2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

izmir fotoları için yorum yapan herkese çook tşklerrr dido gibi beni ayırıp kayırmadan bi yürekle sevip beğendiğiniz için ayrıca tşkler
didoooo :tomato:

offf ben lost izlmeye gidiyorum yazıcaktım ama koca vır vır başlatıyorum bak deyip duruyo içerden kaçırmimmm

öpüldünüssss

İyi akşamlar herkese

Esra benim bazen akşam öğlen de yüksek çıktıgı oluyor, üzülmüyorum artık insülin bağımlılık yapmıyor yalnış bir inanış var herkeste, bebeğimin sağlıgı daha önemli varsın insülin kullanayım...
abim geldi bugün beni görmeye onun şekerinide ölçtüm 261 çıktı abim şişman ama ondan olma ihtimali daha yüksek biraz morali bozuldu abimin , hemen doktora gidip yükleme yaptırıyorsun dedim gençken kontrol altına almak lazım...

oh negüzel tatil heyecanı sarmış seni güle güle gidin iyi eğlenin, dikkatli ol

bebeğim 10 gün önde 100 gr fazla çok önemli değilmiş zamanlar haftasını yaklarmış öyle söyledi dr.
Maviş benimde baba tarafının şeker hikayesin seninki gibi benimde amcamın ayak parmagını kesmişlerdi, ama böyle kötü hikayeleri düşünmemek lazım illa bizdede alacak diye birşey yok

Betül maşallah oğlunada sanada kilo almamışsın negüzel, aman tansiyonun yüksek olmasında düşük çok önemli değil bildiğim kadarıyla

Kaçakkedi hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah

Nurdan geçmiş olsun Allah sağlk şifa versin inşallah

ızmir buluşma resimleriniz çok güzel, Esra süper pozlar yakalamış kaydirigubbakcemile3 hepiniz çok tatlısınız

yirim ben senii:))) dunya tabi kucuk, ama istanbula gelirsem muhakkak aricam haberin ola:))))dede ayni, 1 haftada kalabilir, 1 ay da bu halde, olumunu bekliyorlar,duzelecegi yok, allah daha fazla cektirmesin...

yalniz degilsin tatlim, benim durup durup gozlerim duruyor, bugun bilgisayarai aldim 1 saat odasinda oturdum, icim kipir kipir oldu:)))

Yerim seni.. :)) hepimis aynı durumdayıs demek ki..

Amin.. insallahh.. cümlemize kuzu..

İzmir buluşma resimleriniz çok güzel, Esra süper pozlar yakalamış kaydirigubbakcemile3 hepiniz çok tatlısınız

Tesekkur ederım Petrikim.. muck.

Yavrular film isliyorum.. buralardayım ama yokum.. haberınıs ola.

iyi akşamlar
resimlerinize baktım çok güzelsiniz çok hamilesiniz :)
kıskandım hepinizi ayrı ayrı - en fazla da esrayı - bende tatil istiyorum mafoldumben ama belli ki internette bakacam bu sene tatil yerlerine :gitme: denizi menizi göremicem offfff

Selam kızlar herkese iyi geceler...
Yakinen olmasa da uzaktan tanıdığımız bir bebiş var 2 haftalık ve yarın ameliyat olacakmış kalbinden, hamilelerin duası makbuldür, hepinizden dua bekliyor bebiş. ınşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşur.

Sırf bunu yazayım diye girdim..

Nikah vardı bugün ve ben mahvoldum, yorgunluktan ölüyorum.
Duanızı eksik etmeyin. Öpüyorum herkesi kocaman...

allah biranonce sifasini versin minik yavrunun...

Selam kızlar, bugün çok şükür ki, denize girebildim. Çok eğlenceli bişiymiş bebişle yüzmek. Çok hoşuma gitti. Ama sonradan dalga çıktı, sadece 1 defa girebildim. Su da biraz soğuktu :kedi: Babam yazık, kıyıda bekledi yüzüp çıkmamı. Kızım çocuk rahatsız olmadı mı, dedi. "Yooo, devamını istedi" dedim :)))

Daha yeni geldik. (Dayımın yazlığındaydım) İnsanın evi gibisi yok beaa...

Canım, öncelikle sunumun iyi geçmiş, çok sevindim. Şekerini ölç bakalım, ne çıkacak? Bir şey olduğunu düşünmüyorum gerçi ama? Dede için de allah kurtarsın diyorum. Ne zor...

Kedici, nice senelere sağlıkla, mutlulukla inşallah :) Biz inşallah bu seneki yıldönümümüzü 3 kişi kutlayacağız (30 ağustos)

ESRAKO; canım sana iyi tatiller...

GYPSY evine hoşdöndün demek istiyorum :) Fotolar süper :)

günaydınlarr... günün ilk açılışını yapan benim sanırım.... nerdesiniz kuzular.... herkes tatilde yada evinde dinleniyor artık çalışanların sayısı azaldığı için sabahları da giren pek olmayacak galiba(((

Günaydınlar herkese,
yeni arkadaş bugün kızını doktora götürdü oh bilg. başında rahat rahat otururum bugün : )
işten çıkınca sadece akşamları ugrabilirim buraya, eşim dışarda çalışıyor artık laptoppu yanında götürüyor bana bi laptop al dedimde tuaf tuaf baktı yüzüme

Kızlar buluşma yerini değiştirsekmi? Esrako tatile gidiyor, Aftabru da Boluya gidiyor yalnış hatırlamıyorsam, eee neden Bostancıya gidiyoruz ozamn bu taraflarda buluşalım

[QUOTE

Biz inşallah bu seneki yıldönümümüzü 3 kişi kutlayacağız (30 ağustos)

QUOTE] aaa bizim de evlilik yıldönümümüz 30 ağustos :))

olabilir aslında daha yakınları tercih edebiliriz ya da erteleyebiliriz

ne güsel sana iyi tatiller şimdiden bol bol dinlen gez bodrumu

herkeslere günaydınlar olsun..sonunda evi yerleştirdik..nevanın odasını da park yatağını da kurdurduk..sadece silinip içine eşyaların yerleştirilmesi kaldı..park yatağa aşık oldum resmen..gece lambası bilene varmış..hep orada kalmak istiyorum ben.evin tüm tamiratınuı yaptık..bir kere klozet bozuktu ki en elzem şey benim için onu tamir etti salifo..sonra elektrik tesisatını tamir etti.telefon sistemi de bozuk onun için elektrikçi gelmesi lazım.geçmişi de atlayarak okudum ama evrimin koca bardağını kaçırmadım..bira bardağı öneriyorum kendilerine..bir araya geldiğimizde yapıcağım kendilerine..bira içenler gibi evde çok var bira bardağı ben suyu hep ondan içerim..tavsiye ederim. ben dalin aldım ikisini de harika kokuyor..yıkarkaen ilave durulama yaptım iki kere birini programın kendisi yapıyor birini ben yaptım.
ulen esra ben senin suratına tüpürem he mi? büzüşük beyinli tontiş oku bakiyim ben ölemi yazmışım..çakma izmirlisin diye ayırdım seni..yoksa sen tam adamımsın benim..tuzlu but
spoiler lazım mı anam?
[QUOTE

bu arada defne damla da ortaya çıkmış ama yine kaybolmuz..vur-kaç yapmış niyekine?
kimler doktora gitti ben bilmiyom

herrkeslere günaydııın

Tazecim gözünaydın mevsimi açtın sen de. Su gibisi yok. İster havuz olsun ister deniz, insanı çok dinlendiriyor.

Güle güle gidin, güle güle gelin Esracım. İyi tatiller.

herkeze kocaman bı günaydıın.anacım yaz geldı mi,llet ortadan kayboldu.buhafta bı kac gün daha denıze gidebilsem cok iyi olcak.yüzmek gercekten cok iyi gelıyo kaydirigubbakcemile2

didecim hadı gözünaydın ev işin bitmiş.bebikinizin odasıda tamamlanmıs resım beklıyos resımmm.güle güle uyusun yatagında.valla senın odasında yatasın gelıyo ben daha yatagını hazırlamadıgım için şimdilik kıyafetlerı ve o minicik beziyle idare edıyorum zemuszemus.sürekli gidip geli aldıklarımı sevıyom onlara bakmaktan süreklı acık tekrar katlamaktan ne büyük zevk alıyorum anlatamam zemuszemus

Allah ım şifasını versin canım,amelıyatıda cok iyi gecer ve sorunu ortadan kalkar İnşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…