ben eryamandayım canım sen?
bende batıkentteyim canım etlik araştırma yı düşünüyoruz ama hala kararasızım senin bebek nekadarlık canım sen karar verdinmisakaleyn canım sen ankaradasın, hastanene karar verdin mi doğuma yani?
bugun canım hic yemek yemek istemio nedense abur cubura dayandım .ctesileri boyle oluyorum ben hep
ya canım çok sıkılıyor..kızlar nasılsınız?
bende aynıyım ya çatladım genel olarak iyiym canım sen nasılsın
hee sizdemı bızde düngece devrım arabalrını i,zledık bende bayıldım şahsen :)) ülke nerelere gelebılırmıstı ama bürokrası işte.neyse işte benım kocıs korktu o küçük mühendısın karısının duyu erken geldıya,bana diokı " askım ya senı son zamanlarda hastaneyemı yatırsak ben kalırım yanında.öle acıl bişi olursa elim ayagıma dolanır" dio canım ya okadarcık seydenm etlkılendı
Haftalar önce sinemada izlemiştik Devrim Arabalarını. Kadının sancıları tutunca ben de kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım. senağlama
canım bılıyorum öle hersey filmlerdekı gibi olmuyo ama artık zaman yaklastıgı için filmde üstüne tuz biber ektı.bianda ikimizinde gözünde canlandı galıba.ama gercekten benı yavastan yavastan heycan sarmaya basladı bıleamin canım filmlerede aldanmayın öyle aniden bişey olmuyor belirtisiz yani kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun bizde çantamızı almadık ve kozmetiklerini daha ama geçen bez aldım aya ne kadar minnacık seve seve:1rolleyes: bi hal oldum
canım benım arkadası diyon galıba nilay.o zaten sezeryan olcaktı gunu bellıydı,ama tarıh 26 hazırandı.böbregınde tas oldugu için mecbur sezeryandı ama dün kontrole gıtmişti nts de bebegın kalp atısları düzensız cıkmıs doktor bebegınde kılosu iyi riske atmaya gerek yok die sezeryana almıs.maşşalah oğlumuz efe 3400 mü ne dogdu delikafaduldentemmuz annelerinden bir tanesi daha doğum yapmış daha dorusu kızcağız kontrole gitmiş doktor daha fazla beklemeyelim diyip sezeryana almış 37 haftalık bebek gerçekten iyi ama nden alma gereği duyuyorki doktorlar ya
totosunu kaldıramayanlardan biride benim ne kendi eşyalarımı hazırladım nede bebeğin daha yıkanıp ütünelenecek... zorla bügün kendi biriken ütülerimize yaptım mutfak ev almış başını gidiyordu az önce komşum aradı bi beş dk. bebeğin mobilyasına bakmaya gelicez diye öylece kalakaldım o gelene kadar 5 dk. toparlamaya çalıştım ama pek başarılı olamadım... boşuna demiyorlar dağınık eve misafir gelir diye çok mahçup oldum.....
haftaya perşembe 25 haziranda gidiyorum kontrole.ertesi günde adanaya gideceğim.bi haftada 300 gr almışmıdır bilmiyorum.bakalım perşembe günü ne diyecek doktorum.sen ne zaman gidiyorsun kontrole?bence boy konusunda ölçüm hatası yapmıştır.helin senin tosun 3 kiloyu görmüştür bence doktor kontrolün nezaman
ben haftaya tekrara gideceğim boy meselesi kafama takıldı bakalım 10 günde neler değişmiş kuzumda
maşallah canım.annenin yanında olmanın tadını çıkar.bende 26 haziranı bekliyorum.sonra ver elini adanaselam arkadaşlar
geçmişi okumaya çalışacağım çok merak ediyorum ama umarım herkesler iyidir...
ben koşturmacanın ardından ankaraya geldim. önce kontrole gittim yine iki doktora... hala nerde doğum yapacağımı bilememekteyim. ne olacak halim bilmiyorum. bebeğim iyiydi, sorun yok, 3 kilo almışım bir ayda, biraz banada abartı geldi ama bebeğimde yaklaşık 1100 gram almış yani 32+1 de 2200 gramdı, yani hepsi benim suçum diillll oda almışş. demir hapına magnezyuma devam ediyorum. meyveyi çok yiyordum abartma doğal şeker var dedii.
bir haftadırda evde tembellik yapıyordum. yat uzan dinlen annen yemek yapsın şımartsın seni modundan dün itibariyle çıktım. alışverişe başladım. vee çok yoruldum.
vee hiçbişey alamadım. araba yatak uyku seti ilk hedeflerim arasında,
alışveriş maceralarımdan bahsedeceğim,
şimdilik herkesi öptüm.
artık doğumlar sezeryanlar rüyalarımıza girmeye başladı.korkular kaygılar artmaya başladı.bellimi olur belki aynı gün gireriz sezeryanabende bugün rüyamda nazan ben helin kendisini hiç görmesekte burko birisi daha var ama yüzünü onun net göremiyorum hepimiz sezreynla aynı gün doğum yapmışız bir araya toplamnış ayakta dikiliyoruz herkesin yüzü tam net değil kimin kim olduğunu biliyorum ama kızlara kıaıyorum öyle hemen kalkıp işe güce davranmayın sezeryanlısın diye hepsine talimat veriyorum sonra lavaboya gidiyorum içimden ya biz sezeryan olduk bu nişan gelmedi rahim ağzıda daha kapalı şimdi diyorum tam bunları düşünürkaen hop bi kan oıhtısı geliyor siliyorum sonra dahada çoğalıyor a açıldı diyorum öyle uyndım kızlar hayrıdır dün biraz doğumla ilgili şeyler okumuştum ve bu nişan meselesi kafama takılmıştı sanırım onun etkisi
zaten ondan sonrada uyuyamadım
hatta bi ara dalmışım midemin suyu boğazıma gelmesiyle nefessiz kalıp yataktan fırlamam bir oldu ne korktum ama resmen nefessiz kaldım aklım çıktı böyle bir gece geçirdim bende
ben iyiyim canım sırtım ve belim fena.ya birde çok hareketli olan bebişim iki gündür az hareket ediyor sorun yoktur değilmi.sen nasılsın?
miniş bezler bosken ve yeniyken kokla ilerde koklamaktan bıkcan :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?