Ah ah benimkide dobarık olmayaydıda salsaydım her daim . Benim dışarda sütyen takmamam demek karşı yönden gelen bayan olsun erkek olsun gözlerini göğüslerimden alamaması demek. Göbek göğüs arasında mekik dokurlar şaşı olurlar Allah muhafaza :))
:teytey:biz bugün 34. haftamıza girdik 35.haftadan gün aldık sezeryan tarihine görde 33 günümüz var kızlarrrrrrrrrrrrdelikafadulden:sm_cool:
sağol jenny benim korkum baba tarafımda herkeste şeker hastalıgı var umarım bende olmazcanım şeker çıkar hamilelikte çok iyi biliyosun sakın kendimi üzeyim deme - sen sağlıklı beslenmene devam et - umarım hamilelikten sonra geldiği gibi gider şeker sorunun
biliyorum insulini babamın koluna ben vururdum iğneyitarcınla ilgili
tarcın cok besleyici ve yararlı sekeride dusurucu ama aksam katarsanız uykunuz kacar acayip bi uyku kacırıcı. hatta sabah uykunuz acılmazsa cayınıza cubuk tarcın atın die okumustum . o yuzden dikkat edin derim zaten uykusuzuz :))
petrikcim canım insulinin ucu cok ince canın acımaz umarım ama bebisin saglıgı icin herseyi yapacak durumdayız ins gebelikten sonra dusecek hayatım.
Sağol Elta diyetin dışına çıkmadım hiç yinede yüksek, ben çok dikkat ediyorum, canım neler istiyor bi bilsenGeçmiş olsun. Kendini toparlayıp doktorunun dediklerini uygula.İnsülin sayesinde için daha rahat olacaktır, şekerin bebeğini etkilemesini engelleyeceksin.Az zamanımız kaldı, yakında kavuşacağız inşallah bebeklerimize.
teşekkürler eylem iyi olucaz inş.Canım çok geçmiş olsun. İnşallah 10 gün sonra düzene girer sıkma canını çaresi olan bi durum kendini üzüpte zıplatma şekerini annesi :
Sağol Derya, yok yalnış olmuş önceden varmı yokmu bilmiyorum tahminen vardı galiba diyorum umarım geçerpetrik geçmiş olsun canını sıkma herşeyin kontrol altınd ave naormal gitmesi için gerekli olna yapılıyor gebelik önceside şeker vardı demişsin o zaman nasıldı durmun
aida doktordan güzel haberle gel canım geçmiş olsun sanada
Sağol canım evet çok az kaldı insülinle daha iyi olacak en azından yüksek şeker bebeğime zarar vermeyecek obez olmayacak oğluşKızlar yaa, ayaklarım çok fena şişşş.. Hem de daha sabahtan!! Yaa napayım ben şimdi bütün gün yatılmaz ki????
Geçmiş olsun petrikim yaaa.. Neyse ki bunlar çözümü olan şeyler. Zaten az kaldı bak :) Çok yakında sıpalar kucağımızda inşallah :)
Pazara ben de geleyim mi? Ordan ELif'e uğrar bi merhaba deriz :) ...
Etrafındakilerin söylediklerine aldırma sen güzelim. Ağzı olan konuşuyor sanki en iyisini kendileri biliyormuş gibiklava:Ben doktora ilk gittiğimde şekerin %90 ihtimalle doğumdan sonra normale döneceğini, insülin kullanmak zorunda kalsam bile bunun geçici bir durum olacağını ve hiç canımı sıkmamam gerektiğini söylemişti doktor. İçimi çok rahatlatmıştı çünkü başıma gelecekleri hiç bilemediğimden oldukça stresliydim o dönemde. Sonuçta söz konusu olan bebeğinin sağlığı. Şimdi kendini zorladığın halde şekerini düşüremiyorsun. Belki de insülin gerçekten de rahatlatacak seni. Bebeğinin daha sağlıklı bir ortamda büyüdüğünü bilerek için daha rahat edecek belki. Hiç sıkma canım sen kendini:1hug:
petrik canım sıkma canını gebelik.org da okumuştum normale dönüyor şeker doğumdan sonra ama yaşlılığımızda şekere yakalanma riskimiz maalesef 10 kat artıyormuş. her 6 ayda bir mutlaka kontrol ettirmeliymişiz doğumdan sonra da. insülin için de sakın üzülme. bebeğin senin şekerin yükseldikçe şekerini düşürüp sana yardımcı olmak için insülin salgılıyomuş ve doğunca vücudu alıştığı için aniden şekeri düşebiliyormuş. sen insüline başlarsan bebiş çok rahat edicek zaten cok az kaldı hayırlısıyla kucağımıza almaya. sakın sıkma canını burkonun da dediği gibi tarçına da başlayalım biz. bak hatun dondurmaları götürüyor şeker 84 çıkıyor :)) benimde 140 ın altına pek inmiyor herşeyi sayılı yiyiyorum ama napalım geçicek bunlar da canım...
anaaaaaa yemin et
of ya beni bi ter bi heycan bastı şimdi - nasıl ya 33 gün dediğin şuracık hemen gelir şimdi
Allahım inşallah hepimizin doğumu en güzel şekilde geçer - ama ben zaman daraldıkça paniklemeye başlıyorum
:teytey:biz bugün 34. haftamıza girdik 35.haftadan gün aldık sezeryan tarihine görde 33 günümüz var kızlarrrrrrrrrrrrdelikafadulden:sm_cool:
canım belli değil.doktorum ve mehmet çolakoğlu izin vermedi.iki gün önce aradım 35.haftaya girince ara dedi.şimdi riskli yolda birşey olursa yazık olur dedi.ayın 30 unda görüşelim dedi.bakacağız artık.hayırlısı canım ya....
aa çok az kalmış negüzel ilk kim kavuşacak yavrusuna merak ediyorum Kaçakkedi 34.haftada sezeryan olacaktı ayys çok heyecanlı :CüvCüv::teytey:biz bugün 34. haftamıza girdik 35.haftadan gün aldık sezeryan tarihine görde 33 günümüz var kızlarrrrrrrrrrrrdelikafadulden:sm_cool:
petrikcim bu sabha aklımdan geçtin..şekerin nasıl gidiyor diye?Günaydın herkese,
dün endokrine gittim, ölçümleri yüksek buldu ufak bir doz insülin verirecem ama 10 gün daha ölç son duruma bakarız ama insülin alırsın dedi :sinifsinif: en azından test sonuçları iyi çıkmış, sabah açlık ve toklukları çok yüksek buldu domates salatalık yumurta peynir yiyorum daha ne yiyeyimki? senağlama çok moralim bozuldu galiba gebelikten öncede vadı bende şeker inşallah doğumdan sonra geçer
gözlerim uzağı iyi görmüyor diye göz doktoruna da gittin medical park hastanesinde doktor az ilgilendi verdi yüksek nurmara gözlükleri 1,25 kullanıyordum 1,75 verdi almadım inanmadım, başka göz doktoruna ve endoktirne sordum gebelikden göz kusuru artarmış şekerden de artarmış, en iyisi doğumdan 3 ay sonra tekrar doktora git daha sağlıklı olur dediler iyiki almamışım ilk doktorun verdiği gözlüğü
şimdi geçmişi okuyayım
bu arada yarın sabah BAKIRKÖY PAZARINA GİDİYORUM GELMEK İSTEYENLERE DUYRULUR : ))
buraya yazınca bende şaşaırdım ya bi heyecan bastı kafamçokkarıştı:1shok:
rabbim hayırlısıyla o günlere eriştir hapimizi
maşallah darısı başımıza zemuszemussakaleyn ya benide heycan basıo walla . simdi feyste bi arkadasım dogurmus onun bebeginin resimlerine baktım nası guzel bi kavusma kız 1 haziranda son haftam yazmıs 2 haziranda bebek dogmus :))
alkisalkisalkisBugün 30.haftamız bitti teyzeleri....Allah'a çok şükür...hihoyyyt
aa çok az kalmış negüzel ilk kim kavuşacak yavrusuna merak ediyorum Kaçakkedi 34.haftada sezeryan olacaktı ayys çok heyecanlı :CüvCüv:
ya biliyorum hala çok erken böyle bişey için ama tablo yaparmıyız bizde ( temmuz annelerinde görmüştüm) kimin nezaman nasıl kaç kilo doğum yaptığını?
ayyyy ne güzel 34 ü bitirmek insan daha bir oh cekiyordur.ben şimdiden pskolojik olarak rahatım sen 34 olunca epey yük azalmıstır yani heyecan oluyorda yaşama şanslarıda artıyor ya o açıdan yani.temmuz ayı girince ne olur acaba.ayın 15 ine kadar temmuz annelerinin heyecanına bakar sonra kendi haberlerimizle heyecanlanırız herhalde.
35+2 de son kutucuğa geçiliyor kızlar haberiniz olsun
oğluma isim bulamıyorum aslan kesin kaldı ablamız ve duyan herkes onaylıyor ama ben ikinci isimde istiyorum bi fikir verin aslana uyacak şöyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?