2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

:lepi:35.HAFTAMA BAŞLADIM...:lepi:
ALLAHIM tamamına erdirsin hepimizi.bu ayı atlatırsan daha birşey olmaz demişti doktor amcamız....

:teytey:biz bugün 34. haftamıza girdik 35.haftadan gün aldık sezeryan tarihine görde 33 günümüz var kızlarrrrrrrrrrrrdelikafadulden:sm_cool:
Oyy MAŞALLAH Allah sağ salim göstersin inşallah
bizde liste yapsakta kim ilgilenirki naısl yapılıyor kine vereliniortak
Ben yaparımalkisalkisalkis
heh bu arada paylaşmadan duramayacağım.bu gece eşime bi baktım
Ay çok tatlıymış yaopuyorumnanaktanNe güzel benimsemiş işte eşin durumukaydirigubbakcemile3
Kızlar sabahtan beri 3. kuvvetli tekmeyi yiyorum :) Ve resmen çığlık atıyorum. Benim oğlan iyice azman oldu zaar :) aman maşallah maşallah
Aman tepsin annesi. MAŞALLAH kuzucuğa. O bizim karnımızı bile oysa olur. Yeter ki güzel güzel büyüsün
ınşallah iyi gidecek işler canım. Bizim de dualarımız seninle ve bebişinle:Saruboceq:
gözün aydın canım.

kayracım.aslında sat tarihime göre bugün 33+4 günlük bebeğim.ama üç hafta ileri gözüküyor.
Amanın:1shok:Sen şimdi ultrasona göre 37 haftalık mısın yani:uhm::uhm::uhm:
bende bugün rüyamda nazan ben helin kendisini hiç görmesekte burko birisi daha var ama yüzünü onun net göremiyorum hepimiz sezreynla aynı gün doğum yapmışız
Hayırdır inşallah:1shok:Hadi üçünüzü anladım da, benim ne işim var orada yahu:uhm:

Ne zamandır yoktun, ben de merak etmiştim seni. Ödemlerin canını sıkmasına üzüldüm. Tabii ki takip edip gereken önlemleri almak lazım. Ama sakın aklına kötü şeyler getirmelmaz:
Evet hamileyken daha bir anlayışlı oluyor insanlar. Ben de hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü tez savunmama girmiştim ve bütün jürilere söyledim hamile olduğumu:jeyyar:Çok kolay geçtiyerimseniben

Dedeye de geçmiş olsun. Çok acı çekmeden kurtulsun inşallah
evriş'in photoshop'una bayıldım, burko ne güzel yapmışsın...alkisalkisalkis

ama o görmedi henüz sanırım, görünce oymasın seni naniknanik
Oyacak değil mi:kedi:
Amin amin :Saruboceq: ınşallah sizde 5inci 10 uncu 50 inci yıllarınızı görürsünüz birlikte, huzurla ve aşkla
Bebişimizin muhtemel doğum tarihi, bizim de 10. yıldönümümüz olacak inşallahalkisalkisalkis

Aman maşallah de. O uykusuzluk bir geldi mi bir daha gitmiyor:bbo:

Son düzenleme:
2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARıHLERı

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELıL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
11.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

12.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
13.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENıZ
14.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
15.beatrise......................................... 6 agustos __________________ ERKEK
16.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA

17.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
18.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
19.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DıDAR
20.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
21.elta.............................................8 agustos _____________________ KIZ
22.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
23.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
24.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
25.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
26.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
27.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
28.pollyanna.................................... 8 agustos
29.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
30.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
31.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK

32.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENıZ
33.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

34.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
35.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
36.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
37.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
38.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

39.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇıN
40.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
41.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
42.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
43.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
44.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
46.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
47.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
48.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
49.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
50.ebrar06......................................23 agustos
51.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

52.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE SU
53.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
54.gzlfb...........................................25 agustos______________________ ALPEREN

55.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
56.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
57.irem34.......................................26 ağustos _______________________ CAN
58.darknessfire...............................26 agustos
59.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
60.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKıF
61.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMıH EMRE

62.cambaz64.................................28 agustos ______________________ AYŞE DURU
63.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
64.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
65.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

66.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

ayyy kızlar yaaa,1 ay sonra bugunlerde artık sırayla doguranların listesini yapmaya başlıycaz muhtemelen.cookk heycanlı RABBıM SAGLIKLA HAYIRLISIYLA VAKTı ZAMANINDA KUCAGIMIZA ALMAK NASıP ETSıN BEBEKLERIMIZI ıNŞALLAH

inanamıyorum bugun sata göre 33+1 olduk kızımlaaaa.34.haftanın içindeyiz yanee.Allah ım normal doguma göre sadece 6 yada 7 hafta kaldı enfazlaaaa.1.5 ay ortalamaaaaa.anacımmm ateşş bastııı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Daha nice mutlu evlilik yıldönümleri geçirmenizi diliyorum. Bizim evlilik yıldönümümüz 31 Temmuz. Belki kızım sürpriz yapıp evlilik yıldönümümüzde gelebilir

:lepi:35.HAFTAMA BAŞLADIM...:lepi:
ALLAHIM tamamına erdirsin hepimizi.bu ayı atlatırsan daha birşey olmaz demişti doktor amcamız....
hadi maşallah kurtardın artık canım benim kaydirigubbakcemile5
nebileyim canımya öyle gördüm nazanı çok net hatırlıyorum senin ve helin yüzünü görmüyorum ama sizmişsiniz

sizede maşallah :lepi:kaydirigubbakcemile5

Benim henüz sancılarım başlamadı. Arkadaşlardan bazılarının oluyormuş, normaldir sanırım. Ne kadar sürüyor sancı? Bende olursa korkarım ilk kez olacağı için.
Şimdilik bel ağrısı, sırt ağrısı gibi sıkıntılarım da yok ama 9. aya girince başlar herhalde.

selam kizlarrr,
dun Izmir'de pediatr olan bi arkadasim gelmis bruksel'e, aksam da beni ziyarete geldi..baya bi konustuk..2 kiloyu gecen bebeklerin erken dogumda cok kolay toparladiklarini, hele hastanenin iyi bir yogun bakim unitesi varsa 1.5 kilo olab dogumlari bile cok kolay ve saglikli bi sekilde yasattiklarini soyledi.yani artik korkmamiz icin hic bir sebep yoookkkkk:))))hihoyyyt
sedece dogum sekli konusunda konustugumuzda kafami biraz karistirdi..kadindogumcular ve pediatrlarin bu konuda ikiye ayrildiklarini, pediatrlarin zorunlu olmadikca bebek acisindan sezeryani onermediklerini soyledi, of kafam yine karistiikafamçokkarıştı..hayirlisi diyorum artik, donmezse yapabilecegim birsey yok...

kongreyede endokrin uzmani bi arkadasim gelmisti, onunla konustuk, bu kadar kilo almamin normal olmadigini soyledi 19 kiloyu buldum totalde ve 50 lik yukleme sonuclarim normal dedigm halde 100luk seker yuklemesini yaptirmami soyledi..haftaya doktorumla bi konusucam tekrar, eger doktorum istemezse bana bi kahavalti listesi verdi onu yapip kendim olcucem aclik-30dk-1 saat-1.5 saat-2 saat sekerimi ona yolluycam bakicak( o da kafami karistirdikafamçokkarıştı...

uzun sürmüyo canım bi giriyo bi çıkıyo sancı birkaç saniye
şimdi bu yalancı sancı mı oluyo CADIARZU tırstım ben biran ne yalancısı ya daha 2 ayım var

şimdi bu yalancı sancı mı oluyo CADIARZU tırstım ben biran ne yalancısı ya daha 2 ayım var

tatlim tirsma yalanci sanci normal bi olay, rahim kendini doguma hazirliyor bu kasilmalarla;ufak egzersiz gibi dusun, ve dinlenince geciyorsa zararsiz..ama kanama v.s. olursa, yada cok uzun surup dinlenmene ragmen gecmezse o kotu...

sizede maşallah :lepi:kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 hepimize kocaman bi maşşalahhh

canım tırsma boşuna.arık son aylara giriyoruz rahmimizde kendını doguma hazırlıyo.sende diyon bak bı giriyo agrı cı cıkıyo die.banada oluyo.dinlenınce gecıyo zaten.mesela benı gecen ay kasılmalarım ouyodu ama bu ay yok.enteresan yanı.demekkı zaman zaman yasıycaz böle seyler.doktorumda normal oldugunu sölemıstı,düzenlı degılse uzanınca yada yürüdüğünde geciyorsa bunlar doguma hazırlıkmıs.

buarada vatana millete hayırlı olsun.anacım ben fena çatlamısım yaaa,daha bugu farkettı düne kadar bukadar yoktu.ühühüüüüüü nolcekkk bu çatlatlarr.tam bebegımın kafasının oldugu taraf daha cok catlamıs resmen bukadar olur yanı hee.daha kocaa 1 ay var önümüzde nappcam ben yandım harıta olcak karnım galiba.gidip bı yaglanayım bakem

aslında çok kısa sürüyo dediğim gibi kalıcı bir ağırı değil - benim başka bir kalıcı ağırı sorunum var - bacak aramda sağ bacağımin tarafında nasıl tarif etsem ki - bacağımın başladığı noktası iç tarafında eskiden geceleri ağcıyodu içinden bişey çekiyo gibi (kas ya da damar diye düşünmüştüm) ama şimdi hareket ettiğim her dakka acıyo - hani yara gibi yanıyo resmen bakıyorum aynayla hiç bişey yok görünürde içinden bişey yırtılmış gibi acıyo Napıcam bilmiyorum :S

gozun aydin minis ilk gun bende sok yasadim, simdi gectii, oglusumun hediyesi diyorum napiimmm..esimde baya teselli tti, kahve limonu denicez artik dogumdan sonra.

Haziran annelerinin doğum hikayelerini okuyorumsenağlamaÇok duygulandım yaaa. Allah hepimize göstersin sağ salim:Saruboceq:

slm kızlarrr
ben geldim mafoldumben
tatil bittiii mafoldumben
buralar çok sıcakkk mafoldumben
ben geri dönmek istiyorum izmireee mafoldumben
herkes iyidir umarım doğuran felan yok dimii
geçmişin derinliklerine gömüleyim benn

esraaa hoşgeldin kuzum
nasıl geçti tatilin anlatsana uzun uzun
ben doğurdum diye espiri yapmak isterdim ama yok yapmicam :icecream:
Ben bişey sorcam - az sonra markete gidecem de bebek deterjanı yumaşıtıcısı fekan almaya - siz ne aldınız ben ne alayım??

OLEYY geldi topigimizin senligi
simdi senlenir ortalık
naptın ne ettin nası gecti tatilin de bakem

Hoş gittin kuzua.s.Geri dönebilirsin, bize uyaryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…