2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben eryamandayım canım sen?

sakaleyn canım sen ankaradasın, hastanene karar verdin mi doğuma yani?
bende batıkentteyim canım etlik araştırma yı düşünüyoruz ama hala kararasızım senin bebek nekadarlık canım sen karar verdinmi
bugun canım hic yemek yemek istemio nedense abur cubura dayandım .ctesileri boyle oluyorum ben hep

hiç sormayın iki gündür sürekli bişeyler yiyiroum 1 haftadır dışarı yüzü görmedim balkon oda salon gez gez çatladım dayandım yemeğe of aç olmasamda yemek yiyorum sanırım depresyona girdim imdatdelikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu-

neyse bebege lazım olan hastanelikleri ayarladım. sıra benimkilere geldi benim eksiklerim cok yavas yavas onları tamamlıycam. nette arastırma yapıp liste yaptım kendime gore . nihayet sıra bana gelebildi :)

kayra aynı bende oyleyim canım napayım kendimi eksikleri tamamlamaya verdim baska turlu gecmio vakit anca totomu kaldırdım herkesin hazır ben daha yeni basladım

totosunu kaldıramayanlardan biride benim ne kendi eşyalarımı hazırladım nede bebeğin daha yıkanıp ütünelenecek... zorla bügün kendi biriken ütülerimize yaptım mutfak ev almış başını gidiyordu az önce komşum aradı bi beş dk. bebeğin mobilyasına bakmaya gelicez diye öylece kalakaldım o gelene kadar 5 dk. toparlamaya çalıştım ama pek başarılı olamadım... boşuna demiyorlar dağınık eve misafir gelir diye çok mahçup oldum.....

bende bugün bebişin kıyafetlerini ütüledim.hastane çantasını hazırladım.benim çantamda eksiklerim var birazdan çıkıp onları alacağım...

kızlar ses verin...
şimdi haziran annelerine baktım maşallah doğurmayan kalmamış neredeyde

izmirli anneler bayıldım hepinize yaaa orda olmak için neler vermezdim çok eğlenceli, çok hoş, çok içten bir buluşma olduğu bütün karelerden belli oluyor resimde bile bu kadar doğal içten bir ortam olarak karelere yansıyorsa canlısını düşünemiyorum bile..... bekleyin benide seneye gelicem izmire..... hamileyken görüşemedik ama bebeklerimizle görüşürüz artık ne yapalım....

çingene esra evet buluşmayı çok güzel anlatmışsın ve arkadaşlar hakkındaki yorumlarında çok güzel.... burda sadece bazılarımızla yazışma ortamından tanıyoruz yüz yüze görüşemedik ve ben hakikaten yazışmayla yüz yüze görüşmenin çok farklı olduğuna inanıyorum... yüzyüze görüşüp o elektriği almak o sıcaklığı görmek bence daha farklı olur...... istanbula geldiğimdede sizlerlede görüşmek istiyorum.....

banada bir buluşma ayarlarsınız artık dimi....

nerde bu millet nerde bu devlet yaaa benim canım sıkılıyor ilk defa hafta sonu girdim ama kimsecikler yok..... eşim arkadaşlarıyla dışarı çıktı daha doğrusu piknik gibi birşey.... hava sıcak... dışarı çıkamıyorum daha doğrusu gözüm yemiyor canık sıkılıyor ama burdada kimsecikler yok...... huuuuu duyun sesimi gelin yaaa ben çok yanlızım.....

canım bılıyorum öle hersey filmlerdekı gibi olmuyo ama artık zaman yaklastıgı için filmde üstüne tuz biber ektı.bianda ikimizinde gözünde canlandı galıba.ama gercekten benı yavastan yavastan heycan sarmaya basladı bıle

buarada bende gecen gun bebegıme bezini ve ıslak mendılını aldım.o bezını sevmekten koklamaktan beri gelemedım.hala arada alıp sevıyorumzemuszemus
temmuz annelerinden bir tanesi daha doğum yapmış daha dorusu kızcağız kontrole gitmiş doktor daha fazla beklemeyelim diyip sezeryana almış 37 haftalık bebek gerçekten iyi ama nden alma gereği duyuyorki doktorlar ya
canım benım arkadası diyon galıba nilay.o zaten sezeryan olcaktı gunu bellıydı,ama tarıh 26 hazırandı.böbregınde tas oldugu için mecbur sezeryandı ama dün kontrole gıtmişti nts de bebegın kalp atısları düzensız cıkmıs doktor bebegınde kılosu iyi riske atmaya gerek yok die sezeryana almıs.maşşalah oğlumuz efe 3400 mü ne dogdu delikafadulden

ayy bende o totosu kalkmayan gruptanım hemde nerdeyse haftalardı amannnn umrumdamı sankı :umursamaz:
ayrıca dedıgıne katılıyorum ev dagınıksa gelkecek olan cok olur zaten.bende 10 dakkada bazen hıc yapmadıgım kadar iş yaparım.sonrada kızıyorum kendıme madem elım bukadar tetik ne diyo otuyon :mymeka:

helin senin tosun 3 kiloyu görmüştür bence doktor kontrolün nezaman
ben haftaya tekrara gideceğim boy meselesi kafama takıldı bakalım 10 günde neler değişmiş kuzumda
haftaya perşembe 25 haziranda gidiyorum kontrole.ertesi günde adanaya gideceğim.bi haftada 300 gr almışmıdır bilmiyorum.bakalım perşembe günü ne diyecek doktorum.sen ne zaman gidiyorsun kontrole?bence boy konusunda ölçüm hatası yapmıştır.

maşallah canım.annenin yanında olmanın tadını çıkar.bende 26 haziranı bekliyorum.sonra ver elini adana

artık doğumlar sezeryanlar rüyalarımıza girmeye başladı.korkular kaygılar artmaya başladı.bellimi olur belki aynı gün gireriz sezeryana
ben iyiyim canım sırtım ve belim fena.ya birde çok hareketli olan bebişim iki gündür az hareket ediyor sorun yoktur değilmi.sen nasılsın?

canım telaşlanacak bi şey yok.benim bebişte bazen çok hareketli bazen daha az hareketli,bebeklerimiz büyüdükçe sanırım hareketler azalıyor ve farklı pozisyonlar alınca hareket alanları daralıp az hareket ediyorlar son haftalara doğru iyice azalacakmış hareketleri.

ayy kızlar sizdede zaman zama kasık agrısı oluyomu artık,bende bazen kasık agrısı bazen bel bazense karın agrısı bıle oluyor.aynı adet olcakmısımkı karın agrısı.böle hafıf hafıf vururya öle.tabı hepsi ayrı zamnlarda oluyo genelde,sanırı kasık ve bel agrısı aynı olmaması lazımdı deme

hareket hakkında

benimkide mesela dunden onceki gun cok az hareket etti naptıysamda pek oralı olmadı ama paniklemedim sonrasındaki gunler normale dondu. bence hafta 1-2 buyume seans gunu ben oyle dusunuyorum cunku herhafta oluyo hemen hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…