2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

GÖZLÜK VE ŞAPKADAN ÇAYIN KıME AıT OLDUĞUNU ANLADINIZ SANIRIMMM
[/URL][/IMG]

HATTAAA GÖRDÜĞÜNÜZ BEYAZ BUTTANDA ANLARSINIZZ SANIRIM DENıZ VE GÜNEŞ GÖRMEMıŞ BEYAZ BıR BUTTT :sm_cool:
[/URL][/IMG]

VE KARENıN TAMAMIII ıŞTEEE KARŞINIZDAAAAA
[/URL][/IMG]

Nurdan, ben onu sitede görmüştüm de trio deyince üçüzler için herhalde diye bakmamıştım :)

Kaç parça set bu böyle? Çift taraflı kullanılıyor herhalde.

Ama çok pahalı.

yok tek bebek icin:)) trio derken araba koltuk, puset ana kucagi icinde hepsi icinde diye:))ayri ayri ana iskelete monte ediliyor hepsi..normal fiyati 699 euro idi, banada cok pahali gelmisti baska markalara bakiyordum daha uygun ama burda bi magaza stocklari tuketmek icin indirim yapmis, esimde biraz pazarlik yapti 450 euroya aldik hespini ki burasi icin iyi bir fiyat boyle 3lu set tamamlatinca diger modellerde ya ayni yada daha pahali oluyordu..2 sene garantisi var, iki yonlu kullaniyorsun, el tutma yerlerini ayarliyorsun duz yada baglantisiz seklinde asagi yukari...4-5 yasina kadar kullanabilecegi saglam bisey oldu...birde chicco iyi bir marka diye icime sindi...

Kızım doğduktan sonra hastaneden çıkarken, doktor kontrollerine falan giderken araba koltuğuna kesin ihtiyacımız olacak.O yüzden koltuğu sonradan alalım diyemeyiz.
Oto koltuğu-ana kucağı olarak kullanılabilecek birşey doğumdan önce şart bence. Hastaneye gittiğimde bakıyorum, el kadar bebişleri kucaklarında taşıyor insanlar türlü şekillerdekafamçokkarıştıYazıktır günahtır yahu. Yok ben kısmet olursa hastaneden ana kucağıyla çıkarmak istiyorum kuzucuğumu. Zaten kucakta HAYATTA ARABAYA KOYMAM ONUklava:
Benim almayı düşündüğüm model hem ana kucağıyla birlikte kullanılıyor, hem de 6 kilo kara bir ağırlığı var. Ben daha hafifini görmedim internetteCADIARZU
İŞTEE ASSOLİSTİMİZ SAHNELERE ÇIKIYORRR ADIM ADIMMM ÇEKTİM KENDİLERİNİİİİBİLİN BAKALIM KİMDİR BU GÖZLÜKLÜ ŞAPKALI KOCA GÖBEKLİİ BAYANN delikafadulden

Offf Esra sen bir numarasın:hooray:turkbayragiHelal sana paparazzi:jeyyar:

evrim o çay demli değilmi yafrum ya lmaz:

birde bebek cantasi da icinde ayrica arabaya fiksatorude icinde..yani ayrica onlarida almama gerek kalmadii...

kızlar akşam akşam kaşındım bi doğum hikayesi okudum sonu hüsranlı bir hikaye kendimi tutmadım ağlıyorum ya delimiyim ben ya doğpuma az kalımış okuduğum şeye bak ama tek söyleyeceğim hepimiz kendimize dikkat edelim ve öyle ağır filan kaldırmayın düşmeyin kızlar rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun
o anneyede sabır versin

BAKIŞLARA BAK YARABıMM
NEREMı NEREMııı GÖZLERıNıııı
naniknanik
[/URL][/IMG]

ÖRNEK TEMSıLı Bı FOTO
Bı ELıNDE SU DıĞER ELıNDE ŞEKER GÜNLÜĞÜÜÜ

[/URL][/IMG]

VEEE KOCA GÖBıŞLERRR
[/URL][/IMG]

AYYSS ŞU FOTOYA BAKIN YAA DANA GıBı ÇIKMIŞIM SOLLAMIŞIM RESMEN EVRıM VE NEVıNı PEHHH :mymeka:
[/URL][/IMG]

ARTıST GıBı POZ VERMıŞ HATUNNN
[/URL][/IMG]

BUDA ARKA VERSıYONLARRR naniknanik
[/URL][/IMG]

Haa.. efet.. ole ole.. bayılıyorum sislere ve de meslegınıze.. tombul sosisler.. kaydirigubbakcemile3

evrişim,fotoğraflar ve yorumlar gerçekten harika,çok teşekkürler.gerçekten elinde makineyle gözümü kırpmamı mı bekledin bea?

Evet yafrum.. pusuya yatmıstım.. cok bekledım yakaladım... peaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kısımmmmmmmmmmmm, o senin dıgal halındı.. ne beklıycemm beaa.. ben hamıleyım.. ne tuvalet sırası, ne otobus duragı.. ne de yemek saat, beklerimmm, daaaa neler, neahhh..

ayrıca nevin in uyku halie koptum ya afferin evrim sana:)a.s.

Ya kadın neyse onu cektık.. yok pusuya mı yatmısız.. bız yataga zor yatıyoruss.. bır de onu yakalamak ıcın pusuya mı yatcemm.. daa neler..

Photoshop mu lazım Nevinim? Al bakalım:alkisalkisalkis

Öldürücemm seni.. essekkkkkkkkkkkkkkk.. yıne de ellerıne saglık koca memelimm benım.

efeeeeeet,ilk adımı attık,efrim kork bisden delikafadulden hihoyyyt
burcum,ellerine sağlık,harikasın alkisalkisalkis

Sisden korkan tombul sosis olsun.. benı karsınısa almayın derım,yasık olur sonna siseeeee..

Yerimm seni yaa.. tesekkur ederım annem.. sen taaa kalkmıs oralardan gelmıssın.. bısım yaptıgımız cok mu yaaa.. basımın ustunde daima yerin var.

Senınle ben muhakkkak yanyana gelecegım.. buraya da yazmıs oldum.. bır gun hatırlatırım sana.. sevıyorum seni.. bunu bil.

evrişim iyi tatiller canım :icecream:
eeeeeeeeeee bukadar ünlü dergiye kapak olunca bizide tanıman anam sen şimdi:roflol::roflol:-tatlicadiarzu-

Ya aslında bi an tanıyamaz gıbı oldum.. sonna toparladım kendımı Deryam.. kaydirigubbakcemile3

gypsesra yok evriş yok esrako tatilde topik boş kalıyo

Celduk annemm.. celduk.. muck.

Ulenn Esra................ ınsan kendı kendıne bu kadar güler mi.. gülermiş.. koyma dimedim mi len ben sana bunnarı..

evrim o çay demli değilmi yafrum ya lmaz:

Annem fotosu ıcın kullandım ben onu. sonra gerı gonderdim.. hıc ıcer mıyımm onu yafrum ben yaa..

ŞU KARENıN GÜZELLıĞıNE BAKIN YAA
HENÜZ TATLILARR MıDEYE ıNMEMıŞŞŞ
sengözlerimebaksanab
[/URL][/IMG]

BU TABAK EVRıMEE AıTTT opuyorumnanaktan
[/URL][/IMG]

BEN EVRıMıN TABAĞI ÇEKıYORUMM EVRıM BENıMKıNııı NE ıSPıYONCUYUZ YAAA kaydirigubbakcemile5
[/URL][/IMG]

TAZEMMM EN SON TABAĞI YALIYODUU O AN YAKALAYAMADIM SONRASINDA ÇEKTıM GÖRDÜĞÜNÜZ GıBı TABAĞIN ıÇ KISIM TERTEMıZZ NERDEYSE YIKAMAYA GEREK KALMIYACAK :roflol:
[/URL][/IMG]

Ben bı duş alıp gelıyorum.. eve gırer gırmes yaramas cocuklar gıbı pc basına oturdum cunku :)) hemen dus almalıyımm sonna kaldıgımız yerden koklasırıs..

Esramm.. telefonları degıstırınce senın cep numaran da dıgerınde kalınca.. senı cok ıstememe ragmen arayamadım.. ıyı yolculuklar demek ıcın, vardın mı evıne demek ıcın.. ıyı olduguna sevınım kuzum.. hoşgeldın evıne yavrum.

VEEE ıŞTE EN GÜZELLL SON FOTOLARRR
HEPıNıZı AYRI AYRI ÖPÜYOR VE SEVıYORUM ıZMıRıN GÜZEL HAMıSLERıııı

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

resimler super yaa...(( ama ama ben duygulandim, photoshopla o resimlere kendimi ekliycem...ama fit halimi ekliycem heheheee...

sakaleyn okuma lutfen oyle seyler okursanda icinde sakla ne olur simdi herkes meraklanır okur yine dumur olur. lutfen canım ya bizim suan morale ihtiycımız var bebeisler allaha emanet bizler onun emanetlerinin tasıyıcısıyız.

gypsym harika fotocusun sen bayıldım yakaladıgın pozlara.. masallah hepinize topuslar. arkalarında onlerden farkı yok yani :))

resimler super yaa...(( ama ama ben duygulandim, photoshopla o resimlere kendimi ekliycem...ama fit halimi ekliycem heheheee...

norram ben feyse eski fit resimlerimden profil resmi koymaya basladım:)) biraz daha ii hissediorum kendimi onlara bakınca :))

sizdede varmı bilmom ama bende tik gibi oldu butun hatunların karnına bakıom yolda yururken hamile normal farketmio gozum oralara gidio hep :)

kayra nerdesin ya bakıp çıktınmı

canım pc açık.ben rahat edemedim bebişim için hastaneye gittim.hareketleri azalmıştı.çok şükür bu haftalarda normalmiş.nst mizede bağlandık sancım falan yok.ya çok pimpirikli benim doktorum ne zaman arasam nst ye git diyor...o yüzden yazamadım deryacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…