2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bugun tabiri caizse ayu gibi yedim durduramıorum kendimi
artık ipin ucu kactı haftasonları boyle oluyo kocisle takılınca
napayım ya ctesileri yiyesim olmuo pazarlarıda durmadan yiyos
normalde o aksam yemeginden sonra cok abur cubur yer ben yemem aksam canım istemez
ama bugun agzım durmadı yahu

norram cok sukur atlattın sunumdu vs di
artık dunyaya donme zamanı

bende bugun catlak gordum gibime geldi
ama pijamının atletin izimi catlakmı cozemedim
ama dusta limon kahve yaptım napayım ya
arada yapıcam sanırım
diger butun bakımları vs bıraktım cnım istemio hicbisey
cunku kendimi guzel bulmuorum

bugun esimle hastane icin pijama baktık biyerde
cok ama cok guzel bir pijama gordum saten incecik 36-38 beden arası istersen alalım sonra giyersin dedi bende bunu anca vucudum normale donunce giyebilirim dedim
ve bomba geldi evet ama vucudun normale donunce bitane daha yapmak gerekicek :kedi:
yasımız gecio dedi bende istiorum ama normal insanda olmak istiorum :))

GEÇMıŞı OKUMAYI BIRAKIP FOTOLARI EKLıYORUMMM
BENDE EVRıMıM GıBıMı YAPSAM ACABA FOTO ROMAN KIVAMINDA delikafadulden

esram, guzel kusum hosgeldinn:)))tatailin iyi gecmistir umarim, hadi resimleri bekliyossss...

Ben de ilk çatlaklarımı görünce şok olmuştum.
Alıştım şimdi,üstelik gün geçtikçe artıyorlar ( pascal üçgeni gibi ) göbek deliğime doğru hareket halindeler.

Arkadaşlar şu bebek arabası seçme işi ne kadar zormuş yahu.

Çok seçenek var.Hadi belli bir iki markadan olsun diyorsun bu kez de başka şeyler çıkıyor.

Anladığım kadarıyla büyük araba alanlar sonradan pişman oluyorlar. Katlanınca ağır oluyor ve bagajda çok yer kaplıyor. Baston alsak içine ana kucağı koyabilir miyiz? Bebeği kardan yağmurdan iyi korur mu?
Çok aklım karıştı kafamçokkarıştı

ben bebek arabasını simdi almayı dusunmuyorum. yine bi 6 aylık olsun sonra. oto koltuguda oyle zaten onların buyumesi kısa gelecek bizim burda arabamız var ama turkiyede yok ve basımıza ne gelcegini bilemeyiz yani bebek dogmadan herseyi hazır olsun die ugrasmıorum bazılarıda dogduktan sonra ihtiyaca gore alıcam

prenses canım allah muhabbetini artırsın merak etme zaman su gibi akar anlamayız bile nasıl oldu.. hamile kaldıgımı ogrendigim kalbini duydugum dun gibi simdi ise cok az kaldı

ben sanırım alıcam lieracı hic olmazsa keske surseydim demem. denemedigim kalmadı yinede catladım derim .dun baktımda bulamadım en kısa zamanda bulurum sanırım satılan yerler varmıs

Kızım doğduktan sonra hastaneden çıkarken, doktor kontrollerine falan giderken araba koltuğuna kesin ihtiyacımız olacak.O yüzden koltuğu sonradan alalım diyemeyiz.

Belki bebek arabası sonradan alınabilir ama... Düşünüyorum da kızım birkaç aylıkken dışarı çıktığımızda araba da lazım olacak. Ben şimdilik araba da kullanamıyorum.En azından markete gidecek olsam ya da parkta biraz yürümek istesem bebek arabası olmadan zor olur.

ya desen artık biz rahatız 2 kiloyu geçtik şükür
ne güzel danışabilecek birileriyle karşılaşmak bak ne güzel uyarmış bi ölç dedği gibi yolla sana doktor 100 lük istememişmiydi
bugün tartıldım 1 kilo almışım etti 16 ofdelikafadulden
çatlasanızda yağlanmayı yada kremlenmeyi bırakmayın dahada beter olmasın oluşanların hafiflemesine yarıyor benimde göbek çevremde oluştu ama hergün hatta günde iki defa yağlanıyorum arada lierac sürüyorum oluşanlar yok gibi omuş güneşete aynayla bakınca belli anca oluyor
aaaaaaaaaaaaa benim ağrım benim ağrım aynı yer aynı acı magnezyum iç azaltıyor geçirmiyor ama haberin olsun ben neler çektim şimdi birazcık iyiym hiç yürüyemiyordum acıdan ağladığımı bilirim
oh oh hoş geldin canımzemuszemus:teytey: çok şükür ya yerleriniz çok belli oluyor kimse briyere gitmesin alkisalkisalkis

bende bende halada yiyiyorum aynen bana kilo olarak döndü hemen sabah tartıldım baskülün ibresi 1 kilo ileri gitmiş kafamçokkarıştıdelikafadulden

BURKOMUZZZ FURKOMUZZZ KAHVALTI TABAĞI ıLEEE
[/URL][/IMG]

BURKOOOO GÖTÜR GÖTÜRR BUSENE LÖP LÖP ET OLSUNN
NEVıNıMDE KARA KARA DÜŞÜNÜYOR ACABA ŞU KARPUZDAN BıR DıLıM DAHA ALSAMMI DıYEEE

[/URL][/IMG]

TAPTAZEE BURCUU FOTOSUUU :)) HATUN O KADAR BAKIMLIKııı ELLER AYAKLAR KIRMIZI OJELııı,OJELERıNııı SEVSıNLERRR KUZUUUU
[/URL][/IMG]

ıŞTEEE GÜNÜN BOMBA FOTOSUU YORUMU SıZLERE BIRAKIYORUMMMdelikafadulden
[/URL][/IMG]

BU HATUN ÇOK TATLI YAAA
[/URL][/IMG]

TAZEME DıKKAT EDıN KAFAYI KALDIRDI GIDIK ÇIKMASIN DıYEEE naniknanik
[/URL][/IMG]

Bir sürü sitede okudum. Hep ağır bir araba almak yerine hafif bir puset alın diyorlar. Ağır araba alanların çoğu pişman olup hafif bir puset almışlar.
ılk aylarda kanguru kullanın sonra puset alın diyenler de var.

bebek arabsı gerekli bence gerçekten parka gitmek istreseniz ya eve tıkılp kalmayacağınıza göre arabada olsa biryere gidince dışarda otururken bebeği maxicosiyle arabaya koyuyorsun o yerinde uyuyor sende istediğin gibi takılıyorsun tavsiye ederim

biz dun aldik arabamizi, icinde oto kolugu anakucagi var, ve ikiside pusete ayrica monte ediliyor buyuk oturma yeri cikarilip ama sonrada renge taktim, ilk once kirmizi kirmizi demistim, kirmizi-grili aldik, sonra mavisini gordum, boyle turkuaz grili keske onumu alsaydik dedim, ama esim kirmiziyi cok begendi...neyse buda aradan cikti, chicco aldik biz..
ben sanırım alıcam lieracı hic olmazsa keske surseydim demem. denemedigim kalmadı yinede catladım derim .dun baktımda bulamadım en kısa zamanda bulurum sanırım satılan yerler varmıs
sen bilirsin baby am catlicagi varsa zaten catliyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…