ayrıca saçlarını boyasına çok takılma ben böyle daha çok seviyorum sanki özellikle bu halde yapılmış gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…