2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hee sizdemı bızde düngece devrım arabalrını i,zledık bende bayıldım şahsen :)) ülke nerelere gelebılırmıstı ama bürokrası işte.neyse işte benım kocıs korktu o küçük mühendısın karısının duyu erken geldıya,bana diokı " askım ya senı son zamanlarda hastaneyemı yatırsak ben kalırım yanında.öle acıl bişi olursa elim ayagıma dolanır" dio canım ya okadarcık seydenm etlkılendı
minik kelebek canım ben yardımcı olmak isterdim ama benimkinide eşim yaptı

hmm ölemı neyse bende aksam kocıse yaptırım bare

sonunda koca totomu birkez daha kaldırıp bebisin sampuan pudra minik eldiven altacma kısacası ıvır zıvırlarını almaya gittim. hepsini biarada bulacagım bir dukkan olacagını hayatta tahmin etmezdim ama buldum cok sukur . eksikler tamamlandıkca yukum hafiflio sanırım :)

amin canım filmlerede aldanmayın öyle aniden bişey olmuyor belirtisiz yani kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun bizde çantamızı almadık ve kozmetiklerini daha ama geçen bez aldım aya ne kadar minnacık seve seve:1rolleyes: bi hal oldum

sakaleyn halledersin ya ben oyle bakım seti filan almadım acıkcası zaten cicilere ekledim linklerini gerekli olanlar belli zaten fazla para harcamaya gerek yok. ilk etapta idare etsin zaten kendimizi toparlayınca bittikce alırız herseyini. suanda tek derdim o karısıklıkta eksigi olmasın .

al benden de o kadar derya :) Ben de açtım 1 tanesini :) dedim "senin popoşunu yerim ben, senin popon buna mı değecek" diye diye sevdim :)

ben nivea set alıcam bebeği büyütüyor zaten çantasısa iyi sırt çantası şeklinde klasik bebek çantalarını bende sevmiyorum
evet ya tazecik ne tatlı dimi ya minnacık yavrularımızın çüçücük totuşlarımı sığacakmış buna amanda aman

temmuz annelerinden bir tanesi daha doğum yapmış daha dorusu kızcağız kontrole gitmiş doktor daha fazla beklemeyelim diyip sezeryana almış 37 haftalık bebek gerçekten iyi ama nden alma gereği duyuyorki doktorlar ya

Ay ben de 2 gün önce öyleydim beybim.. evde ne bulduysam süpürdüm. Sonra 2 gün boyunca ödemi çözemedim vücudumdan :) Dikkat, tuzlu şeyler yeme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…