2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Umarım ciddi bir şeyin yoktur. Geceler sıcak, vücudumuzdan ateş çıkıyor.Ben de örtünmeden yatıyorum. .

bende gecelik kıcıma cıkıo afedersiniz ama ustumde bi carsaf olur. bedenim cok sıcakmıs esime dokununca bile ates cıkıo dio ellerinden diorum anla beni tum bedenim yanıo iste o bir basta ben bir basta yatıos o yorgan ben carsaf :) ama sabaha karsı bi bakıom bende girmisim yorgaanın altına carsafımda tortop olmus bacaklarımın arasına yastık niyetine koymusum:)

sular gelmis bulasık makinasını doldurdum hemen actım makinayı, şimdide ben gircem dusa biraz kendime geleyim ya bugun ne hareket nebisey hep uyudum uzandım saf gibi oldum hava kapalı ruzgarlı cok sıkıcı cokkk

Herkese merhabalar,bugün herkes ayrı bir sıkıntılı galiba. Benim de ayaklarım şiş, nefes almakta zorlanıyorum, sanki aldığım nefes içeriye gitmiyor, yetmiyor gibi geliyor.. Bebişim büyüdükçe bunlar olacak herhalde..

Denizyıldızı, hamileliğimin 5 ayında benimde sol göğsümde ağrı vardı, aynı dediğin gibi bıçak saplanması gibi oluyordu, kontrole gittiğimde doktora söyledim ama gebelikte çekilecek olan meme usg çok anlamlı değil, büyük ihtimalle süt bezlerindeki hareketlenmeden oluyordur demişti. Sonraki ayda aynı şeyler sağ göğsüme de oldu. Şimdi arada olup geçiyor.

deryacım gitmişsin.bacaklarımı falan almam lazımdı canım ondan yazamadım...

ev sahibi kirayı artırırsa sanırım biz de taşıncaz..onun sıkıntısı da var ben de.
şerrrrefsiz ev sahabıları
sular gelmis bulasık makinasını doldurdum hemen actım makinayı, şimdide ben gircem dusa biraz kendime geleyim ya bugun ne hareket nebisey hep uyudum uzandım saf gibi oldum hava kapalı ruzgarlı cok sıkıcı cokkk

benim yerime de çim...mis ol da gel..bir eve atsam kendimi..

Bu konuda çeşitli rivayetler var:) Bi kaç arkadaşımız alınıyor göbek tüyleri demişti ama kimlerdi hatırlayamıyorum.
Rüyanada ayır olsun diyelim canım hayır olur inşallah.Mercimekiminde dediği gibi ömrünü uzatmışsın derler.

hatıra sen silme camları eşin silsin

Eşim silicek canım, sağol düşünceli arkideşim :1hug:
ınşallah taşınmak durumunda kalmazsınız tabi evden memnunsanız. Bu halde çok zor olar. Bebiş ele avuca geldiğinde inşallah gönlünüze göre bi yer bularsınız.
Unutmadan benimde sol göz çukurumun hemen altında 1 ayı geçkindir bi karalık var gebelik lekesi dedikleri şeyden işte.

Eyleemmmm, aşkollll !! Niye yavru, sen benim albümüme bak bi! bi bak... Orda doğumgünü fotolarım var Bak orda şiş değilim :) Napayım, hep uyku hep uyku.. :umursamaz:

a.s Tamam tamam baktım fark görülmüştür.

Ben üstüme bi şey giyemiyorum göğüsler fora zaten iricelerdi iyice büyüdüler terliyo çok sonra kaşı ha kaşı gündüz nerdeyse hep kapandalar bari gece rahat kalsın yavrucaklar çok işimiz var daha onlarla salıyorum bende.

Son düzenleme:
minnoslar selam iki dk ogle molosanida girdim..
moral veren tum arkadaslara tesekkurler, insallah iyi atlaticam 2 saat sonra:)) buarada Teo'da strese girdi, hic durmuyor...cok bunalirsam doguruyor numarasi yaparim, ustume gelmezler:))))
aksam gorusuruk, muck...

teşekkürler cnm opuyorumnanaktan zaten doktorumu aradım o da rahatlattı... tüh eşim nekadar da sevinmişti gidiciyim diye :)))

teşekkürler cnm opuyorumnanaktan zaten doktorumu aradım o da rahatlattı... tüh eşim nekadar da sevinmişti gidiciyim diye :)))

kız ağzından yel alsın.hamile hamile konuştuğuna bak.allah korusun.eminim eşin senin gibi düşünmüyordur.senin hormonlar tavan yapmış maşallah...

allah yardımcın olsun.atlatacaksın inşallah...

inşallah kuzu ya inşallah..ben memnunum evden ev sahibi de bizden memnun ya bakalım artık..gözünü para hırsı bürümediyse yapmaz..500 veriyoz azmı..herkesler 400-450 arası ödüyo 2+1 e..
benim lekeleri de bi tek ben farkediyorum..herkes yok gibi diyo ama ben bilmemmi suratımı..hafiften var yani..

Etrafındakilerin söylediklerine aldırma sen güzelim. Ağzı olan konuşuyor sanki en iyisini kendileri biliyormuş gibiklava:Ben doktora ilk gittiğimde şekerin %90 ihtimalle doğumdan sonra normale döneceğini, insülin kullanmak zorunda kalsam bile bunun geçici bir durum olacağını ve hiç canımı sıkmamam gerektiğini söylemişti doktor. İçimi çok rahatlatmıştı çünkü başıma gelecekleri hiç bilemediğimden oldukça stresliydim o dönemde. Sonuçta söz konusu olan bebeğinin sağlığı. Şimdi kendini zorladığın halde şekerini düşüremiyorsun. Belki de insülin gerçekten de rahatlatacak seni. Bebeğinin daha sağlıklı bir ortamda büyüdüğünü bilerek için daha rahat edecek belki. Hiç sıkma canım sen kendini:1hug:
Anam kim yaptı bunu, Allah iyiliğinizi versin gülmekten yarıldım. Evrişim sen de çok güzel çıkmışsın, çakma Afgan güzelim benim :roflol:
Ben yaptım:jeyyar:

Kuzucuğum sabah gördüm mesajını, sen yoksun diye birşey yazamadım. Bilirim o kongre-sunum-poster stresini. Allah kolaylık versin tatlım. Ben böyle durumlarda hep şöyle düşünürüm: O benim çalışmam. Kimse benden iyi bilemezyerimseniben

:roflol:

Aaaa Allah korusun, aklına getirme öyle şeyler delikafadulden
İster istemez hepimizin aklına geliyor tabi olumsuzluklar ama, yok yok bişey olmaz, bebişlerimiz olacak daha, onları büyütücez, nereye gidiyosun vereliniortak

Esram çingenem, ne güzel şeyler yazmışsın benim hakkımda (kasıntı kısmına bozuldum ama çaktırmıyorumnaniknanik). Beni yüzeysel tanıyanlar hep öyle zannederler zaten. Ama öyle ortalara çıkıp da kendimi göstermeye çok merakım yoktur. Önce karşımdakini tartarım, sonra serilirim ortaya. Ne mutlu ki sen insanın kendisini karşısında olduğu gibi hissettiği insanlardan birisin. Biz de ne isek onu gösterebildik sana. Bir an geldi, geyiğin dibine vurduk, bir an geldi memleketi kurtardık bir politikacı edasıyla. Her konuda muhabbet edebilen insanlar genelde boş konuşur. Sen onlardan da değilsin, bayıldım vallahi. İçi-dışı bir, güleç,geniş (mecazi anlamda) ve kooocaman göbeklialkisalkisalkis

petrik canım sıkma canını gebelik.org da okumuştum normale dönüyor şeker doğumdan sonra ama yaşlılığımızda şekere yakalanma riskimiz maalesef 10 kat artıyormuş. her 6 ayda bir mutlaka kontrol ettirmeliymişiz doğumdan sonra da. insülin için de sakın üzülme. bebeğin senin şekerin yükseldikçe şekerini düşürüp sana yardımcı olmak için insülin salgılıyomuş ve doğunca vücudu alıştığı için aniden şekeri düşebiliyormuş. sen insüline başlarsan bebiş çok rahat edicek zaten cok az kaldı hayırlısıyla kucağımıza almaya. sakın sıkma canını burkonun da dediği gibi tarçına da başlayalım biz. bak hatun dondurmaları götürüyor şeker 84 çıkıyor :)) benimde 140 ın altına pek inmiyor herşeyi sayılı yiyiyorum ama napalım geçicek bunlar da canım...

Maşallah de güzelim be:kedi:İnşallah odur benim de şekerimi düşüren, size de yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…