ayy kızlar sizdede zaman zama kasık agrısı oluyomu artık,bende bazen kasık agrısı bazen bel bazense karın agrısı bıle oluyor.aynı adet olcakmısımkı karın agrısı.böle hafıf hafıf vururya öle.tabı hepsi ayrı zamnlarda oluyo genelde,sanırı kasık ve bel agrısı aynı olmaması lazımdı deme
canım ben aldım 2 numara yazıdıgnıda şimdi farkettım kaydirigubbakcemile3 ama zaten ben kılo sınırına bakıp aldım 3-6 yazıyo.ee ortalama bebklerımız hemen hemen enaz 3 kılo dogacakları için bence ideal olanı 3-6 kılo almak.yanı 2 numara. 1 numarası kac kılo aralıgı kı acaba?slm kızlar bugun gerçekten bunaltıcı birgün.ya eksik dedinizdde benimde eksiklerim var hala.ama en önemlisi yenidoğan bebek bezinin 1 numaralı mı yoksa 2 numaralımı alsam karar veremedim.siz naptınız
benbde öyle dogru nefes alınca rahatlıyorum.bırde tabı uzanıp dinlenınce.sanırım bu aylardan sonra normal bu agrılarbu sabah oldu sancı yasadım resmen uzandım nefes alıp verdim sonra gecti. nefes egzersizi isime yaradı sancım olunca yapıyorum ii gelio
selam kızlar kimse yok yine 3 kişiyiz koca topikte
gelgit babymom ben drye gittim ya dr bişey söylemedi gelişimiyle ilgili ama kilosu baNA düşük geldi 1720 dedi haftasına göre normal aslında ama ben biraz tombiş olsun istiyorum. ama olmicak sanırım. boyuda 43.6 çıkıyo biraz moralim bozuldu benide hamuişini kesmiştim kilo almıyım diye ama tekrar başlicam zaten çıkar çıkmaz kebapçıya gittik bebek beslensin diye bakalım 15 gün sonra ne çıkcak. bu arada 15 gün sonra bana tekrar şeker testi yapcakmış sizin doktorlar istedimi ikinci kez?? kan şeker idrar hepsini yapalım doğumdan önce dedi.
selam kızlar kimse yok yine 3 kişiyiz koca topikte
gelgit babymom ben drye gittim ya dr bişey söylemedi gelişimiyle ilgili ama kilosu baNA düşük geldi 1720 dedi haftasına göre normal aslında ama ben biraz tombiş olsun istiyorum. ama olmicak sanırım. boyuda 43.6 çıkıyo biraz moralim bozuldu benide hamuişini kesmiştim kilo almıyım diye ama tekrar başlicam zaten çıkar çıkmaz kebapçıya gittik bebek beslensin diye bakalım 15 gün sonra ne çıkcak. bu arada 15 gün sonra bana tekrar şeker testi yapcakmış sizin doktorlar istedimi ikinci kez?? kan şeker idrar hepsini yapalım doğumdan önce dedi.
yok serni kilosu gayet iyi.boyuda maşallah.bende haftaya ertelemezsem gideeğim.bu hafta gidecektim haftaya erteledik raporumu cıkartıp gitmek için.
1 numara bebek bezleride 2.5- 5 kilo arası.bende 2 numara almayı düşünüyorumda 3 kılo falan doğarsa sonradanda 100-200 gr düştüklerini hesaplarsak büyük gelirmi ki diye düşündüm.neyse haftaya gittiğimde az cok belli eder kaç kilo doğacağı.ama genelimiz ne alıyorsa bende ondan alayım dedim.
selam kizlar 3 yorucu gunun ardindan hasatim cikti, yuruyemiyorum( dun sunum cok guzeldi, bi yandan da diyorum hep hamilemi kalsam, herkes cok iyi ve kibar davraniyor bana:)))))
bide o kadar yordunluga dun gece 8den 1 e kadar acilde kaldik.Tibet'in dedesi komaya girdi,olumu bekliyorlar( off bugune kongre cikisi gittik hastaneye, daha yeni yemek yedim oturdum, erkenden yaticam..
herkesi cok opuyoruummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?