canlarım sizinde kuku kemikleriniz ağırıyor mu..pantolon giymek işkence oldu bu yüzden..yattığım yerden doğrulurken de ağırıyor..evrişti de mi o alt takımlarım ağırıyor diyen..
Maşallah tosununa sattan nekadar önde ? 8.aydan sonra kilo artışı azalıyor diye biliyorum, belkide 3,5 kiloyu geçmez hakkında hayırlısı olsun cnmselam arkadaşlar.ctesi doktora gittim 33+5 tim 2660 gram olmuş oğluşum ve fl ye göre boyu 47 cm .doktorum bir tosuncuk çıkarıcaksın dedi.yanlız ben normal doğum istiyordum bu kadar iri olursa normal doğum biraz zor dedi
OOOOOOO maşallah cnm kuzuna.o saglıklı olsunda napıcaksın artık normal yada sezeryan boş ver.bu haftalara gore fazlamıymış peki kilosu felan....
4 kg.nun hatta bazı dr.lar 3.5 kilonun ustundeki bebişleri hiç normal yaptırmadan direk sezeryana alıyorlarmışmış...
Bugün benim doğumgünüm..:kedi:
hatıra...sabah sabah beni çok duygulandırdın..çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
OOOOOOO maşallah cnm kuzuna.o saglıklı olsunda napıcaksın artık normal yada sezeryan boş ver.bu haftalara gore fazlamıymış peki kilosu felan....
4 kg.nun hatta bazı dr.lar 3.5 kilonun ustundeki bebişleri hiç normal yaptırmadan direk sezeryana alıyorlarmışmış...
herkeslerin doğum günü oluyor..ben doğurmuş olurum belki doğumgünümde 1 ağustos benimki..doğum günün kutlu olsun..doğum gününde hamiş olmak güzel bir duygudur eminimBugün benim doğumgünüm..:kedi:
.
hatıra...sabah sabah beni çok duygulandırdın..çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
Evet evetalkisalkisalkisKukum ve bacaklarımı kalçama bağlayan eklemler ağrıyor. Özellikle gece dönerken çatır çatır sesler geliyor, bacağım kopup yatakta kalıverecek diye korkuyorumkafamçokkarıştıBir de kukum balon gibi şiş sanki öyle hissediyorum
canlarım sizinde kuku kemikleriniz ağırıyor mu..pantolon giymek işkence oldu bu yüzden..yattığım yerden doğrulurken de ağırıyor..evrişti de mi o alt takımlarım ağırıyor diyen..
kızım herkeşler solaryuma gidiyor biz doğuştan solaryumluyuz..onlar çok beyaz hele evrim yumurtadan çıkmış haspam..valla bana uyar yumuşak yumuşak sarılurız..antepe filan gelirsen haber ver..ben de gelirim kebapçıları gezeriz..
aynı durumdayız canım..bakalım somn ay ne olacak? benim annem 5 kilo doğurdu kardeşimi normal bir şekilde..kesi de yoktu altta..bu kesi işi gerdi beni..sezeryana kayışalrım hep bu derttenkafamçokkarıştı
kızım herkeşler solaryuma gidiyor biz doğuştan solaryumluyuz..onlar çok beyaz hele evrim yumurtadan çıkmış haspam..valla bana uyar yumuşak yumuşak sarılurız..antepe filan gelirsen haber ver..ben de gelirim kebapçıları gezeriz..
aynı durumdayız canım..bakalım somn ay ne olacak? benim annem 5 kilo doğurdu kardeşimi normal bir şekilde..kesi de yoktu altta..bu kesi işi gerdi beni..sezeryana kayışalrım hep bu derttenkafamçokkarıştı
Maşallah tosununa sattan nekadar önde ? 8.aydan sonra kilo artışı azalıyor diye biliyorum, belkide 3,5 kiloyu geçmez hakkında hayırlısı olsun cnm
hiiii PETRİKCİM korkuturkuyum seni aşk olsun.ben de deli gibi normal dogum istiyorum hayırlısıyla tabii.hatta ilk dr.umu 6.ayımda ondan degiştirdim ya ben! hatta şimdi ki dr.umada sordum hastanede yatmıştım ya bir ara baktım her doguran sezeryan hiç normal yok mu dediğimde gelen hastaların hepsi ayda 2-3 tane haricinde hepsi genelde sezeryan istiyor dedi...
Maşallah tosununa sattan nekadar önde ? 8.aydan sonra kilo artışı azalıyor diye biliyorum, belkide 3,5 kiloyu geçmez hakkında hayırlısı olsun cnm
canbazz korkutma beni sezeryandan korkuyorum ben sezeryan karşıtı doktor bulmam lazım :sinifsinif:
herkeslerin doğum günü oluyor..ben doğurmuş olurum belki doğumgünümde 1 ağustos benimki..doğum günün kutlu olsun..doğum gününde hamiş olmak güzel bir duygudur eminim
sıcaklardandır burkocum.ayaklarını hafif yukselterek 5 10 dk.uzan cnm hemn geçiyor.ben de de 2 sabahtır kalp carpıntısı tansiyon düşüklüğü olmaya başladı oyle yapıyorum cok ii geliyor..Mercimekim nice yıllara canım. Sevdiklerinle beraber inşallaha.s.
Kızlar bu ara benim tansiyona bir haller oluyor sanırım. Bir anda bütün kanım çekiliveriyor sanki. Öööyle bir halsizlik çöküyor üzerime:bbo:
kızlarrr biri bana şu çoklualıntıyı anlatabilirmi? yapıyorum yapıyorum olmuyyoooo...
ulennn ne forum özürlüsüyüm heeeee:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?