2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

:teytey:biz bugün 34. haftamıza girdik 35.haftadan gün aldık sezeryan tarihine görde 33 günümüz var kızlarrrrrrrrrrrrdelikafadulden:sm_cool:

Ya benim okadar çok işim var aptal adamlar getirmediler kızımın odasını - bebek için aldığım herşey poşetlerin içinde duruyo bir başka odanın (misafri odasının) ortasında yığılı bir şekilde - hepsi yıkancak kurutulcak ütülencek dizilcek - işim başımdan aşkın ama elim kolum bağlı bekliyorum
Bir misafir gelse davet edeceğim oda yok valla
Az önce internetten bebek şekerleri için malzeme siparişi verdim salı geçecek elime - onları da yapmam lazım bi yandan ama böyle ev dağınık olunca hiç bişeyin ucundan tutasım gelmiyo valla
Daha bütün evimin perdeleri yıkanıp asılcak - her ilkbahar yaptığım şeyi erteledim de erteledim bu sene - şimdi bu sıcaklarda nasıl olcak bilmiyorum of ki ne of Benim sadece yatasım geliyo işleri kim yapacak hiç bilmiyorum
Oda gelse en azından o hevesle işi bir uçtan tutmuş olacam ...

:teytey:biz bugün 34. haftamıza girdik 35.haftadan gün aldık sezeryan tarihine görde 33 günümüz var kızlarrrrrrrrrrrrdelikafadulden:sm_cool:

anaaaaaa yemin et
of ya beni bi ter bi heycan bastı şimdi - nasıl ya 33 gün dediğin şuracık hemen gelir şimdi
Allahım inşallah hepimizin doğumu en güzel şekilde geçer - ama ben zaman daraldıkça paniklemeye başlıyorum

canım şeker çıkar hamilelikte çok iyi biliyosun sakın kendimi üzeyim deme - sen sağlıklı beslenmene devam et - umarım hamilelikten sonra geldiği gibi gider şeker sorunun
sağol jenny benim korkum baba tarafımda herkeste şeker hastalıgı var umarım bende olmaz

biliyorum insulini babamın koluna ben vururdum iğneyi
sabah moralsizdim ama şimdi iyiyim bebeğim için katlanırım herşeye

Sağol Elta diyetin dışına çıkmadım hiç yinede yüksek, ben çok dikkat ediyorum, canım neler istiyor bi bilsen

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah 10 gün sonra düzene girer sıkma canını çaresi olan bi durum kendini üzüpte zıplatma şekerini annesi :
teşekkürler eylem iyi olucaz inş.

Sağol Derya, yok yalnış olmuş önceden varmı yokmu bilmiyorum tahminen vardı galiba diyorum umarım geçer

Sağol canım evet çok az kaldı insülinle daha iyi olacak en azından yüksek şeker bebeğime zarar vermeyecek obez olmayacak oğluş
Tabi gel pazara birlikte gidelim, sonra Elif'e uğrarız gitmişken bebişlerede bakar çok seviyo bebişi incelemeyi : ))

Burcu teşekkürler canım negüzel özetlemişsin işte böyle düşünmem gerekiyor çok moral verdin öperim opuyorumnanaktan

Teşekkürler Güliz benimde senin gibi 140 ın altına düşmüyor hele sabahları 165 civarı malesef, dondurma pasta kek görüyorum rüyamda :)) insülin alınca dondurma yiyebilirmiyim acaba CADIARZU doktora sorayımm :icecream:

Dün akşam şekerime rağmen dayanamayıp magnum dondurma yedim şu yeni çıkanından cnım çekiyordu çok şükür bişi olmadı şekerim normal sınırlarda çıktı.:lepi:

yahu en son sabah girip şöyle bir bakmaya calıştım sayfalar almış başını gitmiş.....şimdi tekrar geçmişi hızlı hızlı okumaya....

buraya yazınca bende şaşaırdım ya bi heyecan bastı kafamçokkarıştı:1shok:
rabbim hayırlısıyla o günlere eriştir hapimizi

sakaleyn ya benide heycan basıo walla . simdi feyste bi arkadasım dogurmus onun bebeginin resimlerine baktım nası guzel bi kavusma kız 1 haziranda son haftam yazmıs 2 haziranda bebek dogmus :))

Taze Burcu soğuk suya tuz koyup dinlendir ayaklarını bana öyle söylediler hemen geçermiş

Buluşma fotolarınızda çok güzel çıkmış imrendim keşke bende orda olsaydım

anladım cnm doğru senin gunun benden ileri ben hep kendime göre hesaplıyorum ya tam zamanında geliyor diyorum sınırda.halbukı sen daha ileri haftadasın ve senın risk artıyor.hayırlısı neyse o olsun canım.

35+2 de son kutucuğa geçiliyor kızlar haberiniz olsun
oğluma isim bulamıyorum aslan kesin kaldı ablamız ve duyan herkes onaylıyor ama ben ikinci isimde istiyorum bi fikir verin aslana uyacak şöyle

aa çok az kalmış negüzel ilk kim kavuşacak yavrusuna merak ediyorum Kaçakkedi 34.haftada sezeryan olacaktı ayys çok heyecanlı :CüvCüv:

ya biliyorum hala çok erken böyle bişey için ama tablo yaparmıyız bizde ( temmuz annelerinde görmüştüm) kimin nezaman nasıl kaç kilo doğum yaptığını?

petrikcim bu sabha aklımdan geçtin..şekerin nasıl gidiyor diye?
niye bir turlu kontrol altına alınmadı senin bu degerler?evde kendin olçmuyormusun?diyetine mi dikkat etmiyorsun bakiyim?

buraya yazınca bende şaşaırdım ya bi heyecan bastı kafamçokkarıştı:1shok:
rabbim hayırlısıyla o günlere eriştir hapimizi

ayyyy ne güzel 34 ü bitirmek insan daha bir oh cekiyordur.ben şimdiden pskolojik olarak rahatım sen 34 olunca epey yük azalmıstır yani heyecan oluyorda yaşama şanslarıda artıyor ya o açıdan rahatım yani.temmuz ayı girince ne olur acaba.ayın 15 ine kadar temmuz annelerinin heyecanına bakar sonra kendi haberlerimizle heyecanlanırız herhalde.bu arada bende sezeryan tarihin göre 42 gün kaldı.

Son düzenleme:
sakaleyn ya benide heycan basıo walla . simdi feyste bi arkadasım dogurmus onun bebeginin resimlerine baktım nası guzel bi kavusma kız 1 haziranda son haftam yazmıs 2 haziranda bebek dogmus :))
maşallah darısı başımıza zemuszemus
Bugün 30.haftamız bitti teyzeleri....Allah'a çok şükür...hihoyyyt
alkisalkisalkis
aa çok az kalmış negüzel ilk kim kavuşacak yavrusuna merak ediyorum Kaçakkedi 34.haftada sezeryan olacaktı ayys çok heyecanlı :CüvCüv:

ya biliyorum hala çok erken böyle bişey için ama tablo yaparmıyız bizde ( temmuz annelerinde görmüştüm) kimin nezaman nasıl kaç kilo doğum yaptığını?

heyecan dorukta artık kızlarsositososito:sm_cool::teytey:hihoyyytturkbayragiağustos tosunları geliyor
bizde liste yapsakta kim ilgilenirki naısl yapılıyor kine vereliniortak

ayyyyyy bende duşa gireyim bari biraz rahatlayayım.çok şükür şişliğim çok yok ama ağrılarım çok duş iyi geliyor.eşim hiç masaj yapmıyor yapayım diyor unutturuyor sonra uyuyor kendileri bn sabaha kadar inliyorum sonra.geçen gece sabaha karsı bi kramp girdi uyurken bağırarak uyandım eşimde doğum sancım tuttu diye bi kalktı oh olsun masaj yapmazsa öyle olur korkarsın işte.

esim aradı yuruyus yapalım biraz dio. içten ice acıo halime sanırım evde yanlızım aksama kadar. konu yok komsu yok arkadas yok . ben cıkıorum birazdan asagı inmem icin arar

gelgit cok guldum yorumuna canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…