petrikcim bu sabha aklımdan geçtin..şekerin nasıl gidiyor diye?
niye bir turlu kontrol altına alınmadı senin bu degerler?evde kendin olçmuyormusun?diyetine mi dikkat etmiyorsun bakiyim?
ayyyyyy bende duşa gireyim bari biraz rahatlayayım.çok şükür şişliğim çok yok ama ağrılarım çok duş iyi geliyor.eşim hiç masaj yapmıyor yapayım diyor unutturuyor sonra uyuyor kendileri bn sabaha kadar inliyorum sonra.geçen gece sabaha karsı bi kramp girdi uyurken bağırarak uyandım eşimde doğum sancım tuttu diye bi kalktı oh olsun masaj yapmazsa öyle olur korkarsın işte.
Düşmiyor şekerim diyetin dışına çıkmıyorum tabiki, çok dikkat ediyorum sadece balık yiyince düşük çıkıyor o kadar, napalım diyetle düşmüyorsa insülin kullanıcaz
Düşmiyor şekerim diyetin dışına çıkmıyorum tabiki, çok dikkat ediyorum sadece balık yiyince düşük çıkıyor o kadar, napalım diyetle düşmüyorsa insülin kullanıcaz
heh bu arada paylaşmadan duramayacağım.bu gece eşime bi baktım tabi yataktakı yastık sayıları fazla eşim yastıkların birini almıs karnının altına koymus bacakları hafif kırmıs falan neyse tam benım pozisyonda yatıyor malum benım karnım şiştikçe onunkide şişiyor göbeğide vr anlayacağınız.eşim gecede cok konusyor ya benım mehmet diye seslendim hamilemisin dedim evet diye basını salladı ne kadarlık dedim 8 dedi.sonra yüzündekı tebessümü bi görseniz 40 gün kaldı dedi sonra baba olacağım dedi.şimdi yok dedi.ne yok dedim bebek yok hiç dedi.sonra sağa dön abi dedi.galiba benım sorularımı araba kullanan biriyle konusuyor sandı.:roflol:çok tatlıydı ya kocişim kendinide hamiş sayıyor ya cok hoşuma gittiopuyorumnanaktan
Ayy deryam yaa :) Ne kadar az kaldı :)
Hiç, ne yemek yapasım var, ne duşa giresim, ne de başka bişi... BÖööle çöktüm
heh bu arada paylaşmadan duramayacağım.bu gece eşime bi baktım tabi yataktakı yastık sayıları fazla eşim yastıkların birini almıs karnının altına koymus bacakları hafif kırmıs falan neyse tam benım pozisyonda yatıyor malum benım karnım şiştikçe onunkide şişiyor göbeğide vr anlayacağınız.eşim gecede cok konusyor ya benım mehmet diye seslendim hamilemisin dedim evet diye basını salladı ne kadarlık dedim 8 dedi.sonra yüzündekı tebessümü bi görseniz 40 gün kaldı dedi sonra baba olacağım dedi.şimdi yok dedi.ne yok dedim bebek yok hiç dedi.sonra sağa dön abi dedi.galiba benım sorularımı araba kullanan biriyle konusuyor sandı.:roflol:çok tatlıydı ya kocişim kendinide hamiş sayıyor ya cok hoşuma gittiopuyorumnanaktan
maviş satlarımız aynı seninle ne zaman gittin en son doktora kaç kg olmuş minik kıvanç 28+6 da gitmiştim ben 1352 gr dı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?