2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya negüzelsiniz bende orada olmak isterdim kızlar :sinifsinif:

canim cok haklisin hafif ve katlaninca arabaya sigicak bisey omasi onemli, ben almadan once almayi dusundugum her markayi katlattim, baktim:)))saticilar bikti ama napim; o kadar para veriliyor..

birde elta ilk aylarda kangru kullansan bile disari bi yere gidip oturunca bebegi nereye koyucaksin, hep kucaginda kalamicak, hadi kisamesafe olsa ok, ama ana kucagi yada araba koltuguna birakabilisin...

Güle güle kullansın oğluşun cicilerini inşallah.
Sanırım chicco ct 0.2 ikili set modelini aldınız. Ben de onu beğenmiştim aslında. Ama katlanınca bayağı büyük ve ağır oluyor. Mağazasında 599 tl idi, yannda chicco telsiz hediyesi vardı.Alırsam kırmızısını alacaktım ben de :)
Sonra eşim birilerinde daha küçük bir araba görünce ya bunlar daha iyi olmaz mı dedi. Hafif ve az yer kaplaması da önemli dedi. Sorduk birkaç yere bebeğiniz biraz büyüyünce büyük araba aldığınıza pişman olursunuz dediler. Eşim de araştır öyle alalım dedi.

birde elta ilk aylarda kangru kullansan bile disari bi yere gidip oturunca bebegi nereye koyucaksin, hep kucaginda kalamicak, hadi kisamesafe olsa ok, ama ana kucagi yada araba koltuguna birakabilisin...

Haklısın, zaten oto koltuğu-ana kucağı konusunda hiç tereddütüm yok. Nereye gitsek koltuğuyla yanımıza koyuveririz :)

piyasadaki en hafif araba pier cardin enigma biz aldık yigenime gercekten cok hafif bende alıcagım zaman ondan alıcam bebisime

yok canim chicco trio for me setini aldik

ama sonradan bu rengini de begendim, degistirip degistirmemekde kararsizim:)))

ama 2. kiz olursa kirmiziyi rahat kullanir..

ıŞTEE ASSOLıSTıMıZ SAHNELERE ÇIKIYORRR ADIM ADIMMM ÇEKTıM KENDıLERıNııııBıLıN BAKALIM KıMDıR BU GÖZLÜKLÜ ŞAPKALI KOCA GÖBEKLıı BAYANN delikafadulden
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

ıŞTE GÜNÜN EN GÜZEL FOTOLARINDANDIII,SEN BENıM BUTLARIMI ÇEKERSıN HEEEE
[/URL][/IMG]

yok canim chicco trio for me setini aldik

ama sonradan bu rengini de begendim, degistirip degistirmemekde kararsizim:)))

ama 2. kiz olursa kirmiziyi rahat kullanir..

bence kırmızıda güzel ikinci kız olursa kullanır çok güzel içine sinsin canımyerimsenibena.s
bizimkide kırmızı lacivertti şimdi oğluşumda rahatlıkla kullanacak:lepi:

yok gaziemir orasi evrimle burcuya yakin..gaziemirdeki incir kafe dimi:)))

Alllaamm daa en son sayfaya geldım gelır gelmez.. adım gecıoo... hakkımdaki tüm tüm asıllı asılsız cekıstırmelere helpet cevap verecegım.. sımdı okumaya gıdıyorumm.. as sonnnaa gorusuruss...

Nurdan, ben onu sitede görmüştüm de trio deyince üçüzler için herhalde diye bakmamıştım :)

Kaç parça set bu böyle? Çift taraflı kullanılıyor herhalde.

Ama çok pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…