Günaydın herkese,
dün endokrine gittim, ölçümleri yüksek buldu ufak bir doz insülin verirecem ama 10 gün daha ölç son duruma bakarız ama insülin alırsın dedi :sinifsinif: en azından test sonuçları iyi çıkmış, sabah açlık ve toklukları çok yüksek buldu domates salatalık yumurta peynir yiyorum daha ne yiyeyimki? senağlama çok moralim bozuldu galiba gebelikten öncede vadı bende şeker inşallah doğumdan sonra geçer
gözlerim uzağı iyi görmüyor diye göz doktoruna da gittin medical park hastanesinde doktor az ilgilendi verdi yüksek nurmara gözlükleri 1,25 kullanıyordum 1,75 verdi almadım inanmadım, başka göz doktoruna ve endoktirne sordum gebelikden göz kusuru artarmış şekerden de artarmış, en iyisi doğumdan 3 ay sonra tekrar doktora git daha sağlıklı olur dediler iyiki almamışım ilk doktorun verdiği gözlüğü
şimdi geçmişi okuyayım
bu arada yarın sabah BAKIRKÖY PAZARINA GİDİYORUM GELMEK İSTEYENLERE DUYRULUR : ))
biz almazsak sezeryana mecbur kalırsak jiletle alıolarmıs o yuzden canım hemde dogumdan sonra temiz gormek istiyorum kendimi
Doktordan geldik.
Minik Doğa'm 2240 gram olmuş :)
Doktor herşey normal dedi. Normal doğum yapmak istiyorum ama kendimi size bırakıyorum,siz nasıl daha iyi derseniz öyle olsun dedim. Su anda normal doğum yapmaman için bir sebep yok ama son haftalara kadar kesin birşey yok dedi.
Kasığımdaki şişlik içinse şu anda yapabileceğimiz birşey yok doğumdan sonra bakarız dedi.
Ben demir hapı kullanmıyordum demir hapı yazdı.
Buluşmadan izlenimler ve aktarımlar:
GYPSY ayyyyynen tahmin ettiğim gibi, son derece şeker, samimi, doğal ve obur cokacimcoook bi insan. 92 kg olması ise onda hiç "92 kg insan" izlenimi yaratmıyor. Sanki "biraz irice bir hamile" gibi... Başka da bişi yok valla.
Çok eğlendim. Eğlenmemin yanı sıra, her buluşmada biraz daha bir şeyleri oturtuyorum bir yerlere. İyi ki varsınız, iyi ki sizi tanıdım.
(Aramızdaki tek gıcık insan EVRİM kaydirigubbakcemile , onun dışında herkes gerçekten çok şeker ve çok doğal zemuszemus )
Fotolarda suratım gene davul gibi, çünkü gene uykudan kalkıp gittim.
Photoshop mu lazım Nevinim? Al bakalım:alkisalkisalkis
oyy oyyy fotolarrr koyulmuşşş hepsi süperrr
yorumlar daha süperrrr
sorularrr heleee
koptum burdaaa
tatilimin en güzel gününü geçirdim diyebilirim
harika 4 insanla birlikte daha ne isterimkiii denizden havuzdan hatta açıkbüfeden daha cazipti :))
ne mutlu banaki istanbul ve izmir hatunlarını tanıma fırsatım oldummm
ankara antalya davet ederseniz sizin oralarada gelirim dermişimmm delikafadulden
kizlar yarin bana sans dileyin, sunumum var, yarinda aksama kadar giremiycem, cok yogun gecicek, off cok heyecanliyim....(((
buarda gunun sokunu az once yasadimm, bende catladim nihayet yanlardan((nazara geldim bugun sanirirm, herkes bi gobususmu elledi kongre boyunca, aksam hafif kasinmalar hissettim, eve bi geldim krem sureyim diye, yanlardan catlamisim, moralim sifir ((
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah 10 gün sonra düzene girer sıkma canını çaresi olan bi durum kendini üzüpte zıplatma şekerini annesi .Günaydın herkese,
dün endokrine gittim, ölçümleri yüksek buldu ufak bir doz insülin verirecem ama 10 gün daha ölç son duruma bakarız ama insülin alırsın dedi :sinifsinif: en azından test sonuçları iyi çıkmış, sabah açlık ve toklukları çok yüksek buldu domates salatalık yumurta peynir yiyorum daha ne yiyeyimki? senağlama çok moralim bozuldu galiba gebelikten öncede vadı bende şeker inşallah doğumdan sonra geçer
gözlerim uzağı iyi görmüyor diye göz doktoruna da gittin medical park hastanesinde doktor az ilgilendi verdi yüksek nurmara gözlükleri 1,25 kullanıyordum 1,75 verdi almadım inanmadım, başka göz doktoruna ve endoktirne sordum gebelikden göz kusuru artarmış şekerden de artarmış, en iyisi doğumdan 3 ay sonra tekrar doktora git daha sağlıklı olur dediler iyiki almamışım ilk doktorun verdiği gözlüğü
şimdi geçmişi okuyayım
bu arada yarın sabah BAKIRKÖY PAZARINA GİDİYORUM GELMEK İSTEYENLERE DUYRULUR : ))
Sabah bir sancı vurdu göbeğime, ağrıdan yataktan kalkamadım. Saat :13:00 gibi doktora gideceğim. Şimdi de sağ kasığımdan vurmaya başladı. Üşüttüm herhalde, çünkü akşamları gecelikle yatıyorum ve belime kadar sıyrılıyor gecelik. Üstüm açık yatıyorum bir de, üstümde yorgan-battaniye vs. tutmayı hiç beceremem.:sm_confused:
aynen..''bugün kederliyim, beterim bugün'' türküsünü çığırıp duruyom sabahtan beri kafamdan..nedendir bilinmez..kitabın kapağını açtım belki dalar giderim diye, o da olmadı..:çok üzgünüm:
Temel bir gün yanına torununu almış ve askerlik anılarını anlatmaya
başlamış:
- Pen askerlik yaparken savaş çıktı ve pizi savaşa
cönderdular. Nasıl savaşıyoruz, nasıl savaşıyoruz. Aslanlar cibi.
Tüşmanları pir pir öldüreyruz. Derken pir gün pusuya düştük ve bizi
esir aldular. Cünler sonra düşman ordularının komutani geldi:
- İki seçeneğinuz var. Ya hepinizi öldürürüz, ya da tecavüz ederuz, dedi.
Temel`in torununun gözleri parlamış:
- Ee sonra.
Temel, lafı ağzından kaçırdığına pişman:
- Sonra hepimizu öldirdüler
Sabah bir sancı vurdu göbeğime, ağrıdan yataktan kalkamadım. Saat :13:00 gibi doktora gideceğim. Şimdi de sağ kasığımdan vurmaya başladı. Üşüttüm herhalde, çünkü akşamları gecelikle yatıyorum ve belime kadar sıyrılıyor gecelik. Üstüm açık yatıyorum bir de, üstümde yorgan-battaniye vs. tutmayı hiç beceremem.:sm_confused:
kuaföre gittim geldim..kaş bıyık tamam..doğuma yakın ben de ağda yaptıracağım göbüşü..sezeryen olursak şart zaten..kadının biri sigara yaktı kuaförde hemen söndürttüm.zaten asabım bozuk..söndürmem dese dalacaktım..ama özürdileyip söndürdü..buralı değildi.buralılar hamileyken bile içiyor ve söndürürmüsünüz desen car car konuşuyorlar
derya gerçekten mi?sezerynda göbeğinizi ellemiyorlar kızlar ya sadece kutunuzu siz alıp gitseniz bile tekrar alıyorlar oda sadece kesilecek yeri yani kutunuzun üstündeki çizginin olduğu bölgeyi onun için göbeğinizle filan uğraşamyın
ne çalyım eylem bir önerin var mı? çok fenayım cidden..evde olsaydım diyemiyorum ev de dağınık..püfüfffGözün aydın maşallah bebişine.
Herkese merhaba.
İzmirli bayanlar hepiniz şahanesiniz maşallah size.
Senin şu uyumadan çekindiğin fotolarıda bi görsekte şiş mi değil mi biz karar versek her seferinde yiyosun bizi uykudan kalktım uykudan kalktım seni gidi seniiiiiiiilülülülülülü
Eline sağlık çok hoştu.
Birbirinizden güsel elektrik aldığınız her halinizden belli ne mutlu size. Alanyayada beklerük mercimekim de davet etmişti zaten önceden bende yenileyim.
İyi şanslar.
Boşver canımcım derdimiz çatlaklar olsun.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah 10 gün sonra düzene girer sıkma canını çaresi olan bi durum kendini üzüpte zıplatma şekerini annesi .
Sanada geçmiş olsun canım.
"Sesine ses değse çığlık mı oluyor " canım kıyamam. Havalardandır o, sıcaklar bastırdı ya ondandır aç oynak bi şarkı , silkin şöyle , yanında kimsecikler yoksa sağa solla kalça at. Belki Atilla Rüzgarında hoşuna gider bu hihoyyyt
delikafadulden
Didecim sende çal oynak bi şeyler haydaa tey tey teyy yandan yandan hadi kızlarrr:teytey:
oh saatler olsun benim kaşlarda aldı başını gidiyor kuaför uzak eşim götürüyor oda bu hafta sürekli çalışıyor hiç boş vakti yok artıkın haftaya düşünüyorum ama sadece kaşımı
bugün bend eçok gerginim genel gerginlikmi yoks acanını sıkan bişeymi var canım ?
sıkıntıdan bacım bende çatlıyacağım bugün az gülelm dedimderya döktürmüşsün..:)))))))))))
derya gerçekten mi?
ne çalyım eylem bir önerin var mı? çok fenayım cidden..evde olsaydım diyemiyorum ev de dağınık..püfüfff
deryacım bilmiyorumkine niye beleyim ben..bir hoşum,acayibim,ağlamaklıyım,tahammülsüzüm:a015:
Günaydın herkese,
dün endokrine gittim, ölçümleri yüksek buldu ufak bir doz insülin verirecem ama 10 gün
içten içe terbüyesiz di mi burcu? gizilterbüyesüzlük var hatunda.
İZMİRİN NADİDE HATUNLARI esra dışında o çakma çünkü...hepiniz gerçekten ama gerçekten harika görünüyorsunuz..hele üç meslektaşım var orada ortamı daha da güzelleştirmişlerdir eminim..evrim zaten Allahlık ona bir şey demiyorum:)) tazenin böyle duru ve masum bir yüzü var..her gördüğümde aynı şeyi düşünüyorum..hepiniz çok tatlı insanlarsınız..fırsatım olsa oturup hepinizle muhabbetin dibine vurmayı çok isterdimi.olamaz mı olabilir? hayat bu..
herkeste bir rehavet var anlaşılan kimse bir şey yazmıyor..ben de termosifonun yanlış bağlanması yüzünden duş alamadım kendimi berbat hissediyorum..birazdan çıkıp kuaföre gideceğim..öğle arasını değerlendirip kaşımı aldırayım iyice dağların kadını oldum..
bu gün bir hüzün var içimde hamileliğin başından beri böyle olmamıştım..dokunsalar ağlayacak gibiyim..yıprattı mı bu ev taşıma işleri beni,havadan mı? herkese tatile gidiyor ondan mı? doğum bile heyecanlandırmıyor bu gün beni..bana da oldu depresif oldum..hep güçlü hamiş olmak olmuyormuş
ne çalyım eylem bir önerin var mı? çok fenayım cidden..evde olsaydım diyemiyorum ev de dağınık..püfüfff
deryacım bilmiyorumkine niye beleyim ben..bir hoşum,acayibim,ağlamaklıyım,tahammülsüzüm:a015:
hatıracım ne bileyim sıcaklardan galiba..mayıştım kaldım..topikte sessiz..eve gidip yatasım var aslında..gerçi evde çok iş var yapılcak, herşey üstüme üstüme geliyor....haftaya erteledim onu da..yalnızım dostum yalnıızım..bi iki işçim var arada görüyom onları o kadar..
sıkıntıdan bacım bende çatlıyacağım bugün az gülelm dedim
sabah ezanı okunuyorud anca uyudum ondada bu rüyayı gördüm uykusuzluktan ayılamadımda kendi hıçkırığımı hissediyorum am uyanamdaım zar zor uyandım gözlerimde yaş hala içimi çekiyoru mallahım rüyası bile kötü geceinden ver rabbim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?