aman aman okutmam sizlere yok okdar değil kendime bile kızdım şaçmaladığıma ama neyse unutmuştumsakaleyn okuma lutfen oyle seyler okursanda icinde sakla ne olur simdi herkes meraklanır okur yine dumur olur. lutfen canım ya bizim suan morale ihtiycımız var bebeisler allaha emanet bizler onun emanetlerinin tasıyıcısıyız.
gypsym harika fotocusun sen bayıldım yakaladıgın pozlara.. masallah hepinize topuslar. arkalarında onlerden farkı yok yani :))
canım pc açık.ben rahat edemedim bebişim için hastaneye gittim.hareketleri azalmıştı.çok şükür bu haftalarda normalmiş.nst mizede bağlandık sancım falan yok.ya çok pimpirikli benim doktorum ne zaman arasam nst ye git diyor...o yüzden yazamadım deryacım...
canım bastonm bebk arabasını kullanabılmen için bebegın enaz 1.5 yaşına gelmıs olması lazım bence.çünkü bebekle gezmeye cıktıgında yürüyüş esnasında uyuyorlar ve sırtını yatırmak gerekıyor pusetin.baston pusetler en olarak da cok dar.bebek için rahat olmaya bılır nacizane fikrim.Ben de ilk çatlaklarımı görünce şok olmuştum.
Alıştım şimdi,üstelik gün geçtikçe artıyorlar ( pascal üçgeni gibi ) göbek deliğime doğru hareket halindeler.
Arkadaşlar şu bebek arabası seçme işi ne kadar zormuş yahu.
Çok seçenek var.Hadi belli bir iki markadan olsun diyorsun bu kez de başka şeyler çıkıyor.
Anladığım kadarıyla büyük araba alanlar sonradan pişman oluyorlar. Katlanınca ağır oluyor ve bagajda çok yer kaplıyor. Baston alsak içine ana kucağı koyabilir miyiz? Bebeği kardan yağmurdan iyi korur mu?
Çok aklım karıştı kafamçokkarıştı
devamı gelicek kızlar fotoların çözünürlük çok yüksek yüklemesi çok uzun sürüyorrrrr
esracım hoşgeldin.
evrimcim sende hoşgeldin.
RESİMLERİNİZ ÇOK CİCİ
EVROŞ, TUANA, MİNİK KELEBEK, BABYMOM, PİNKY, FASULYEKO, .... ve fotoma iltifat eden diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim. diğer fotoların arasında da çok hoşları var... ama yoga yaparken ve yüzüme krem sürerken çekilenler çok komik ve manasız çıkmış. onları beğenmedim. ve galiba ağustos sayısına çıkacağım derginin. kesinleşince size bildiririm.
arkadaşlar, istanbul buluşması sabah olunca katılamayacak olanlar varsa sırf benim için ertelemeyelim. ya da şöle yapalım;
gelebilenler sabahtan gelsin bostancıya, kahvaltı yapalım. sonra ben yola çıkayım, siz devam edin, öğleden sonra katılanlar da olur belki... çarşı pazar dolaşırsınız....
ESRAKO, benim sana bi teklifim olmuştu; haftaiçi bir öğlen sana yemek ısmarlayayım, demstocka gelirsin sonra da öğle paydosunda beraber yemek yeriz demiştim.
izmirli anneler bayıldım hepinize yaaa orda olmak için neler vermezdim çok eğlenceli, çok hoş, çok içten bir buluşma olduğu bütün karelerden belli oluyor resimde bile bu kadar doğal içten bir ortam olarak karelere yansıyorsa canlısını düşünemiyorum bile..... bekleyin benide seneye gelicem izmire..... hamileyken görüşemedik ama bebeklerimizle görüşürüz artık ne yapalım....
çingene esra evet buluşmayı çok güzel anlatmışsın ve arkadaşlar hakkındaki yorumlarında çok güzel.... burda sadece bazılarımızla yazışma ortamından tanıyoruz yüz yüze görüşemedik ve ben hakikaten yazışmayla yüz yüze görüşmenin çok farklı olduğuna inanıyorum... yüzyüze görüşüp o elektriği almak o sıcaklığı görmek bence daha farklı olur...... istanbula geldiğimdede sizlerlede görüşmek istiyorum.....
banada bir buluşma ayarlarsınız artık dimi....
İzmirli hatunlar ve gypsy'm maşallah hepinize, çok güzel bir gün geçirmişsiniz anlaşılan... Sizin adınıza çok memnun oldum.
Bu arada gypsy'm nasılsa tatilde, beni yolma ihtimali yokken söyleyeyim, elbet bir duyan istanbullu olur sesimi... İstanbul buluşmasına gelemiyorum. Bugün de bir nikaha gitmem gerekiyordu ona bile gidemedim, ellerim ayaklarım epey ödem yaptı, sıcaklarda gerekmedikçe dışarı çıkmaya korkuyorum. Sizleri de tedirgin etmek istemem ama gerçekten ödemler beni fazlasıyla üzdü. Ayakkabıma ayağımın sadece yarısı girebiliyor falan... Ara ara böyle oluyor ve ben gerçekten endişeleniyorum.
Ama zaten haftaya daha serin biryerlere kaçma planımız var. Eşim de iş durumunu ayarladı. Dolayısıyla buluşma haftası ve sonraki hafta da burada olmayacağım. Muhtemelen Sinop tarafında olacağız. Orada bir arkadaşım da var. Bize akıl verecek artık nereler serindir vs... Ama ödemler şu birkaç günkü gibi olursa belki şehir dışına çıkmaya da cesaret edemem aynı esrako'nun bodrum macerasının kursağında kalması gibi..
Çünkü şişliklerin artması ve tansiyon zehirlenmeye sebep olabilirmiş... Neyse hayırlısıyla inşallah bu dönemler de geçecek.
burkocum sen ne fotojenik bir hatunsun ya...
Keske İzmir de otursaydın Esramm. emınım cok guzel bır dost kazanacaktık hayatımızda... keske :çok üzgünüm:
Saol Kayram.. cok zarıfsın.
Derya.. babacım.. hayırdır, nıye oyle seyler okuyup evladını ıcerıde ıyıce büzüyorsun üzüntüden.. sımdı doveyım dıyorum.. uzaktasın da... ne yapsak pekı seni???
TATİLE GİDİYORUMMM
arkadaslar ani bir kararla yani cuma sabahı uyandıgımda aldıgım telefonla tekrar bodruma gitmeye karar verdik cuma sabah esim aradı dort gece bodruma gidlimm i dedi dedim hemen evetttttt nası aklım kalmıstı su an orda olcaktıks imdi bugun çıkcaktık yola falan derken içim gidiyordu izen çiktigimdan beri sırt agırımda kalmadı çok iyi hissediyoum neyse bes gecelik bodrumdayız allaha emanet diyoruz
salı sabah yola çıkıyoruz o aksam arkadasımda kalacagız orda yasayan bir arkadasım var carsamba sabah otele giriyonruz pazar oglende çıkıp geleceğiz istanbula tum aile karsılar gitmemize herkes heyecan içinde ama kafaya koyduk allah bir mani vermesse salı gunu gidiyoruz
Furuko öle de.. ben hıc degılımdır.. hem de hıc.. benım açılarımı yakalamak baya baya zor bır iştir.. en ıyı de ben kendımı cekerım :))) .. o yuzden bole foktan füsürükten cıkmısım fotolarda.. yoksa bu kadar cirkin degilim ben yaf mafoldumben
ask olsun efriim, cirkin ne demek sen tas gibi bir hatunsun bi kerem, o odemden olee tatlim benimmm...
eeeeeeeeee sizler yoktunuz sıkıntıdan da patladık mirmirmirmirtabi doğal olarak başka yerlere takılalım dedik öyle başldı yani yoksa ne işim olur .aldım ağzımın payını oturdum şutarafagittievrişim ama dayağı hak etmedim yaf azcık kaşındım zaten kaşıyan kaşıdı kafamçokkarıştıa.s
Bugun 33. haftamızı doldurduk.. 34 haftamızdan gun almaya basladık.. ıyıce azaldı zaman.. Allah yardımcımız olsun.. Kuzey ın eve gelısını dusundukce içim çocuk bahcesı gıbı oluyor.. bır suru cocuk gülüşü dolusuyor sanki yüreğime..
artık iyice büyüdüler ya çok hareket etmiyorlar ama tabi takipcisi olmak gerek iyi etmişsisn
kilosu filan nasıl kayra boyu seninde boy baya ileride gidiyordu değilmi kuzunun
Furuko öle de.. ben hıc degılımdır.. hem de hıc.. benım açılarımı yakalamak baya baya zor bır iştir.. en ıyı de ben kendımı cekerım :))) .. o yuzden bole foktan füsürükten cıkmısım fotolarda.. yoksa bu kadar cirkin degilim ben yaf mafoldumben
Bugun 33. haftamızı doldurduk.. 34 haftamızdan gun almaya basladık.. ıyıce azaldı zaman.. Allah yardımcımız olsun.. Kuzey ın eve gelısını dusundukce içim çocuk bahcesı gıbı oluyor.. bır suru cocuk gülüşü dolusuyor sanki yüreğime..
inanamıyorum bugun sata göre 33+1 olduk kızımlaaaa.34.haftanın içindeyiz yanee.Allah ım normal doguma göre sadece 6 yada 7 hafta kaldı enfazlaaaa.1.5 ay ortalamaaaaa.anacımmm ateşş bastııı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bende 34.haftama girdim 35 ten gün alacağım inşallah.benim doğuma 1 aydan az kaldı....ben varya evrim ömürü düşündükçe en gizli yerimdeki kırılmış gözyaşlarım ayaklanıyor.rabbim evlerimizi yüreklerimizi çocuk bahçesine çevirsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?