2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yok cnm yok şaka yaptım ben 9 canlıyım bişey olmaz bana biliyor zaten

sıcak halsizim canım çooooooooooooooooooooooook sıkılıyor.zaman geçmiyor.bunaldım..yoğurt yemekten süt ve su içmekten nefret ediyorum...

slm kızlar nasılsıız bakalım?
izmirliler buluşması olmus hemde esrada gitmiş.tatile izmire gitti demek kayınvalidesimi ne gidecekti atlattı demek..resimlerde kıskandıracak kadar güzel.
he bu arada esra bencede o kadar kilo alıs gibi görünmüyorsun yahu.yada sen cok abarttın kendini aşırı tombiş bişi bekliyordum ben.

aftabru dergiye cıkmaya karar vermiş ne dergisiydi o acep baksak resimlere.ağustos sayısında çıkacakmıs sanırım.

herkes iyidir inşallah sorun yok değilmi kızlar.

aaaaaaaaaaa kayra gelmyormusun sen konyaya. neden ki ne oldu neden gelemiyorsun???:uhm:
bak olmadı şimdi.inşallah gelirsin de herşey gönlüne göre olmus olur.

şerrrrefsiz ev sahabıları

benim yerime de çim...mis ol da gel..bir eve atsam kendimi..

çimdim çimdim topladım kendimi yemeklerimide yaptım

benim her daim salık artık bol bisi giyersem dısarı cıkarkende takmıorum oyke cok asırı dobarık deiller sutyen takınca terlio ve pişio kasınıo takmayınca hersey yolunda

yauuu, ben bu suyun tuzunu az mı koydum acaba? Pek inmedi ayaklarım??

birazda zeytinyagı damlat . tuzu bol koysaydın ama suyun soguk olması konusunda kararsızım ılık olması gerekio kanımca

aaaaaaaaaaa kayra gelmyormusun sen konyaya. neden ki ne oldu neden gelemiyorsun???:uhm:
bak olmadı şimdi.inşallah gelirsin de herşey gönlüne göre olmus olur.

canım belli değil.doktorum ve mehmet çolakoğlu izin vermedi.iki gün önce aradım 35.haftaya girince ara dedi.şimdi riskli yolda birşey olursa yazık olur dedi.ayın 30 unda görüşelim dedi.bakacağız artık.hayırlısı canım ya....

Çk pervin. Vileda kovama zeytinyağı koyamam valla :)

ay bende vileda kovasına koyuyom ayaklarımı cok sisince ama zeytinyagıda koyuyorum napayım. temizlemek icinse icine biraz camasır det ile camasır suyu koyup su ile doldururken kopurtup klozete dokuyorum:) elimi suremiorum ama ayaklarımı koyuyorum :)))))))))

bugün herkes hasta bende vallahi bütün gün sersem gibiydim hep uyudum desem yeri var uyudum uyandım kafam kazan olmuş midem de cayır cayır yanıyor sıcaklar başladığından beri yürüyüşleri aksatmaya başladım nolcak böyle bilmem

benim her daim salık artık bol bisi giyersem dısarı cıkarkende takmıorum oyke cok asırı dobarık deiller sutyen takınca terlio ve pişio kasınıo takmayınca hersey yolunda

Ah ah benimkide dobarık olmayaydıda salsaydım her daim . Benim dışarda sütyen takmamam demek karşı yönden gelen bayan olsun erkek olsun gözlerini göğüslerimden alamaması demek. Göbek göğüs arasında mekik dokurlar şaşı olurlar Allah muhafaza :))

bugunumuz aynı gecmis mavisim al bendende okadar ... ne egzersiz ne yuruyus yapasım var uyudum kalktım yemek yedim vs aksamı ettimde bakalım sabahı nası edicembenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…