2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

:roflol: :roflol: :roflol: bayıldım konuyu anlatısına ve gözümde canlandı zaman zaman bende konustururum koçişi ama bukadar olmamıstı hiç.valla uyusuk halim, bianda açılıverdı.cok yaşa emiii kaydirigubbakcemile3

:teytey:biz bugün 34. haftamıza girdik 35.haftadan gün aldık sezeryan tarihine görde 33 günümüz var kızlarrrrrrrrrrrrdelikafadulden:sm_cool:

oy oy maşşallah hadi önce senmi dogurcan acaba bizde arkandan geliriz o zaman sırayla bende bugün 32 haftam bitti 33 girdim canım ama ben normal olsun istiyorum tabi bir aksilik olmassa

kızlar temmuz annelerinden biri doğum yapmış maşallah vallahi sıra geliyo bize ben tırstım

tırsma mavişim nasıl olsa çıkacak oradan bebişler ama öyle ama böyle kuzunu alıca kucagına herşeyi unutucaksın nasıl olsa gerisi boş be güzelim yeterki saglıkla gelsin yavru kuzular opuyorumnanaktan

kızlar selam bir süredir giremedim yurt dışından misafirlerim var malum onlarla olmaktan pek giremiyorum geçmişe yüzeysel bakabildim o kaar uzun kalmayacagım umarım herkeslerin yolundadır problem yoktur sadece izmir fotolarını gördüm hepiniz muhteşem içinizdekilelrle beraber bu arada aftabru senin fotoda çok hoş çıkmış .... dün bende dr gittim herşey yolunda sadece bende biraz düşük tansiyon çıktı istirahat verdi onun dışında bir problemimiz yok oğluşum 44 cm olmuş kilosu 2 kg bendeniz hala kilo almamışım benden haberler bu kadar hepinizi öptüm ara ara girip bakmaya çalışıcagım bu arada ist buluşmasına ben gelemiyorum uzak oldugu için ve tansiyon sorunum oldugu için eşim izin vermiyo benim yerimede eğlenin kızlar...

hmmmmm şimdi aklıma geldi bunuda paylaşmam gerek ara ara girip yazıp çıkıyorum ama kusura bakmayın
.ben ne yaptım geçen hafta sonu.aldım eşimi taktım koluma bi güzel babalr gunu hediyesi aldım.babalr gününüde kutladım.daha yazarken bile "ama babalar gunu bu hafta sonu" dediğinizi duyar gibiyim
.bende biliyorum bunu ama daha dün akşam farkettim erkenden kutladığımı.ne bileyim gerçekten hamileler büzüşük beyinli oluyormuş bunu da yaşayarak öğrenmiş oldum.oda birşeymi kayınpeterimin babalargununude kutladık beraberce sonra babamı aradım malum uzağız ancak telefonda kutlayabildik.herkes sağolun falan filan dedi.kimsenin sesi çıkmadı.akşam 1-2 saat arkadaşlarla takıldık naptınız falan fıstık muhabbeti geçti dedik babamıza uğradık o yuzden sabah aramadık babalr gunu için dedik.birşey demediler.eşimde anlamadı babamda kayınpeterimde.hepsi halinden pek memnundu.sonra öğrenirim ki babalar günü bu hafta sonu.

hiiiiiçççç işim olmaz bidaha kutlayamam avuçlarını yalasın hepsi.bu pazar kocişimle gezeceğim.nerdeyse 2 ay oldu beraber takılmayalı.

Son düzenleme:
Kızlar sabahtan beri 3. kuvvetli tekmeyi yiyorum :) Ve resmen çığlık atıyorum. Benim oğlan iyice azman oldu zaar :) aman maşallah maşallah

maşşallah burcu erkekim kendini hissetiriyor ne güzel benim prenses çok narin olacakki kendini incitmiyor degil tekme atmak kıpırdamaktan aciz ama kesin dogunca yaramaz olur bazen bu çocuk içeride ne yapıyor diyede merak etmiyorum degil hani kıpırdamadıgı için

aman maşallah tazem kasları kuvvetli olacak desene.bizimki de cok hareketli bi ara söylendim dedim rahat bırak beni azıcık dinleneyım. 1 gun sesi kesildi ösüm koptu özür diledim hareketlerini saymaya başladım suyu çoğalttım derken yine kuvvetlice hissetmeye başladım.kuvvetli olsun bebişler ben acısınada razıyım tekmelerin.iyi olsunlar.maşallah diyelim hepimz iyi gidiyoruz şimdilik

gelgit geçen hafta sonu açtık gazeteyi eşimle babalar günü ile ilgili indirim yazılarını falan görünce önce babamın sonra kayınpederimin babalar gününü kutladık bizde. hatta kardeşimi arayıp babamı ara babalar günü dedidim aaa bugünmüydü dedi o da kutladı. aynı şeyi bizde yaptık, artık kutlandı bidaha tekrar kutlamayı düşünmüyoruz bizde :))

kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
neyse tek değilmişim..........

ayaklarını ayaklarını ısırırsın annesi :)hele bi avcumuza gelsinler...

amann, asla :) arada "oğlum yavaş lannn" diyorum :) sonra hyallere dalıyorum. Doğunca yapacaklarımın hayallerine...

Selam kızlar.bu günlerde pek giremiyorum.okul 12 de bitince eve gelip uyuyor tembellik yapıyorum.zaten bi kaç gün su baskını yüzünden uğraştık.şimdide evin her yerini boyatmaya karar verdik.
evimi su bastığı için geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler kızlar
ay canım.diş ağrısını çok çektiğimden seni iyi anlıyorum.çok geçmiş olsun canım.neyse ki kurtulmuşsun artık

sagol helincim valla yeniden dogmak dedikleri bu olsa gerek sadece dişin yeri yara oldugu için agrı oluyor onuda minosetle idare ediyorum

slm kızlar ben giremiyorum artık annemler geldiler nihayet ve artık burdalar hep onlarla vakit geciriyorum netede takılamıyorummm...salı günüde tekrar dr.a gidicez bakalımmm ama iice hareketlendi sertleşti hareketleri benim yaramaz kızımın..

bugünde mobilyaları geldi onlarla uğraşıyolar aayy bi kurulsada görsem çoook heyecanlı yaaaaaa :dance:

annneler için gözün aydın - işte yaptırmaz annen sana bundan sonra - çok kıskandım senii
Mobilyalar için de gözün aydın ama bana mobilya demeyin bana mobilya demeyin klava: çok sinirleniyorum

resimlerini koy bari görelim düzünce :)

aa çok az kalmış negüzel ilk kim kavuşacak yavrusuna merak ediyorum Kaçakkedi 34.haftada sezeryan olacaktı ayys çok heyecanlı :CüvCüv:

Merabalar,
Canım benim durum biraz karışık, her gittiğimde bişey diyolar. Şimdi son durum 34 bitince kontrol edicekler, y her hafta kontrole çağırıp kalbimin durumuna göre gün belirleyecekler. Ama 38'e kalmaz o kadar riski göze alamayız diyolar. Hayırlısı canım. Sağlıklı olsunlar da inşallah...

ben kayara helin peşpeşeyiz ama önce hangimiz :uhm
Kızlar sabahtan beri 3. kuvvetli tekmeyi yiyorum :) Ve resmen çığlık atıyorum. Benim oğlan iyice azman oldu zaar :) aman maşallah maşallah

bende bende sizdenim bende geçen hafta kutlamışım kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
hadi gözün aydın anacığın gelmiş hayırlı olsun yatağınız içini kuzunla doldurmayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle canım

hayırlısı canım kafana takma onunda bi vakti var o bu şu derken en hayırlı zamanda gelsin annesi inşallahkaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım.

kayracım.aslında sat tarihime göre bugün 33+4 günlük bebeğim.ama üç hafta ileri gözüküyor.ben sat tarihini önemsiyorum şimdilik.bu doktorum doğumu yaptırmayacağı için adanadaki doktorumun belirleyeceği tarihi önemsiyeceğim.ayın 26 sında adanaya gidiyorum.bakalım ordaki doktorum ne diyecek.kesin tarihi o verecek ama ben 20-25 temmuz arası olur sezeryan tarihim diyorum.

gözün aydın canım.bebişine koca bi maşallah

:teytey:biz bugün 34. haftamıza girdik 35.haftadan gün aldık sezeryan tarihine görde 33 günümüz var kızlarrrrrrrrrrrrdelikafadulden:sm_cool:

maşallah derya.kucağımıza aldığımız günlerde gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…