2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canlarım sizinde kuku kemikleriniz ağırıyor mu..pantolon giymek işkence oldu bu yüzden..yattığım yerden doğrulurken de ağırıyor..evrişti de mi o alt takımlarım ağırıyor diyen..

Evet evetalkisalkisalkisKukum ve bacaklarımı kalçama bağlayan eklemler ağrıyor. Özellikle gece dönerken çatır çatır sesler geliyor, bacağım kopup yatakta kalıverecek diye korkuyorumkafamçokkarıştıBir de kukum balon gibi şiş sanki öyle hissediyorum

Maşallah tosununa sattan nekadar önde ? 8.aydan sonra kilo artışı azalıyor diye biliyorum, belkide 3,5 kiloyu geçmez hakkında hayırlısı olsun cnm

canbazz korkutma beni sezeryandan korkuyorum ben sezeryan karşıtı doktor bulmam lazım :sinifsinif:

iki hafta önde gidiyormuş kilosu.bakalım yinede nasip. tabi bu arada bende 18 kilo aldım.kafamçokkarıştı

Bugün benim doğumgünüm..:kedi:
.

hatıra...sabah sabah beni çok duygulandırdın..çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
herkeslerin doğum günü oluyor..ben doğurmuş olurum belki doğumgünümde 1 ağustos benimki..doğum günün kutlu olsun..doğum gününde hamiş olmak güzel bir duygudur eminim

ben kendisini göremiyorum ama aynı hissiyat bende de mevcut..benimde kuku kemiğimle bacak kemiğimin arası ağırıyor 2 haftadır kafa ordaya nevanın..ayyy bide o kafanın olduğu yerde mor çizikler oluşmuş çatlıyorum galiba ben de..son zamanda bu kazık olur mu? belki damardır diye teselli ediyorum kendimi..du bakam ne olacak takipteyim

canlarım sizinde kuku kemikleriniz ağırıyor mu..pantolon giymek işkence oldu bu yüzden..yattığım yerden doğrulurken de ağırıyor..evrişti de mi o alt takımlarım ağırıyor diyen..

benim sadece sabah yatakten kalkarken ağrıyor ...iki büklüm oluyorum resmen..kabus gibi bişi..hamlıktan sonra spor yapmışım gibi..

valla ona bakarsan benim annem ve teyzemde hep 4 kg üstü doğurmuş ve ikiside evde normal doğurmuşlar.inşallah hayırlısı olur

öfff bende sezeryandan korkuyorum ve normal istiyorum allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.çokta fazla normal doğum diye diretmek istemiyorum.

kızlarrr biri bana şu çoklualıntıyı anlatabilirmi? yapıyorum yapıyorum olmuyyoooo...
ulennn ne forum özürlüsüyüm heeeee:bbo:

herkeslerin doğum günü oluyor..ben doğurmuş olurum belki doğumgünümde 1 ağustos benimki..doğum günün kutlu olsun..doğum gününde hamiş olmak güzel bir duygudur eminim

teşekkür edrim canım..gerçekten bu sene çok anlamlı çok özel..sen doğururmuş olursan çok daha özel olcak bence..doğum günü hediyesi olarak gelmiş olcak sana..anne olcan

Mercimekim nice yıllara canım. Sevdiklerinle beraber inşallaha.s.

Kızlar bu ara benim tansiyona bir haller oluyor sanırım. Bir anda bütün kanım çekiliveriyor sanki. Öööyle bir halsizlik çöküyor üzerime:bbo:

sıcaklardandır burkocum.ayaklarını hafif yukselterek 5 10 dk.uzan cnm hemn geçiyor.ben de de 2 sabahtır kalp carpıntısı tansiyon düşüklüğü olmaya başladı oyle yapıyorum cok ii geliyor..

seçil sağlıkla huzurlu uzun yıllar boyu sevdiklerinle yaşarsın sinşallah...doğum günün kutlu olsun :içelim:

kızlarrr biri bana şu çoklualıntıyı anlatabilirmi? yapıyorum yapıyorum olmuyyoooo...
ulennn ne forum özürlüsüyüm heeeee:bbo:

canım HO tuşu var alıntı yapın yanında alıntı yapmak istediğin yazının altındaki HO tuşuna basıyorsun artık kaç kişiden alıntı yapmak istiyorsan HO tuşuna bas sonra ALINTI YAP tuşuna bas ve onlara toplu olarak alıntıların altına cevap yazabilirsin....

ya ben yanlış kutladım galiba heheh.... canım MERCıMEKıM doğum günün senin galiba ben minik kelebek diye yazmışım doğum günün kutlu olsun hayat sana istediğin bütün güzellikleri getirsin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…