2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

petrikcim bu sabha aklımdan geçtin..şekerin nasıl gidiyor diye?
niye bir turlu kontrol altına alınmadı senin bu degerler?evde kendin olçmuyormusun?diyetine mi dikkat etmiyorsun bakiyim?

Düşmiyor şekerim diyetin dışına çıkmıyorum tabiki, çok dikkat ediyorum sadece balık yiyince düşük çıkıyor o kadar, napalım diyetle düşmüyorsa insülin kullanıcaz

heh bu arada paylaşmadan duramayacağım.bu gece eşime bi baktım tabi yataktakı yastık sayıları fazla eşim yastıkların birini almıs karnının altına koymus bacakları hafif kırmıs falan neyse tam benım pozisyonda yatıyor malum benım karnım şiştikçe onunkide şişiyor göbeğide vr anlayacağınız.eşim gecede cok konusyor ya benım mehmet diye seslendim hamilemisin dedim evet diye basını salladı ne kadarlık dedim 8 dedi.sonra yüzündekı tebessümü bi görseniz 40 gün kaldı dedi sonra baba olacağım dedi.şimdi yok dedi.ne yok dedim bebek yok hiç dedi.sonra sağa dön abi dedi.galiba benım sorularımı araba kullanan biriyle konusuyor sandı.:roflol:çok tatlıydı ya kocişim kendinide hamiş sayıyor ya cok hoşuma gittiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bizde isim konusunda çok kararsız kaldık. aklımızdan geçenler berk berkay doruk çağan serhan burak ve kıvanç fakat en sonunda yapılan oylamalara göre kıvanç beğenildi bizde kıvançta karar kıldık tabi son anda bi değişiklik olmazsa

ben magnezyum kullanıyorum hiç kramp sorunum yok bi içmeyi unutayım ertesi gece hop hemen hopltıyor oh eşine ne iyi olmuş

Düşmiyor şekerim diyetin dışına çıkmıyorum tabiki, çok dikkat ediyorum sadece balık yiyince düşük çıkıyor o kadar, napalım diyetle düşmüyorsa insülin kullanıcaz

olsun canın sagolsun bebiş için herşeye deger...daha yuksek degerleri olanları biliyorum...şurada zaten ne kadar zamanımız kaldı ki hayırlısıyla bitince istedigimiz herşeyi yeriz inşallah

petrikcim canım sen kafayı fazla takma bu şekere sen taktıkça o şeker dahada fırlar benimde baba tarafı fuullll şekerli dedem halalarım babam hepsi şeker hastası özellikle babamın ileri derecede gözleri görmüyor ayak parmaklarından birkaçı kesik ama ben takmıyorum kafaya ailede var diye illaki bizde şeker hastası olcak halimiz yok sadece dikkat edicez mecburen bebişler için ama unutma stres heyecan şekerin düşmanı sakin ol kafayı takmamaya çalış diyetinede devam et bak gör doğumdan sonra şekerin şsi kalmayacak sonuçta bebişin kilosu falan normal diilmi doktorlar ne diyor çok kilolumu diyor sonuçta herşey yolunda diilmi

ayyyyy çok uzun zaman olmus topikte takılmayalı öslemişim yahu sizleri ama duşa grmem gerek ve reçel yapacağım.ama kapatmayacağım kızlar arada bakarım yıne.kardeşim 1 hafta daha burda kandırdım daha kalacak hatta 10 gun burda desem yeridir.kardeşim gittikten 3 hafta sonrada annem gelir.sonrada oğluşum yağızım gelir..

Ayy deryam yaa :) Ne kadar az kaldı :)

Hiç, ne yemek yapasım var, ne duşa giresim, ne de başka bişi... BÖööle çöktüm

:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

tazem geçen yazki halim şimdi saçların yarısı kahve yarısı sarı, yüzümde ufak ufak lekeler bende baktıkça ah ah diyorum valla resmime :)
burkocum 41,5 kere maaşallah sana da, hep alt sınırda olsun şekerin inşallahhhh :)
gelgit bende eşin gibi sürekli konuşurum rüyamda ama çok tatlıymış gerçekten, eşlerimiz de sabırsızlanıyo artık benimki daha cok biran önce doğsa da eski halimize dönebilsek deyip duruyo, farkında değil doğunca olacakların :) arada da bakıp bakıp karnıma sen anlarsın hamile olmaktan deyip inanamıyo. Allah başımızdan eksik etmesin onları...

33 haftayı geçenlere gıpta ile bakıyorum hepinize maaşallah kızlar. doktorum 33. haftayı görünce sorun çıkmaz bidaha dedi. ciğerlerinin gelişimi tamamlanıyomuş 2 kg ın üstünde de olursa küvez sorunu yok ki çoğumuzun o haftalarda 2 nin üstünde olacak bebişleri...

Oyyyy, eşime okudum. Çatladık gülmekten :))) Ama çok tatlı gerçekten...

maviş bizde öyleyiz erkek isim seçeneği epey az eşim yeni moda isimleri sevmiyor aslında çınar ve ayaz gibi isimler benim hoşuma gidiyor ama o istemediği için diretmiyorum. bizde alperen ve kerem arasında kararsısız hala.

gelgit cok sevimli ya :)) sanada eglence cıkmıs yani gercekten cok guldum

buarada yagmur cıktı bizim yuruyus yattı. neyse yarın cıkarım ben artık.

kızlar temmuz annelerinden biri doğum yapmış maşallah vallahi sıra geliyo bize ben tırstım

maviş satlarımız aynı seninle ne zaman gittin en son doktora kaç kg olmuş minik kıvanç 28+6 da gitmiştim ben 1352 gr dı.

:roflol::roflol: Gelgit çok güzel anlatmışsın, gözümde canlandı birden o hali, çok komik yaa :roflol::roflol:

Bende uyuyamadığım zamanlar onun paşalar gibi uyumasına dayanamıyorum bazen, hiçbişey yoksa bile sesleniyorum, eskiden olsa top atılsa uyanmazdı ama şimdi ismini söyleyince " hah, ne oldu, bişey mi oldu, sancımı geldi, ne oldu" diye telaşlı telaşlı kalkması çok hoşuma gidiyor :sm_cool: Kötümüyüm neyim :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…