Oyy MAŞALLAH:teytey:biz bugün 34. haftamıza girdik 35.haftadan gün aldık sezeryan tarihine görde 33 günümüz var kızlarrrrrrrrrrrrdelikafadulden:sm_cool:
Ben yaparımalkisalkisalkisbizde liste yapsakta kim ilgilenirki naısl yapılıyor kine vereliniortak
Ay çok tatlıymış yaopuyorumnanaktanNe güzel benimsemiş işte eşin durumukaydirigubbakcemile3heh bu arada paylaşmadan duramayacağım.bu gece eşime bi baktım
Aman tepsin annesi. MAŞALLAH kuzucuğa. O bizim karnımızı bile oysa olur. Yeter ki güzel güzel büyüsünKızlar sabahtan beri 3. kuvvetli tekmeyi yiyorum :) Ve resmen çığlık atıyorum. Benim oğlan iyice azman oldu zaar :)aman maşallah maşallah
ınşallah iyi gidecek işler canım. Bizim de dualarımız seninle ve bebişinle:Saruboceq:Merabalar,
Canım benim durum biraz karışık, her gittiğimde bişey diyolar. Şimdi son durum 34 bitince kontrol edicekler, y her hafta kontrole çağırıp kalbimin durumuna göre gün belirleyecekler. Ama 38'e kalmaz o kadar riski göze alamayız diyolar. Hayırlısı canım. Sağlıklı olsunlar da inşallah...
Amanın:1shok:Sen şimdi ultrasona göre 37 haftalık mısın yani:uhm::uhm::uhm:gözün aydın canım.
kayracım.aslında sat tarihime göre bugün 33+4 günlük bebeğim.ama üç hafta ileri gözüküyor.
Hayırdır inşallah:1shok:Hadi üçünüzü anladım da, benim ne işim var orada yahu:uhm:bende bugün rüyamda nazan ben helin kendisini hiç görmesekte burko birisi daha var ama yüzünü onun net göremiyorum hepimiz sezreynla aynı gün doğum yapmışız
Sizleri de tedirgin etmek istemem ama gerçekten ödemler beni fazlasıyla üzdü. Ayakkabıma ayağımın sadece yarısı girebiliyor falan... Ara ara böyle oluyor ve ben gerçekten endişeleniyorum.
Çünkü şişliklerin artması ve tansiyon zehirlenmeye sebep olabilirmiş... Neyse hayırlısıyla inşallah bu dönemler de geçecek.
Evet hamileyken daha bir anlayışlı oluyor insanlar. Ben de hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü tez savunmama girmiştim ve bütün jürilere söyledim hamile olduğumu:jeyyar:Çok kolay geçtiyerimsenibenselam kizlar 3 yorucu gunun ardindan hasatim cikti, yuruyemiyorum( dun sunum cok guzeldi, bi yandan da diyorum hep hamilemi kalsam, herkes cok iyi ve kibar davraniyor bana:)))))
bide o kadar yordunluga dun gece 8den 1 e kadar acilde kaldik.Tibet'in dedesi komaya girdi,olumu bekliyorlar( off bugune kongre cikisi gittik hastaneye, daha yeni yemek yedim oturdum, erkenden yaticam..
herkesi cok opuyoruummm...
Oyacak değil mi:kedi:evriş'in photoshop'una bayıldım, burko ne güzel yapmışsın...alkisalkisalkis
ama o görmedi henüz sanırım, görünce oymasın seni naniknanik
Bebişimizin muhtemel doğum tarihi, bizim de 10. yıldönümümüz olacak inşallahalkisalkisalkisAmin amin :Saruboceq: ınşallah sizde 5inci 10 uncu 50 inci yıllarınızı görürsünüz birlikte, huzurla ve aşkla
Günaydın kızlar
nedir bu uyku sorununuz ben yaşamıyorum böyle bişey - hatta kafamı yastığa koyduğum gibi uyuyorum- wc ye gitmeler canımı sıkıyo uykumu bölüyo ama bi koşu gidip geliyorum ve uykuya devam :)
Merhaba herkeslereeee, bugün çok güzel bir gün, eşimle 5.evlilik yıldönümümüzü kutladık, seneye yanımızda kızımızında olacağı hayaliyle, çok güzel bir gün geçirdik :asigim: Hava çok sıcaktı, mümkün olduğu kadar gölgelere kaçtık.
Eve geldik ki ayaklarım davul gibi şişmiş, tuzlu su yapıcam birazdan -tatlicadiarzu-
Aslında doğumda bekliyordum ama beklediğim hediye yıldönümümüzde geldi, çok mutlu oldum :1rolleyes:
Canım Allah korusun, ama şişliklere gerçekten dikkat etmemiz gerekiyor. Ayaklarında,ellerinde ve yüzünde olacak şişlikler, tansiyon yükselmesi ile birlikte preeklampsi diye bir rahatsızlığı işaret ediyor, Allah korusun. Ödem çok fazla oluyorsa tuzu çok azaltman hatta tamamen kesmen gerekiyor. Yola çıkmadan doktoruna da danış mutlaka..
hadi maşallah kurtardın artık canım benim kaydirigubbakcemile5:lepi:35.HAFTAMA BAŞLADIM...:lepi:
ALLAHIM tamamına erdirsin hepimizi.bu ayı atlatırsan daha birşey olmaz demişti doktor amcamız....
nebileyim canımya öyle gördüm nazanı çok net hatırlıyorum senin ve helin yüzünü görmüyorum ama sizmişsiniz
Oyy MAŞALLAHAllah sağ salim göstersin inşallah
Ben yaparımalkisalkisalkis
:
Amanın:1shok:Sen şimdi ultrasona göre 37 haftalık mısın yani:uhm::uhm::uhm:
Hayırdır inşallah:1shok:Hadi üçünüzü anladım da, benim ne işim var orada yahu:uhm:
Bebişimizin muhtemel doğum tarihi, bizim de 10. yıldönümümüz olacak inşallahalkisalkisalkis
Aman maşallah de. O uykusuzluk bir geldi mi bir daha gitmiyor:bbo:
inanamıyorum bugun sata göre 33+1 olduk kızımlaaaa.34.haftanın içindeyiz yanee.Allah ım normal doguma göre sadece 6 yada 7 hafta kaldı enfazlaaaa.1.5 ay ortalamaaaaa.anacımmm ateşş bastııı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Günaydın kızlar
nedir bu uyku sorununuz ben yaşamıyorum böyle bişey - hatta kafamı yastığa koyduğum gibi uyuyorum- wc ye gitmeler canımı sıkıyo uykumu bölüyo ama bi koşu gidip geliyorum ve uykuya devam :)
benimde başka bir sorunum var - adet sancısı gibi sancılar girip çıkıyo kasıklarıma - 8 ay öncesi geliyo aklıma ki benim adet dönemim hep çok felaket geçiyodu - doktora soraca gidince 2 gün sonra Sizde de oluyo mu böyle?
Benim henüz sancılarım başlamadı. Arkadaşlardan bazılarının oluyormuş, normaldir sanırım. Ne kadar sürüyor sancı? Bende olursa korkarım ilk kez olacağı için.
Şimdilik bel ağrısı, sırt ağrısı gibi sıkıntılarım da yok ama 9. aya girince başlar herhalde.
uzun sürmüyo canım bi giriyo bi çıkıyo sancı birkaç saniye
şimdi bu yalancı sancı mı oluyo CADIARZU tırstım ben biran ne yalancısı ya daha 2 ayım var
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 hepimize kocaman bi maşşalahhhsizede maşallah :lepi:kaydirigubbakcemile5
uzun sürmüyo canım bi giriyo bi çıkıyo sancı birkaç saniye
şimdi bu yalancı sancı mı oluyo CADIARZU tırstım ben biran ne yalancısı ya daha 2 ayım var
buarada vatana millete hayırlı olsun.anacım ben fena çatlamısım yaaa,daha bugu farkettı düne kadar bukadar yoktu.ühühüüüüüü nolcekkk bu çatlatlarr.tam bebegımın kafasının oldugu taraf daha cok catlamıs resmen bukadar olur yanı hee.daha kocaa 1 ay var önümüzde nappcam ben yandım harıta olcak karnım galiba.gidip bı yaglanayım bakem
slm kızlarrr
ben geldim mafoldumben
tatil bittiii mafoldumben
buralar çok sıcakkk mafoldumben
ben geri dönmek istiyorum izmireee mafoldumben
herkes iyidir umarım doğuran felan yok dimii
geçmişin derinliklerine gömüleyim benn
slm kızlarrr
ben geldim mafoldumben
tatil bittiii mafoldumben
buralar çok sıcakkk mafoldumben
ben geri dönmek istiyorum izmireee mafoldumben
herkes iyidir umarım doğuran felan yok dimii
geçmişin derinliklerine gömüleyim benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?