2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Geçmiş olsun. Kendini toparlayıp doktorunun dediklerini uygula.İnsülin sayesinde için daha rahat olacaktır, şekerin bebeğini etkilemesini engelleyeceksin.Az zamanımız kaldı, yakında kavuşacağız inşallah bebeklerimize.

biz almazsak sezeryana mecbur kalırsak jiletle alıolarmıs o yuzden canım hemde dogumdan sonra temiz gormek istiyorum kendimi

sezerynda göbeğinizi ellemiyorlar kızlar ya sadece kutunuzu siz alıp gitseniz bile tekrar alıyorlar oda sadece kesilecek yeri yani kutunuzun üstündeki çizginin olduğu bölgeyi onun için göbeğinizle filan uğraşamyın

Gözün aydın maşallah bebişine.

Herkese merhaba.
İzmirli bayanlar hepiniz şahanesiniz maşallah size.

Senin şu uyumadan çekindiğin fotolarıda bi görsekte şiş mi değil mi biz karar versek her seferinde yiyosun bizi uykudan kalktım uykudan kalktım seni gidi seniiiiiiiilülülülülülü

Photoshop mu lazım Nevinim? Al bakalım:alkisalkisalkis

Eline sağlık çok hoştu.

Birbirinizden güsel elektrik aldığınız her halinizden belli ne mutlu size. Alanyayada beklerük mercimekim de davet etmişti zaten önceden bende yenileyim.

kizlar yarin bana sans dileyin, sunumum var, yarinda aksama kadar giremiycem, cok yogun gecicek, off cok heyecanliyim....(((

İyi şanslar.

buarda gunun sokunu az once yasadimm, bende catladim nihayet yanlardan((nazara geldim bugun sanirirm, herkes bi gobususmu elledi kongre boyunca, aksam hafif kasinmalar hissettim, eve bi geldim krem sureyim diye, yanlardan catlamisim, moralim sifir((

Boşver canımcım derdimiz çatlaklar olsun.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah 10 gün sonra düzene girer sıkma canını çaresi olan bi durum kendini üzüpte zıplatma şekerini annesi .

Sanada geçmiş olsun canım.

"Sesine ses değse çığlık mı oluyor " canım kıyamam. Havalardandır o, sıcaklar bastırdı ya ondandır aç oynak bi şarkı , silkin şöyle , yanında kimsecikler yoksa sağa solla kalça at. Belki Atilla Rüzgarında hoşuna gider bu hihoyyyt

delikafadulden

Didecim sende çal oynak bi şeyler haydaa tey tey teyy yandan yandan hadi kızlarrr:teytey:

Umarım ciddi bir şeyin yoktur. Geceler sıcak, vücudumuzdan ateş çıkıyor.Ben de örtünmeden yatıyorum. Eşim üşürüz diye camı dam açtırmıyor uyurken.

Bu arada teşekkür ederim aşkımın doğum gününü kutladığın için a.s.

oh saatler olsun benim kaşlarda aldı başını gidiyor kuaför uzak eşim götürüyor oda bu hafta sürekli çalışıyor hiç boş vakti yok artıkın haftaya düşünüyorum ama sadece kaşımı
bugün bend eçok gerginim genel gerginlikmi yoks acanını sıkan bişeymi var canım ?

petrik geçmiş olsun canını sıkma herşeyin kontrol altınd ave naormal gitmesi için gerekli olna yapılıyor gebelik önceside şeker vardı demişsin o zaman nasıldı durmun
aida doktordan güzel haberle gel canım geçmiş olsun sanada

geçen gebelik lekesi sorulmuştu sanırm yüzümde bişey yok ama iki göğsümünde koltuk altına doğru olan bölümde kahverengi leke oluşmuş

derya gerçekten mi?
ne çalyım eylem bir önerin var mı? çok fenayım cidden..evde olsaydım diyemiyorum ev de dağınık..püfüfff

deryacım bilmiyorumkine niye beleyim ben..bir hoşum,acayibim,ağlamaklıyım,tahammülsüzüm:a015:

hatıracım ne bileyim sıcaklardan galiba..mayıştım kaldım..topikte sessiz..eve gidip yatasım var aslında..gerçi evde çok iş var yapılcak, herşey üstüme üstüme geliyor....haftaya erteledim onu da..yalnızım dostum yalnıızım..bi iki işçim var arada görüyom onları o kadar..

derya döktürmüşsün..:)))))))))))
sıkıntıdan bacım bende çatlıyacağım bugün az gülelm dedim

gerçekten göbeğinizle niye şaştınız kızlar ya bacak kutu filan tamamda göbeğinizi ellemeyin yani ha hep alıyorduysanız olur ma sezeryanla ilgisi yok göbek tüylerinin
aynen bu gün rüyamd ababamın öldüğünü gördüm nasıl ağlıyorum hıçkırıklarala gecede uyuyamamıştım sabah ezanı okunuyorud anca uyudum ondada bu rüyayı gördüm uykusuzluktan ayılamadımda kendi hıçkırığımı hissediyorum am uyanamdaım zar zor uyandım gözlerimde yaş hala içimi çekiyoru mallahım rüyası bile kötü geceinden ver rabbim :Saruboceq:

Kızlar yaa, ayaklarım çok fena şişşş.. Hem de daha sabahtan!! Yaa napayım ben şimdi bütün gün yatılmaz ki????

Günaydın herkese,
dün endokrine gittim, ölçümleri yüksek buldu ufak bir doz insülin verirecem ama 10 gün

bu arada yarın sabah BAKIRKÖY PAZARINA GİDİYORUM GELMEK İSTEYENLERE DUYRULUR : ))

Geçmiş olsun petrikim yaaa.. Neyse ki bunlar çözümü olan şeyler. Zaten az kaldı bak :) Çok yakında sıpalar kucağımızda inşallah :)

Pazara ben de geleyim mi? Ordan ELif'e uğrar bi merhaba deriz :)

Geçmiş olsun aidacım. Ben de sarma gibi sarınıp örtünürüm. Terden sırılsıklam olsam da, hava 45 derece olsa da, incecik bir çarşaf bulup onu örtünürüm. Gecelik giyme bari şort giy de kasıklarını sıcak tutsun...

Ay hem ne terbiyesizlik... Bana bir teklifte bulundu gadın, dudağım uçukladı. Ben bile şu azgın halimle onun kadar terbiyesiz olamam :dilcikar:

Görüşlerin için çok teşekkürler. Ben inanıyorum ki, bir gün bir şekilde bir araya geleceğiz. Seneye İstanbul'daki hatunlarla görüşme planım var mesela. Yazın kesin gideriz. Sen de gelebilsen azcık şöyle eteğimize...

Ne desem bilmiyorum ki... Ev taşımak kolay bişi değildir zaten bebeem. 4 defa taşındım şu 5 sene içinde. Her ne kadar gittiğim yerler daha iyi olsa da, hep bir buruluyor insanın içi.. Bir de ufak aksilikler...

Saçını da yıkat bari kuaförde. Ben en çok saçım pis olunca rahatsız olurum :)

İZMİR BULUŞMASI FOTOLARI ile ilgili yorum yapan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. O sizin güzelliğiniz efemmm...

sanırım son dönemler daha da zorlu oluyor hamilelikde..inşallah doğum sonrası böyle olmayız..elimden geleni yapacağım..o güzelim günlerde mutlu olmak ve bebeğimi de mutlu etmek istiyorum.

Oy oy oyyy. Evde bi dizi film yada sinema filmi izle ha olmazmı bende işyerinde kaç gündür uyukluyodum işte yoktu. Evden dvd getirdim supernaturel onu izliyorum ohh ne uyku kaldı ne mayışıklık. Valla içim geçiyodu kafamı masaya koyuyodum allahtan bi çıtırtıda gelirim kendimede yakalanmadım müdüre.

Valla benim evdede kedi eniğini kaybetse bulamazdı. Allahtan kayınvalidemle kayınpederim olaya el attı . Şöyleki onlar halı yıkamaya geldikleri için geçen hafta bizde mecburen toparlandık eşimle ev düzene girdi şükür bu haftada camları silersem iyi. Pazartesiden sonra doğuma kadar kayınvalidemlerde kalcaz ara ara kaçıp evime gelirim tabiki benide onun sıkıntısı sardı bakalım nolucak.Atla gel desem gelemezsin biliyorum ama ben seni yaşıyorum seninleyim ve tekkk:))). iştesin gelemezsin biliyorum e o zaman napmalı netten bi şeyler izle oyalan canımcım ya. Aklıma başka bi şey gelmiyoki.

amin güzelim..ömrünü uzatmışsın derler..

Eyleemmmm, aşkollll !! Niye yavru, sen benim albümüme bak bi! bi bak... Orda doğumgünü fotolarım var Bak orda şiş değilim :) Napayım, hep uyku hep uyku.. :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…