2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ettik ya kızıım..buraya da gel yoooluuuuuuuuuurrrrrrrrr....tanışalım, koklaşalım..

kizlar yarin bana sans dileyin, sunumum var, yarinda aksama kadar giremiycem, cok yogun gecicek, off cok heyecanliyim....(((

sen zaten başarılı hatunsun..bunu da kıvırırsın.....

Günaydın herkese,

dün endokrine gittim, ölçümleri yüksek buldu ufak bir doz insülin verirecem ama 10 gün daha ölç son duruma bakarız ama insülin alırsın dedi :sinifsinif: en azından test sonuçları iyi çıkmış, sabah açlık ve toklukları çok yüksek buldu domates salatalık yumurta peynir yiyorum daha ne yiyeyimki? senağlama çok moralim bozuldu galiba gebelikten öncede vadı bende şeker inşallah doğumdan sonra geçer
gözlerim uzağı iyi görmüyor diye göz doktoruna da gittin medical park hastanesinde doktor az ilgilendi verdi yüksek nurmara gözlükleri 1,25 kullanıyordum 1,75 verdi almadım inanmadım, başka göz doktoruna ve endoktirne sordum gebelikden göz kusuru artarmış şekerden de artarmış, en iyisi doğumdan 3 ay sonra tekrar doktora git daha sağlıklı olur dediler iyiki almamışım ilk doktorun verdiği gözlüğü

şimdi geçmişi okuyayım

bu arada yarın sabah BAKIRKÖY PAZARINA GİDİYORUM GELMEK İSTEYENLERE DUYRULUR : ))

izmirli kıcıkk hatunlarrr..........ne tatlısınız, çok sıcaksınız..canımız çekiyo, bi tarafımız şişecek göreceksiniz..

Sabah bir sancı vurdu göbeğime, ağrıdan yataktan kalkamadım. Saat :13:00 gibi doktora gideceğim. Şimdi de sağ kasığımdan vurmaya başladı. Üşüttüm herhalde, çünkü akşamları gecelikle yatıyorum ve belime kadar sıyrılıyor gecelik. Üstüm açık yatıyorum bir de, üstümde yorgan-battaniye vs. tutmayı hiç beceremem.:sm_confused:

canım geçmiş olsun gerekiyorsa tabii ki kullan insülin hem senin hem bebeğin için,aman dikkat sen zaten işten ayrılmıştın dinlen çok da yorma kendini iyi pazarlar

sana da çok geçmiş olsun aman dikkat bebeklerimiz sağlıkla zamanında gelir inş

günaydın güzel hamişler ilk izmir fotolarını gördüm. ve herkes gibi çooook kıskandım çok isterdim bende orda olmayı hepiniz çok şekersiniz evrişin foto yorumlarıda çok güzel esradaki fotolarıda merak ettim onlarıda bekliyoruz.

EVROŞ, TUANA, MİNİK KELEBEK, BABYMOM, PİNKY, FASULYEKO, .... ve fotoma iltifat eden diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim. diğer fotoların arasında da çok hoşları var... ama yoga yaparken ve yüzüme krem sürerken çekilenler çok komik ve manasız çıkmış. onları beğenmedim. ve galiba ağustos sayısına çıkacağım derginin. kesinleşince size bildiririm.

arkadaşlar, istanbul buluşması sabah olunca katılamayacak olanlar varsa sırf benim için ertelemeyelim. ya da şöle yapalım;
gelebilenler sabahtan gelsin bostancıya, kahvaltı yapalım. sonra ben yola çıkayım, siz devam edin, öğleden sonra katılanlar da olur belki... çarşı pazar dolaşırsınız....
ESRAKO, benim sana bi teklifim olmuştu; haftaiçi bir öğlen sana yemek ısmarlayayım, demstocka gelirsin sonra da öğle paydosunda beraber yemek yeriz demiştim.

geçmiş olsun PETRıK. hergün insülin mi vuracaksın yani kendine? sen de mi iğneciler kervanına katılacaksın? diyet yaptığın halde yüksek çıkıyorsa bence de insülin kullan canım. doğumdan sonra ne de olsa yoluna girecektir değerlerin.
AıDAA, yoksa yalancı sancıların mı başladı?

aftabru geçmişte yazdınmı bilmiyorum kaçırmış olabilirim merak ettim hangi dergiye çıkıyosun ayrıca zenci fotom falan die bi foto koymuştun nasıl zenci yaptılar seni??

aftabru geçmişte yazdınmı bilmiyorum kaçırmış olabilirim merak ettim hangi dergiye çıkıyosun ayrıca zenci fotom falan die bi foto koymuştun nasıl zenci yaptılar seni??

ayyy ilahi SEERNİ, zenci fotom demedim, zenci popom dedim .... popom çok büyüdü de... onu vurgulamak için öle bi benzete yapmıştım canım.
derginin ismini ve sayısını duyuracağım canım. BEBEĞİM ağustos sayısı olacak yüksek ihtimalle.

maşallah elta..sağlıkla gelsin bebişin inşallah.
Didommmm.. bu but senin için, bis tuzlarını üstünden temisledik.. fotografta güsel cıksın dıye.. ama kendınden denis tuzlu idi.. senı kırmadık :)))

enfes enfessssss
güle güle evrim..kendine dikkat et.muck
içten içe terbüyesiz di mi burcu? gizilterbüyesüzlük var hatunda.
Photoshop mu lazım Nevinim? Al bakalım:alkisalkisalkis

ssen beni bitirdin şu anda harika olmuş
kizlar yarin bana sans dileyin, sunumum var, yarinda aksama kadar giremiycem, cok yogun gecicek, off cok heyecanliyim....(((
Allah yardımcın olsun nurdan.kıvırırsın sen bu işi gamzelim tohtorum
İZMİRİN NADİDE HATUNLARI esra dışında o çakma çünkü...hepiniz gerçekten ama gerçekten harika görünüyorsunuz..hele üç meslektaşım var orada ortamı daha da güzelleştirmişlerdir eminim..evrim zaten Allahlık ona bir şey demiyorum:)) tazenin böyle duru ve masum bir yüzü var..her gördüğümde aynı şeyi düşünüyorum..hepiniz çok tatlı insanlarsınız..fırsatım olsa oturup hepinizle muhabbetin dibine vurmayı çok isterdimi.olamaz mı olabilir? hayat bu..

merhaba kızlar
izmirli hatunlar maşallah ya hepinize süpersiniz aman bende yanınızda olmak isterdim ya ne kadar güzel görünüyorsunuz samimi ve candan ben yanlızları oynuyorum burda

kayraaa naber nasılsın geçmişi okuyamadım ama kızlar söyledi belki konyaya gidemeyeblirmişsn ne yapıcaksın peki?

ah canım ya sağol iyiyim sen nasılsın?evet gidememe ihtimalim söz konusu.35.hafta kesinleşecek.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.11 temmuzdada düğün var doğum olursa annemde yok..şimdi ne güzel yanımda 2 aydır..ayın 30 unda belli olacak canım.hakkımda hayırlısı....

ya bu tickerim nerede 2 gündür?hep kayboluyor.kızlar nasıl ticker yapcam anlatan yokmu bana...benimki hep gidiyor...

GEÇMİŞE İYİCE BAKAMADIM ATLADIGIM OLABİLİR

Maşallah Rüzgar'ına , ayaklarıylamıyo oynuyor ne şeker :)) doktor döner dedimi ?

Geçmiş olsun Başak çok çektin dişinden, umarum tekrar ağrımaz yormaz seni

Bana da dedikleri aynı kızlar. Hepimiz için hayırlısı olsun. Ama inşallah bebişlerimiz küvöze girmek zorunda kalmazlar. Ben hafiften hafiften korkmaya başladım. Sizler?...
Kaçakkedi hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun küvöze girer diye üzülme canını sıkma
hepimiz için aynı ihtimal geçerli olumsuz düşünme

bu arada askı yapımını yazmışsın teşekkür mesajı gönderemedim sağol tekrar

Cambaz doktorun bebeğinin durumuna iyi diyorsa neden kafaya takıyorsunki negüzel az kilo almışsın, bende diyet yapıyorum 2 haftada 1 kilo alıyorum yani ayda 2 kilo napalım herkesi vucudu farklı

Elta maşallah Doğa'na kocaman olmuş, umarım normal doğurursun bende çok istiyorum normal doğum yapabilmeyi

Burcu sağol canım bende deniyeyim, bu sabah şekerim yine yüksek çıktı, yumurta bile yemedim domates salatalık biber peynir zeydin yedim 2 dilim ekmek 163 çıktı malesef tarçını deneyeyim

Bol şans Nurdan umarım güzel geçer

canım geçmiş olsun gerekiyorsa tabii ki kullan insülin hem senin hem bebeğin için,aman dikkat sen zaten işten ayrılmıştın dinlen çok da yorma kendini iyi pazarlar
sağol Meltem, etraftan insülin bağımlılık yapar diye korkuttular doktora sordum yok öyle birşey dedi ama yinede tedirginim, bazen insanlar çok düşşüncesiz konuşuyor

Sağol canım büyük ihtimalle öyle olacak 10 gün daha ölçüm yap duruma göre bakalım dedi ama hep aynı çıkıyor ölçümler, iğneciler kervanına katılıyorum bende, inşallah doğumdan sonra geçer tek tesellim o
Aftabru resimde çok güzel çıkmışsın bayıldım verdiğin poza

ben de bir iki foto ekliyorum şimdi....

Güzelliğe bakın. Fıstık gibi çıkmışsın Nazancım Maşşşallaah

Photoshop mu lazım Nevinim? Al bakalım:alkisalkisalkis

Anam kim yaptı bunu, Allah iyiliğinizi versin gülmekten yarıldım. Evrişim sen de çok güzel çıkmışsın, çakma Afgan güzelim benim :roflol:

Başınız sağolsun. Eşin için sarsıcı bir yaşantı. Eşinin doğum günü kutlu olsun, birlikte nice uzun, sağlıklı, mutlu yıllar yaşayın.

herkeste bir rehavet var anlaşılan kimse bir şey yazmıyor..ben de termosifonun yanlış bağlanması yüzünden duş alamadım kendimi berbat hissediyorum..birazdan çıkıp kuaföre gideceğim..öğle arasını değerlendirip kaşımı aldırayım iyice dağların kadını oldum..
bu gün bir hüzün var içimde hamileliğin başından beri böyle olmamıştım..dokunsalar ağlayacak gibiyim..yıprattı mı bu ev taşıma işleri beni,havadan mı? herkese tatile gidiyor ondan mı? doğum bile heyecanlandırmıyor bu gün beni..bana da oldu depresif oldum..hep güçlü hamiş olmak olmuyormuş

aynen..''bugün kederliyim, beterim bugün'' türküsünü çığırıp duruyom sabahtan beri kafamdan..nedendir bilinmez..kitabın kapağını açtım belki dalar giderim diye, o da olmadı..:çok üzgünüm:

canım şeker çıkar hamilelikte çok iyi biliyosun sakın kendimi üzeyim deme - sen sağlıklı beslenmene devam et - umarım hamilelikten sonra geldiği gibi gider şeker sorunun

Çok geçmiş olsun - üşütme konusunda dikkatli ol canım bunu yapabiliriz en azından dikkat etmeyi - ama sen doktora danış üşütme olmayabilir - yalancı sancı olmasın sakın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…