2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

slm kızlar bugun gerçekten bunaltıcı birgün.ya eksik dedinizdde benimde eksiklerim var hala.ama en önemlisi yenidoğan bebek bezinin 1 numaralı mı yoksa 2 numaralımı alsam karar veremedim.siz naptınız

bu sabah oldu sancı yasadım resmen uzandım nefes alıp verdim sonra gecti. nefes egzersizi isime yaradı sancım olunca yapıyorum ii gelio

selam kızlar kimse yok yine 3 kişiyiz koca topikte
gelgit babymom ben drye gittim ya dr bişey söylemedi gelişimiyle ilgili ama kilosu baNA düşük geldi 1720 dedi haftasına göre normal aslında ama ben biraz tombiş olsun istiyorum. ama olmicak sanırım. boyuda 43.6 çıkıyo biraz moralim bozuldu benide hamuişini kesmiştim kilo almıyım diye ama tekrar başlicam zaten çıkar çıkmaz kebapçıya gittik bebek beslensin diye bakalım 15 gün sonra ne çıkcak. bu arada 15 gün sonra bana tekrar şeker testi yapcakmış sizin doktorlar istedimi ikinci kez?? kan şeker idrar hepsini yapalım doğumdan önce dedi.

slm kızlar bugun gerçekten bunaltıcı birgün.ya eksik dedinizdde benimde eksiklerim var hala.ama en önemlisi yenidoğan bebek bezinin 1 numaralı mı yoksa 2 numaralımı alsam karar veremedim.siz naptınız
canım ben aldım 2 numara yazıdıgnıda şimdi farkettım kaydirigubbakcemile3 ama zaten ben kılo sınırına bakıp aldım 3-6 yazıyo.ee ortalama bebklerımız hemen hemen enaz 3 kılo dogacakları için bence ideal olanı 3-6 kılo almak.yanı 2 numara. 1 numarası kac kılo aralıgı kı acaba?
bu sabah oldu sancı yasadım resmen uzandım nefes alıp verdim sonra gecti. nefes egzersizi isime yaradı sancım olunca yapıyorum ii gelio
benbde öyle dogru nefes alınca rahatlıyorum.bırde tabı uzanıp dinlenınce.sanırım bu aylardan sonra normal bu agrılar

maşşalah bebişinee maşşalah.nıye takılıyosunkı bebegını kılosu gayet nıormal bence.bu aralıkla devam ederse zaten muhtemelen 3250 yada 3500 doguyo.dahada kılolu bebegı ne yapcan be kuzu saglıklı olsunlar yeter bence.
bende 31+6 da gitmiştim benım bebişte 1900gr cıktı doktor gayet iyi zaten bu haftalarda 1700 cıvarı olur dedı.bence gayet normal bebişiinin kılosu.yerimseniben

yok serni kilosu gayet iyi.boyuda maşallah.bende haftaya ertelemezsem gideeğim.bu hafta gidecektim haftaya erteledik raporumu cıkartıp gitmek için.
1 numara bebek bezleride 2.5- 5 kilo arası.bende 2 numara almayı düşünüyorumda 3 kılo falan doğarsa sonradanda 100-200 gr düştüklerini hesaplarsak büyük gelirmi ki diye düşündüm.neyse haftaya gittiğimde az cok belli eder kaç kilo doğacağı.ama genelimiz ne alıyorsa bende ondan alayım dedim.

bugun gerçekten çok bunaldım eşime erekn gelebilirmisin dedim.ertele bugunluk işlerini nasılsa hep aynı dedim.olmaz dedi ve yıne beni erteledi.sinir oluyorum bu kadar işe koşmasına.acıktım hemde nasıl ama belki eşim bir süpriz yaparda beni yemeğe çıkarır diye yemiyorum ama sanırım avucumu yalayacağım.en iyisi ben birşeyler yesem ii olur yağızım aç kalmasın bari.

deryam tazem helinim teşekkür ederim...

alışveriş için acitye gideceğim deryam. dün çok yorulmuşum. bugün annem ulusta o dediğin yere gitti. çok güzelmiş ve herşey varmış sanırım haftaya beraber gideceğiz. ben araba konusunda çok kararsız kaldım. hastane konusunda dahada kararsızım. etlikte bir doktora gittim ama doğum konusunda konuşmadım sen şartlarını öğrendinmi ?? bilgin varmı???

masallah canım bebisine herseyi yolunda niye zayıf olsunki hic dert etme bol meyve ye hamurisi yiyecegine , meyve bebise daha faydalı. olsun yapsın butun testlerini ona gore dogumda hazır olur.

ben 2 numarA almısım ama bilincli degil uzerinde yenidogan yazıodu ondan oyle aldım :)

herkese iyi akşamlar kızlarr...
geçmişe şöyle bir göz attım da, maşallah herkese ve bütün bebişlere...

seerni, canım hamurişi yeme, ama şunu da unutma; bebeğin kilo alımı senin elinde olan birşey değil, sadece yediğin şeylerin sağlıklı ve faydalı olmasına dikkat etmen ve ihtiyaç duyacağın kadarını yemen yeterli, benim dr.'um diyor ki; "bebeğinin kilo alımı senin yemenle veya yememenle zerre kadar alakalı değil"...

gelgit, ben de 3-6 kg arası olandan aldım.

Ben de alışverişi erteleyenlerdendim ya, şimdi bu sıcaklarda eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.

Ayrıca ağrı sızı kasılma bol miktarda mevcut... Minik kelebek sormuş sanırım, evet canım hafiften adet ağrısı gibi ağrılarım olmaya başladı benim de kasıktan vuruyor...

ızmirli hatunlar ve gypsy'm maşallah hepinize, çok güzel bir gün geçirmişsiniz anlaşılan... Sizin adınıza çok memnun oldum.

Bu arada gypsy'm nasılsa tatilde, beni yolma ihtimali yokken söyleyeyim, elbet bir duyan istanbullu olur sesimi... ıstanbul buluşmasına gelemiyorum. Bugün de bir nikaha gitmem gerekiyordu ona bile gidemedim, ellerim ayaklarım epey ödem yaptı, sıcaklarda gerekmedikçe dışarı çıkmaya korkuyorum. Sizleri de tedirgin etmek istemem ama gerçekten ödemler beni fazlasıyla üzdü. Ayakkabıma ayağımın sadece yarısı girebiliyor falan... Ara ara böyle oluyor ve ben gerçekten endişeleniyorum.

Ama zaten haftaya daha serin biryerlere kaçma planımız var. Eşim de iş durumunu ayarladı. Dolayısıyla buluşma haftası ve sonraki hafta da burada olmayacağım. Muhtemelen Sinop tarafında olacağız. Orada bir arkadaşım da var. Bize akıl verecek artık nereler serindir vs... Ama ödemler şu birkaç günkü gibi olursa belki şehir dışına çıkmaya da cesaret edemem aynı esrako'nun bodrum macerasının kursağında kalması gibi..

Çünkü şişliklerin artması ve tansiyon zehirlenmeye sebep olabilirmiş... Neyse hayırlısıyla inşallah bu dönemler de geçecek.

Nazan, bebeğinle birlikte çok hoş çıkmışsınız canım yaa, çok beğendim o pozunu, sevgiyle bir bakışın var Naz'a... Çok hoş maşallah...

selam kizlar 3 yorucu gunun ardindan hasatim cikti, yuruyemiyorum( dun sunum cok guzeldi, bi yandan da diyorum hep hamilemi kalsam, herkes cok iyi ve kibar davraniyor bana:)))))
bide o kadar yordunluga dun gece 8den 1 e kadar acilde kaldik.Tibet'in dedesi komaya girdi,olumu bekliyorlar( off bugune kongre cikisi gittik hastaneye, daha yeni yemek yedim oturdum, erkenden yaticam..
herkesi cok opuyoruummm...

dido'm sen de mi depresif oldun, geçer inşallah bir an önce... ara ara oluyor öyle... hem de taşınıyormuşsun, kolay gelsin... sen fazla yorma kendini, hatta hiç yorma.

norraa sunum için tebrik ederim ve dede için de geçmiş olsun

evriş'in photoshop'una bayıldım, burko ne güzel yapmışsın...alkisalkisalkis

ama o görmedi henüz sanırım, görünce oymasın seni naniknanik

Kızlar yaklaşık 1 ay sonra bizim topikten de doğumlar başlar belki de, baksanıza temmuz anneleri başlamış yazmışsınız... Sıra bize geliyooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden

Şu yeni ticker'lar da güzelmiş canııım.. Ben de değişmek istedim bi an ama yapacak hal ve enerji yok benneyaptımki

hatta çok da yorgun hissediyorum kendimi...

Kimse de yok topikte, kendim çalıp kendim oynuyorum laelaelaelaelae

neyse gelenler oldukça okursunuz.... ben de pc başından ayrılıp ayaklarımı uzatmaya devam edeyim...

herkese iyi gecelerr... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…