2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

mayışık olmuş herkes 2 saatte 1 sayfa anca ilerlemiş jenny ya bende oturma grubumu değiştirmiştim bu hafta gelecek dedi ama cuma oldu hala yok aynen sinir geldi valla

selam kızlar şöle bi geçmişi okudum izmirli güzeller buluşmuşlar yanlarındada bizim istanbul güzeli gypsy var süpersiniz yaaa çok şeker çıkmışsınız hepiniz harikasınız
bu arada nazancım senin fotoya bayıldım bu ne güzellik böyle

mayışık olmuş herkes 2 saatte 1 sayfa anca ilerlemiş jenny ya bende oturma grubumu değiştirmiştim bu hafta gelecek dedi ama cuma oldu hala yok aynen sinir geldi valla

ya satana kadar 9 dereden su getiriyolar - kaparo bırakmaya kalktık bir kısmını verdik en az yarısını almamız lazım dediler ona da bişey demedik - 2 gün içinde gelecek diyodu - sattı malı 9 gün geçti üstünden tık yok - e gel de sinirlenme

tarcınla ilgili

tarcın cok besleyici ve yararlı sekeride dusurucu ama aksam katarsanız uykunuz kacar acayip bi uyku kacırıcı. hatta sabah uykunuz acılmazsa cayınıza cubuk tarcın atın die okumustum . o yuzden dikkat edin derim zaten uykusuzuz :))

petrikcim canım insulinin ucu cok ince canın acımaz umarım ama bebisin saglıgı icin herseyi yapacak durumdayız ins gebelikten sonra dusecek hayatım.

o mayısıklık bendede var 12-2 arası sızmısım anca kendime geldim oda kapı caldı ondan uyandım ama ii oldu yoksa sersem gibi olucaktım.bir dusa girsem ii olcak dısarda oyle ruzgar varki inanamazsınız agaclardan gelen sese ..

dide bende daglar kadını oldum agda bakımından ama bacak resmen bi kısmı upuzun bi kısmı minnacık agdaya gelmez filan.. bekliorum onumuzdeki hafta ortası halletcem artık mecburen . birde doguma yakın yaptırıp karnımıda aldırsam benden iisi olmuycak.

Bu arada herkese kocaman merhaba
Bizim bebek odası hala gelmedi sinirlenmeye başladım kötükedihüso

Canım sizin odanız da hayırlı olsun. Belisten aldıysanız boyayıp getirdikleri için süre uzamış olabilir. Yalnız bir ay kokusu çıkmıyor. Sürekli havalandırman lazım. Ben en sonunda çekmecelere sabun koyarak sorunu hallettim. aklında olsun. Şimdi mis gibi limon kokuyor dolaplar yerimseniben

canım yanlış okumadım dimi karnındaki tüyleri aldıracağını yazmışsın onları aldırmamamız gerektiğini duymuştum ben doğumdan sonra kendi kendine dökülüyormuş o tüyler

Photoshop mu lazım Nevinim? Al bakalım:alkisalkisalkis

kızlar müthişsiniz şu yanlınız künlerimde çok hoş şeylerle karşılaşıyorum sayenizde moral buluyorum:roflol::roflol:alkisalkisalkis
ooo ESRAKO HANIM da burdalarmış.
ben de bir iki foto ekliyorum şimdi....
fıstıksın sen ya maşallah nazlı ve narizn bir görüntün var :lepi:alkisalkisalkis
kizlar yarin bana sans dileyin, sunumum var, yarinda aksama kadar giremiycem, cok yogun gecicek, off cok heyecanliyim....(((

bol şans canım kondini fazla yormamaya bak başarırısın zaten sen opuyorumnanaktan

evrişim iyi tatiller canım :icecream:
eeeeeeeeeee bukadar ünlü dergiye kapak olunca bizide tanıman anam sen şimdi:roflol::roflol:-tatlicadiarzu-

ayy bende sabahtan berı 3_5 kez girdim kk ya ama 2 cümle yazmaya üşenir oldum bugun.anacım hepimizmi toptan uyuşuğuz bugun beeehh,neyse azcık iş yapim bare.elimi hiç bişeye süresim yok iyice tembel bişi oldum:)))

Sonunda EVRıM dergilere kapak olmuş zemuszemus
NAZAN çok güzel çıkmışsın maşallah
NURDAN sana başarılar diliyorum üstesinden gelirsin boşver gerilme bu arada demek oluyor ki bende çatlaklarım yok diye sevinmeyeceğim cee eeee yapabiliyorlar neyse sağlık olsun kıyar paraya lazer falan bir şekilde hallederiz nasılsa 2. çocuğu düşünmüyorum..
Kızlar şimdi birşey sorucam benim bir hafta önce yoklayan sol göğsümde ağrılarım vardı ani keskin bıçak saplaması gibi birşey ama bu dün geceden itibaren sıklaştı bu sabahta kötüydüm tekmelerden oluyor diyeceğim ama hareket halinde değildi bebişim olsa anlardım doktorumuaradım tel kapalı arkadaşıma sordum süt gelecek hazırlık aşamasında ondandır dedi bazılarında bu süreç sancılı geçiyormuşdedi ama neden sadece sol göğsümde olsun ki! ciddiye alıp göğüs hastalıkları uzmanına gitmelimiyim ki!? CADIARZU

Adamın biri hasta yatağında yatıyormuş, karısını yanına çağırıp : -Bak karıcığım Azrail biraz önce yanıma geldi ve 15 dakika içinde öleceğimi söyledi. Senden tek isteğim beni aldatmaman eğer beni aldatırsan her seferinde kendi etrafımda döneceğim lütfen beni aldatma, der. Karısı da : -Olur mu kocacığım seni hiç aldatırmıyım, der ve kocası ölür. Aradan seneler geçer ve kadın da hakkın rahmetine kavuşur. Diğer tarafta kocasını aramaya başlar ve bir danışmanlık bürosuna gidip : -Ben kocam Kemali arıyorum nasıl bulabilirim, der. Adam kadına : -Burada kaç Kemal var biliyormusun? Kadın da : -Kendi etrafında dönen biri varsa o benim kocamdır. Adam da : -Haaa vantilatör Kemal'den bahsediyorsun
bir topikte okudum komik geldi sizlerle paylaşmak istedim

kuaföre gittim geldim..kaş bıyık tamam..doğuma yakın ben de ağda yaptıracağım göbüşü..sezeryen olursak şart zaten..kadının biri sigara yaktı kuaförde hemen söndürttüm.zaten asabım bozuk..söndürmem dese dalacaktım..ama özürdileyip söndürdü..buralı değildi.buralılar hamileyken bile içiyor ve söndürürmüsünüz desen car car konuşuyorlar

Temel bir gün yanına torununu almış ve askerlik anılarını anlatmaya
başlamış:

- Pen askerlik yaparken savaş çıktı ve pizi savaşa
cönderdular. Nasıl savaşıyoruz, nasıl savaşıyoruz. Aslanlar cibi.
Tüşmanları pir pir öldüreyruz. Derken pir gün pusuya düştük ve bizi
esir aldular. Cünler sonra düşman ordularının komutani geldi:

- İki seçeneğinuz var. Ya hepinizi öldürürüz, ya da tecavüz ederuz, dedi.
Temel`in torununun gözleri parlamış:

- Ee sonra.

Temel, lafı ağzından kaçırdığına pişman:

- Sonra hepimizu öldirdüler

İmamın biri bir gün bir mezarlığa gider... Mezarlıkta dolaşırken dua okuyan bi kadın görür... yalnız bir bakar ki: kadın duasını bitirdikten sonra mezara poposunu açar ve gösterir...
İmam hemen kadının yanına gider ve sorar kadına: bu mezarda kim var..
Kadın da kocam yatıyor bu mezarda der...
İmam hemen sorar...
ya dua okuduktan sonra neden mezara poponuzu gösterdiniz der.
kadın da, rahmetli hayattayken, sendeki bu göt ölüyü bile diriltir
derdi..bendeki de bir umut, deniyom işte

canım yanlış okumadım dimi karnındaki tüyleri aldıracağını yazmışsın onları aldırmamamız gerektiğini duymuştum ben doğumdan sonra kendi kendine dökülüyormuş o tüyler

biz almazsak sezeryana mecbur kalırsak jiletle alıolarmıs o yuzden canım hemde dogumdan sonra temiz gormek istiyorum kendimi

didecim sıhhatler olsun:)

tam dusa gircektim sok oldum dular gitmis, 1 senedir 2.bu tamda kafamın mal gibi oldugu zamanı buldu sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…