kız ağzından yel alsın.hamile hamile konuştuğuna bak.allah korusun.eminim eşin senin gibi düşünmüyordur.senin hormonlar tavan yapmış maşallah...
Aaaa Allah korusun, aklına getirme öyle şeyler delikafadulden
İster istemez hepimizin aklına geliyor tabi olumsuzluklar ama, yok yok bişey olmaz, bebişlerimiz olacak daha, onları büyütücez, nereye gidiyosun vereliniortak
denize girme şansı olan kızlar değerlendirin kaçmaz yani İstanbul çok sıkıcı
sen de haklısın avatarımdaki fotoyu altınolukta çektirmiştim altınolukta olsaydım beraber giderdikkkaydirigubbakcemile3ama yalnız gidilmiyor ki! hemde ayaklarım çok şişiyor benim ya deniz suyuda tuzlu değil mi bende ters tepki yapıyor :1no2:
şerrrrefsiz ev sahabıları
benim yerime de çim...mis ol da gel..bir eve atsam kendimi..
Ben üstüme bi şey giyemiyorum göğüsler fora zaten iricelerdi iyice büyüdüler terliyo çok sonra kaşı ha kaşı gündüz nerdeyse hep kapandalar bari gece rahat kalsın yavrucaklar çok işimiz var daha onlarla salıyorum bende.
yauuu, ben bu suyun tuzunu az mı koydum acaba? Pek inmedi ayaklarım??
aaaaaaaaaaa kayra gelmyormusun sen konyaya. neden ki ne oldu neden gelemiyorsun???:uhm:
bak olmadı şimdi.inşallah gelirsin de herşey gönlüne göre olmus olur.
Çk pervin. Vileda kovama zeytinyağı koyamam valla :)
Çk pervin. Vileda kovama zeytinyağı koyamam valla :)
benim her daim salık artık bol bisi giyersem dısarı cıkarkende takmıorum oyke cok asırı dobarık deiller sutyen takınca terlio ve pişio kasınıo takmayınca hersey yolunda
bugün herkes hasta bende vallahi bütün gün sersem gibiydim hep uyudum desem yeri var uyudum uyandım kafam kazan olmuş midem de cayır cayır yanıyor sıcaklar başladığından beri yürüyüşleri aksatmaya başladım nolcak böyle bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?