Nurdan, ben onu sitede görmüştüm de trio deyince üçüzler için herhalde diye bakmamıştım :)
Kaç parça set bu böyle? Çift taraflı kullanılıyor herhalde.
Ama çok pahalı.
Oto koltuğu-ana kucağı olarak kullanılabilecek birşey doğumdan önce şart bence. Hastaneye gittiğimde bakıyorum, el kadar bebişleri kucaklarında taşıyor insanlar türlü şekillerdekafamçokkarıştıYazıktır günahtır yahu. Yok ben kısmet olursa hastaneden ana kucağıyla çıkarmak istiyorum kuzucuğumu. Zaten kucakta HAYATTA ARABAYA KOYMAM ONUKızım doğduktan sonra hastaneden çıkarken, doktor kontrollerine falan giderken araba koltuğuna kesin ihtiyacımız olacak.O yüzden koltuğu sonradan alalım diyemeyiz.
Benim almayı düşündüğüm model hem ana kucağıyla birlikte kullanılıyor, hem de 6 kilo kara bir ağırlığı var. Ben daha hafifini görmedim internetteCADIARZUBir sürü sitede okudum. Hep ağır bir araba almak yerine hafif bir puset alın diyorlar. Ağır araba alanların çoğu pişman olup hafif bir puset almışlar.
İlk aylarda kanguru kullanın sonra puset alın diyenler de var.
İŞTEE ASSOLİSTİMİZ SAHNELERE ÇIKIYORRR ADIM ADIMMM ÇEKTİM KENDİLERİNİİİİBİLİN BAKALIM KİMDİR BU GÖZLÜKLÜ ŞAPKALI KOCA GÖBEKLİİ BAYANN delikafadulden
GÖZLÜK VE ŞAPKADAN ÇAYIN KİME AİT OLDUĞUNU ANLADINIZ SANIRIMMM[/URL][/IMG]
HATTAAA GÖRDÜĞÜNÜZ BEYAZ BUTTANDA ANLARSINIZZ SANIRIM DENİZ VE GÜNEŞ GÖRMEMİŞ BEYAZ BİR BUTTT :sm_cool:
[/URL][/IMG]
VE KARENİN TAMAMIII İŞTEEE KARŞINIZDAAAAA
[/URL][/IMG]
birde bebek cantasi da icinde ayrica arabaya fiksatorude icinde..yani ayrica onlarida almama gerek kalmadii...
ya,bu evrim denen kadın elinde fotoğraf makinesi,beni takip ediyor.sanırım paparazi olma niyeti varmış,olamamış.zaten matematik öğretmeni olmak istemiş,onu da olamamış...haaaaa,anladıııııııııım,bu kadın benim istediğim mesleği yapıyor olmamı kıskanıyooooor sengözlerimebaksanab
evrişim,fotoğraflar ve yorumlar gerçekten harika,çok teşekkürler.gerçekten elinde makineyle gözümü kırpmamı mı bekledin bea?
ayrıca nevin in uyku halie koptum ya afferin evrim sana:)a.s.
Photoshop mu lazım Nevinim? Al bakalım:alkisalkisalkis
efeeeeeet,ilk adımı attık,efrim kork bisden delikafadulden hihoyyyt
burcum,ellerine sağlık,harikasın alkisalkisalkis
oyy oyyy fotolarrr koyulmuşşş hepsi süperrr
yorumlar daha süperrrr
sorularrr heleee
koptum burdaaa
tatilimin en güzel gününü geçirdim diyebilirim
harika 4 insanla birlikte daha ne isterimkiii denizden havuzdan hatta açıkbüfeden daha cazipti :))
evrimmm hani evrimi seveneniniz vardır çok hoş şöyle hatun böyle hatun felan diye ama size söylim bu yazışmalardan çok ama çok fazlası evrim bence onu yaşamak gerek tek kelime ile bugünki sıkıntısına rağmen sırf benim için geldiğini bilmek beni ayrıca gururlandırdııı seviyorum seniii tatlım...
sizlerle daha uzun vakit geçirmeyi çok ama çok isterdim ama sevgili kocamı ancak bu kadar idare edebildik adamın gönlünü almak için kendimi feda ettim bu gece bilesinizz yane mecburr misafir kabul ettim sırnaşık şey
izlenimlerimi ayrıntılı yazdımmm çünkü diğer arkadaşlarımında bu güzel hatunları benim gözümden tanımalarını istedimmm
ne mutlu banaki istanbul ve izmir hatunlarını tanıma fırsatım oldummm
ankara antalya davet ederseniz sizin oralarada gelirim dermişimmm delikafadulden
maşallah elta..sağlıkla gelsin bebişin inşallah.
enfes enfessssss
güle güle evrim..kendine dikkat et.muck
içten içe terbüyesiz di mi burcu? gizilterbüyesüzlük var hatunda.
ssen beni bitirdin şu anda harika olmuş
Allah yardımcın olsun nurdan.kıvırırsın sen bu işi gamzelim tohtorum
İZMİRİN NADİDE HATUNLARI esra dışında o çakma çünkü...hepiniz gerçekten ama gerçekten harika görünüyorsunuz..hele üç meslektaşım var orada ortamı daha da güzelleştirmişlerdir eminim..evrim zaten Allahlık ona bir şey demiyorum:)) tazenin böyle duru ve masum bir yüzü var..her gördüğümde aynı şeyi düşünüyorum..hepiniz çok tatlı insanlarsınız..fırsatım olsa oturup hepinizle muhabbetin dibine vurmayı çok isterdimi.olamaz mı olabilir? hayat bu..
evrişim iyi tatiller canım :icecream:
eeeeeeeeeee bukadar ünlü dergiye kapak olunca bizide tanıman anam sen şimdi:roflol::roflol:-tatlicadiarzu-
gypsesra yok evriş yok esrako tatilde topik boş kalıyo
İŞTEE ASSOLİSTİMİZ SAHNELERE ÇIKIYORRR ADIM ADIMMM ÇEKTİM KENDİLERİNİİİİBİLİN BAKALIM KİMDİR BU GÖZLÜKLÜ ŞAPKALI KOCA GÖBEKLİİ BAYANN delikafadulden
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
İŞTE GÜNÜN EN GÜZEL FOTOLARINDANDIII,SEN BENİM BUTLARIMI ÇEKERSİN HEEEE
[/URL][/IMG]
evrim o çay demli değilmi yafrum yalmaz:
VEEE İŞTE EN GÜZELLL SON FOTOLARRR
HEPİNİZİ AYRI AYRI ÖPÜYOR VE SEVİYORUM İZMİRİN GÜZEL HAMİSLERİİİİ
resimler super yaa...(( ama ama ben duygulandim, photoshopla o resimlere kendimi ekliycem...ama fit halimi ekliycem heheheee...
kayra nerdesin ya bakıp çıktınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?