hee sizdemı bızde düngece devrım arabalrını i,zledık bende bayıldım şahsen :)) ülke nerelere gelebılırmıstı ama bürokrası işte.neyse işte benım kocıs korktu o küçük mühendısın karısının duyu erken geldıya,bana diokı " askım ya senı son zamanlarda hastaneyemı yatırsak ben kalırım yanında.öle acıl bişi olursa elim ayagıma dolanır" dio canım ya okadarcık seydenm etlkılendıGünaydın kızlar
Sabah 4 te yattık. SUPERNATURAL ı izledik bitirdik. Bİr de DEVRİM ARABALARI filmini... Filme bayıldım. Ülke gerçeklerini çok güzel ortaya koymuş.
Kahvaltıya oturacağız. Onurcuğum gözleme almaya gitti ayıptır söylemesi :)
minik kelebek canım ben yardımcı olmak isterdim ama benimkinide eşim yaptı
amin canım filmlerede aldanmayın öyle aniden bişey olmuyor belirtisiz yani kaydirigubbakcemile3ayy canım ya artık sanırım hepimizşn korkuları telasları basladı.bızde dün aksam koçişlke film izliyoduk kadını suyu falan geldı kocasıda hastaneye yetıstırmeye calısıyo tabe.adamın elı ayagına dolanmıstı filmde,anam benım koçişte korktu."ya askım acaba senı son zamanlarında hastaneyemı yatırsak :1shok: ben beklerım basında" dio kaydirigubbakcemile3 yazık canım ya cok etkılendı filmden korktu bıanda.ama ne yalan sölim ahanda hazıran bıtıyo bıse kalmadı temmuza girdikmı hepimizin alı kulagında gıbı beklıycez valla.Allah hepimize hayırlı saglıklı vaktı zamnında dogum nasip etsın inşalah.bırde saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almak kısmetse
sonunda koca totomu birkez daha kaldırıp bebisin sampuan pudra minik eldiven altacma kısacası ıvır zıvırlarını almaya gittim. hepsini biarada bulacagım bir dukkan olacagını hayatta tahmin etmezdim ama buldum cok sukur . eksikler tamamlandıkca yukum hafiflio sanırım :)
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?