suan 30 haftalık oldu bebeğimm ağustosta kucağıma alcağım inşallah cok sabırsızımmm
ben bebek arabasını simdi almayı dusunmuyorum. yine bi 6 aylık olsun sonra. oto koltuguda oyle zaten onların buyumesi kısa gelecek bizim burda arabamız var ama turkiyede yok ve basımıza ne gelcegini bilemeyiz yani bebek dogmadan herseyi hazır olsun die ugrasmıorum bazılarıda dogduktan sonra ihtiyaca gore alıcam
ya desen artık biz rahatız 2 kiloyu geçtik şükürselam kizlarrr,
dun Izmir'de pediatr olan bi arkadasim gelmis bruksel'e, aksam da beni ziyarete geldi..baya bi konustuk..2 kiloyu gecen bebeklerin erken dogumda cok kolay toparladiklarini, hele hastanenin iyi bir yogun bakim unitesi varsa 1.5 kilo olab dogumlari bile cok kolay ve saglikli bi sekilde yasattiklarini soyledi.yani artik korkmamiz icin hic bir sebep yoookkkkk:))))hihoyyyt
sedece dogum sekli konusunda konustugumuzda kafami biraz karistirdi..kadindogumcular ve pediatrlarin bu konuda ikiye ayrildiklarini, pediatrlarin zorunlu olmadikca bebek acisindan sezeryani onermediklerini soyledi, of kafam yine karistiikafamçokkarıştı..hayirlisi diyorum artik, donmezse yapabilecegim birsey yok...
kongreyede endokrin uzmani bi arkadasim gelmisti, onunla konustuk, bu kadar kilo almamin normal olmadigini soyledi 19 kiloyu buldum totalde ve 50 lik yukleme sonuclarim normal dedigm halde 100luk seker yuklemesini yaptirmami soyledi..haftaya doktorumla bi konusucam tekrar, eger doktorum istemezse bana bi kahavalti listesi verdi onu yapip kendim olcucem aclik-30dk-1 saat-1.5 saat-2 saat sekerimi ona yolluycam bakicak( o da kafami karistirdikafamçokkarıştı...
çatlasanızda yağlanmayı yada kremlenmeyi bırakmayın dahada beter olmasın oluşanların hafiflemesine yarıyor benimde göbek çevremde oluştu ama hergün hatta günde iki defa yağlanıyorum arada lierac sürüyorum oluşanlar yok gibi omuş güneşete aynayla bakınca belli anca oluyorbuarada vatana millete hayırlı olsun.anacım ben fena çatlamısım yaaa,daha bugu farkettı düne kadar bukadar yoktu.ühühüüüüüü nolcekkk bu çatlatlarr.tam bebegımın kafasının oldugu taraf daha cok catlamıs resmen bukadar olur yanı hee.daha kocaa 1 ay var önümüzde nappcam ben yandım harıta olcak karnım galiba.gidip bı yaglanayım bakem
aaaaaaaaaaaaa benim ağrım benim ağrım aynı yer aynı acı magnezyum iç azaltıyor geçirmiyor ama haberin olsun ben neler çektim şimdi birazcık iyiym hiç yürüyemiyordum acıdan ağladığımı bilirimaslında çok kısa sürüyo dediğim gibi kalıcı bir ağırı değil - benim başka bir kalıcı ağırı sorunum var - bacak aramda sağ bacağımin tarafında nasıl tarif etsem ki - bacağımın başladığı noktası iç tarafında eskiden geceleri ağcıyodu içinden bişey çekiyo gibi (kas ya da damar diye düşünmüştüm) ama şimdi hareket ettiğim her dakka acıyo - hani yara gibi yanıyo resmen bakıyorum aynayla hiç bişey yok görünürde içinden bişey yırtılmış gibi acıyo Napıcam bilmiyorum :S
oh oh hoş geldin canımzemuszemus:teytey: çok şükür ya yerleriniz çok belli oluyor kimse briyere gitmesin alkisalkisalkisslm kızlarrr
ben geldim mafoldumben
tatil bittiii mafoldumben
buralar çok sıcakkk mafoldumben
ben geri dönmek istiyorum izmireee mafoldumben
herkes iyidir umarım doğuran felan yok dimii
geçmişin derinliklerine gömüleyim benn
bugun tabiri caizse ayu gibi yedim durduramıorum kendimi
artık ipin ucu kactı haftasonları boyle oluyo kocisle takılınca
napayım ya ctesileri yiyesim olmuo pazarlarıda durmadan yiyos
normalde o aksam yemeginden sonra cok abur cubur yer ben yemem aksam canım istemez
ama bugun agzım durmadı yahu
Kızım doğduktan sonra hastaneden çıkarken, doktor kontrollerine falan giderken araba koltuğuna kesin ihtiyacımız olacak.O yüzden koltuğu sonradan alalım diyemeyiz.
Belki bebek arabası sonradan alınabilir ama... Düşünüyorum da kızım birkaç aylıkken dışarı çıktığımızda araba da lazım olacak. Ben şimdilik araba da kullanamıyorum.En azından markete gidecek olsam ya da parkta biraz yürümek istesem bebek arabası olmadan zor olur.
Ben de ilk çatlaklarımı görünce şok olmuştum.
Alıştım şimdi,üstelik gün geçtikçe artıyorlar ( pascal üçgeni gibi ) göbek deliğime doğru hareket halindeler.
Arkadaşlar şu bebek arabası seçme işi ne kadar zormuş yahu.
Çok seçenek var.Hadi belli bir iki markadan olsun diyorsun bu kez de başka şeyler çıkıyor.
Anladığım kadarıyla büyük araba alanlar sonradan pişman oluyorlar. Katlanınca ağır oluyor ve bagajda çok yer kaplıyor. Baston alsak içine ana kucağı koyabilir miyiz? Bebeği kardan yağmurdan iyi korur mu?
Çok aklım karıştı kafamçokkarıştı
sen bilirsin baby am catlicagi varsa zaten catliyorben sanırım alıcam lieracı hic olmazsa keske surseydim demem. denemedigim kalmadı yinede catladım derim .dun baktımda bulamadım en kısa zamanda bulurum sanırım satılan yerler varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?