mayışık olmuş herkes 2 saatte 1 sayfa anca ilerlemiş jenny ya bende oturma grubumu değiştirmiştim bu hafta gelecek dedi ama cuma oldu hala yok aynen sinir geldi valla
Bu arada herkese kocaman merhaba
Bizim bebek odası hala gelmedi sinirlenmeye başladım kötükedihüso
o mayısıklık bendede var 12-2 arası sızmısım anca kendime geldim oda kapı caldı ondan uyandım ama ii oldu yoksa sersem gibi olucaktım.bir dusa girsem ii olcak dısarda oyle ruzgar varki inanamazsınız agaclardan gelen sese ..
dide bende daglar kadını oldum agda bakımından ama bacak resmen bi kısmı upuzun bi kısmı minnacık agdaya gelmez filan.. bekliorum onumuzdeki hafta ortası halletcem artık mecburen . birde doguma yakın yaptırıp karnımıda aldırsam benden iisi olmuycak.
kızlar müthişsiniz şu yanlınız künlerimde çok hoş şeylerle karşılaşıyorum sayenizde moral buluyorum:roflol::roflol:alkisalkisalkisPhotoshop mu lazım Nevinim? Al bakalım:alkisalkisalkis
fıstıksın sen ya maşallah nazlı ve narizn bir görüntün var :lepi:alkisalkisalkisooo ESRAKO HANIM da burdalarmış.
ben de bir iki foto ekliyorum şimdi....
kizlar yarin bana sans dileyin, sunumum var, yarinda aksama kadar giremiycem, cok yogun gecicek, off cok heyecanliyim....(((
canım yanlış okumadım dimi karnındaki tüyleri aldıracağını yazmışsın onları aldırmamamız gerektiğini duymuştum ben doğumdan sonra kendi kendine dökülüyormuş o tüyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?