heh bu arada paylaşmadan duramayacağım.bu gece eşime bi baktım tabi yataktakı yastık sayıları fazla eşim yastıkların birini almıs karnının altına koymus bacakları hafif kırmıs falan neyse tam benım pozisyonda yatıyor malum benım karnım şiştikçe onunkide şişiyor göbeğide vr anlayacağınız.eşim gecede cok konusyor ya benım mehmet diye seslendim hamilemisin dedim evet diye basını salladı ne kadarlık dedim 8 dedi.sonra yüzündekı tebessümü bi görseniz 40 gün kaldı dedi sonra baba olacağım dedi.şimdi yok dedi.ne yok dedim bebek yok hiç dedi.sonra sağa dön abi dedi.galiba benım sorularımı araba kullanan biriyle konusuyor sandı.:roflol:çok tatlıydı ya kocişim kendinide hamiş sayıyor ya cok hoşuma gittiopuyorumnanaktan
:teytey:biz bugün 34. haftamıza girdik 35.haftadan gün aldık sezeryan tarihine görde 33 günümüz var kızlarrrrrrrrrrrrdelikafadulden:sm_cool:
kızlar temmuz annelerinden biri doğum yapmış maşallah vallahi sıra geliyo bize ben tırstım
gelgit geçen hafta sonu açtık gazeteyi eşimle babalar günü ile ilgili indirim yazılarını falan görünce önce babamın sonra kayınpederimin babalar gününü kutladık bizde. hatta kardeşimi arayıp babamı ara babalar günü dedidim aaa bugünmüydü dedi o da kutladı. aynı şeyi bizde yaptık, artık kutlandı bidaha tekrar kutlamayı düşünmüyoruz bizde :))
maşşallah burcu erkekim kendini hissetiriyor ne güzel benim prenses çok narin olacakki kendini incitmiyor degil tekme atmak kıpırdamaktan aciz ama kesin dogunca yaramaz olur bazen bu çocuk içeride ne yapıyor diyede merak etmiyorum degil hani kıpırdamadıgı için
aman maşallah tazem kasları kuvvetli olacak desene.bizimki de cok hareketli bi ara söylendim dedim rahat bırak beni azıcık dinleneyım. 1 gun sesi kesildi ösüm koptu özür diledim hareketlerini saymaya başladım suyu çoğalttım derken yine kuvvetlice hissetmeye başladım.kuvvetli olsun bebişler ben acısınada razıyım tekmelerin.iyi olsunlar.maşallah diyelim hepimz iyi gidiyoruz şimdilik
ay canım.diş ağrısını çok çektiğimden seni iyi anlıyorum.çok geçmiş olsun canım.neyse ki kurtulmuşsun artıkkızlar dün akşamdan beri hayatım resmen kabusa döndü benim diş agrım yeniden hortladı iki kere acillik oldum ilkinde ilaçlı pamuk konuldu agrı kesilmeden eve gönderdiler ama gece 2 kadar ancak dayanabildim eşim kalktı ve hemen gidelim dedi dr resmen yalvardım çekin kurtarın beni diye ama elini bile sürmedi kadın dogumcunun oldugu bir hastanede çekilecek dedi sabahı sabah ettim resmen çocuklar gibi hıçkıra hıçkıra agladım tansiyonum yükseldi allahım bir canım var onuda al artık dedigimi hatırlıyorum dehşet birşeydi allah kimseye yaşatmasın sabah eşimle hemen gittigim merkeze gittim dr konuştum diş dr baksın gerekeni yapar dedi dr gittim çekeriz dedi dünyalar benim oldu anestezi yaptı tam çekecek diş kökü uyuşmamış antibiotik kullan 5 gün sonra alalım dedi eve zor güç geldim dişim uyuşuktu agrı geçti annettim biraz uzandım ama agrıyula kalkmam bir oldu aynı işkence başlamıştı kardeşimi aradım diş dr arkadaşımız var götürdü beni dedim aman kardeşim kurtar ocagına düştüm sagolsun işinin ehli bir dr incitmeden sakince alıdı dişi ama sonradan yarım doz morfin ilave vurdu dişime o yüzden sabah uyuşmamış inşallah bu akşam uyuyabilirim kızlar 10 çocuk dogururdum o acıyla valla neyse başınızı agrıtmayayımda ben biraz dinleneyim kızlar öpüldünüz
tosun oğluna maşallah.siney sen kaç günde bir balıkesirdesin cnm ? doktorun kimdi unuttum bak şimdi.. :uh
canım merhaba ben yeni giitim geldim, tosun oğlum iyimiş 1638gr olmuş her şey yolunda şimsdilik cumada tahlillerim var yine gidecegim..
benim doktorum Nurettin serinkan ben çok memnunum doktorumdan. buarada seninde herşeyin yoluna girmesine sevindim..
başak35 çok geçmiş olsun canım.
esrako geçmiş olsun canım ogluna. oh keyfine bak artık evde..
maşallah canım.tombiş olabilir oğluşun.iyi bakmışsın canımbu arada ben 32+1 iken 8 haziranda gittiğimde doktora oğluşum 2.160 gramdı maşşallah.tombik olcak galiba.ama bende 18 kilo aldım bugüne kadar :kedi:
Kızlar sabahtan beri 3. kuvvetli tekmeyi yiyorum :) Ve resmen çığlık atıyorum. Benim oğlan iyice azman oldu zaar :)aman maşallah maşallah
slm kızlar ben giremiyorum artık annemler geldiler nihayet ve artık burdalar hep onlarla vakit geciriyorum netede takılamıyorummm...salı günüde tekrar dr.a gidicez bakalımmm ama iice hareketlendi sertleşti hareketleri benim yaramaz kızımın..
bugünde mobilyaları geldi onlarla uğraşıyolar aayy bi kurulsada görsem çoook heyecanlı yaaaaaa :dance:
aa çok az kalmış negüzel ilk kim kavuşacak yavrusuna merak ediyorum Kaçakkedi 34.haftada sezeryan olacaktı ayys çok heyecanlı :CüvCüv:
ben kayara helin peşpeşeyiz ama önce hangimiz :uhmoy oy maşşallah hadi önce senmi dogurcan acaba bizde arkandan geliriz o zaman sırayla bende bugün 32 haftam bitti 33 girdim canım ama ben normal olsun istiyorum tabi bir aksilik olmassa
ben kayara helin peşpeşeyiz ama önce hangimiz :uhm:
tırsma mavişim nasıl olsa çıkacak oradan bebişler ama öyle ama böyle kuzunu alıca kucagına herşeyi unutucaksın nasıl olsa gerisi boş be güzelim yeterki saglıkla gelsin yavru kuzular opuyorumnanaktan
Kızlar sabahtan beri 3. kuvvetli tekmeyi yiyorum :) Ve resmen çığlık atıyorum. Benim oğlan iyice azman oldu zaar :)aman maşallah maşallah
bende bende sizdenim bende geçen hafta kutlamışım kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-gelgit geçen hafta sonu açtık gazeteyi eşimle babalar günü ile ilgili indirim yazılarını falan görünce önce babamın sonra kayınpederimin babalar gününü kutladık bizde. hatta kardeşimi arayıp babamı ara babalar günü dedidim aaa bugünmüydü dedi o da kutladı. aynı şeyi bizde yaptık, artık kutlandı bidaha tekrar kutlamayı düşünmüyoruz bizde :))
hadi gözün aydın anacığın gelmiş hayırlı olsun yatağınız içini kuzunla doldurmayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle canımslm kızlar ben giremiyorum artık annemler geldiler nihayet ve artık burdalar hep onlarla vakit geciriyorum netede takılamıyorummm...salı günüde tekrar dr.a gidicez bakalımmm ama iice hareketlendi sertleşti hareketleri benim yaramaz kızımın..
bugünde mobilyaları geldi onlarla uğraşıyolar aayy bi kurulsada görsem çoook heyecanlı yaaaaaa :dance:
Merabalar,
Canım benim durum biraz karışık, her gittiğimde bişey diyolar. Şimdi son durum 34 bitince kontrol edicekler, y her hafta kontrole çağırıp kalbimin durumuna göre gün belirleyecekler. Ama 38'e kalmaz o kadar riski göze alamayız diyolar. Hayırlısı canım. Sağlıklı olsunlar da inşallah...
gözün aydın canım.MERHABA HANIMLAR
bende bugün dr gittim bebeğimle herşey yolunda çok şükür 29+5 olmuşum ağustos sonu gibi doğum gözüküyor dedi bebeğimin kilosu biraz ilerde belki şişko bir bebek olur dedi bende olsun dedim yeterki sağlıklı olsun boyuda çok iyi hareetlerini takip etmeye başla dedi eğer sezeyan olursam ağustos 15-20 gibi bebeği alırız dedi ve 10 kilo almışım ama kilonun yarısı kzıımın yani bir sorun yok dedi sanırım 15 kiloyla kapatırım ama bakalım hayırlısı olsun
kayracım.aslında sat tarihime göre bugün 33+4 günlük bebeğim.ama üç hafta ileri gözüküyor.ben sat tarihini önemsiyorum şimdilik.bu doktorum doğumu yaptırmayacağı için adanadaki doktorumun belirleyeceği tarihi önemsiyeceğim.ayın 26 sında adanaya gidiyorum.bakalım ordaki doktorum ne diyecek.kesin tarihi o verecek ama ben 20-25 temmuz arası olur sezeryan tarihim diyorum.KAYRACIM, senin bişey kalmamış. galiba ilk sen , sonra DERYA, sonra HELİN doğuracak... ESRAKO benim önüme geçebilir. hatta ben son zamanlarda kendimi ağustos annesi olacak gibi hissetmeye başladım. galiba ben pek çoğunuzdan sonra doğuracağım.
CANIM VALLA YANLIŞ BİLMİYORSAM HELİN TA GEÇEN HAFTA DOĞUMUMA 4 HAFTA VAR DEMİŞTİ.O BENDEN ÖNDE.DERYADA 22 TEMMUZ GİBİ DEDİ.BENİMKİ 25 TEMMUZDA GÖRÜNÜYOR.HAYIRLISI.BEBEĞİM DÖNERSE 20 TEMMUZ AMA DÖNMEZSE DAHA ERKEN ALINIR...
gözün aydın canım.bebişine koca bi maşallahDoktordan geldik.
Minik Doğa'm 2240 gram olmuş :)
Doktor herşey normal dedi. Normal doğum yapmak istiyorum ama kendimi size bırakıyorum,siz nasıl daha iyi derseniz öyle olsun dedim. Su anda normal doğum yapmaman için bir sebep yok ama son haftalara kadar kesin birşey yok dedi.
Kasığımdaki şişlik içinse şu anda yapabileceğimiz birşey yok doğumdan sonra bakarız dedi.
Ben demir hapı kullanmıyordum demir hapı yazdı.
:teytey:biz bugün 34. haftamıza girdik 35.haftadan gün aldık sezeryan tarihine görde 33 günümüz var kızlarrrrrrrrrrrrdelikafadulden:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?