sağolasınnn canım benimmesram iim cnm benim..sen nasılsın tatilin süper geçmiş çok sevindim senin adına..oh ne güsel izmiir hatunlarınıda gördün...şimdi sıra bize geldi dimi amayine bakırköy olmasın diyorum değişik bi yer olsun istiyorum...benim fikrim bu...yine bi ortak yol bulim zeytinburnu nasıl..ha ben oraları bilmem sen bilirsin soruyom sana güsel yerler varmı sahil falan...cumaya kadar karraşıtırız heralde...ne karrasız hatunlarız ya.
süper fikirrrrşu dogum listesini becerebılsem baslardım sonrada aramızda dogumu enson gözüken Furkooo'yaaaa benım sıram geldıgınde devrederdim,nedersinn Furkoooo cummm
eftelyaaa
küp şeker hakkında bişi izledim sanada anlatayım
küp şekerin yapılış aşamasında bu şekerlerin küp halini alabilmesi için hayvan yağından jelatin kullanılıyor bu jelatin içine toz şekerler yerleşip makinada küp hali veriliyor
yani etrafııında hayvan yağı barındırıyor bu şekerlerr
böööööğğğ yeme anacım yemeee bide ne öle ağzına atıp atıp yiyosunnn
miniş çok teşekkür ederiz..cuma gün perdeler de gelsin çekerim bir foto artuk.bekarlık dolabımı çıkardım kızımın odasından tek fazlalık çekyat ama o da gerekli olur diye düşünüyorum..bir örtüyle renk uyumunu sağlarım artık.
mucizem allah şifa versin o bebişe..hiç acı çekmez umarım..çabucak iyilerşir.sen de takılsana buralara daha fazla.çoı mu yoğunsun?
çok trajikomik olmuş..geçmiş olsun.akllahtan eriyen bir şey şu şekeryerimseniben
saol şeker ben iyiyim.şu dogum takıp çizelgesını bende düşünüyorum ama onu nası yapıyolarki.excelldenmı yapılıyokı? pc kullanma konusunda pek bi cahilim.hiç anlamıyorum o tür işlerden.biri yapsa ben devam ettırsem olurmukine? hazırlayalım liste dursun ayyyhhhh cok heycanlı yavvvffff.1 ay sonra buzamanlar muhtemelen bebişler teker teker gelmeye başlamıs olcak galıbaaaaa:sm_cool:
amannn canım dikkat et.benımde bıkere nefes boruma ilaç gitmişti bilirim nası beter bişe oldugunu.neyse atlatmıssın sorunsuz bişekilde.
ayy okadar iğrenç mi? yapımı yaa ne biliim hep böle atarım ağzıma mutlaka taa bekarken bile yerdim:))eftelyaaa
küp şeker hakkında bişi izledim sanada anlatayım
küp şekerin yapılış aşamasında bu şekerlerin küp halini alabilmesi için hayvan yağından jelatin kullanılıyor bu jelatin içine toz şekerler yerleşip makinada küp hali veriliyor
yani etrafııında hayvan yağı barındırıyor bu şekerlerr
böööööğğğ yeme anacım yemeee bide ne öle ağzına atıp atıp yiyosunnn
eftelya çok geçimş olsun..bu aralar benim başıma bu olaylar çok gliyo türüğümden bişle boğulacak duruma geliyorum nedense..tıkanıyorum nefesim kesiliyo... dide tşk ederim cnmopuyorumnanaktan
dier tüm arkadaşlar tşk ederimgeçmiş olsun, yaw yemesene şekeri boşuna kalori alıyorsun canın tatlı bişiyler istiyorsa meyve ye kendine sütlü tatlı pişir baklava ye ah ah ben yiyemiyorum güzel şeyler yesene kaydirigubbakcemile
sağolasınnn canım benimm
z.burnunda bi yer yokkk be güzelim nerdeee
ama hemen bi fikir sunuyorum o zaman ataköy olsunnn
e-5 ten metrobüs yada metro ile şirinevler ataköy durağında ineriz yada ben araba ile geçerim bakarız artıkın ordan biraz yürürz ataköyde güzel cafeler var şöle yeşillik içinde felan hemde sabah yürüyüşü olurr kahvaltı için toplanırız nası fikirrr??
süper fikirrrr
bende bi denerim tablo yapmayı becerebilirsemmm
o senin güzelliğin şekerim.bu rada evrimle senin birlikte foton varya algım bozuldu esra..ya evrim çok beyaz ya sen çok brezilyalısın..ama güzel hatunsun valla
çook geçmiş olsun eftelyaaa.herkese günaydın kızlarr 3 gün aradan sonra geldimm çok güsel 3 gün geçirdim abimle ailemleydim çok güseldiii yaaa ama abim dün istbula döndümafoldumben allahtan ağustosta doğumumda tekrar burda...
Dün çok kötü bişi oldu annemlerdeydim ve yine kesme şeker yemeye devam ediodum bitane ağzıma attım ve lambanın üstüne bakarak anneme bişi diecektim ki şeker soluk boruma kaçtı hiç nefes alamadım annem ağlıyorr bağrarak abimle babamı çağırdı hıııkkk sesi çıkıodu benden birtekk sırtımada vuramıyorlar bebek olduğu için o sırada annem beni boynumdan sündürdü o sıradada şeker eridide kurtuldum amaa bian öleceğimi düşündüm ne zormuş nefes alamamakmafoldumben
Aşkolsun kızlar yalmaz:Ben taa ne zaman dedim DOĞUM TAKıP ÇıZELGESıNı BEN YAPARIM diye. Beğenmediniz mi yanisenağlama
Ayyy kızma furrkkkooommm valla gözden kacmıs demekkı.ben zaten girmedıgım zamnalr gecmısı atlaya atlaya okuyom :kedi: hem zaten ben beceremıyom,senın bu işi yapman cok daha mantıklı kuzu.ben baslasam bılemm sana devretmeyı planlıyordum kaydirigubbakcemile3
hadı kolay gelsın furkkocuuum sana.bakalım listenın basını kim cekcek
sağolasınnn canım benimm
z.burnunda bi yer yokkk be güzelim nerdeee
ama hemen bi fikir sunuyorum o zaman ataköy olsunnn
e-5 ten metrobüs yada metro ile şirinevler ataköy durağında ineriz yada ben araba ile geçerim bakarız artıkın ordan biraz yürürz ataköyde güzel cafeler var şöle yeşillik içinde felan hemde sabah yürüyüşü olurr kahvaltı için toplanırız nası fikirrr??
Aşkolsun kızlar yalmaz:Ben taa ne zaman dedim DOĞUM TAKİP ÇİZELGESİNİ BEN YAPARIM diye. Beğenmediniz mi yanisenağlama
kızım herkeşler solaryuma gidiyor biz doğuştan solaryumluyuz..onlar çok beyaz hele evrim yumurtadan çıkmış haspam..valla bana uyar yumuşak yumuşak sarılurız..antepe filan gelirsen haber ver..ben de gelirim kebapçıları gezeriz..o senin güzelliğin şekerim
senide çok andıkkk çokkk orda olmalıydın sendee
şöle sana sarıla sarıla bi foto çekilseydim o kadar kara olduğumda belli olmazdııı zemuszemus
aynı durumdayız canım..bakalım somn ay ne olacak? benim annem 5 kilo doğurdu kardeşimi normal bir şekilde..kesi de yoktu altta..bu kesi işi gerdi beni..sezeryana kayışalrım hep bu derttenkafamçokkarıştıselam arkadaşlar.ctesi doktora gittim 33+5 tim 2660 gram olmuş oğluşum ve fl ye göre boyu 47 cm .doktorum bir tosuncuk çıkarıcaksın dedi.yanlız ben normal doğum istiyordum bu kadar iri olursa normal doğum biraz zor dedi
selam arkadaşlar.ctesi doktora gittim 33+5 tim 2660 gram olmuş oğluşum ve fl ye göre boyu 47 cm .doktorum bir tosuncuk çıkarıcaksın dedi.yanlız ben normal doğum istiyordum bu kadar iri olursa normal doğum biraz zor dedi
selam kizlar 3 yorucu gunun ardindan hasatim cikti, yuruyemiyorum( dun sunum cok guzeldi, bi yandan da diyorum hep hamilemi kalsam, herkes cok iyi ve kibar davraniyor bana:)))))
bide o kadar yordunluga dun gece 8den 1 e kadar acilde kaldik.Tibet'in dedesi komaya girdi,olumu bekliyorlar( off bugune kongre cikisi gittik hastaneye, daha yeni yemek yedim oturdum, erkenden yaticam..
herkesi cok opuyoruummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?