2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın kızlarrr
topiğe günaydın yazmayı bile özlemişim yaaa

nesrinimm

insülüne başlamışsın sanırım sen onunda üstesinden gelirsin tatlım diyet listene ne kadar sadık olduğunu hepimiz biliyoruz
buluşma olayınıda dedğin gibi yapalım o zaman incirlide felan buluşabilirz kızlar geldğinde tekrar buluşma ayarlarız yada iptal edelim tamamen size kalmış bana uyarr ama zaman çok az kaldı sen ve meltemden başka yazan yok bu konu hakkında?

günaydın herkese...buluşmayı tekrar değerlendirmek gerek gliba..bu tarafta olsa daha ii olcak esra ,,,nazan yok...e bizde bu taraftayız,, buralarda bi yer belirleyelim..ne dersiniz ist hatunları

ne çok doktora giden olmuşşş ve herkes güzel haberlerle gelmiş gözleri aydın olsun güzel haber alan annelerinnn

mucizem dualarımız minik bebişle acil şifalar diliyorum
ayrıca bizi ektiğinde gözümüzden kaçmadı diil :mymeka:

gülistanım yokmuuu ailesi gelicekti girmez artıkınnn

adaşım iyi yolculuklar tekrardan ama daha var değilmi gitmene çarşamba çıkıcaktın sanırım?

minişimmm sen nasılsınn bakalım şu doğum çizelgesinide sen yap nasılsa ilk doğuranlardan olmucann yada en son doğum yapıcaklardan biri yapsın şölee güzel bi çizelgeeee

benim fikrim beşiktaş,,nasıl olur sizce ..ulaşımıda kolay

nasılsın meleğimmm
banada uyar her yer ama nesrin uzağa gidemiyo fazla şeker kızımıza bi kıyak yapıp o taraflra yakın buluşabilirz?bi metrobüse bakar beşiktaşta bi vesait incirli taraflrıda bi vesait nasılsa..

herkese günaydın kızlarr 3 gün aradan sonra geldimm çok güsel 3 gün geçirdim abimle ailemleydim çok güseldiii yaaa ama abim dün istbula döndümafoldumben allahtan ağustosta doğumumda tekrar burda...
Dün çok kötü bişi oldu annemlerdeydim ve yine kesme şeker yemeye devam ediodum bitane ağzıma attım ve lambanın üstüne bakarak anneme bişi diecektim ki şeker soluk boruma kaçtı hiç nefes alamadım annem ağlıyorr bağrarak abimle babamı çağırdı hıııkkk sesi çıkıodu benden birtekk sırtımada vuramıyorlar bebek olduğu için o sırada annem beni boynumdan sündürdü o sıradada şeker eridide kurtuldum amaa bian öleceğimi düşündüm ne zormuş nefes alamamakmafoldumben

sarıyla yazdığım esrarengiz isim defne damladır..

kaydirigubbakcemile3 esrarcengiz seni

hayırlı olsun yeni eviniz oh odanızda yerleşmiş bi foto alalım zahmet olmazsa : )

Allah şifa versin en kısa zamanda iyileşir inşallah

miniş çok teşekkür ederiz..cuma gün perdeler de gelsin çekerim bir foto artuk.bekarlık dolabımı çıkardım kızımın odasından tek fazlalık çekyat ama o da gerekli olur diye düşünüyorum..bir örtüyle renk uyumunu sağlarım artık.
mucizem allah şifa versin o bebişe..hiç acı çekmez umarım..çabucak iyilerşir.sen de takılsana buralara daha fazla.çoı mu yoğunsun?
çok trajikomik olmuş..geçmiş olsun.akllahtan eriyen bir şey şu şekeryerimseniben

minişimmm sen nasılsınn bakalım şu doğum çizelgesinide sen yap nasılsa ilk doğuranlardan olmucann yada en son doğum yapıcaklardan biri yapsın şölee güzel bi çizelgeeee
saol şeker ben iyiyim.şu dogum takıp çizelgesını bende düşünüyorum ama onu nası yapıyolarki.excelldenmı yapılıyokı? pc kullanma konusunda pek bi cahilim.hiç anlamıyorum o tür işlerden.biri yapsa ben devam ettırsem olurmukine? hazırlayalım liste dursun ayyyhhhh cok heycanlı yavvvffff.1 ay sonra buzamanlar muhtemelen bebişler teker teker gelmeye başlamıs olcak galıbaaaaa:sm_cool:

amannn canım dikkat et.benımde bıkere nefes boruma ilaç gitmişti bilirim nası beter bişe oldugunu.neyse atlatmıssın sorunsuz bişekilde.

petrikim perdeler gelsin çekerim..biraz dar oldu ama yeter nevaya..bir kaç yer minderi de yapılacak..güzel olur umarım.

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
11.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

12.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
13.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
14.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
15.beatrise......................................... 6 agustos __________________ ERKEK
16.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA

17.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
18.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
19.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
20.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
21.elta.............................................8 agustos _____________________ KIZ
22.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
23.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
24.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
25.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
26.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
27.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
28.pollyanna.................................... 8 agustos
29.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
30.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
31.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK

32.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
33.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

34.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
35.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
36.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
37.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
38.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

39.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
40.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
41.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
42.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
43.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
44.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
46.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
47.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
48.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
49.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
50.ebrar06......................................23 agustos
51.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

52.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE SU
53.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
54.gzlfb...........................................25 agustos______________________ ALPEREN

55.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
56.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
57.irem34.......................................26 ağustos _______________________ CAN
58.darknessfire...............................26 agustos
59.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
60.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
61.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE

62.cambaz64.................................28 agustos ______________________ AYŞE DURU
63.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
64.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
65.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

66.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

sağol tatlım insüline daha başlamdım ama % 90 verecek doktor öünkü değerler düşmedi cuma günü gidicem terkar endokrine

buluşma için fikrimi yazıyorum sabah erken buluşup b.köy pazarına gidleim sabahları sakin oluyo, ordan da bi cafeye gideriz, pazarda ne işimiz var boşver derseniz yine erken buluşalım zati az görüşüyoruz bütün günüzmüz birlikte geçsin : ))
beşiktaşta olur ama eşimi ikna etmem zor olur taktı bana yalnız biryere göndermem diyor

opuyorumnanaktan evet bana kıyak yapın dondurma tatlı felan yiyemiyorum yazık bana :kedi:

esram iim cnm benim..sen nasılsın tatilin süper geçmiş çok sevindim senin adına..oh ne güsel izmiir hatunlarınıda gördün...şimdi sıra bize geldi dimi ama yine bakırköy olmasın diyorum değişik bi yer olsun istiyorum...benim fikrim bu...yine bi ortak yol bulim zeytinburnu nasıl..ha ben oraları bilmem sen bilirsin soruyom sana güsel yerler varmı sahil falan...cumaya kadar karraşıtırız heralde...ne karrasız hatunlarız ya.

şu dogum listesini becerebılsem baslardım sonrada aramızda dogumu enson gözüken Furkooo'yaaaa benım sıram geldıgınde devrederdim,nedersinn Furkoooo cummm

eftelyaaa
küp şeker hakkında bişi izledim sanada anlatayım
küp şekerin yapılış aşamasında bu şekerlerin küp halini alabilmesi için hayvan yağından jelatin kullanılıyor bu jelatin içine toz şekerler yerleşip makinada küp hali veriliyor
yani etrafııında hayvan yağı barındırıyor bu şekerlerr
böööööğğğ yeme anacım yemeee bide ne öle ağzına atıp atıp yiyosunnn

eftelya çok geçimş olsun..bu aralar benim başıma bu olaylar çok gliyo türüğümden bişle boğulacak duruma geliyorum nedense..tıkanıyorum nefesim kesiliyo... dide tşk ederim cnmopuyorumnanaktan

geçmiş olsun, yaw yemesene şekeri boşuna kalori alıyorsun canın tatlı bişiyler istiyorsa meyve ye kendine sütlü tatlı pişir baklava ye ah ah ben yiyemiyorum güzel şeyler yesene kaydirigubbakcemile

şu dogum listesini becerebılsem baslardım sonrada aramızda dogumu enson gözüken Furkooo'yaaaa benım sıram geldıgınde devrederdim,nedersinn Furkoooo cummm
iyi fikir miniş hatta doğuran doğurmayana devretsin yerimseniben

ben bizzat şeker fabrikasına kamyonla hayvan kemiği girdiğini gördüm..zaten çaya atınca yağ tabakası çıkıyor çayın yüzüne..allahtan ne çay içerim ne şeker yerim.bu rada evrimle senin birlikte foton varya algım bozuldu esra..ya evrim çok beyaz ya sen çok brezilyalısın..ama güzel hatunsun valla

cenım benide ekleyebilirmisin 02 ağustos oğulm olacak adıda çınara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…