BURKOMUZZZ FURKOMUZZZ KAHVALTI TABAĞI İLEEE
[/URL][/IMG]
BURKOOOO GÖTÜR GÖTÜRR BUSENE LÖP LÖP ET OLSUNN
NEVİNİMDE KARA KARA DÜŞÜNÜYOR ACABA ŞU KARPUZDAN BİR DİLİM DAHA ALSAMMI DİYEEE
[/URL][/IMG]
TAPTAZEE BURCUU FOTOSUUU :)) HATUN O KADAR BAKIMLIKİİİ ELLER AYAKLAR KIRMIZI OJELİİİ,OJELERİNİİİ SEVSİNLERRR KUZUUUU
[/URL][/IMG]
İŞTEEE GÜNÜN BOMBA FOTOSUU YORUMU SİZLERE BIRAKIYORUMMMdelikafadulden
[/URL][/IMG]
BU HATUN ÇOK TATLI YAAA
[/URL][/IMG]
TAZEME DİKKAT EDİN KAFAYI KALDIRDI GIDIK ÇIKMASIN DİYEEE naniknanik
[/URL][/IMG]
Bir sürü sitede okudum. Hep ağır bir araba almak yerine hafif bir puset alın diyorlar. Ağır araba alanların çoğu piişman olup hafif bir puset almışlar.
İlk aylarda kanguru kullanın sonra puset alın diyenler de var.
biz dun aldik arabamizi, icinde oto kolugu anakucagi var, ve ikiside pusete ayrica monte ediliyor buyuk oturma yeri cikarilip ama sonrada renge taktim, ilk once kirmizi kirmizi demistim, kirmizi-grili aldik, sonra mavisini gordum, boyle turkuaz grili keske onumu alsaydik dedim, ama esim kirmiziyi cok begendi...neyse buda aradan cikti, chicco aldik biz..
sen bilirsin baby am catlicagi varsa zaten catliyor(
birde elta ilk aylarda kangru kullansan bile disari bi yere gidip oturunca bebegi nereye koyucaksin, hep kucaginda kalamicak, hadi kisamesafe olsa ok, ama ana kucagi yada araba koltuguna birakabilisin...
Güle güle kullansın oğluşun cicilerini inşallah.
Sanırım chicco ct 0.2 ikili set modelini aldınız. Ben de onu beğenmiştim aslında. Ama katlanınca bayağı büyük ve ağır oluyor. Mağazasında 599 tl idi, yannda chicco telsiz hediyesi vardı.Alırsam kırmızısını alacaktım ben de :)
Sonra eşim birilerinde daha küçük bir araba görünce ya bunlar daha iyi olmaz mı dedi. Hafif ve az yer kaplaması da önemli dedi. Sorduk birkaç yere bebeğiniz biraz büyüyünce büyük araba aldığınıza pişman olursunuz dediler. Eşim de araştır öyle alalım dedi.
nurdan arabanız hayırlı olsun canım güle güle kullanın
inciraltı tatlım btün buluşmalar orda oluyomuş zatennesra kusum nereye gittiniz kahvaltiyaa??
evet evet evettt teruk ederim seni deryacımmmm opuyorumnanaktanevrim evrim bildim dimi
inciraltı tatlım btün buluşmalar orda oluyomuş zatenn
evet evet evettt teruk ederim seni deryacımmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?