2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gypsyesra gülümsemen çok hoş.maşallah çok yakışıyor.hep gül canım hep gül...

aman aman okutmam sizlere yok okdar değil kendime bile kızdım şaçmaladığıma ama neyse unutmuştum
sonuçta allah ın dediği olur rabbim hepimizi korusun :Saruboceq:

artık iyice büyüdüler ya çok hareket etmiyorlar ama tabi takipcisi olmak gerek iyi etmişsisn
kilosu filan nasıl kayra boyu seninde boy baya ileride gidiyordu değilmi kuzunun

canım bastonm bebk arabasını kullanabılmen için bebegın enaz 1.5 yaşına gelmıs olması lazım bence.çünkü bebekle gezmeye cıktıgında yürüyüş esnasında uyuyorlar ve sırtını yatırmak gerekıyor pusetin.baston pusetler en olarak da cok dar.bebek için rahat olmaya bılır nacizane fikrim.
ayrıca katılıyorum kesınlıkle bebek arabasının hafıf olması lazım.ben pierre cardin enigma aldım valla cok hafıf.6.5 kılo ayrıca çift yönlü ve surtı tam yatıyor tentesı tam kapanıyor.bebek için cok ideal.
devamı gelicek kızlar fotoların çözünürlük çok yüksek yüklemesi çok uzun sürüyorrrrr

esrammm valla süper fotolar cekmıssın ellerıne saglık.hepiniz cok şeker cok obur cook tontiş ve cok hamile cıkmıssınız niyekıneee zemuszemus azcıkda göbek var sankı :CüvCüv:

Keske İzmir de otursaydın Esramm. emınım cok guzel bır dost kazanacaktık hayatımızda... keske :çok üzgünüm:

esracım hoşgeldin.
evrimcim sende hoşgeldin.
RESİMLERİNİZ ÇOK CİCİ

Saol Kayram.. cok zarıfsın.

Derya.. babacım.. hayırdır, nıye oyle seyler okuyup evladını ıcerıde ıyıce büzüyorsun üzüntüden.. sımdı doveyım dıyorum.. uzaktasın da... ne yapsak pekı seni???

QUOTE=petrik;7543335]Günaydın herkese,

dün endokrine gittim, ölçümleri yüksek buldu ufak bir doz insülin verirecem ama 10 gün daha ölç son duruma bakarız ama insülin alırsın dedi :sinifsinif: en azından test sonuçları iyi çıkmış, sabah açlık ve toklukları çok yüksek buldu domates salatalık yumurta peynir yiyorum daha ne yiyeyimki? senağlama çok moralim bozuldu galiba gebelikten öncede vadı bende şeker inşallah doğumdan sonra geçer
gözlerim uzağı iyi görmüyor diye göz doktoruna da gittin medical park hastanesinde doktor az ilgilendi verdi yüksek nurmara gözlükleri 1,25 kullanıyordum 1,75 verdi almadım inanmadım, başka göz doktoruna ve endoktirne sordum gebelikden göz kusuru artarmış şekerden de artarmış, en iyisi doğumdan 3 ay sonra tekrar doktora git daha sağlıklı olur dediler iyiki almamışım ilk doktorun verdiği gözlüğü

şimdi geçmişi okuyayım

bu arada yarın sabah BAKIRKÖY PAZARINA GİDİYORUM GELMEK İSTEYENLERE DUYRULUR : ))[/QUOTE]

nesrin ya sabah kahvaltısonrası olcumlermi benimde hep yuksek çıkıyor 150 falan gibi dr tek kahvaltı sonrası olyle çıktıgı için onemli değil olabilri arada diyor banada gun içind yuksek çıkarsa hep kahvaltı gibi dedi insulun vermeye baslayacamgı dedi acıkcası korkmuorum insulin alayımda azıcık yiyeyim diyorum valla
bozma moralini nesrincim ya az kaldı artık birbucuk ay kullansakta birsey olmaz

canım sen yazdın bende sana yanıt yazdıma ma okuyamadıgın için geriye donuk yazdıgmıgı goremiyorsun gelirim demistim ama haftaya tatile çikiyorum ayrıca yazacagım simdi haziran sonuna kadar iste isen gelmem mumkun olamiycak ama bulusup çtemmuz ayında birlikte gieriz demstokc a falan

canım sen gel ayarlarız bulusma hiç merak etmeee

aaa sendemi tatile çikiyorsunn haftaya bizde tekrar ani bir kararla tatile gidiyoruz yazacagım simdi kursagımda kalmadı yani simdilik salı sabahına kadanr basıma bir is gelmesse sayet gidiyouçz yine bodryuma

burkocum sen ne fotojenik bir hatunsun ya...

Furuko öle de.. ben hıc degılımdır.. hem de hıc.. benım açılarımı yakalamak baya baya zor bır iştir.. en ıyı de ben kendımı cekerım :))) .. o yuzden bole foktan füsürükten cıkmısım fotolarda.. yoksa bu kadar cirkin degilim ben yaf mafoldumben

TATıLE GıDıYORUMMM

arkadaslar ani bir kararla yani cuma sabahı uyandıgımda aldıgım telefonla tekrar bodruma gitmeye karar verdik cuma sabah esim aradı dort gece bodruma gidlimm i dedi dedim hemen evetttttt nası aklım kalmıstı su an orda olcaktıks imdi bugun çıkcaktık yola falan derken içim gidiyordu izen çiktigimdan beri sırt agırımda kalmadı çok iyi hissediyoum neyse bes gecelik bodrumdayız allaha emanet diyoruz

salı sabah yola çıkıyoruz o aksam arkadasımda kalacagız orda yasayan bir arkadasım var carsamba sabah otele giriyonruz pazar oglende çıkıp geleceğiz istanbula tum aile karsılar gitmemize herkes heyecan içinde ama kafaya koyduk allah bir mani vermesse salı gunu gidiyoruz

eeeeeeeeee sizler yoktunuz sıkıntıdan da patladık mirmirmirmirtabi doğal olarak başka yerlere takılalım dedik öyle başldı yani yoksa ne işim olur .aldım ağzımın payını oturdum şutarafagittievrişim ama dayağı hak etmedim yaf azcık kaşındım zaten kaşıyan kaşıdı kafamçokkarıştıa.s

oooooooooohhhhhhhhhhhhh mis gibi vallahi hadi güle güle git esracım iyi karar almışsınız ama kendine dikkat ethihoyyyt kaydirigubbakcemile3

ask olsun efriim, cirkin ne demek sen tas gibi bir hatunsun bi kerem, o odemden olee tatlim benimmm...

ask olsun efriim, cirkin ne demek sen tas gibi bir hatunsun bi kerem, o odemden olee tatlim benimmm...

Turk gazı de de bari tam olsun :)))

:)) Kendını uzme.. derdımız o.. muck.

Bugun 33. haftamızı doldurduk.. 34 haftamızdan gun almaya basladık.. ıyıce azaldı zaman.. Allah yardımcımız olsun.. Kuzey ın eve gelısını dusundukce içim çocuk bahcesı gıbı oluyor.. bır suru cocuk gülüşü dolusuyor sanki yüreğime..

yalniz degilsin tatlim, benim durup durup gozlerim duruyor, bugun bilgisayarai aldim 1 saat odasinda oturdum, icim kipir kipir oldu:)))

artık iyice büyüdüler ya çok hareket etmiyorlar ama tabi takipcisi olmak gerek iyi etmişsisn
kilosu filan nasıl kayra boyu seninde boy baya ileride gidiyordu değilmi kuzunun

deryacım randevum salı günü bitanem.doktorda senin dediğin gibi günde 10 kez hareket ediyorsa sıkıntı yok dedi.artık eskisi gibi olmaz korkma dedi.zaten nst ye bağlanır bağlanmaz okkalı bir tekme savurup mahcup etti beni.canım 2 hafta önce 48 cm di boyu.50 yi geçmiştir.evet doktorda boya veriyor dedi.aman be derya sağlıklı olsunlarda gerisi boş.bak sizinkilerinde kilosuna maşallah...takma şekerim bunları...

canım ben asla öyle düşünmedim aklımın ucundan bile geçmedi.avatarındaki hamilelik öncesi resimlerinide gördüm maşallahın var.çok mahcup oldum şimdi ya....

bende 34.haftama girdim 35 ten gün alacağım inşallah.benim doğuma 1 aydan az kaldı....ben varya evrim ömürü düşündükçe en gizli yerimdeki kırılmış gözyaşlarım ayaklanıyor.rabbim evlerimizi yüreklerimizi çocuk bahçesine çevirsin inşallah...

minik kelebek bizide eklermisin oğlumla 2 ağustos adıda çınar olacak

ne guzel bi dua, amin tatlimopuyorumnanaktan

didommm
sen taşındınmı?son durum nedir depresif olmuşsun bi ara niye tatlım şimdi iyisindir umarım
ayrıcaaaa kıcıkkk kadınnn sensinnn bide demiş esra hariç o çakma die ne yane benle muhabbetin dibine vuramazmısın hee beni ayırıp kayırmışsın puuu sanaaa :mymeka: ya benim msnde tükürük ikonu var burayada koysalar tüpürücektimmm

şebnemmm
canım hayırlısı ile 34 haftanı doldurursun inşallah canım dularamız seninle sende sık sık yaz buraya habersiz bırakma bizleri

nurdanım
seni çok andık yaaa ahh dedim keşke oda burda olsa diyee çok ama çok isterdim seni tanımayıı kimbilir dünya küçük bi yerlerde buluşuruz tombiğimmm ayrıca dedeniz nasıl oldu yoğunlukta bitti artık değilmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…