oyy oyyy fotolarrr koyulmuşşş hepsi süperrr
yorumlar daha süperrrr
sorularrr heleee
koptum burdaaa
favori şekerim oldunnnn..
sizlerle daha uzun vakit geçirmeyi çok ama çok isterdim ama sevgili kocamı ancak bu kadar idare edebildik adamın gönlünü almak için kendimi feda ettim bu gece bilesinizz yane mecburr misafir kabul ettim sırnaşık şey
izlenimlerimi ayrıntılı yazdımmm çünkü diğer arkadaşlarımında bu güzel hatunları benim gözümden tanımalarını istedimmm
ne mutlu banaki istanbul ve izmir hatunlarını tanıma fırsatım oldummm
ankara antalya davet ederseniz sizin oralarada gelirim dermişimmm delikafadulden
kizlar yarin bana sans dileyin, sunumum var, yarinda aksama kadar giremiycem, cok yogun gecicek, off cok heyecanliyim....(((
Günaydın herkese,
dün endokrine gittim, ölçümleri yüksek buldu ufak bir doz insülin verirecem ama 10 gün daha ölç son duruma bakarız ama insülin alırsın dedi :sinifsinif: en azından test sonuçları iyi çıkmış, sabah açlık ve toklukları çok yüksek buldu domates salatalık yumurta peynir yiyorum daha ne yiyeyimki? senağlama çok moralim bozuldu galiba gebelikten öncede vadı bende şeker inşallah doğumdan sonra geçer
gözlerim uzağı iyi görmüyor diye göz doktoruna da gittin medical park hastanesinde doktor az ilgilendi verdi yüksek nurmara gözlükleri 1,25 kullanıyordum 1,75 verdi almadım inanmadım, başka göz doktoruna ve endoktirne sordum gebelikden göz kusuru artarmış şekerden de artarmış, en iyisi doğumdan 3 ay sonra tekrar doktora git daha sağlıklı olur dediler iyiki almamışım ilk doktorun verdiği gözlüğü
şimdi geçmişi okuyayım
bu arada yarın sabah BAKIRKÖY PAZARINA GİDİYORUM GELMEK İSTEYENLERE DUYRULUR : ))
Sabah bir sancı vurdu göbeğime, ağrıdan yataktan kalkamadım. Saat :13:00 gibi doktora gideceğim. Şimdi de sağ kasığımdan vurmaya başladı. Üşüttüm herhalde, çünkü akşamları gecelikle yatıyorum ve belime kadar sıyrılıyor gecelik. Üstüm açık yatıyorum bir de, üstümde yorgan-battaniye vs. tutmayı hiç beceremem.:sm_confused:
aftabru geçmişte yazdınmı bilmiyorum kaçırmış olabilirim merak ettim hangi dergiye çıkıyosun ayrıca zenci fotom falan die bi foto koymuştun nasıl zenci yaptılar seni??
maşallah elta..sağlıkla gelsin bebişin inşallah.Doktordan geldik.
Minik Doğa'm 2240 gram olmuş :)
Doktor herşey normal dedi. Normal doğum yapmak istiyorum ama kendimi size bırakıyorum,siz nasıl daha iyi derseniz öyle olsun dedim. Su anda normal doğum yapmaman için bir sebep yok ama son haftalara kadar kesin birşey yok dedi.
Kasığımdaki şişlik içinse şu anda yapabileceğimiz birşey yok doğumdan sonra bakarız dedi.
Ben demir hapı kullanmıyordum demir hapı yazdı.
enfes enfessssssDidommmm.. bu but senin için, bis tuzlarını üstünden temisledik.. fotografta güsel cıksın dıye.. ama kendınden denis tuzlu idi.. senı kırmadık :)))
güle güle evrim..kendine dikkat et.muckNurdanımmmmmmmmmm... valla her cümlemizde gectin kuzum.. sakın dudak sarkıtma.. gelecek arkadasım Eylül de..bebıslerle daha gusel gunlerımız de olacak ınsallahh..
Bugunden itibaren, 2-3 gün yokum, yazlıktayım arkadaslarım.. Allaha emanet olun evlatlarınızla inşallah..
içten içe terbüyesiz di mi burcu? gizilterbüyesüzlük var hatunda.evet foto yorumlarına ben de koptum :)) Ayrıca o kadar şeye rağmen senin şekerin nasıl 84 çıktı? Kaçtı ki, 84' e çıktı ? Maşallah
Ama çok komik olmuş Nevin yaaa....
GÜLİSTANIM bu kadın bi de beni suçlar "yok öyle konuşma, yok böyle konuşma" diye (müstehcenlik bakımından) ... Neyse ki UZUVLARIMIN herhangibir cazibesi yok, bıraktım, eğlensin... Ne diyim ? Terbiyesiz ayol, gadının kendisi terbiyesiz...
ssen beni bitirdin şu anda harika olmuşPhotoshop mu lazım Nevinim? Al bakalım:alkisalkisalkis
Allah yardımcın olsun nurdan.kıvırırsın sen bu işi gamzelim tohtorumkizlar yarin bana sans dileyin, sunumum var, yarinda aksama kadar giremiycem, cok yogun gecicek, off cok heyecanliyim....(((
kayraaa naber nasılsın geçmişi okuyamadım ama kızlar söyledi belki konyaya gidemeyeblirmişsn ne yapıcaksın peki?
bakşam da bebişi gördük. 1800 gr.olmuş. 32. haftamı doldurmuşum ultrasona göre ama tickerımı değiştirmiyorum.. Bebek dönmemiş hala yaramaz yaramaz ters duruyo. Her seferinde ayaklarını ağzına sokuyo yaa..Manyacık mıdır bu bebek nedir...Plesanta yaşlanmasıyla ilgili bişey demedi ben de sormadım. Gözden kaçırmış da olabilir benim dalgın dr..
takip edemiyorum sizleri artık. kızkardeşim bende....
Geçmiş olsun Başak çok çektin dişinden, umarum tekrar ağrımaz yormaz senikızlar dün akşamdan beri hayatım resmen kabusa döndü benim diş agrım yeniden hortladı iki kere acillik oldum ilkinde ilaçlı pamuk konuldu agrı kesilmeden eve gönderdiler ama gece 2 kadar ancak dayanabildim eşim kalktı ve hemen gidelim dedi dr resmen yalvardım çekin kurtarın beni diye ama elini bile sürmedi kadın dogumcunun oldugu bir hastanede çekilecek dedi sabahı sabah ettim resmen çocuklar gibi hıçkıra hıçkıra agladım tansiyonum yükseldi allahım bir canım var onuda al artık dedigimi hatırlıyorum dehşet birşeydi allah kimseye yaşatmasın sabah eşimle hemen gittigim merkeze gittim dr konuştum diş dr baksın gerekeni yapar dedi dr gittim çekeriz dedi dünyalar benim oldu anestezi yaptı tam çekecek diş kökü uyuşmamış antibiotik kullan 5 gün sonra alalım dedi eve zor güç geldim dişim uyuşuktu agrı geçti annettim biraz uzandım ama agrıyula kalkmam bir oldu aynı işkence başlamıştı kardeşimi aradım diş dr arkadaşımız var götürdü beni dedim aman kardeşim kurtar ocagına düştüm sagolsun işinin ehli bir dr incitmeden sakince alıdı dişi ama sonradan yarım doz morfin ilave vurdu dişime o yüzden sabah uyuşmamış inşallah bu akşam uyuyabilirim kızlar 10 çocuk dogururdum o acıyla valla neyse başınızı agrıtmayayımda ben biraz dinleneyim kızlar öpüldünüz
Kaçakkedi hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun küvöze girer diye üzülme canını sıkmaBana da dedikleri aynı kızlar. Hepimiz için hayırlısı olsun. Ama inşallah bebişlerimiz küvöze girmek zorunda kalmazlar. Ben hafiften hafiften korkmaya başladım. Sizler?...
ya kızlar bişi sorucam ben dogru düzgün kilo almadım bu zamana kadar.52 kiloyla basladım sonra cok sancılı ilk 3 aydan sonra malum 50 ye düştüm şimdide 56.6 kilodayım.bu kilom sabahları yataktan uyanınca wc ihtiyaclarımı giderdikten sonrakii net kilom.
Avatarımdaki elbisemi hala giyebiliyorum düşünün....bir acıdan cok güzl ama bebişin kiloları suyu .....
o zaman ben hiç kilo almamış mı oluyorum?yani saglıklımı sizzce?
dr.uma gittigimde 58 cıkıyorum cunku hem mide bagırsaklaar dolu oluyor birde ogleden sonra gittigim için boyle cıkması normal...
bir de şekerden dolayı diyet uyguluyorum ya p da sanırım kilo aldırmıyor.
Elta maşallah Doğa'na kocaman olmuş, umarım normal doğurursun bende çok istiyorum normal doğum yapabilmeyiDoktordan geldik.
Minik Doğa'm 2240 gram olmuş :)
Doktor herşey normal dedi. Normal doğum yapmak istiyorum ama kendimi size bırakıyorum,siz nasıl daha iyi derseniz öyle olsun dedim. Su anda normal doğum yapmaman için bir sebep yok ama son haftalara kadar kesin birşey yok dedi.
Kasığımdaki şişlik içinse şu anda yapabileceğimiz birşey yok doğumdan sonra bakarız dedi.
Ben demir hapı kullanmıyordum demir hapı yazdı.
ŞEKER KIZLAR
Şekerime neyin iyi geldiğini sürekli takip ediyorum. Bir yerde, içtiğiniz çaya, süte birer kaşık tarçın atın diye okumuştum bir ara. O günden beri hergün sabah çayıma tarçın atıyorum. Belki onun da yararı olmuş olabilir. İsterseniz bir deneyinCADIARZU
Bol şans Nurdan umarım güzel geçerkizlar yarin bana sans dileyin, sunumum var, yarinda aksama kadar giremiycem, cok yogun gecicek, off cok heyecanliyim....(((
sağol Meltem, etraftan insülin bağımlılık yapar diye korkuttular doktora sordum yok öyle birşey dedi ama yinede tedirginim, bazen insanlar çok düşşüncesiz konuşuyorcanım geçmiş olsun gerekiyorsa tabii ki kullan insülin hem senin hem bebeğin için,aman dikkat sen zaten işten ayrılmıştın dinlen çok da yorma kendini iyi pazarlar
Sağol canım büyük ihtimalle öyle olacak 10 gün daha ölçüm yap duruma göre bakalım dedi ama hep aynı çıkıyor ölçümler, iğneciler kervanına katılıyorum bende, inşallah doğumdan sonra geçer tek tesellim ogeçmiş olsun PETRİK. hergün insülin mi vuracaksın yani kendine? sen de mi iğneciler kervanına katılacaksın? diyet yaptığın halde yüksek çıkıyorsa bence de insülin kullan canım. doğumdan sonra ne de olsa yoluna girecektir değerlerin.
ben de bir iki foto ekliyorum şimdi....
Photoshop mu lazım Nevinim? Al bakalım:alkisalkisalkis
Bu sabah saat 4:44 te uyandım sonra da uyuyamadım.
Bugün kocişimin doğum günü. Pasta yapacaktım, sevdiği yemekleri pişirecektim.
Dün gece çok üzgün olarak eve geldi.İş yerinde ölümle sonuçlanan bir iş kazası olmuş.Ayrıntılara girip sizi de üzmek istemem.
Ne akşam yemek yiyebildi ne de sabah.
Ben yine de pastasını yapayım aşkımın, hiç olmazsa ben yaptığım için yer.
herkeste bir rehavet var anlaşılan kimse bir şey yazmıyor..ben de termosifonun yanlış bağlanması yüzünden duş alamadım kendimi berbat hissediyorum..birazdan çıkıp kuaföre gideceğim..öğle arasını değerlendirip kaşımı aldırayım iyice dağların kadını oldum..
bu gün bir hüzün var içimde hamileliğin başından beri böyle olmamıştım..dokunsalar ağlayacak gibiyim..yıprattı mı bu ev taşıma işleri beni,havadan mı? herkese tatile gidiyor ondan mı? doğum bile heyecanlandırmıyor bu gün beni..bana da oldu depresif oldum..hep güçlü hamiş olmak olmuyormuş
Günaydın herkese,
dün endokrine gittim, ölçümleri yüksek buldu ufak bir doz insülin verirecem ama 10 gün daha ölç son duruma bakarız ama insülin alırsın dedi :sinifsinif: en azından test sonuçları iyi çıkmış, sabah açlık ve toklukları çok yüksek buldu domates salatalık yumurta peynir yiyorum daha ne yiyeyimki? senağlama çok moralim bozuldu galiba gebelikten öncede vadı bende şeker inşallah doğumdan sonra geçer
gözlerim uzağı iyi görmüyor diye göz doktoruna da gittin medical park hastanesinde doktor az ilgilendi verdi yüksek nurmara gözlükleri 1,25 kullanıyordum 1,75 verdi almadım inanmadım, başka göz doktoruna ve endoktirne sordum gebelikden göz kusuru artarmış şekerden de artarmış, en iyisi doğumdan 3 ay sonra tekrar doktora git daha sağlıklı olur dediler iyiki almamışım ilk doktorun verdiği gözlüğü
şimdi geçmişi okuyayım
bu arada yarın sabah BAKIRKÖY PAZARINA GİDİYORUM GELMEK İSTEYENLERE DUYRULUR : ))
Sabah bir sancı vurdu göbeğime, ağrıdan yataktan kalkamadım. Saat :13:00 gibi doktora gideceğim. Şimdi de sağ kasığımdan vurmaya başladı. Üşüttüm herhalde, çünkü akşamları gecelikle yatıyorum ve belime kadar sıyrılıyor gecelik. Üstüm açık yatıyorum bir de, üstümde yorgan-battaniye vs. tutmayı hiç beceremem.:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?