2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın kızlarrrr!
Herkese agrısız sancısız mutlu huzurlu bolllll saglıklı ve geceleri kesintisiz uykulu bir hafta diliyorum...opuyorumnanaktan

sağolasınnn canım benimm
z.burnunda bi yer yokkk be güzelim nerdeee
ama hemen bi fikir sunuyorum o zaman ataköy olsunnn
e-5 ten metrobüs yada metro ile şirinevler ataköy durağında ineriz yada ben araba ile geçerim bakarız artıkın ordan biraz yürürz ataköyde güzel cafeler var şöle yeşillik içinde felan hemde sabah yürüyüşü olurr kahvaltı için toplanırız nası fikirrr??
şu dogum listesini becerebılsem baslardım sonrada aramızda dogumu enson gözüken Furkooo'yaaaa benım sıram geldıgınde devrederdim,nedersinn Furkoooo cummm
süper fikirrrr
bende bi denerim tablo yapmayı becerebilirsemmm

evet evet bende biliyorum .sadece sıgır jelatini degıl sıkıstırıp acılmaması için bırde yapıstırıcı kullanılıyormus die duymustum. benimde yakınn arkadasım gıda mühendisi o sölemişti, o gün bugündür küp şeker kullanmıyoruz ailecek sırnaşık şey
hem zaten biz koçişle cayı şekersiz içiyosss zemuszemus

ayy okadar iğrenç mi? yapımı yaa ne biliim hep böle atarım ağzıma mutlaka taa bekarken bile yerdim:))
eftelya çok geçimş olsun..bu aralar benim başıma bu olaylar çok gliyo türüğümden bişle boğulacak duruma geliyorum nedense..tıkanıyorum nefesim kesiliyo... dide tşk ederim cnmopuyorumnanaktan

geçmiş olsun, yaw yemesene şekeri boşuna kalori alıyorsun canın tatlı bişiyler istiyorsa meyve ye kendine sütlü tatlı pişir baklava ye ah ah ben yiyemiyorum güzel şeyler yesene kaydirigubbakcemile
dier tüm arkadaşlar tşk ederim

HOŞGELDİN CANIM
Ataköy fena fikir değil bende o gün taşınacağım aslında buna rağmen katılabilmek için elimden geleni yapıcam

.bu rada evrimle senin birlikte foton varya algım bozuldu esra..ya evrim çok beyaz ya sen çok brezilyalısın..ama güzel hatunsun valla
o senin güzelliğin şekerim
senide çok andıkkk çokkk orda olmalıydın sendee
şöle sana sarıla sarıla bi foto çekilseydim o kadar kara olduğumda belli olmazdııı zemuszemus

Aşkolsun kızlar yalmaz:Ben taa ne zaman dedim DOĞUM TAKİP ÇİZELGESİNİ BEN YAPARIM diye. Beğenmediniz mi yanisenağlama

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
4.emrem1997....................................2 agustos ___________________ ÇINAR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
11.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

12.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
13.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
14.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
15.beatrise......................................... 6 agustos __________________ ERKEK
16.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA

17.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
18.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
19.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
20.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
21.elta.............................................8 agustos _____________________ KIZ
22.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
23.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
24.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
25.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
26.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
27.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
28.pollyanna.................................... 8 agustos
29.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
30.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
31.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK

32.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
33.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

34.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
35.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
36.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
37.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
38.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

39.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
40.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
41.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
42.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
43.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
44.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
46.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
47.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
48.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
49.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
50.ebrar06......................................23 agustos
51.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

52.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE SU
53.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
54.gzlfb...........................................25 agustos______________________ ALPEREN

55.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
56.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
57.irem34.......................................26 ağustos _______________________ CAN
58.darknessfire...............................26 agustos
59.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
60.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
61.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE

62.cambaz64.................................28 agustos ______________________ AYŞE DURU
63.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
64.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
65.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

66.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

çook geçmiş olsun eftelyaaa.
bir de şeker yeme gerçekten ya.çok mu seviyorsun kesme şekeri yazık annecinde ne korkmuş...lmaz: bir arkadaşımızında dedigi gibi şeker istedigin zaman şekerli bir meyve at agzına.

Aşkolsun kızlar yalmaz:Ben taa ne zaman dedim DOĞUM TAKıP ÇıZELGESıNı BEN YAPARIM diye. Beğenmediniz mi yanisenağlama

Ayyy kızma furrkkkooommm valla gözden kacmıs demekkı.ben zaten girmedıgım zamnalr gecmısı atlaya atlaya okuyom :kedi: hem zaten ben beceremıyom,senın bu işi yapman cok daha mantıklı kuzu.ben baslasam bılemm sana devretmeyı planlıyordum kaydirigubbakcemile3
hadı kolay gelsın furkkocuuum sana.bakalım listenın basını kim cekcek

selam arkadaşlar.ctesi doktora gittim 33+5 tim 2660 gram olmuş oğluşum ve fl ye göre boyu 47 cm .doktorum bir tosuncuk çıkarıcaksın dedi.yanlız ben normal doğum istiyordum bu kadar iri olursa normal doğum biraz zor dedi

alkisalkisalkis

Benim içimden Nazan geçiyor nedense.CADIARZUKaçakkedi de olabilir tabii. Sağ salim olsunlar da:Saruboceq:

DÜn bÜtÜn gÜn evde yalnızdım patladım sıkıntıdan sancılarım vardı yıne sabahtan kayınvalıdem surprız yapmıŞ geldı.ÖĞlenleyın gıttı.sonrada butun gun yattım.korktum eyvah yıne mı benım kız bana sınyaller gonderıyo dıye..neyse cok ŞÜkÜr bugun daha ıyıyım.

Canım sıkan Şey oldu sanırım ondan boyle oldum...kocacımın gıcık patronu 3 gunluĞune onu bodruma gnderıyor.bır de bılıyor bızım krıtık durumlar atlattıgımızı.ÇarŞambada muayenem var dr.da kocamsız gıdıcem.offffff

evt ataköyde çok güzel yer sessiz sakin,
meltem sende gel
Betülün telefonu bende yok onada haber verelim tansiyonu düşük çıkmıştı uzak diye eşim göndermez diyordu yakın olacak gelir bence

Aşkolsun kızlar yalmaz:Ben taa ne zaman dedim DOĞUM TAKİP ÇİZELGESİNİ BEN YAPARIM diye. Beğenmediniz mi yanisenağlama

Burcu sen yap listeyi yazdıgın gözden kaçmıştır, bakalım ilk kim yer alacak listede

o senin güzelliğin şekerim
senide çok andıkkk çokkk orda olmalıydın sendee
şöle sana sarıla sarıla bi foto çekilseydim o kadar kara olduğumda belli olmazdııı zemuszemus
kızım herkeşler solaryuma gidiyor biz doğuştan solaryumluyuz..onlar çok beyaz hele evrim yumurtadan çıkmış haspam..valla bana uyar yumuşak yumuşak sarılurız..antepe filan gelirsen haber ver..ben de gelirim kebapçıları gezeriz..
aynı durumdayız canım..bakalım somn ay ne olacak? benim annem 5 kilo doğurdu kardeşimi normal bir şekilde..kesi de yoktu altta..bu kesi işi gerdi beni..sezeryana kayışalrım hep bu derttenkafamçokkarıştı

canlarım sizinde kuku kemikleriniz ağırıyor mu..pantolon giymek işkence oldu bu yüzden..yattığım yerden doğrulurken de ağırıyor..evrişti de mi o alt takımlarım ağırıyor diyen..

OOOOOOO maşallah cnm kuzuna.o saglıklı olsunda napıcaksın artık normal yada sezeryan boş ver.bu haftalara gore fazlamıymış peki kilosu felan....
4 kg.nun hatta bazı dr.lar 3.5 kilonun ustundeki bebişleri hiç normal yaptırmadan direk sezeryana alıyorlarmışmış...

nurdanım kurtulmuşsun sunumdan..hadi gözün aydın..dedenizi de allah tez zamanda kurtarsın..

Esraaa..hoşgeldin şenlik...

esrako sana da iyi tatiller kuzu..

Bugün benim doğumgünüm..:kedi:

hatıra...sabah sabah beni çok duygulandırdın..çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…