2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ayrıca ağrı sızı kasılma bol miktarda mevcut... Minik kelebek sormuş sanırım, evet canım hafiften adet ağrısı gibi ağrılarım olmaya başladı benim de kasıktan vuruyor...
normal oldugunu duymustum oyüzden pek fazla önemsemedım.artık sanırım bas asağıda oldugu için baskıda artıyor,ee bebiklerimiz kendılerını doguma hazırlıyorlar tekrardan kendılerıne yer acmaya basladılar galıba :)) zaten hergecen gun buyuyorlar maşşalah kuzularımıza.bebegı iyi olsun bu agrılar gelır gecer valla sıkıntım yok şimdilik
canım sunumun güzelk gecmıs cok sevındım ama kendıne bol zaman ayır ve dınlen okadar ayakta kalma,ayrıca dede içinde cok üzüldüm gecmıs olsun Allah yardımcısı olsun inşallah
Kızlar yaklaşık 1 ay sonra bizim topikten de doğumlar başlar belki de, baksanıza temmuz anneleri başlamış yazmışsınız... Sıra bize geliyooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden

evet fallaaaaa ufaktan heycan basmaya basladı.ne yalan sölim zaman zaman tırsıyorum ama yınede kendımı normal dogum yapabılecegım konusunda gayet iyi şekılde alıştırıyorum ama işin kötüsü hala tam emın degılım dogumu nerde yapacagıma karar veremedım.2 doktor var suan ve ayrı hastanedeler.acaba hangısınde dogursam bı türlü bilemiyorum.

yanıo tabanlarım yine yaa alev alevim yine yorgun bi gece beklio beni sanırım biraz tuzlu suya koydum banamısın demedi suyu dokmedim belki gece uyanırsam tekrar koyarım ugrasmıyım die..

Merhaba herkeslereeee, bugün çok güzel bir gün, eşimle 5.evlilik yıldönümümüzü kutladık, seneye yanımızda kızımızında olacağı hayaliyle, çok güzel bir gün geçirdik :asigim: Hava çok sıcaktı, mümkün olduğu kadar gölgelere kaçtık.
Eve geldik ki ayaklarım davul gibi şişmiş, tuzlu su yapıcam birazdan
-tatlicadiarzu-

Aslında doğumda bekliyordum ama beklediğim hediye yıldönümümüzde geldi, çok mutlu oldum :1rolleyes:

Canım Allah korusun, ama şişliklere gerçekten dikkat etmemiz gerekiyor. Ayaklarında,ellerinde ve yüzünde olacak şişlikler, tansiyon yükselmesi ile birlikte preeklampsi diye bir rahatsızlığı işaret ediyor, Allah korusun. Ödem çok fazla oluyorsa tuzu çok azaltman hatta tamamen kesmen gerekiyor. Yola çıkmadan doktoruna da danış mutlaka..

ayy canım kocaaa 5 yıl gecırmıssınız inşalah aynı heycan sevgı ve mutlulukla 50.yılınızıda görmek nasıp olur.bızımde yıldönümnüze bişe kalmadı 1 temmuzda bizdee 3.yılımıza giricez inşallah

bende cok gezersem ayaklarım şişiyor.artık doguma kadar alısmamız lazım vede zamn zaman tabanlarım cok yanıyor.buz gıbı suya sokmak soğuk yerlere basma iyi geliyor.ama yınede üşütürüm korkusuyla fazla uzun süre soguk yere basmıyomlmaz:

Amin amin :Saruboceq: İnşallah sizde 5inci 10 uncu 50 inci yıllarınızı görürsünüz birlikte, huzurla ve aşkla

bebişinin kilosu gayet iyi.doktorun iyi değil demediyse sorun etme.ben öyle yapıyorum.onun normal kabul ettiği iyi dediği hiç bi şeyi takmıyorum.biliyorumki bi sorun olursa doktorlar söylüyorlar.önemli olan sağlıklı olması canım

sunum için tebrikler.dede için ise acil şifalar diliyorum.kendini ve bebeği ihmal etme canım

günaydın kızlar dün çok güzel yorucu bir gündü izmir buluşması vardı son anda yapılan degişiklik nedeniyle gidebildim.
uyku problemi yaşıyorum kızlar sabaha karşı kafama birşey tekılıyor bir türlü uyuyamıyorum zaten yatarken agrı kesici içip yatıyorum onun sayesinde birkaç sat uyumuş oluyorum üfff ne olcak böyle bilmiyorum bebeiş dogdugunda zaten uyuyamıyacagım sabaha kadar fıstıkla koklaşırız heralde annem gelsede bari yanlızlıgımı paylaşsa

sakaleyn neyapcaz bu uyku sorunuyla bilmiyorum şimdide uyuklamaya başladım eşim dışarı çıktı işleri varmış halledicek kızımda ananesinde ben yanlızım bulaşıkları akşamdan makinaya bile yerleştiremedim üşüendim gidip biraz uazanayım bari

Günaydın kızlar
nedir bu uyku sorununuz ben yaşamıyorum böyle bişey - hatta kafamı yastığa koyduğum gibi uyuyorum- wc ye gitmeler canımı sıkıyo uykumu bölüyo ama bi koşu gidip geliyorum ve uykuya devam :)
benimde başka bir sorunum var - adet sancısı gibi sancılar girip çıkıyo kasıklarıma - 8 ay öncesi geliyo aklıma ki benim adet dönemim hep çok felaket geçiyodu - doktora soraca gidince 2 gün sonra Sizde de oluyo mu böyle?

bende bugün bebişin kıyafetlerini ütüledim.hastane çantasını hazırladım.benim çantamda eksiklerim var birazdan çıkıp onları alacağım...
hadi hayırlı olsun kayracım
ben hala çantamı hazırlmadım çantaya koyacaklarımı bir araya toparladım arar ara
eksikler ebakıp tamamlayınca direk çantaya koyacağım .
ben iyiyim canım sırtım ve belim fena.ya birde çok hareketli olan bebişim iki gündür az hareket ediyor sorun yoktur değilmi.sen nasılsın?
bel ve sırt ağrısı bendede başladı arada çok az hareket ediyorlar çok kıpırdanmazsa su iç sol yanına yat mutlaka tepki verir
bende perşembe veya cuma düşünüyorum doktor 20 gün sonra dedi ama ben 10gün sonra gidiyorum haftada 400-450 bile alabiliyor çünkü artık hergün 30-40 gr almaya başladılar canım ortalama olarak
seninle aynı gün doğurabilirsiz evet hayırlısı canım
maşallah bebeişine bol su iç meyva ye süt iç ceviz fındık bunlar bebeğe kilo aldırıyor hamur işi bebeği beslemiyor seni besler oda kof şişlik yapıyormuş ona göre
slm kızlar bugun gerçekten bunaltıcı birgün.ya eksik dedinizdde benimde eksiklerim var hala.ama en önemlisi yenidoğan bebek bezinin 1 numaralı mı yoksa 2 numaralımı alsam karar veremedim.siz naptınız
ben 3-6 kilo yazan dan aldım onlar bile çok minik
evet orda herşey var hemde pazarlıkda edebilirsin biz çocuğa aciytden aldık ay bi indirim yaptıramadık kızlar ikide bir patron yok bize söyleneni yapıyoruz dediler benimde bi an tepem attı hepsini bırakıp çıkacaktım sonra patronlarını aradılar işi hallettik ama çokda canımız sıkılmıştı yorgunluktan bırakmayı gözüm yemedi yoksa gerçekten bırakıp çıkacaktım paramızla rezil oduk desem yeridir aciyde toker bebeden aldık biz altkatta bebek mağazalrı karşılıklı bakacaksan canım kolay gelsin size
dedenize geçmiş olsun :Saruboceq:
sunumunuda atlatmışsısn maşallah güzel geçmiş kaydirigubbakcemile5

valahi kadriyecim heralde böyle devam hiç bilemiyorum nefesim daralıyor midem ağzıma geliyor sağa dön sola dön tam uykum geliyor hadi tuvalete böyle böyle sabah oluyor birde üstüne boğpazım yanıyor acıyor kafamçokkarıştı:bbo:

bebek büyüdükçe artıyor canım malesef senin haftalarda çok bi sıkıntım yoktu aynen yatınca uyur kalırdım bi tuvalet sorunu mafoldumben
dün bendede ilk defa öyle sancı girdi kasıklarımdan hemen yattım ve bol su içtim hemen geçtialkisalkisalkis

ya benim de geçiyo ama girp çıkması beni tedirgin etti- birkaç defa oldu - bu sabah ta oldu - sanki heran hasta olacakmışım gibi bi his var alt tarafta

ya benim de geçiyo ama girp çıkması beni tedirgin etti- birkaç defa oldu - bu sabah ta oldu - sanki heran hasta olacakmışım gibi bi his var alt tarafta

canım benımde oluyo,hatta zamn zaman karnım agrıyo,kasıgıma agrı gırıyo.sanırım bu ayşarda normalmıs.hanı dinlenınce gecerse ama.

ayrıca gece uykularım benımde kacıyı maalesef ( herzaman degıl ama bazen wc için kalktıgımda birdaha uykuya dalmak arada cok zor oluyo.sankı saatlerdır uyuyormusum gibi bi türlü dalamıyorum uykuya genekl olarak saga yatıyorum olmuyo bebek sankı rahatsız oluyomus gıbı tekmelıyo sola yatıyom yıne aynı seyler.sırtı üstü yatıyom busefer belımm agrıyo falan filan işte ama Allah a şükür sabahta gayet uykumu almıs uyanıyorum cok enteresan yane kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
slmmm kızlarrr
ben girdim ama kimse yokk topikte geçmişi okudum biraz sakaleynmaster ve jenyy cook saolun valla rahatım annem bişey yaptırmıyooo..

odamız çok şeker oldu stickerlarla falan resmini cicilerin oraya gene kendi usulümce koyayım sizin gb beceremiyorum ya öle bakın artıkkk...

dr.a giden arkadaşlar gözünüz aydın bebeklerimiz ne kadar büyümüşşş valla temmuzda dökülcezzz doğurmaya ne güzelll

bende rüyamda hep doğum görüyorumm yaaa...

canım yalancı doğum sancıların başlamış.bendede gün içinde birkez falan oluyor...ah bu tuvalet sorunu ve uykusuzluk...uykuya hasretim resmen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…