2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canlarım sizinde kuku kemikleriniz ağırıyor mu..pantolon giymek işkence oldu bu yüzden..yattığım yerden doğrulurken de ağırıyor..evrişti de mi o alt takımlarım ağırıyor diyen..
benimde ağrıyor, sabahları ağrıyla uyanıyorum uzun süre aynı pozisonda oturuncada ağrıyor kemikler arada yürümem hareket etmem laazım geçmesi için

aaa petrik yukarıda sana yazmıştım cvp olarak ama bir karışıklı olmuş cnm.sapıttı bu link..
aa cambaz sen ist. desin yni fark ettim hangi hastanye gidiyorsun ? ben eticaya gidiyorum ama Nisaya zorunlu transfer olucam
buluşmaya sende geliyorsun değilmi?

öfff bende sezeryandan korkuyorum ve normal istiyorum allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.çokta fazla normal doğum diye diretmek istemiyorum.

bak nette yazı buldum
Doğum eylemi sizce nasıl birşey?

"ağrılı"
"korkunç gözüküyor"
"düşünmek bile istemiyorum"
"ben iğneden bile korkan bir insanım, gerisini sen düşün artık"
"bilmiyorum, deneyip göreceğiz, ama ağrı duyulduğunda yapılacak çok şeyin olduğunu biliyorum ve bu beni rahatlatıyor"
"kişiye göre değişebileceği söyleniyor ve buna inanıyorum"
Yukarıdaki cevaplardan hangisi size yakın geliyorsa, sizin bilinçaltınıza doğum eyleminizin o şekilde geçmesi emrini peşinen verdiğinizi ve doğumunuzun muhtemelen o şekilde geçeceğini büyük bir doğrulukla tahmin edebiliriz.

Bizim dilimizde "doğum sancıları" veya "doğum ağrıları" olarak ifade edilen olayın ingilizcesi "labor" yani "iş", fransızcası ise "travaille" yani yine "iş", veya daha başka bir deyişle "eylem". Dikkat ettiyseniz bu kelimelerin içinde ağrıyı çağrıştıran birşey yok, doğum sonuca ulaştıracak bir eylem olarak tarif edilmiş. Bizim toplumuzda doğum eylemi "sancı" veya "ağrı" olarak ifade edildiği sürece anne adaylarının ağrı çekmemesi mümkün görünmüyor. NLP'nin kuramlarından biri de "dünya üzerinde herhangi bir şeyi bir kişi bile yapabilmişse, bunu herkes yapabilir!" şeklindedir. Dünya üzerinde birçok anne adayı az miktarda rahatsızlık duyarak bebeklerini dünyaya getirebilmektedir. Bunun anlamı, bunu sizin de yapabileceğinizdir. Elbette bunun için NLP öğrenmeniz uzun zaman alır, ancak olaya bakış açınızı olumsuzdan olumluya çevirerek bunu başarabilir duruma gelebilirsiniz.

Şu andan itibaren size doğum sancısı veya doğum ağrısı tanımlamalarını "çöpe atmanızı" ve yerine doğru olan "doğum eylemi" tanımlamasını kullanmanızı öneriyoruz.

cnm teşekkur ederim oyle yapıyorum sanmıştım ama deniycem kesin bir yerde bi yanlış yapıyorum demek ki :))

Açıkcası hiçbirşeyden korkmuyorum sezeryan olucam büyük ihtimal ama korkmuyorum bütün acılar geçici sonuçta bir iki gün sıkarım dişimi yeterki evladımı sağlıkla kucağıma alayım gerisi hiç umrum değilŞeniz

teşekkür ederim teberikleriniz için kuzucuklarım benim...

nesrin..nerden alıntı yaptın biliyorummmm..:))))) kaaan dan..aklıma geldikçe açıp okuyorum..motive oluyorum..çok rahat geçircem diye düşünüyorum sürekli..

ohh maşşalah maşşalah.ya bazende cocuk kılolu olursa zate n normal dogumda zamanını beklemeden gelıyo.aslında hersey bizim vucüdumuza göre oluyoı.Allah vergisi yanı.bence hiç kafana takma böyle kılo almaya devam ederse muhtemelen senın bebıs bıraz erken dogar
alkisalkisalkis

Benim içimden Nazan geçiyor nedense.CADIARZUKaçakkedi de olabilir tabii. Sağ salim olsunlar da:Saruboceq:
benım içimden helin gecıyo,çünkü 3 hafta öndeydı onunkı :1shok:
gecmıs olsun canım.ya cogumuzda oluyo sanırım bu tarz agrı sancı türü seyler.
Bugün benim doğumgünüm..:kedi:
mutlu saglıklı huzurlu cook yenı yaşlara bebegınle eşinle inşalah
ya banada öle gelıyo.hatta bazen tam alt kısım hafıf daha tombullasmıs gıbı gelıyo:kedi: normaldır heralde
benim sadece sabah yatakten kalkarken ağrıyor ...iki büklüm oluyorum resmen..kabus gibi bişi..hamlıktan sonra spor yapmışım gibi..
off behh hepimizde aynı şikayetler var demekkı.neyse böle hepimizde aynı şeylerı duyunca insan rahatlıyo ama kaydirigubbakcemile3
minik kelebekim canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara evladınla ve eşinle birlikte....

minik kelebek doğum günün kutlu olsunnnnn.bebişin de seni de öpüyorummmm

kızlar benım dogum günüm 14 ocaktı kaydirigubbakcemile3 karıstı hatlar.mercimek bugun dogmus

kızlarrr biri bana şu çoklualıntıyı anlatabilirmi? yapıyorum yapıyorum olmuyyoooo...
ulennn ne forum özürlüsüyüm heeeee:bbo:

canım hepimizin msjlarının altında MQ yazan yer var.alıntı yapmak istedıgın msjlarda ona bas,enson msjda alıntı yapı tıkla yada sayfanın enaltında olan cevap yaza tıkla.yerimseniben

Son düzenleme:
petrikcimhastane sormuşsun.ben en son bostancı kozyatagında ki yeditepe universitesi hastanesine gidiyorum.dr.umu buldum artık inşallah herşey yolunda giderde normal yaparız dogumlarımızı hakkımızda hayırlısı artık.

ben de 2 gündür topiğe girmiyorum..minikle doğumgünüdaşız diycektim..doğum gününü kutlıycaktım..

kaydirigubbakcemile3 herkeş kaanı tanımıyor olabilir dimi :))) gerçekten çok motive edici güven geldi bana normal normal doğurucma ben su gibi zemuszemus

aa ben sadece Esrako ve Aftabru, comely karşıda sanıyordum
zaten ağrın sancın varsa binse sakın otobüslere, bebişin senin sağlıgın daha önemli napalım seninlede başka zaman buluşuruz

kizim sen hala kesme seker mi yiyosun, yeme dedik ya sana , seker yukluyosun bosuna vucuduna..aman allah korumus tatlim ya dikkat et..
bende excelle cok hasir nesirim, biara bi taslak olusturup yollarim firsat bulursam duzenlersiniz, ama burkom da ben yaparim demis, olmazsa 10 kafadan ses cikmasin, o yapsin...

masallah kuzuna iyi bakmissin, biz yarin ogrenicez bakalim kac kiloyuz..

canlarım sizinde kuku kemikleriniz ağırıyor mu..pantolon giymek işkence oldu bu yüzden..yattığım yerden doğrulurken de ağırıyor..evrişti de mi o alt takımlarım ağırıyor diyen..
tatlim oncelikle odanizi kurmussunuz neva hanimin, hayirli olsun..benim kuku etim agriyor:)) ozellikle sabah kalkinca tum kan, odem orada toplanmis gibi, yuruyemiyorum
Bugün benim doğumgünüm..:kedi:

hatıra...sabah sabah beni çok duygulandırdın..çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

nice nice mutlu saglikli huzurlu seneler, esinle ve bebisinle tatlim...

ıYıKı DOĞDUNNNN SEÇııııLLLL MUTLU YILLAR SANAAAAA HEPıııı BÖRTDEYYYY TU YUUUUU
eşinle ve bebişinlee bi ömür sağlıkla inşallahhh tatlımmm

burkom bende görmedim senin listeyi yaparım dediğini en güzelide senin yapman listemizin son numarasııı :))
birde yorumum için kızmadın dimi espirik yaptın yanee çünkü içim rahat bi şekilde yorumumu yaptım açık açık,,istedimkii benim gibi düşünen olursa daha iyi tanıyabilsin senii çok sevdim ben seniiii opuyorumnanaktan

cambazzz bundan sonraki buluşmayı karşıda yaparız gelirsin dimee nazanla esra gelsin ordada bi buluşma ayarlarız bide ismin neydi senin cambaz demek garip geliyo

İYİKİ DOĞDUNNNN SEÇİİİİLLLL MUTLU YILLAR SANAAAAA HEPİİİİ BÖRTDEYYYY TU YUUUUU
eşinle ve bebişinlee bi ömür sağlıkla inşallahhh tatlımmm

teşekkür edrim..çok teşekkür ederim..bi daha teşekkür ederim...iyiki varsınız..çok seviyom sizleri..hepinize teşekkür ederim..

simddiiii benim guzel hamisleriim,
su buzusuk beyinli arkadasiniza bi daha bi tarif ediverseniz de bende bebisimin cicilerini yikayip cantasini hazirliyim..
simdi ben hafta sonu bebe yoz deterjani, bebe sivi detrejani ve bebe yumusaticisi aldim...
1- kac derecede hangi programda yikicam?
2- ilk yikamada leke olmayacagi icin sivi deterjan +yumusatici mi kullanayim, yoksa yinede toz deterjan +yumusatici mi kullanayim?
3- ek durulama illaki gerekirmi, benim toplamda 90 dakika suruyor yikama programi, bidaha durulatayimmi?

selam arkadaşlar,
MERCıMEK doğumgünün kutlu olsun canım. daha nice yıllara... sevdiklerinle...
.
ıSTANBULLULAR;
buluşma kesinleşti mi?

Benim sürekli bir ağrı yok ama bazı hareketlerde ve gece dönerken acıyor kemiklerim.

ıSTANBUL HAMıŞLERıııııı
TARıH : 27 HAZıRAN 2009
SAAT : 10:00
MEKAN : ATAKÖY ESKı DOSTLAR KAHVESı

ataköy 9 kısımda yani şirinevlerdede diyebilriz
sabah 9:45 te ataköy-şirinevler durağında köprünün altına buluşup gidelim direk gelmek isteyen gelebilir tabiki mekanı bilen varsa..
betülün teli var bende ararım ben mavişinki yok ama gülistanada haber veririm ben
gelicek olanlar melek-nesrin-meltem ve bendeniz esra kaydirigubbakcemile3

ben cidden turkceyi katlediyorum "bebe toz deterjani" yoz degil...off hep hizli kacak kacak yazmaktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…