amin inşallah ozaman seninde aynı haftada banada 2 2temmuzla 25 arası denildi canımgözün aydın canım.
kayracım.aslında sat tarihime göre bugün 33+4 günlük bebeğim.ama üç hafta ileri gözüküyor.ben sat tarihini önemsiyorum şimdilik.bu doktorum doğumu yaptırmayacağı için adanadaki doktorumun belirleyeceği tarihi önemsiyeceğim.ayın 26 sında adanaya gidiyorum.bakalım ordaki doktorum ne diyecek.kesin tarihi o verecek ama ben 20-25 temmuz arası olur sezeryan tarihim diyorum.
gözün aydın canım.bebişine koca bi maşallah
maşallah derya.kucağımıza aldığımız günlerde gelir inşallah
bebğine maşallah canım.mutlu sona yaklaşoyoruz artık.iki kiloları gördük şimdi sıra üç kilolardakızlar selam bir süredir giremedim yurt dışından misafirlerim var malum onlarla olmaktan pek giremiyorum geçmişe yüzeysel bakabildim o kaar uzun kalmayacagım umarım herkeslerin yolundadır problem yoktur sadece izmir fotolarını gördüm hepiniz muhteşem içinizdekilelrle beraber bu arada aftabru senin fotoda çok hoş çıkmış .... dün bende dr gittim herşey yolunda sadece bende biraz düşük tansiyon çıktı istirahat verdi onun dışında bir problemimiz yok oğluşum 44 cm olmuş kilosu 2 kg bendeniz hala kilo almamışım benden haberler bu kadar hepinizi öptüm ara ara girip bakmaya çalışıcagım bu arada ist buluşmasına ben gelemiyorum uzak oldugu için ve tansiyon sorunum oldugu için eşim izin vermiyo benim yerimede eğlenin kızlar...
inşallah kalabildiği kadar kalır canım.33.haftadan sonra korkma derim.ciğer gelişimini tamamlıyor çünkü.dualarım seninle.senin ve bebeğin için ne hayırlıysa o olur inşallah.Merabalar,
Canım benim durum biraz karışık, her gittiğimde bişey diyolar. Şimdi son durum 34 bitince kontrol edicekler, y her hafta kontrole çağırıp kalbimin durumuna göre gün belirleyecekler. Ama 38'e kalmaz o kadar riski göze alamayız diyolar. Hayırlısı canım. Sağlıklı olsunlar da inşallah...
bebğine maşallah canım.mutlu sona yaklaşoyoruz artık.iki kiloları gördük şimdi sıra üç kilolarda
inşallah kalabildiği kadar kalır canım.33.haftadan sonra korkma derim.ciğer gelişimini tamamlıyor çünkü.dualarım seninle.senin ve bebeğin için ne hayırlıysa o olur inşallah.
hoş geldin ankaraya artık burdasın sanırımselam arkadaşlar
geçmişi okumaya çalışacağım çok merak ediyorum ama umarım herkesler iyidir...
ben koşturmacanın ardından ankaraya geldim. önce kontrole gittim yine iki doktora... hala nerde doğum yapacağımı bilememekteyim. ne olacak halim bilmiyorum. bebeğim iyiydi, sorun yok, 3 kilo almışım bir ayda, biraz banada abartı geldi ama bebeğimde yaklaşık 1100 gram almış yani 32+1 de 2200 gramdı, yani hepsi benim suçum diillll oda almışş. demir hapına magnezyuma devam ediyorum. meyveyi çok yiyordum abartma doğal şeker var dedii.
bir haftadırda evde tembellik yapıyordum. yat uzan dinlen annen yemek yapsın şımartsın seni modundan dün itibariyle çıktım. alışverişe başladım. vee çok yoruldum.
vee hiçbişey alamadım. araba yatak uyku seti ilk hedeflerim arasında,
alışveriş maceralarımdan bahsedeceğim,
şimdilik herkesi öptüm.
kilo almaman güzel bebek almştır merak etme sakın güzle haberlerle gel canımgünaydın kızlar ben bugün bebişimi görmeye gidicem. inşallah kilo almıştır çünkü anası 15 günde hiç kilo almadı o yüzden endişeliyim bakalım dr çok kilo almışsın demişti hiç kilo almadığmı görünce ne diyecek.
günaydın
bende bugün rüyamda nazan ben helin kendisini hiç görmesekte burko birisi daha var ama yüzünü onun net göremiyorum hepimiz sezreynla aynı gün doğum yapmışız bir araya toplamnış ayakta dikiliyoruz herkesin yüzü tam net değil kimin kim olduğunu biliyorum ama kızlara kıaıyorum öyle hemen kalkıp işe güce davranmayın sezeryanlısın diye hepsine talimat veriyorum sonra lavaboya gidiyorum içimden ya biz sezeryan olduk bu nişan gelmedi rahim ağzıda daha kapalı şimdi diyorum tam bunları düşünürkaen hop bi kan oıhtısı geliyor siliyorum sonra dahada çoğalıyor a açıldı diyorum öyle uyndım kızlar hayrıdır dün biraz doğumla ilgili şeyler okumuştum ve bu nişan meselesi kafama takılmıştı sanırım onun etkisi
zaten ondan sonrada uyuyamadım
hatta bi ara dalmışım midemin suyu boğazıma gelmesiyle nefessiz kalıp yataktan fırlamam bir oldu ne korktum ama resmen nefessiz kaldım aklım çıktı böyle bir gece geçirdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?