2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

amin inşallah ozaman seninde aynı haftada banada 2 2temmuzla 25 arası denildi canım

bebğine maşallah canım.mutlu sona yaklaşoyoruz artık.iki kiloları gördük şimdi sıra üç kilolarda

inşallah kalabildiği kadar kalır canım.33.haftadan sonra korkma derim.ciğer gelişimini tamamlıyor çünkü.dualarım seninle.senin ve bebeğin için ne hayırlıysa o olur inşallah.

helin senin tosun 3 kiloyu görmüştür bence doktor kontrolün nezaman
ben haftaya tekrara gideceğim boy meselesi kafama takıldı bakalım 10 günde neler değişmiş kuzumda

selam arkadaşlar

geçmişi okumaya çalışacağım çok merak ediyorum ama umarım herkesler iyidir...

ben koşturmacanın ardından ankaraya geldim. önce kontrole gittim yine iki doktora... hala nerde doğum yapacağımı bilememekteyim. ne olacak halim bilmiyorum. bebeğim iyiydi, sorun yok, 3 kilo almışım bir ayda, biraz banada abartı geldi ama bebeğimde yaklaşık 1100 gram almış yani 32+1 de 2200 gramdı, yani hepsi benim suçum diillll oda almışş. demir hapına magnezyuma devam ediyorum. meyveyi çok yiyordum abartma doğal şeker var dedii.

bir haftadırda evde tembellik yapıyordum. yat uzan dinlen annen yemek yapsın şımartsın seni modundan dün itibariyle çıktım. alışverişe başladım. vee çok yoruldum.
vee hiçbişey alamadım. araba yatak uyku seti ilk hedeflerim arasında,

alışveriş maceralarımdan bahsedeceğim,

şimdilik herkesi öptüm.

gün aydın herkese..

ya dun gece birazsıkıntılı uyudum. ve sabaha kadar ne biçim rüyalar gördum.dogum yapıyorum ama erken ve sezeryan ben anlamıyorum karnımda zannediyorum bebeği aaa bi bakıyorum dogmuş..:)
çok karman öorman bi ruyaydı..RRabbim saglıkla zamanında kavuşmamızı nasip eylesin

gunaydın herkese

pinkycim kac gundur erken dogum muhabbeti gecio ya sende etkilenmissin bende etkileniorum aslında bu erken dogum vs den hic bahsedilmesede rahat rahat haftalarımızı doldursak gayet ii olur. uzerime stres binio siz bahsettikce.

bende sıkıntılı uyudum yine elimde yastık oda oda 3 yatak gezdim anca sızmısım . herkese ii haftasonları

günaydın kızlar doguma kadar zaten rahat bir uyku uyuyamıyacagız hem son dönemlere geldik hemde yazın sıcagına ama kuzular dogana kadar sabretcez herkese güzel bir hafta sonu diliyorum bebişlere ve kendinize dikat edin herkesi öptüm opuyorumnanaktan

aftabru canım maşallah sana çok güsel çıkmışsın dün topiğe gelemedim bugünden sabahtan uğrayıp çıkacağım çooooooooooookkkk mutluyum:lepi: istbuldan abim geldi canummm yaa dün geldi pazar akşam üzeri 5 te gidecek bir daha gelemem die benim bu halimi görmek istemişş sürekli annemlere gidiyorum yine annemlerden girer bakarımzemuszemus

günaydın kızlar ben bugün bebişimi görmeye gidicem. inşallah kilo almıştır çünkü anası 15 günde hiç kilo almadı o yüzden endişeliyim bakalım dr çok kilo almışsın demişti hiç kilo almadığmı görünce ne diyecek.

günaydın diyeceğim ama kalkalıda çok oldu yine çok kötü bir gece geçirdim uykusuzum sabahtan beri öyle sağa sola yatıp duruyorum
sizlerde durumlar nasıl kızlar gerçi kimsecik yok ama

bende bugün rüyamda nazan ben helin kendisini hiç görmesekte burko birisi daha var ama yüzünü onun net göremiyorum hepimiz sezreynla aynı gün doğum yapmışız bir araya toplamnış ayakta dikiliyoruz herkesin yüzü tam net değil kimin kim olduğunu biliyorum ama kızlara kıaıyorum öyle hemen kalkıp işe güce davranmayın sezeryanlısın diye hepsine talimat veriyorum sonra lavaboya gidiyorum içimden ya biz sezeryan olduk bu nişan gelmedi rahim ağzıda daha kapalı şimdi diyorum tam bunları düşünürkaen hop bi kan oıhtısı geliyor siliyorum sonra dahada çoğalıyor a açıldı diyorum öyle uyndım kızlar hayrıdır dün biraz doğumla ilgili şeyler okumuştum ve bu nişan meselesi kafama takılmıştı sanırım onun etkisi
zaten ondan sonrada uyuyamadım
hatta bi ara dalmışım midemin suyu boğazıma gelmesiyle nefessiz kalıp yataktan fırlamam bir oldu ne korktum ama resmen nefessiz kaldım aklım çıktı böyle bir gece geçirdim bende

hoş geldin ankaraya artık burdasın sanırım
bebişinede maşallah alışverş için önce gez araştır sonra alırsın mesela acity biçok şey gerçekten uygun birde gidebilirsen ulus anafartalar çarşısının üst aktıydı sanırm bebek eşyalrı yatak araba giyim ne ararsan vardı ama ben en son 4 yıl önce gitmiştim onuda belirteyim canım bilgin olsun yani
kilo almaman güzel bebek almştır merak etme sakın güzle haberlerle gel canım

GÜNAYDIN

seerni güzel haberlerle gel canı doktordan buarada herkeze günaydın

kızlar yaa şu tickerlarınız cok güzelmıs bende yapıcam babynamese girdim ama pek bişi anlamadım kısaca bılen varsa özetleyebılırmı :kedi: cahil kaldım

ayy canım ya artık sanırım hepimizşn korkuları telasları basladı.bızde dün aksam koçişlke film izliyoduk kadını suyu falan geldı kocasıda hastaneye yetıstırmeye calısıyo tabe.adamın elı ayagına dolanmıstı filmde,anam benım koçişte korktu."ya askım acaba senı son zamanlarında hastaneyemı yatırsak :1shok: ben beklerım basında" dio kaydirigubbakcemile3 yazık canım ya cok etkılendı filmden korktu bıanda.ama ne yalan sölim ahanda hazıran bıtıyo bıse kalmadı temmuza girdikmı hepimizin alı kulagında gıbı beklıycez valla.Allah hepimize hayırlı saglıklı vaktı zamnında dogum nasip etsın inşalah.bırde saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almak kısmetse

Günaydın kızlar

Defneeee kolay gelsin alışveriş konusunda.. Aldıklarını çek ve koy tamam mıııı?

Seerni, hiç kafana takma kiloyu. Bebişin senden alıyordur. Ben geçen ay, ayda 1 kg almıştım. Tosbağam da 500 gr almıştı :) Suyunu içiyorsan beslenmene dikkat ediyorsan hiç dert etme..

Sabah 4 te yattık. SUPERNATURAL ı izledik bitirdik. Bır de DEVRıM ARABALARI filmini... Filme bayıldım. Ülke gerçeklerini çok güzel ortaya koymuş.

Kahvaltıya oturacağız. Onurcuğum gözleme almaya gitti ayıptır söylemesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…